26 Μαρ 2014

Ἐκδήλωση γιὰ τοὺς κρυπτοχριστιανοὺς τοῦ Πόντου στὴν Θεσσαλονίκη

 

Τὴν Κυριακὴ 30 Μαρτίου καὶ ὥρα 18:00 θὰ πραγματοποιηθεῖ ἀπὸ τὴν "Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη" στὸ Ἀμφιθέατρο τοῦ Ἱδρύματος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης "Διακονία" (ὁδὸς Ν. ΠΛαστήρα 65, Χαριλάου, τήλ: 2310397700) ἐκδήλωση μὲ θέμα τοὺς Κρυπτοχριστιανοὺς τοῦ Πόντου μὲ ὁμιλητὴ τὸν κ. Φωτιάδη Κωνσταντῖνο, καθηγητὴ Ἱστορίας τοῦ Νέου Ἑλληνισμοῦ στὸ Πανεπιστήμιο Δυτικῆς Μακεδονίας. Θὰ ἀκολουθήσει πρώτη πανελλήνια προβολὴ τῆς σχετικῆς τούρκικης ταινίας "Ρώτα τὴν καρδιά σου".

1 σχόλιο:

  1. Για την ίδια ημέρα (Κυριακή 30 Μαρτίου), ώρα 16:30, υπάρχει το παρακάτω κάλεσμα:

    Η Νέα Τάξη δείχνει τα δόντια της και κάθε εμπόδιο της πρέπει να εξαφανιστεί με κάθε τρόπο. Χρέος μας είναι να συσπειρωθούμε και να αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ.
    Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας :

    την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014
    +Δ ΝΗΣΤΕΙΩΝ Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος,
    στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALLAS THESSALONIKI,
    (Δ/νση: Μοναστηρίου 305-307, Θεσσαλονίκη),
    ώρα έναρξης της εκδήλωσης (εσπερίδας) στις 16:30.
    Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα : Η σχέση μεταξύ σύγχρονου βιοηθικής και Ορθοδόξων αξιών.


    Η Εκδήλωση έχει σαν στόχο :
    1) Την αντίσταση στον απολυταρχικό έλεγχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη.
    2) Τον κοινό αγώνα επιβίωσης έξω από το πλέγμα έλεγχου της Νέας Τάξης και της κατευθυνόμενης χρηματιστηριακής Οικονομίας δια μιας πραγματικής οικονομίας παραγωγής και ανταλλαγής αγαθών.
    3) Την αντίσταση στην επικράτηση της μουσουλμανικής λαίλαπας στην Ελλάδα με έμπρακτη αντίσταση στην κατασκευή τεμενών.
    Σήμερα , την εποχή που τα σύνορα πίπτουν και οι λαοί συναλέθονται πολιτισμικά στο βωμό της συγκεντρωτικής εξουσίας των παγκοσμιοποιητών , ΕΜΕΙΣ επιθυμούμε να παραμείνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες …
    Σκοπός μας λοιπόν θα είναι η πυροδότηση ενός νέου κύματος ποιοτικής και ώριμης εθνοτικής αγάπης και ενός υγειούς πατριωτικού ζήλου χωρίς μισανθρωπία , αλλά με καθαρή θέαση των εθνοτικών μας χαρακτηριστικών : της αγάπης για αλήθεια και κάλλος και του αγώνα για να παραμείνουν ανόθευτα στην πατρίδα μας…
    4) Τη μελέτη και κατά το δυνατόν τήρηση της Πατερικής και ησυχαστικής σοφίας , καθώς επίσης και της Ιεράς Παραδόσεως των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων και των Θεοφόρων διδασκάλων με τη βοήθεια του Αγίου Πνευματικού μας Πατρός +Αρχιμ. Μεθοδίου Ιερομονάχου και σύγχρονων έμπειρων αγιορειτών πατέρων και Ιεραρχών.

    Σχετικό κείμενο -κάλεσμα συστράτευσης- εδώ:
    http://antiparakmi.blogspot.com/2014/03/30-2014-1630.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.