4 Νοε 2011


12 σχόλια:

  1. Αν και ποτέ δεν με εξέφραζε ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος οφείλω να αναγνωρίσω πως ο Τσίπρας τα είπε σωστά και επειδή πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική πολιτική σκηνή..., μένει να δούμε αν τα εννοούσε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά μόνο ο Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση. Ο Σαμαράς αποδείχτηκε και αυτος ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ αλλά αυτό δεν θα μείνει έτσι. Δυστυχώς η λεγόμενη δεξιά έχει παραδώσει τα όπλα και κρατά μια ριψασπίδικη συμπριφορα.
    Υ.Γ Προς Θεού δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''καλό'' το περιτύλιγμα και η εμφάνιση αυτής της όψης.... αλλά η άλλη όψη που παρουσιάστηκε με τους λαθρο... , δυστυχώς μπάζει. (όχι ανθρωπίνως, αλλά πολιτικώς).

    ''Εχθρός'' του καλού, είναι το καλύτερο... (προσπαθούμε κι εμείς. http://apostratoi.blogspot.com/ να δούμε... θα προλάβουμε; έχει ο καλός Θεός. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο το αν έκανε μια πατριωτική ομιλία και άλλο οι θέσεις του για τους λαθρομετανάστες κτλ.
    Στο πρώτο συμφωνώ με τον Τσίπρα και τον επευφημώ και για το δεύτερο διαφωνώ κάθετα.
    Μακάρι το κόμμα των αποστράτων να πάει καλά και να βοηθήσει πραγματικά τον δύσμοιρο αυτό τόπο. Αυτο που μας λείπει σήμερα είναι τα ελληνοχριστιανικά μας ιδανικά. Αν το νεοσύστατο κόμμα των αποστράτων δεν δώσει βάση σε αυτά τότε θα είναι σαν τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η κατάντια της χώρας είναι ότι ο κύριος "Μπάτε σκύλοι αλέστε" ομιλεί πιο πατριωτικά από όλους τους δήθεν πατριώτες του κοινοβουλίου. Ειλικρινά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι ... "...η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το πνεύμα το Άγιο, Τριάς Αγία δόξα σοι..."

    Ίσως όλα αυτά γίνονται για να καταλάβουμε επιτέλους ότι η σωτηρία όχι μόνο της ψυχής μας αλλά και του έθνους μας, της πατρίδας και της ορθοδοξίας μας ανήκει μόνο σε Εκείνον που επιτρέπει τα κακά και τις προσωρινές ταλαιπωρίες για αν αναδείξει άξιους αγωνιστές και Αγίους. Αυτός, που όλοι τόσο έχουμε πληγώσει και πρώτος ΕΓΩ, και που μας υπομένει καρτερικά, μας διδάσκει μέσω της παρακμής μας την οποία δεν προκαλεί αλλά επιτρέπει, ότι αν δεν γυρίσουμε πίσω κοντά Του θα γίνονται όλα τόσο δυσβάσταχτα και τραγικά τη στιγμή που η αγκαλιά Του είναι μονίμως ζεστή και ορθάνοικτη. Καλή φώτιση σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.2)ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΧΟ.3)ΟΛΟΜΕΛΟΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.4)ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ.5)ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,LIOS ROTARY ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.6)ΟΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ (ΑΣΚΗΤΗ).ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΣΤΑΙ ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξεχνάς ανώνυμε ότι είμαστε και ευτυχώς ανεξήθρησκη και κοσμική δημοκρατία και όχι θεοκρατικό ταλιμπανάτο!επίσης δεν είναι όλοι οι Έλληνες ορθόδοξοι,αλλά ακόμα και να ήταν σε καμία περίπτωση δεν θα εμπλέκονται έτσι τα θρησκευτικά με τα πολιτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ sapphire ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ (ΟΧΙ ΠΛΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ)ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ.ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ 500.000 ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ:ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΓΙΟΝΚΑ,ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ,ΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΜΑΣΩΝΕΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑΟΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΥΧΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΥΡΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΕΠΕΤΡΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καθένας να έχει την ελευθερία να θρησκεύεται και να πορεύεται στη ζωή του όπως θέλει!δεν θα επιβάλλουμε σε κανέναν τίποτα!το Ευαγγέλιο το ξεκαθαρίζει,"όποιος θέλει πίσω μου ελθείν",δεν λέει βγάλτε νόμο να έρχονται όλοι,επίσης ακριβώς αυτά που γράφεις εσύ,μα ακριβώς αυτά είναι τα επιχειρήματα των μωαμεθανών μουτζαχεντίν και του κινήματος των ταλιμπάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΒΙΡΕΙ Η ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΖΩΗ(ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΔΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ).ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΦΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο SAPPHIRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.