17 Μαρ 2020

Κυβέρνηση και Σύνοδος ἀψηφοῦν τὴν Ὑπέρμαχο Στρατηγὸ ἀπαγορεύοντας τοὺς Χαιρετισμούς της! Ἡ Παναγιὰ δὲν θὰ τὸ ἀφήσει ἔτσι…


24 σχόλια:

  1. ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΠΟΥ ΘΕΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έλθει οργή Θεού!

    Φιλόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ'Ι'Ο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.
    ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλίμονο σας αχροιοι το Θεό δε τον φοβάστε τους ανθρώπους δε ντρέπεστε
    Μήπως θα κοροϊδεύετε πάντα τους Έλληνες ή νομίζετε ότι οι εκλογές είναι μακριά
    Η εκκλησία και η Ελλάδα υπέστησαν διωγμούς ανά τους αιώνας και πάντα νικούσαν το ίδιο θα γίνει και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα τί κάνουμε; Μέχρι τα τέλη του Μάρτη απαγορεύεται ο εκκλησιασμός, δε διευκρινίζεται, το κατά μόνας στο σπίτι είναι κατανοητό, στην εκκλησία το κατά μόνας πώς γίνεται; Ζούμε κοσμογονικές αλλαγές οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως κανόνας στο μέλλον προφανώς. Ο Θεός να μας φωτίσει να κάνουμε το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Τράπεζες έκλεισαν;;
    Τα σούπερ μάρκετ έκλεισαν;;;
    Τα βενζινάδικα έκλεισαν;;;

    Αυτά είναι πάνω απο τις Ορθόδοξες Εκκλησίες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απορία μου είναι,δε διάβασαν αυτοί οι θεολόγοι και οι αρχιερείς Παλαιά Διαθήκη και δε κατάλαβαν ότι η ιστορία του Εβραϊκού λαού είναι η ιστορία και του Xριστιανισμού;Όταν οι Εβραίοι απομακρύνονταν από το Θεό και συμπορεύονταν με τα έθνη τα ειδωλολατικά,είχαν ασθένειες,θανάτους και υποδουλώνονταν στους εχθρούς τους,μέχρι και τα Iερά και τα Oσια τους και η Κιβωτός του Μαρτυρίου έπεσε στα χέρια των εχθρών τους.Και όταν ενθυμούνταν τοv Θεό και μετανοούσαν, ερχόταν η ηρεμία,η ησυχία και η γαλήνη στα σπίτια τους.Αντί να κηρύξουν μετάνοια ταπείνωση και αποχή από την αμαρτωλή ζωή,αντί να καταφύγουν στοv Κύριο με παρακλήσεις και δεήσεις προς τον δυνάμενο να μας σώσει από την ασθένεια,απαγορεύουν τη θεία λειτουργία και τις ακουλουθίες της Εκκλησίας, καταργούν τα όπλα πού μπορούν να πολεμήσουν κάθε κακό!
      Η απιστία και η αποστασία στο αποκορύφωμά της!ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
  8. έχουμε νέα από π. Ευθύμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανάξιοι οι Αρχιερείς μας, πού δεν ορθώνουν το ανάστημα τους.
    Είναι τό τρίτο είδος τής αθεϊας,που δεν τελούν τα άγια μυστήρια της εκκλησίας μας,σύμφωνα με τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά.
    Εξομοιώνουν την ορθόδοξη θρησκεια- πίστη με της άλλες εωσφωρικες αιρέσεις-θρησκείες,τα όργανα της πολιτείας σύμφωνα με τής διαταγές της Π.Ν.Τ.Π.
    Οι συμφορές και μολυσματικές ασθένειες δεν θα σταματήσουν από τούς διοργανωτές των Μασόνων,έως ότου υποδηλώσουν τον κόσμο με την ένωση των Θρησκειών και με την ένωση των λαών με την αχρηματη συνδιαλλαγή τής κοινωνίας των πολιτών με τής τράπεζες καί τής δημόσιες υπηρεσίες,με ένα παγκόσμιο πολιτικό και θρησκευτικό ηγέτη,τον δήθεν ειρηνοποιό Αντίχριστο που θα επιβάλλει το σφράγισμα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορουν οι ουτιδανοι πολιτικοί να τα βάλουν με το Θεό. Θα τους συντρίψει ως σκεύη κεραμεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ !
    ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΞΕΨΥΧΑΕΙ !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς! Ο πιστός λαός αγανακτεί με όλα αυτά!!!Μην μας εγκαταλείπεις! Πρέσβευε στον Υιό Σου να συντρίψει τους εχθρούς Σου,ως σκεύη κεραμέως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΑΜΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΤΙΑ ΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΙΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι 89 ετών ιερέας.Κατά τη διάρκεια της ιερατικής μου διακονίας κοινώνησα πολύ κόσμο και με σοβαρές μεταδιδόμενες ασθένειες.Τον καιρό που το ειτς ήταν στο αποκορύφωμά του,μια Κυριακή ήλθε ένας νέος στο Ιερό και μου είπε:πάτερ έχω έιτς και θέλω να κοινωνήσω,έφερα και κουταλάκι.Εγώ του είπα,φύλαξε το κουταλάκι και να πάς να σταθείς τελευταίος στη σειρά και θα σε κοινωνήσω όπως τους άλλους.Έτσι έγινε και εγώ κατελυσα το περίσευμα της Θείας Κοινωνίας και όπως βλέπετε όχι μόνο δεν έπαθα τίποτα,άλλά ζω και πλησιάζω τα 90 με καθαρό νου και διαύγεια πνεύματος.
      Αυτός ο θόρυβος που γίνεται τώρα με τον κορονοϊό είναι αποτάλεσμα άγνοιας και απιστίας το λιγότερο που θα πω.
      Η Θεία Κοινωνία είναι το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου,είναι η τροφή της ψυχής για να ζήσει,σύμφωνα με τον ίδιο τον Κύριο.Διαβάστε το έκτο κεφάλαιο του κατά Ιωάννου για να καταλάβετε την αλήθεια.Oσοι δε κοινωνούν έχουν ψυχή νεκρή όχι ζωντανή,γιατί από ζωντανό οργανισμό όταν λείψει η τροφή πεθαίνει δεν είναι έτσι;

      Διαγραφή
    2. Eυαγγελιον Iωαννου22 Μαρτίου 2020 στις 9:50 μ.μ.

      ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν , ὁ π ι σ τ ε ύ ω ν εἰς ἐ μ ὲ ἔχει ζ ω ὴ ν α ἰ ώ ν ι ο ν . ἐ γ ώ ε ἰ μ ι ὁ ἄρτος τῆς ζ ω ῆ ς . οἱ πατέρες ὑμῶν ἔφαγον τὸ μάννα ἐν τῇ ἐρήμῳ καὶ ἀπέθανον · o ὗ τ ό ς ἐ σ τ ι ν ὁ ἄρτος ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνων , ἵνα τις ἐξ α ὐ τ ο ῦ φάγῃ καὶ μ ὴ ἀποθάνῃ . ἐ γ ώ ε ἰ μ ι ὁ ἄρτος ὁ ζ ῶ ν ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς · ἐ ά ν τις φάγῃ ἐκ τ ο ύ τ ο υ τοῦ ἄρτου , ζ ή σ ε τ α ι εἰς τὸν α ἰ ῶ ν α . καὶ ὁ ἄρτος δὲ ὃν ἐ γ ὼ δ ώ σ ω , ἡ σ ά ρ ξ μ ο υ ἐ σ τ ι ν , ἣν ἐ γ ὼ δ ώ σ ω ὑπὲρ τῆς τοῦ κόσμου ζ ω ῆ ς . εμάχοντο οὖν πρὸς ἀλλήλους οἱ Ἰουδαῖοι λέγοντας · πῶς δύναται ο ὗ τ ο ς ἡμῖν δοῦναι τὴν σάρκα φαγεῖν ; εἶπεν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς · ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν , ἐ ὰ ν μ ὴ φάγητε τὴ σάρκα τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου καὶ πίητε αὐτοῦ τὸ αἷμα , ο ὐ κ ἔχετε ζ ω ὴ ν ἐν ἑαυτοῖς . ὁ τρώγων μου τὴ σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἔχει ζ ω ὴ ν αἰώνιον , καὶ ἐ γ ὼ ἀ ν α σ τ ή σ ω αὐτὸν ἐν τῇ ἐσχάτῃ ἡμέρᾳ . ἡ γὰρ σ ά ρ ξ μου ἀ λ η θ ῶ ς ἐ σ τ ι β ρ ῶ σ ι ς , καὶ τὸ αἷμά μου ἀ λ η θ ῶ ς ἐ σ τ ι π ό σ ι ς . ὁ τρώγων μου τὴ σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἐν ἐ μ ο ὶ μ έ ν ε ι , κἀγὼ ἐν αὐτῷ .

      Διαγραφή
    3. O υ δ ε π ο τ ε ακούστηκε η δημοσιεύτηκε είδηση για μετάδοση νοσηματος από τη θεία ευχαριστια , στη θεία ευχαριστια βρίσκεται ο I δ ι ο ς ο Χριστός , ο I δ ι ο ς ο Θεός , ο οποίος είναι π υ ρ κ α τ α ν α λ ι σ κ ο ν όπως γράφει στην επιστολή προς Eβρ. ο Aποστολος των εθνών . Ο άρτος και ο οίνος μ ε τ α β α λ λ ο ν τ α ι από το Aγιο Πνεύμα σε μ α τ ω μ ε ν ε ς σ α ρ κ ε ς του Kυριου και Θεού και Σωτήρος ημών Iησου Xριστου , είναι μ υ σ τ η ρ ι ο A σ υ λ λ η π τ ο για την A v θ ρ ω π ι ν η λογική , δ ε το κατανοεί το π ε π ε ρ α σ μ ε ν ο μυαλό μας . O μ ω ς από τη σ υ γ κ ε ν τ ρ ω σ η ανθρώπων - O π ο υ δ η π ο τ ε - είναι δυνατή η μετάδοση νοσημάτων .

      Διαγραφή
  14. Δυστηχως,αρχισε ο διωγμως των Χριστιανων και μαλιστα πολυ ξαφνικα.Μας εφνιδιασαν οι Εβρεομασονοι.Δεν θα τους περασει ομως,πολεμο θελουν,θα τον εχουν.Θα κανουμε τα σπιτια μας εκκλησιες,οπως ειχε πει ο Αγιος Νεκταριος,οταν του ειπαν δυο πνευματικα παιδια του,οτι θα τους φραγκεψουν,δηλ.οτι ο Παπας αλλζει το ημερολογιο,13 ημερες μπροστα.Απαντησε τοτε ο Αγιος,να μην πηγαινετε στην εκκλησια με το νεο ημερολογιο που θα κανουν αυτοι,να κανετε εσεις τα σπιτια σας εκκλησιες!!!!!!!!!!Ετσι και εμεις,να δουμε τοτε για ποιον δηθεν κορονοιο λαμβανουν μετρα,οι αθεοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφησε τις παλαιοημερολογίτικες πλάνες Μαρία ΓΟΧ.
      Δεν εξηγείς σωστά τα λόγια του αγίου Νεκταρίου, αν τα είπε και αυτά...
      Δεν είναι φράγκευμα η αλλαγή του ασήμαντου ημερολογίου. Αυτά είναι παλαιοημερολογίτικες πλάνες.

      Διαγραφή
    2. Από το ημερολόγιο όμως ξεκίνησαν και δες που έφτασαν. Το νέο ημερολόγιο φοβόντουσαν οι άγιοι πατριάρχες τόσους αιώνες και δεν το εφάρμοζαν, ή μήπως την επαφή και το πλησίασμα με τους αιρετικούς; Οι παλαιοημερολογίτες δεν ακολούθησαν σ'αυτό το μικρό σχίσμα γιατί φοβόντουσαν το ημερολόγιο, ή την παναίρεση του Οικουμενισμού που προετοιμάζει τον ερχομό του αντιχρίστου. Δυστυχώς προδρομική μορφή του θηρίου, για το καλό μας, έγινε και ο πρωθυπουργός.

      Διαγραφή
    3. Μην μπερδεύετε το ημερολόγιο με τον οικουμενισμό.
      Οι μεγαλύτεροι αντιοικουμενιστές, κληρικοί και λαϊκοί άνηκαν στο νέο ημερολόγιο, στην Εκκλησία και όχι στο παλαιοημερολογίτικο σχίσμα.

      Ρωμιός

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.