9 Μαΐ 2010

22 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χρυση αυγη θα μας ξελασπωσει επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ9 Μαΐου 2012 στις 1:29 μ.μ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ Κ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ <> ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ...ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ...Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΧΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ, ΟΧΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΠΛΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε τα λινκ όπου φαίνεται το "κρυφό" πρόσωπο της Χ.Α.
    http://xa-watch.blogspot.com/2012/05/blog-post_03.html
    «Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

    Μετά δείτε και εδώ:
    http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ Hellas-Orthodoxy ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ το blog ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ για προπαγάνδα αισχίστου είδους επειδή έβαλε ανάρτηση για την Χρυσή Αυγή!!!!!!!

    Στα σχόλια στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html

    Το blog Θρησκευτικά το γνωρίζουμε όλοι όμως για την ποιότητα και την αλήθεια όσων γράφει. Γιατί τέτοια πρεμούρα στο hellas-orthodoxy? Όλα τα καλά του blog Θρησκευτικά είναι μηδέν μπροστά στο δήθεν "κακό" που έκανε να τα βάλει με τη Χρυσή Αυγή και γι' αυτό το πέταξε απο την λίστα των ιστολογίων του; Δεν δικαιολογείται αλλιώς η απόφαση του να βγάλει το Θρησκευτικά, απο την λίστα των ιστολογίων του, μόνο και μόνο γι' αυτή την ανάρτηση που έκανε κατα της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;; ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ" Ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψέμματα λές 12:13μμ. Πότε το Άγιο Όρος υποστήριξε τους Χ.Α.; Απο που φαίνεται αυτό; Παραμύθια δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙς ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ! ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ! ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...

      Διαγραφή
  11. Παιδιά μην ασχολείστε με το συγκεκριμένο blog. Έχει αρχίσει να κομματικοποιείται υπέρ της Χρυσής Αυγής μέχρι αηδίας. Δε μπορώ να θυμηθώ την τελευταία του ανάρτηση πνευματικού περιεχομένου. Επίσης, σε πρόσφατη ανάρτηση αναφέρει ότι ο γνωστός σε όλους Γερμενής (http://www.myspace.com/naermataron) είναι ορθόδοξος, τη στιγμή που ο τελευταίος τους δίσκος κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Επιχειρήματα καρατζαφερικού επιπέδου. Πού ήταν τόσα χρόνια η Χ.Α. όταν βιάζανε κατ' εξακολούθηση το πτώμα της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α...ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΤΟΣΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΔΕΝ ΚΗΝΥΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ.Α...ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΒΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Χ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται ότι οι δημοσιογράφοι αυτού του μπλογκ δεν έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη στην πίστη τους, Οι προφητείες για την πατρίδα μας δεν είναι για κατανάλωση και έξαρση εθνικισμού. Είναι για σκέψη και επιστροφή στη μελέτη των γραφών, στην ουσία του Χριστιανισμού. Έλεος. μη μας απογοητεύετε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η΄ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ. Ο ΡΩΜΗΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρωμανέ το Χριστός Ανέστη το λέμε το Πάσχα, όχι στα αντεπιχειρήματά μας. Εδώ καθαρά υποστηρίζετε τη ΧΑ, λες και γουστάρετε που ένα μάτσο αλήτες και άθεοι μπήκαν στη βουλη ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!(και εδώ είναι που θα γελάσουμε) Κανέλλη, Καμμένο και Τσίπρα δε θυμάμαι να υποστηρίξατε ποτέ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ,ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μάλλον δεν παρακολουθείς το Ρωμαίικο. Όντως έχει βάλει και Καμμένο και Τσίπρα και Κανέλλη και Κοινωνία. Δεν μασάνε οι άνθρωποι για το αν κάθε τυχάρπαστος τους κολλάει ταμπέλες. Αυτό θα πει θάρρος της γνώμης. Όσο για το Χριστός ανέστη άστο καλύτερα... Δεν σε συμφέρει να το συζητήσουμε γιατί θα εκτεθείς άσχημα...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμε 2:07 πμ είσαι εκτός τόπου. Δεν παρακολουθείς καθόλου το ρωμ.οδοιπορικό και έχεις το θράσος να μιλάς. Υποστήριξε και Καμμένο και Τσίπρα και το θυμάμαι. Το Χριστός Ανέστη λέγεται μέχρι την Ανάληψη άσχετε!
    Δεν υποστηρίζω την Χ.Α. αλλά όχι να επιτίθεστε με αυτό τον ελεεινό τρόπο και να λέτε ότι δεν πρόβαλλε άλλα κόμματα.
    Στο μόνο που μπορεί κάποιος να κατηγορήσει το ρωμ.Οδοιπορικό είναι στο ότι βάζει αρκετές φορές φωτογραφίες με άσεμνη και αισχρή ενδυμασία που σκανδαλίζουν και παίρνουν κρίμα στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες άσεμνες φωτογραφίες;;;; Παρακολουθώ το ιστολόγιο τουλάχιστον 1μιση χρόνο. Δεν είδα κάτι που να με σκανδάλισε. Μπορείς να παραθέσεις εδώ τα λινκ με τις αναρτήσεις για να δουμε αν είναι πράγματι άσεμνες ή μήπως είναι φαντασία σου;

      Διαγραφή
    2. θα το κάνω αλλά άφησε μου χρόνο.

      Διαγραφή
  17. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ12 Μαΐου 2012 στις 5:48 μ.μ.

    Εγώ πάντως είμαι ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα !

    Εάν θέλετε να ξαναδοξαστεί η ΓΝΗΣΙΑ Ελληνορθοδοξία, εάν θέλετε να αναστηθεί η Εκκλησία του 1821, στηρίξτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    Αφήστε τις ανοησίες περί "μασώνων" και "σατανιστών", η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δέχεται μασώνους και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η πρώτη που ζήτησε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ στην Ελλάδα οι Σα'ι'εντολόγοι, οι Ιεχωβάδες και όλες αυτές οι ανθελληνικές σέχτες !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζητάει την ποινικοποίηση των εκτρώσεων ! Ποιος "σατανιστής" θα το έκανε αυτό ;;

    Όσο για την βία κατά των λαθρομεταναστών , λυπάμαι αλλά σε λίγο η Ελλάς θα είναι Ισλαμική χώρα και τότε να δω τι θα κάνετε όλοι εσείς !

    Δεν βλέπετε τι γενοκτονίες υφίστανται οι Χριστιανοί εκεί όπου επικρατούν οι Ισλαμιστές ;;

    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    Ή εμείς, ή αυτοί !

    Και ΝΑΙ, πολλοί Αγιορείτες στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! Αυτή είναι η αλήθεια, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι !

    Η ΕΛΛΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τόσα χρόνια που ψηφίζαμε τους κλέφτες απλώς για ν' αρπάξουμε κι εμείς καμιά δεκάρα ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!

    Και δε διαμαρτυρόμασταν γιατί οι μετανάστες ήταν φτηνά εργατικά χέρια και μπορούσαμε να τους πατάμε στο λαιμό για ένα κομμάτι ψωμί! Τόσο χριστιανοί ήμασταν!

    Και τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, σταματάμε να ψηφίζουμε τουσ κλέφτες που "φταίνε για όλα" και αρχίζουμε να ψηφίζουμε τους δολοφόνους "για να ξεβρωμίσει ο τόπος"! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΗΜΩΝ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

    Θεωρώ ότι όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα (μετά τα ελάχιστα ντοκουμέντα που έχουν βγει στη φόρα) ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ έχει επικίνδυνα περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα, αλλά από αγάπη - και τρόμο - θα κάνω μια προσπάθεια να του ανοίξω τα μάτια. Αν δεν πειστεί ούτε αφού διαβάσει τα παρακάτω, φοβάμαι ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον (μας) βοηθήσει...:

    http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

    http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

    http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_7725.html

    http://www.youtube.com/watch?v=9qaHDhub1SE&feature=related

    http://antiylhblog.blogspot.com/2012/05/video_09.html


    ΥΓ: Για έναν πραγματικό ορθόδοξο χριστιανό, και μόνο η ταμπέλα "εθνικιστής" (και όχι "πατριώτης") που δίνουν οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες στον εαυτό τους θα ήταν αρκετή για να τους απορρίψει. Αλλά... Δεν είναι που ο λύκος έραψε με μαεστρία την προβιά του, είναι που τα πρόβατα κοιτάνε μόνο το γρασίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.