20 Αυγ 2013

Ὑπὲρ κάρτας μὲ barcode γιὰ τοὺς δημοσίους ὑπαλλήλους ὁ ὑπουργὸς Ἐσωτερικῶν Γιάννης Μιχελάκης


Δεῖτε ἀπὸ τὸ 4:50 καὶ ἔπειτα...
 

4 σχόλια:

  1. Μα ο Μιχελάκης ανήκει στη ΝΔ και όχι στα άθεα αριστερά κόμματα. Άρα ό,τι κάνει το κάνει για το καλο του τόπου και της πατρίδας. Αποκλείεται να είναι νεοταξίτης αφού η ΝΔ είναι κόμμα πατριωτικό και θρησκυόμενο. Γι' αυτό άλλωστε στις τελευταίες εκλογές πολλοί θρησκευτικοί κύκλοι (δεν λέμε ονόματα) ψήφισαν μονοκούκι Σαμαρά. Μην ανησυχείτε χριστιανοί. Η ΝΔ δεν έχει σχέσεις με μασωνίες και στοές. Θα προσπαθεί πάντα για το συμφέρον της πατρίδας.

    Υ.Γ. Κύριοι διαχειριστές, μην ανεβάζετε τέτοια βίντεο γιατί μπορεί κάποιοι αναγνώστες να αλλάξουν γνώμη και να νομίσουν (λανθασμένα πάντα) ότι η ΝΔ είναι κόμμα νεοταξικό που με τον πιο ύπουλο τρόπο βάλλει κατά των αξιών μας (κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει).

    Το ξαναλέω: Δεν σκέφεστε κύριοι διαχειριστές ότι με τέτοιες αναρτήσεις υπάρχει ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ να μας ξυπνήσετε; Και τότε πως θα εκλεγεί ο Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη μια εξαπάτηση των Ελλήνων από τη Ν.Δ.
    Από την εποχή για το δημοψήφισμα για το πολιτειακό του 1974 μέχρι το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος των ταυτοτήτων , βλέπουμε μια υποχώρηση και αποδοχή όλων των αντεθνικών και αντιχριστιανικών θέσεων. Γη και ύδωρ στην Αριστερά και γκρέμισμα των πάντων.
    Δεν έβαλε ακόμη μυαλό η Ν.Δ. με το σάλο που έγινε για το βιβλίο Ιστορίας της Στ Δημοτικού της μαντάμ Ρεπούση και προκαλεί ξανά.
    Αυτή τη φορά θα μείνει στο περιθώριο γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ως εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοικούσα εκκλησία συμπορεύεται με την διοικούσα πολιτεία, θα συνεκεμεταλλευτεί την περιουσία της, θα κάνει κοινωνικό έργο, θα προβάλλει τα πολιτιστικά της επιτεύγματα, θα αντιδράσει απο χλιαρά ως καθόλου σε σε ό,τι αντι-ορθόδοξο μέτρο περνά ως νόμο η διοικούσα πολιτεία (πχ κατάργηση αργίας της Κυριακής). Η εκκοσμίκευση της διοικούσας εκκλησίας σε όλο της το μεγαλείο. Η εκκλησία του Χριστού θα ακολουθεί το δρόμο της κάθαρσης του φωτισμού και της θέωσης των πιστών, της ομολογίας, του μαρτυρίου αν χρειαστεί, της σωτηρίας και της αιωνίου ζωής κοντά στον ´Αγιο Τριαδικό Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.