24 Απρ 2012

Μητροπολίτης Κονίτσης Ἀνδρέας: "Στεῖλτε τήν περιβόητη Τρόικα στόν ἀγύριστο"


Πόσο θάρρος ἔχει αὐτός ὁ Μητροπολίτης; Ὅταν τά ἔλεγε πρίν ἐννέα μῆνες κάποιοι ἔσπευσαν νά τόν κατακρίνουν καί νά τόν εἰρωνευτοῦν. Σήμερα ὁλόκληρος ὁ ἑλληνικός λαός συμφωνεῖ μαζί του! 
Πλησιάζουν οἱ ἐκλογές τῆς 6ης Μαΐου καί ὀφείλουμε ὅλοι ἀνεξαιρέτως νά πραγματοποιήσουμε τόν λόγο τοῦ ἀγωνιστῆ Ἱεράρχη. Εἶναι ἐπιτακτικό ἐθνικό μας καθῆκον! "Ἄς ἀφήσουμε τούς τεμενάδες στούς Εὐρωπαίους καί τούς Ἀμερικανούς καί ἀς ἀναπνεύσουμε ἀέρα ὀρθόδοξο καί ἑλληνικό. Γιατί ἡ Ἑλλάδα ἐκπέμπει SOS..."

7 σχόλια:

  1. Γιατί δεν κατονομάζετε τους "καποιους" που τον ειρωνεύονταν;;; Οι "δημοσιογράφοι" των τουρκοκάναλων ήταν.

    Μπράβο στον Μητροπολίτη!!! Δυστυχώς όμως είναι από τους λίγους που μιλούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βρεις τέτοιους Μητροπολίτες πρέπει να ψάξεις με κυάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ! ΡΙΞΤΕ ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΒΙΆΖΕΣΑΙ αδερφέ , δεν ήηηταν μόνο τα κανάλια, άλλωστε όπως γράφει κι ο φίλος Νατσιός σε άλλη ανάρτηση, αυτούς τους ξέρουμε και είναι προτιμότεροι από τους άλλους, γιατί είναι απροκάλυπτοι και δεν κρύβονται...εγώ μιλώ για φωνές θρησκευόμενων ανθρώπων που έσπευσαν να "απομακρυνθούν" από τα λόγια του μητροπολίτη με το αιτιολογικό ...'ότι ο Δεσπότης όταν μιλά έτσι χάνει το δίκιο του (θυμίζει κάτι αυτό;;;)και άλλα τέτοια γλυκανάλατα...και πως θα το πάρουν και δεν συμφωνώ με αυτά, και ήταν λάθος του...ναι ναι από σφόδρα θρησκευόμενους ανθρώπους που περιδιαβαίνουν και το οδοιπορικό και έχουν έκφράσσει και σε πρόσφατα σχόλιά τους αυτό το "δήθεν "ρωμαίκο και ουδέτερο....ευτυχώς προτιμώ Ανδρέα Κονίτσης τέκνο άξιο Σεβαστιανού
    φιλικά
    Χρύσανθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να μετονομαστεί σε νέο Παπαφλέσσα!!! Βάζει μπουρλότα στις καρδιές μας.
    Ο Θεός να του δίνει χρόνια γιατί οι νέοι Μητροπολίτες δεν βλέπω να ενδιαφέρονται για τα εθνικά μας θέματα. Η νοοτροπία ότι η Εκκλησία πρέπει να ασχολείται μόνο με τα του οίκους της δυστυχώς έχει επικρατήσει και σε ανθρώπους υποτίθεται της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι Μητροπολίτες να βγάλουν τα ράσα και να βάλουν παντελόνια αν θέλουν να ασκούν πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φαρισαίοι που σταύρωσαν το Χριστό φορούσαν Ράσα και ασκούσαν και πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.