12 Φεβ 2010

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ KA΄


Και πάλι μαζί για να δούμε την επιστολή που έστειλε η εταιρεία Σκοπιά στον Αδόλφο Χίτλερ.
Όσο και να θέλουν κάποιοι να καλύψουν την αλήθεια, το μόνο τελικώς που κατορθώνουν, είναι να την κάνουν να λάμψει και να θριαμβεύσει ακόμα περισσότερο.
Στο περασμένο μας άρθρο, είδαμε την ηγεσία της Σκοπιάς να διακηρύσσει τη συμπαράστασή της για τη διατήρηση της τάξεως και της ασφαλείας του κράτους και την καλλιέργεια των υψηλών ιδανικών της εθνικής κυβερνήσεως (του Γ΄ Ράιχ) που βρίσκονται στο θρησκευτικό χώρο.
Η επιστολή συνεχίζει ως εξής: «...
Η παρούσα ομόφωνη δήλωση των συνέδρων, μαζί με τη συννημένη διακήρυξη απευθύνεται στον Καγκελάριο του Ράιχ, τον οδηγό του λαού, καθώς και στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και αποτελούν ψήφισμα του συνεδρίου μας.

Παρακαλούμε να δεχθούν επιτροπή μας ο Καγκελάριος του Ράιχ ή ο υπουργός εσωτερικών, για να αναπτύξουμε τις θέσεις μας ή να συγκροτηθεί επιτροπή από απροκατάληπτα για την οργάνωσή μας μέλη, προκειμένου να ερε
υνήσει το θέμα μας, σύμφωνα με το άρθρο 24 του προγράμματος που ανακοινώθηκε από το Εθνικό Σοσιαλίστικό Εργατικό Κόμμα της Γερμανίας: «Υποστηρίζουμε την ελευθερία όλων των θρησκευτικών ομολογιών στο κράτος , καθ’ όσον δεν θέτουν σε κίνδυνο την υπόστασή του και δεν προσκρούουν στις ηθικές αρχές και το ήθος γενικά της Γερμανικής Φυλής.

Το Κόμμα σαν Κόμμα εκπροσωπεί τις αρχές ενός θετικού Χριστιανισμού, χωρίς να δεσμεύεται δογματικά από μια θρησκευτική παράταξη. Καταπολεμεί το Ιουδαϊκοϋλιστικό πνεύμα μέσα και έξω ... και είναι πεπεισμένο ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια διαρκής αποθεραπεία του λαού μας εκ των ένδων».

Είμαστε βαθειά πεπεισμένοι ότι αν μας κρίνει η Εθνική Κυβέρνηση σύμφωνα με το λόγο του Θεού και σύμφωνα με τις προαναφερθείσες προγραμματικές δηλώσεις του Κόμματος, δεν θα έχει λόγους να απαγορεύσει τις θρησκευτικές συνάξεις και τη λοιπή θρησκευτική μας δραστηριότητα.


Αναμένοντας τη συγκατάθεσή μας, σας διαβεβαιώνουμε για το βαθύτατο σεβασμό μας, αξιότιμε κ. Καγκελάριε.

Αφοσιωμένοι


WATCH TOWER AND TRACT SOCIETY MAGBEBURG.

Αυτή λοιπόν είναι η επιστολή που οι υπεύθυνοι των Μ.τ.Ι. έστειλαν στον Χίτλερ, όσο και αν προσπαθούν να κρύψουν από τους οπαδούς τους την πραγματικότητα.

Επισημαίνουμε το γεγονός διότι ευκαίρως-ακαίρως, δημοσιεύουν και διακηρύττουν πως ουδέποτε είχαν ή έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αρχές και τις εξουσίες.

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζουν ως «πόρνη της Αποκαλύψεως» τον θεσμό του κράτους και της εξουσίας.

Όμως η ίδια η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι αυτοί οι ίδιοι, και μάλιστα οι επίσημοι φορείς τους, είχαν στενότατη σχέση με αυτή «την πόρνη», και όπως θα δούμε στη συνέχεια, αυτό γινόταν «κατ’ εξακολούθησιν»...

(Συνεχίζεται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.