16 Δεκ 2020

Δημοσιογράφος τοῦ ΣΚΑΙ ὑπερασπίζεται τὴν Θεία Κοινωνία καὶ ὑφίσταται ἀνηλεή ἐπίθεση ἀπὸ συναδέλφους του!

Χθὲς 15 Δεκεμβρίου 2020, στὴν ραδιοφωνικὴ ἐκπομπὴ τοῦ ΣΚΑΪ «Ὅ,τι νὰ 'ναι», ὁ δημοσιογράφος Κολιομιχάλης Δημήτριος προέβη σὲ μία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ σχετικὴ μὲ τὸ Μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας! Πρόκειται γιὰ τὸν γνωστὸ δημοσιογράφο ποὺ μεταφέρει τὴν πληροφόρηση ἀπὸ τὴν κίνηση στοὺς δρόμους τῆς Ἀθήνας! Λόγῳ τῆς τοποθέτησής του αὐτῆς δέχτηκε ἀνοίκεια καὶ θρασύτατη ἐπίθεση ζωντανὰ στὸ ραδιόφωνο ἀπὸ τοὺς δύο συναδέλφους του Μάνο Βουλαρίνο καὶ ὁ Πέτρος Νικολάου, ἐνῶ κατὰ πληροφορίες ἀπὸ χθὲς τὸ κλίμα εἶναι βαρὺ στὸν ΣΚΑΪ ἀπέναντί του μὲ ὅλα τὰ ἐνδεχόμενα ἀνοιχτά! 
Δημήτρη, χίλια εὖγε εἶναι λίγα! Ἤξερες ὅτι μὲ τὴν δήλωση αὐτὴ θέτεις σὲ κίνδυνο... τὴν ἐπαγγελματική σου θέση καὶ καριέρα καὶ δὲν δίστασες! Ὁ Θεὸς μαζί σου! Ἀκοῦστε τὸ ἐπίμαχο ἀπόσπασμα…
Παρακαλοῦμε τοὺς ἀναγνῶστες τοῦ Ρωμαίικου Ὁδοιπορικοῦ, νὰ ἐπικοινωνήσουν μὲ τὸ τηλεφωνικὸ κέντρο τοῦ ΣΚΑΙ: 2104800080 νὰ ζητήσουν τὸν δημοσιογράφο Κολιομιχάλη Δημήτριο καὶ νὰ τὸν συγχαροῦν γιὰ τὴν ὁμολογία του!

28 σχόλια:

  1. Αξιος ο κ.Κολιομιχαλης... Μας έχουν κυκλωσει οι άπιστοι, οι άθεοι και οι μασονοι...Τωρα και οι βλαμμενοι... Προς τι η γεμάτη νεύρα αντίδραση του κυρίου;;; Να προσεχει να μην του 'ρθει κανενας "παραδειγματισμος και συμμορφωση" άνωθεν και τότε να βγει να μας τα ξαναπεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τηλέφωνο είναι λανθασμένο, 2104800000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημάδια των εσχάτων καιρών μας!

    Ρωμιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά... τρέμουν από τα νεύρα τους! εγκεφαλικό θα πάθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. διορθώστε το νούμερο, έχει 9 ψηφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εσύ γραικύλε εάν ντε και καλά πρέπει να κάνεις προπαγάνδα κατά της εκκλησίας, τράβα άλλαξε πρώτα το χριστιανικό όνομα που φέρεις και ξανάελα.
    Άιντε παλιόταγάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ απορώ πώς υπάρχουν Χριστιανοί δημοσιογράφοι και άλλοι που δουλεύουν στο σταθμό του ΣΚΑΊ που είχε προβάλλει βλάσφημα ντοκιμαντέρ παλαιότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπογραφή για το παραπάνω σχόλιο.

    Ρωμιός Ορθόδοξος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι ότι κ. Κολιομιχάλης δέν απήντησε όπως έπρεπε στόν αισχρότατο καί ασεβέστατο ΝεοΤαξίτη ο οποίος ωμιλούσε λίαν εμπαθώς κατά τής Εκκλησίας. Μία είναι η πλέον αποστομωτική απάντηση που πρέπει νά δίδεται σέ τέτοιες περιπτώσεις: η Θεία Κοινωνία είναι τό αίμα τού Χριστού καί δέν μεταδίδει ασθένειες αλλά ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ με ηρεμο τρόπο και τον αφόπλισε. Ο Βουλαρίνος έχασε την ψυχραιμία του και φάνηκε η εμπάθειά του...

      Διαγραφή
  10. Επειδή δεν απάντησε κανείς σε τρεις κλήσεις μου (σε μισή ώρα) συγχαίρω τον δημοσιογράφο για την ομολογία !!
    Ιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φασισταριά που δεν σέβονται τίποτε!
    Το παίζουν και καλά ανοιχτά μυαλά, αλλά υπηρετούν το σύστημα όσο δεν πάει! Εύχομαι ο Θεός να τους δίνει μετάνοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απόδειξη ότι η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει καμία πάθηση, ίσα ίσα που θεραπεύει ασθένειες τής ψυχής και του σώματος είναι η παρακάτω.
    Εάν μεταδιδόταν οι λοιμώδεις παθήσεις τότε οι ιερείς που λειτουργούν στα λοιμώδη νοσοκομεία και καταλύουν την Θεία Κοινωνία θα νοσούσαν και αυτοί και θα νοσηλευόταν. Είδατε κανέναν ιερέα που λειτουργεί σε αυτά τα νοσοκομεία μέχρι σήμερα να νοσηλευτεί εξαιτίας λοιμώδους νοσήματος. Εάν ναι, τότε θα υπάρχει το όνομά του στα βιβλία ασθενών ας μας το φέρουν να το δούμε. Εάν όχι, τότε αυτό και μόνο είναι απόδειξη ότι δεν μεταδίδεται κανένα νόσημα. Εάν είχε νοσηλευτεί κάποιος ιερέας όλα αυτά τα χρόνια, έχετε την εντύπωση ότι δεν θα το λέγαν τα τηλεοπτικά κανάλια ως πρώτη είδηση?
    Επίσης, εάν θέλετε εγώ ο ίδιος προτίθεμαι να κοινωνήσω μετά από οποιονδήποτε που έχει οποιοδήποτε νοσήμα και θα αποδειχθεί αυτό αυτονόητο. Λάβετε υπόψη ότι είμαι γιατρός στο επάγγελμα και αν είχα την παραμικρή αμφιβολία δεν θα το ρίσκαρα. Αλλά αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον κάθε Κυριακή και κάθε φορά που κοινωνούν οι χριστιανοί και δεν κολλάει κάνεις τίποτα.
    Ας το πάρουμε και αλλιώς. Υπάρχει καταγεγραμμένο πείραμα που να αποδεικνύουν ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδεται νοσήματα? Ας μας το πούνε που και ποιός το έκανε?
    Σε αντίθεση με αυτό, οι χριστιανοί όταν κοινωνούν αποδεικνύουν ότι δεν κολλάει κάνεις τίποτα από την Θεία Κοινωνία.
    Όχι ότι δεν θα αρωστήσουμε στη ζωή μας και δεν θα πεθάνουμε ή ότι για μας δεν ισχύουν οι νόμοι της φύσης όπως για τους άλλους ανθρώπους. Αλλά ειδικά για την Θεία Κοινωνία δεν ισχύουν οι νόμοι της φύσης γιατί είναι σώμα και αίμα Θεού, και όπου ο Θεός βούλεται νικάτε φύσεως τάξης. Δεν ξεχνάμε ότι και οι επιστήμονες πλάσματα του Θεού είναι και η ιατρική κοινότητα του Θεού είναι. Μην ξεχνάμε ότι παρά πολλοί άγιοι ήταν ιατροί, οι άγιοι Ανάργυροι,ο Άγιος Λουκάς ο απόστολος, Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Λουκάς της Ρωσίας και άλλοι και άλλοι. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και για την ιατρική και για τον Θεο γιατί τα σπουδάσαν και τα δύο. Οι άλλοι οι απομακρυσμένοι από τον Θεό έχουν το δικαίωμα να μιλούν μόνο για την επιστήμη γιατί αυτό γνωρίζουν. Είναι αυτονόητο ότι ο άνθρωπος που έχει δύο μάτια βλέπει καλύτερα από τον μονόφθαλμο. Ή αλλιώς,μήπως ο κουτσός βαδίζει γρηγορότερα από τον αρτιμελή?
    Ας αφήσουμε να μιλήσουν αυτοί που γνωρίζουν τα περισσότερα. Βλέπετε ο εγωισμός μας δεν μπορεί να παραδεχτεί την ημιμάθεια μας γι'αυτό και δεν προχωράμε.
    Καλή φώτιση σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα λέτε με καλύπτουν πλήρως.
      Ευχαριστώ και σας συγχαίρω!
      Α.

      Διαγραφή
    2. Πρώτον με κάλυψα τα λόγια σας,και δεύτερον συγχαρητήρια που που είστε επιστήμονας και δεν στηρίζεστε μόνο σε αυτό. Νοσηλευτρια.

      Διαγραφή
  13. H Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει καμία νόσο.
    1. Το σώμα και το αίμα του Θεού δεν είναι δεκτικά παθήσεως. ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΣ
    2. Εμπειρία της Εκκλησίας 2000 ετών
    3. Εάν το 1/10 αυτών που κοινωνούσαν συχνά από Μάιο έως Οκτώβριο μολυνόταν θα έπρεπε να υπήρχαν πολλάπλάσια κρούσματα στην επικράτεια.
    4. Αυτοί που υποστηρίζουν ότι μεταδίδει νόσο δεν έχουν κανένα επιστημονικό επιχείρημα !
    5. Λογική αναγκαιότητα και γι΄αυτούς (αφού είναι ψωμί και κρασί ....). Αυτοί θέλουν να ισχύει η δική τους λογική !
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί ο Δημήτρης δεν έχει το δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του (και όχι προπαγάνδα) μέσα από το ραδιόφωνο;
    Ενώ εσείς έχετε το δικαίωμα.
    Ωραία Δ Η Μ Ο Ρ Α Τ Ί Α εχετε εκείστο Σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σημασία έχει πως για ορισμένους, οτιδήποτε δεν πιστοποιεί το μυαλό τους, απλά δεν υπάρχει. Οι κύριοι αυτοί, αν ζούσαν στον Μεσαίωνα, θα συγκατάνευαν να καούν στην πυρά οι εκάστοτε Γαλιλαίοι που τολμούσαν να ψελλίσουν πως η γη γυρίζει. Γιατί; Γιατί ούτε αυτό ΤΟΤΕ θα το πιστοποιούσε η λογική τους. Κι ό,τι δεν πιστοποιεί η δική τους λογική, δεν υπάρχει ή δεν πρέπει να υπάρχει. Ας μας απαντήσουν οι κύριοι Βουλαρίνος και Νικολάου γιατί από Μάη μήνα και μετά που γινόταν πατείς με πατώ σε στις εκκλησιές και κοινώνησαν εκατομμύρια άνθρωποι, ανάμεσά τους σίγουρα και χιλιάδες θετικοί στον COVID, γιατί τις αμέσως επόμενους εβδομάδες δεν νόσησαν και δεν πέθαναν χιλιάδες ηλικιωμένοι ιερείς κι άλλοι τόσοι πιστοί;! Η θεία κοινωνία δεν μεταδίδει τον ιό και είναι τόσο σίγουρο όσο και το ότι εκατό αστέρια με την μάζα του ήλιου μπορούν να χωρέσουν στο μέγεθος του κεφαλιού μιας καρφίτσας. Και για τους μη γνωρίζοντες που θα επαναστατήσουν σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να πω ότι συμβαίνει επιστημονικά και το αποτέλεσμα που παράγεται λέγεται "αστέρας νετρονίων". Σάμπως ένα τέτοιο θαύμα που ΟΥΔΕΙΣ στην επιστημονική κοινότητα μπορεί να το εξηγήσει, όπως κι να αμφισβητήσει, δεν ισχύει; Ή μήπως είναι λιγότερο θαύμα απ΄την θεία κοινωνία που δεν μεταδίδει τον ιό; Οπότε, κύριε Βουλαρίνε, τηλεφωνήστε παρακαλώ σ' έναν αστροφυσικό και αμφισβητήστε το φαινόμενο "αστέρες νετρονίων" αφού ουδεισ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ. Δεν υφίσταται μόνο ό,τι εξηγείται. Χειρότερο απ' το να είναι κανείς ανόητος, είναι να είναι βεβαιόπληκτος. Η βεβαιοπληξία είναι η ύψιστη μορφή ηλιθιότητας. Κύριοι Νικολάου και Βουλαρίνε, εκτιμώ πολύ το χιούμορ σας, αλλά αφήστε κι ένα μικρό χώρο σ' αυτό που δεν ξέρετε ή έστω σ' αυτό που δεν καταλαβαίνετε ή δεν χωράει ο νους σας. Δεν χωράμε όλοι στο ίδιο ρούχο, ξέρετε. Γιατί προσπαθείτε να μας χωρέσετε; Διαλέξτε τα δικά σας κι αφήστε να διαλέξουμε εμείς τα ρούχα που μας κάνουν. Έχετε δικαίωμα να μην πιστεύετε στο Θεό, το σέβομαι απόλυτααλλά δεν έχετε δικαίωμα να καννιβαλίζετε όσους πιστεύουν. Γιατί αυτό κάνετε. Και λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει (αν μπορείτε να την ξεχωρίσετε απ' την ταπεινολογία) Ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει ο κόσμος στο δικό σας μυαλό. Είναι ερεθιστικό και εθιστικό να ασκείτε κριτική από άμβωνος και με γερές πλάτες από πίσω, αρκεί να έχετε την διάθεση και την δύναμη να την ασκείτε, έχοντας απέναντί σας και την αντίθετη άποψη. Στην διάθεσή σας πάντα για μία δημιουργική αντιπαράθεση. Μιχαήλ Άνθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια τα λέτε πολύ καλά.
      Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Το ότι δεν γνωρίζω κάτι δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται. Ο εγωισμός ισοδυναμεί με πνευματική τύφλωση. Ας γίνουμε ταπεινοί και ας αφήσουμε να μιλήσουν αυτοί που γνωρίζου καλύτερα.

      Διαγραφή
  16. Δυστυχώς όλοι αυτοί που ειρωνεύονται και ασκούν bullying σε όποιον πιστεύει στον Χριστό, είναι ο ορισμός του φασίστα και του ανθρώπου που δεν σέβεται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Όταν μάλιστα αυτό γίνεται μέσα από κάποιον δίαυλο ή μέσο μαζικής επικοινωνίας, τότε έχουμε ξεκάθαρη εκτροπή και διαστρέβλωση της δημοσιογραφίας και της σατυρικής εκπομπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που περιέγραψες είναι, κυρίως, ο ορισμος του κομμουνιστή. Γιατί όλοι φοβάστε να χρησιμοποιήσετε αυτη τη λέξη;;;

      Διαγραφή
  17. Ποιος θα σωθεί από την οργή του αρνιού; μετανόηστε και μην οργιζεται τον χριστο, δεν θέλει να σας στείλει στο πυρ, ήρθε για να μας διδάξει την αιώνια ευτυχία, σας έκανε τίποτα κακό; γιατί τον πολεματε; κοίταξε τον, πάνω στο σταυρό, για σένα το έκανε. Αμήν κύριε και εμείς σε αγαπάμε, συγχώρεσε με τον άθλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αναρωτιέμαι... Ποιός δινει το δικαίωμα στους δύο δημοσιογράφους να κανουν προπαγάνδα ΚΑΤΑ της Εκκλησίας ???
    Κ. Κολιομιχάλη, Α Ξ Ι Ο Σ ! Ε Υ Γ Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητε Δημητρη...
    Μακάριοι έστε, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι, ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς’
    αυτο αδερφε μου..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστούμε την ΕΣΗΕΑ, την επιτροπή δεοντολογίας της, τον ΣΚΑΙ, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα που ανέχονται την άλλη άποψη.Που δεν στοχοποιούν κανένα για τα πιστεύω και τις αξίες του.
    Υ.Γ. Εξαιρούνται οι ορθόδοξοι Χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.