4 Μαρ 2012

Κυριακή της Ὀρθοδοξίας ἐπανεξελέγη πρόεδρος ὁ Πούτιν!


Ὁ μεγάλος Ὀρθόδοξος ἡγέτης πού τιμᾶ καί σέβεται τό Περιβόλι τῆς Παναγιᾶς καί τό εἶχε ἐπισκεφθεῖ στό παρελθόν! Ἐκεῖ του εἴπανε οἱ Γέροντες ὅλα ὅσα θά συμβοῦν! Παγκόσμιο μήνυμα χαρᾶς γιά ὅλους τους Ὀρθοδόξους, καθώς ἔρχεται τό τέλος τῶν πολεμίων μας... Ἡ Τουρκία θά συντριβεῖ ἀπό τίς Ρωσικές Στρατιές! Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ! Οἱ παγκόσμιοι σκοταδιστές πού ἔχουν βάλει τήν Ἑλλάδα σέ καθεστώς Κατοχῆς καί Γενοκτονίας, θά ἐμπλακοῦν σέ Παγκόσμιο Πόλεμο μαζί του!Κυριακή της Ὀρθοδοξίας ἡ μεγάλη νίκη τῆς Ὀρθοδοξίας πού ἔρχεται καί ἤδη σήμερα ξεκίνησε! Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ! Πολύ μεγάλη!

2 σχόλια:

  1. Οι "Ρωσικές στρατιές" δεν είναι αυτές που δε θα μας δίνουν "εύκολα" την Πόλη σύμφωνα με τις προφητείες;

    Δεν είναι οι ίδιες που μας είχαν λίγο, πεταμένους, στην αρχή της ανασύστασης της χώρας το 1821;

    Δεν είναι οι ίδιες που συμμετείχαν στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ 1ων ξαδέρφων; (Wilhelm Γερμανίας, Νικόλαος Ρωσίας και ο George της Αγγλίας; )

    Οι ορθόδοξοι είναι αδέρφια μας αλλά είναι εγωιστικό εκ μέρους μας να καθόμαστε πάλι και να λέμε "ο Ρώσος θα μας σώσει" από τις βρωμιές που οι ίδιοι ανεχτήκαμε.

    Η ορθοδοξία ούτως ή άλλως είναι στο ρινγκ με τον οικουμενισμό εδώ και πολλά χρόνια και είναι η μόνη αντιστοιχία που κάνω με τον τίτλο (Κυριακή της Ορθοδοξίας). Δεν είδα πολλούς να κόπτονται για την αποκατάσταση της αλήθειας της πίστης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι σιγουρος 8.04,οτι εχεις διαβασει τις προφητειες;γιατι απ οτι διαβαζω λες αλλα αντ αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.