12 Ιουν 2012

"Ἀφῆστε τοὺς τεμενάδες στοὺς Εὐρωπαίους καὶ Ἀμερικανοὺς καὶ στεῖλτε τὴν περιβόητη Τρόικα στὸν ἀγύριστο"


Ἀδέρφια, ἡ ψῆφος σὲ μνημονιακὰ κόμματα μᾶς προσβάλλει ὡς Ἕλληνες καὶ ὡς νοήμονες ἀνθρώπους. Μαυρίστε τοὺς ΝΑΙ-νέκους καὶ Προδότες τοῦ Ἔθνους ποὺ χλευάζουν μὲ τὶς ἐπιλογὲς τοὺς τὴν ἑλληνική μας ἱστορία καὶ τοὺς ἥρωες ποὺ ἔπεσαν γι' αὐτὸν ἐδῶ τὸν τόπο.
Καλύτερα δραχμή, ἐλιὲς καὶ φασολάδα παρὰ μὲ ξένο νόμισμα καὶ σκλάβα τὴν Ἑλλάδα.

4 σχόλια:

  1. Να δείτε που όλοι οι πιστοί θα πάνε να ψηφίσουν ΝΔ. Είμαστε τελείως ξεφτιλισμένοι...
    Καλά τα λέει ο γέροντας από την ακριτική του επαρχία. Να αγιάσει το στόμα του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο προδότες είναι στο ΣΥΡΙΖΑ άλλο τόσο είναι και στη ΝΔ. Στείλτε και τους δύο στα αζήτητα να τελειώνουμε. Τα βοθροκάναλα μας έχουν βάλει το δίλημμα ΝΔ-Συριζα. Όχι ρε!!! Δεν δέχομαι να υπογράφονται μνημόνια είτε με τους Ευρωπαίους είτε με τους Σκοπιανούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Επισκοπος πολυ σωστα τα λεει.
    Ο αρχηγος ομως των Επισκοπων και η περιβοητη δ.ι.σ ειναι που με βγαζουν απο τα ρουχα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος όταν έγινε Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως καθαίρεσε μεγάλο αριθμό επισκόπων μπας και συνετιστούν και σώσουν τη ψυχή τους, που ζούσαν τρυφηλή ζωή (ποιος θα πάρει τα καλύτερα μανικετόκουμπα; ) και αντιευαγγελική. Μπορεί και 70 μητροπολίτες να καθαιρέθηκαν τότε. Αυτό το λέω για να μην χάνουμε την ελπίδα μας, αλλά να προσευχόμαστε περιφρουρώντας την Εκκλησία και συνετίζοντας όποιον απατεώνα θέλει να τη διοικεί παρασύρωντας τους υπόλοιπους σε λάθη. Δεν γίνεται να τα περιμένεις όλα από ένα όργανο.

      Ιερά σύνοδος όμως αδελφέ καθαίρεσε και τον Άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο αποκαλώντας τους πιστούς που τον ακολούθησαν στο διωγμό του "ιωαννίτες", περιβαλλόμενη η ίδια τον τίτλο της Εκκλησίας. Και θαυματουργά αποκαταστάθηκε μετά από 40 χρόνια ( ! ) η ευταξία με την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του μεγάλου αυτού Αγίου του Θεού μας.
      Αυτό το λέω για να αποδείξω ότι δεν υπάρχουν αλάνθαστοι επίσκοποι, ούτε η εκκλησία διοικείται πάντοτε από ορθόδοξους. Η Εκκλησία όμως δε βρίσκεται ποτέ ουσιαστικά στα δικά τους χέρια, αλλά στα χέρια του Κυρίου μας. Δεν είναι κοσμικό βασίλειο, αλλά ουράνιο.

      Έτσι πιστεύω!

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.