11 Μαΐ 2012

ἡ ἀφή τῆς παγανιστικῆς ὀλυμπιακῆς φλόγας καί ἡ ἀλήθεια τοῦ Αγίου Φωτός


Πῶς τό ψέμα καί ἡ πλάνη τοῦ δωδεκαθέου μεταμορφώθηκε σέ ἕνα φολκλορικό νεοπαγανιστικο πανηγύρι. ἐάν βέβαια δέν δουλέψει τό κάτοπτρο, κάποιο σπίρτο θά βρεθῆ...

8 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΣΑΣ,ΠΩΣ ΑΝΑΒΕΙ Ο...ΑΡΧΙΠΡΟΒΑΤΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος!
      Χαμηλου επιπεδου σχολιο και μικροπρεπες

      Διαγραφή
    2. Το ποιος είναι ανθέλληνας και τί σκοπούς εξυπηρετεί, άστο καλύτερα... Κι όταν θα μιλάς για το Άγιο Φώς, θα έχεις προσωπική εμπειρία και θα μιλάς. Αν σου βαστάει κατέβα κάτω στα Ιεροσόλυμα για να το διαπιστώσεις. Ορισμένοι πρώην ομοϊδεάτες σου, το τόλμησαν και κατάλαβαν το χάλι τους και την πλάνη τους...

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχα δεκαδες επιστημονες ολου του κοσμου δε μπορουν να εξηγησουν το γεγονος πως αναβει το Αγιο Φως και εκτος αφτου πως αναβουν τα κερια και εκατονταδων πιστων απο μονα τους οποτε οσο και να πολεματε το Ιησου Χριστο τον ενα και μοναδικο τριαδικο Θεο η βασιλεια του στο τελος θα κυριαρχησει και ευχομαι να σας ελεησει !!!!

      Διαγραφή
    4. Φίλε Θάνο, οι Έλληνες δέχονται ότι πρέπη καθημερης να μετράνε την αντίληψη τους, αγαπάνε την κοσμική αληθια, αγαπάνε την ελληνική θρησκια (φιλοσοφία).

      Γιατη δεν ανηγης λίγο τα ιστορικά βιβλια για να μάθης σε πιο αναπτυγμένο σημιο βρισκόταν κάποτε οι Ελλάς τον Ελλήνων, και που την έφτασε το ιαχοβητήριο, απαγορεύοντας και τους Έλληνες να λέγονται Έλληνες και να ονοματοδοτούν τα παιδιά τους με Ελληνικά ονόματα.

      Θυμήσου: Αλιλουια = Δόξα τον Ιαχοβα

      Για κάνε μια προσπαθια και δώσε μας μια απάντηση να καταλάβουμε σε πιο σημιο της ανάπτυξης θα βρισκόταν σήμερα η αγία πατρίδα τον τέκνων του Δευκαλίων Ελλάς αν δεν παθενε την μεγάλη καταστροφή του Ιαχοβο-Χριστιανισμού.

      Και να μην τα μπερδεύουμε: προς παρών δεν έχουμε να φάμε, δεν έχουμε χρήματα για φάρμακα, και καθημερης παρακαλάμε τους ξένους να μας ταιζουνε και να μας ποτίζουνε.

      Τη λες, με της προσευχές και αλαξουμε κάτι; Όπως τότε που γίνανε όλη οι άντρες μοναχή και έλπιζαν να κατέβη ο ιός του Ιαχοβα για να τους σώση μαζί με την πόλη;

      Είμαι περίεργος να διαβάσω κάτι.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΛΥΠΤΟ.ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΛΟΓΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΕΝΩΣ ΓΥΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΣΑ ΔΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΕΛΑΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΔΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελληνίδα ιερέα είναι στο τόπο της, στην Ελλάδα, και είναι πολύ συμπαθητική. Το γιατη βρίσκονται οι Ιαχωβάδες με το Αλληλούια τους ("δόξα στον Ιαχωβά) στην Ελλάδα δεν κατάλαβα. Δεν έχουν τίποτα να δώσουν τους Έλληνες.

    Φωκίων Χριστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΒΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.