28 Αυγ 2020

Γονιὸς παλληκάρι: «κ. Ευαγγελάτο δὲν μπορῶ νὰ δεχτῶ ὅτι δημοσίως ζητήσατε νὰ διώκεται ποινικὰ ὅποιος ἀρνεῖται τὸ ἐμβόλιο»!

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ, καθώς κάποιοι από μας δεν βλέπουν ή δεν έχουν τηλεόραση, οπότε χρήσιμο είναι να βλέπουμε πού και πού τι γίνεται. Λοιπόν, εγκάρδια εύχομαι να σκεπάζει τον κ. Αγγελή και την οικογένειά του ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, και καλή δύναμη για την νέα σχολική χρονιά. Δεύτερον, τον λυπήθηκα τον άλλο τον κύριο, καθώς κατάπιε την γλώσσα του και απαντήσεις, όχι, δεν έδωσε. Με έκανε μάλιστα και ξέσπασα σε γέλωτα, όταν είπε ότι αρχικά οι συστάσεις ήταν όχι στην μάσκα γιατί δεν υπήρχαν αρκετές. Ειλικρινά, το πέρασα για αστείο. Επιχειρηματολογία μηδέν στο πηλίκον. Τρίτον, να επισημάνω, ότι προς το τέλος ο -πιο διαλλακτικός σε σχέση με την παλαιότερη επίμαχη δήλωσή του, καθώς έφαγε φαίνεται αρκετό κράξιμο- κ. Ευαγγελάτος είπε πως οι μάσκες είναι πολύ αποτελεσματικές με τα μικρόβια, και έχει δίκιο. Είναι όντως αποτελεσματικές για αυτά. Τους ιούς όμως τους αφήνουν αδιάφορους, οι οποίοι κόβουν βόλτες μέσα έξω και σου βγάζουν και την γλώσσα, που νομίζεις ότι κάτι κάνεις που φόρεσες σήμερα την σινιέ μασκούλα και νομίζεις ότι είσαι οκ. Κούνια που μας κούναγε...
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ COVID ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 28 08 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=u3xjLATin6U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι υποκριτής Ευαγγελάτε διότι ενώ ισχυρίζεται ότι δεν ξέρεις τίποτε και ότι τον λόγο έχουν οι ειδικοί και ότι θα κάνεις ότι πουν οι ειδικοί, εν τούτοις όταν πρόκειται για το εμβόλιο απαιτεις να μπει πρόστιμο και δεν λες τους ειδικούς να κρίνουν.

    Κριθηκες λοιπόν έτσι ανάξιος λόγου και όπως είπε και ο πολύτεκνος πατέρας, αντιφασκετε όλοι σας συνεχώς, γιατί δεν είστε ηθοποιοί, και τα κάνετε χαλιά.

    Μπράβο στην παρησσσια του πατέρα για την μη χρήση μάσκας στα τέκνα του.

    Όλοι οι γονείς εναντίον αυτών των χουντικών μέτρων.

    Π.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προτιμήσουμε όλοι να γίνουμε ολοκαύτωμα παρά να δεχτούμε τα παρανοικά σχέδια της αντίχριστης και φασιστικής Νέας Τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.