9 Αυγ 2013

Στὴν μαρτυρικὴ Χειμάρρα στὶς 11 Αὐγούστου τὸ μνημόσυνο τοῦ ἐθνομάρτυρα Ἀριστότελη Γκούμα

Τὴν Κυριακὴ 11 Αὐγούστου 2013 καὶ ὥρα 10 τὸ πρωί, θὰ πραγματοποιηθεῖ στὴν Χειμάρρα καὶ στὸν Ναὸ τοῦ Ἁγίου Σπυρίδωνος τῆς Βορείου Ἠπείρου, μνημόσυνο ὑπὲρ τῆς ψυχῆς τοῦ Ἀριστοτέλη Γκούμα. Στὴν συνέχεια θὰ τελεστεῖ τρισάγιο στὸν τάφο.
Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια ἀπὸ τὴν δολοφονία του. Δολοφονήθηκε ἀπὸ Ἀλβανοὺς ἐπειδὴ μιλοῦσε Ἑλληνικά! Ἡ παρουσία ὅλων εἶναι ἐπιβεβλημένη…
Δεῖτε ὀπτικοακουστικὸ ὑλικὸ ἀπὸ τὸ περσινὸ μνημόσυνο ἐδῶ.

4 σχόλια:

  1. πηγαινετε στον φιλο σας Τελεβαντο να δειτε τι λεει για τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ Τον βατοπαιδινο τωρα στην πρωτη αναρτηση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώ όλα τα βορειοηπειρωτικά ιστολόγια και ιστοσελίδες και απορώ από το γεγονός ότι δεν έχει βάλει ΚΑΝΕΙΣ τίποτα για το μνημόσυνο του Αριστοτέλη του Γκούμα, εκτός από το "Όραμα".
    Βορειοηπειρώτες σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να αγωνιστούμε για τα εθνικά μας θέματα.
    Τέλη ζεις και μας οδηγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά το Ρωμαίικο είναι από τα ελάχιστα εναπομείναντα ιστολόγια που δεν πρόδωσαν και συνεχίζουν ορθά όσον αφορά και το θρησκευτικό αλλά και το εθνικό κομμάτι, στο οποίο πολλοί βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ!
    Ελάχιστοι λοιπόν μιλάνε για τον Γκούμα σήμερα. Γιατί; Δεν έδωσε την ζωή του για την Ελληνική γλώσσα; Δυστυχώς ο μάρτυρας της Ελληνικής μας γλώσσας παραμένει στο περιθώριο. Ομως, τιμάται από λίγους και εκλεκτούς.
    Βορειοηπειρωτικό θέμα Εθνικό, μέτωπο στο τσάμικο και στο σκοπιανό!
    Αριστοτέλη να βρεθούμε μιμητές σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχεση εχει το σχολιο για τον Τελεβαντο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.