19 Φεβ 2020

Πρόεδρος Δανειοληπτῶν Καταναλωτῶν: 140.000 οἱ πλειστηριασμοὶ 2020 - 2021


«Τὸ πρόβλημα τῆς διαχείρισης τῶν κόκκινων δανείων δὲν λύνεται μὲ τὶς ἐπιστολὲς» σχολιάζει στὸν 98.4 ὁ Πρόεδρος τῆς Ὁμοσπονδίας Προστασίας Δανειοληπτῶν Καταναλωτῶν Βαγγέλης Κρητικός. «Ἡ πτώχευση τῶν κόκκινων δανειοληπτῶν ἀπὸ τὸ Μάιο δὲν εἶναι δεύτερη εὐκαιρία» προσθέτει. Στὶς ἐπισημάνσεις τοῦ Βαγγέλη Κρητικοῦ οἱ προγραμματισμένοι 140.000 πλειστηριασμοὶ μέχρι τὶς ἀρχὲς τοῦ 2020, οἱ καθημερινοὶ ἠλεκτρονικοὶ πλειστηριασμοὶ ποὺ ἀλλάζουν ἄρδην τὸν ἰδιοκτησιακὸ χάρτη τῆς χώρας, ἡ ἄρνηση τοῦ Ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν μέχρι στιγμῆς νὰ συναντηθεῖ μὲ τὴν Ὁμοσπονδία καὶ....
οἱ Εὐρωπαϊκὲς πλέον κινητοποιήσεις ποὺ προγραμματίζονται γιὰ τὸ 2020. Αὔριο Τετάρτη καὶ ἡ συνάντηση τοῦ Κυβερνητικοῦ Συμβουλίου στὴν Εἰδικὴ Γραμματεία Ἰδιωτικοῦ Χρέους μὲ τοὺς Ἀμερικανοὺς Συμβούλους τῆς Κυβέρνησης γιὰ τὰ κόκκινα δάνεια.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ κ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΥΛΙΧΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ.ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ κ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΤΕΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε κάτι για την Κρήτη;
    Για την Κρήτη που ψήφιζε Συριζα και Πασόκ με τα δυο χέρια;
    Για την Κρήτη που φιλοξένησε το Κολυμπάρι;

    Να μην ανησυχεί ο κος. Κρητικός.
    Οι "ευλογίες" του Φατριάρχη από το Φανάρι, θα μας πλακώσουν όλους!
    Μετά θα έρθει και ο πάπας της Δύσης για να μας αποτελειώσει.
    Αυτό επιβάλουν οι πνευματικοί νόμοι και η ανάγκη παιδαγωγίας μας.

    Και στην πορεία, κάποιοι από εμάς θα συνεχίσουν να αναρωτιούνται εάν έχουν προφητικό χάρισμα ή αν απλά όλοι οι υπόλοιποι δεν βλέπουν την τύφλα τους. Μάλλον το 2ο συμβαίνει.

    Τόσα χρόνια τι νόμιζαν ότι θα γίνει με τα κόκκινα δάνεια; Πίστευε κανείς ότι θα τα χάριζαν; Φυσικά και θα μείνει η μισή Ελλάδα ξεσπίτωτη! Και αυτό δεν είναι τίποτα. Περιμένετε να δείτε πως θα λύσουν τα υπόλοιπα προβλήματα (ανεργία, ανάπτυξη, κτλ). Την υπογεννητικότητα είδατε πως σκέφτονται να την λύσουν, πιστεύω. Δε χρειάζεται να το αναφέρω...

    Τώρα θυμήθηκα και μια φημολογούμενη προφητεία του π. Παϊσίου, που έλεγε ότι ο κόσμος θα κυνηγήσει τους πολιτικούς και θα φέρει τον βασιλιά. Αν είναι αληθινή η προφητεία και μιλούσε για τον γνωστό βασιλιά, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να κλάψω. Αλλά αν πρόκειται για κάποιον εντελώς διαφορετικό βασιλιά, θα περιμένω με ανυπομονησία. Πάντως, είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα χρειαστεί για να κυνηγήσει ο κόσμος του πολιτικούς. Κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν, μη πω και δεκαετίες. Τόσο λίγο είναι το IQ για να δει κάνεις που πορευόμαστε; Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε εκεί για να πάρει μπρος το ρημάδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.