25 Οκτ 2019

Τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας ἀπέσυρε τὸν διαγωνισμὸ γιὰ τὴν ἀλλαγὴ φύλου μετὰ τὴν κατακραυγή. Τὰ ἱστολόγια Νίκη-σαν!

Μὲ μία σύντομη ἐγκύκλιο τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας ἀνακάλεσε τὸν Διαγωνισμὸ "Οὔπς! Ἀλλάζω φύλο γιὰ μία μέρα!" τὸ θέμα Μαθητικοῦ Διαγωνισμοῦ τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας.
Ἡ ἐγκύκλιος ἀναφέρει: "Σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι τὸ μὲ ἀρ. πρ. Φ15/163111/Δ2/18-10-2019 ἔγγραφο τοῦ Υ.ΠΑΙ.Θ. μὲ θέμα «Πανελλήνιος Μαθητικὸς Διαγωνισμὸς Δημιουργικῆς Γραφῆς τῆς Γενικῆς Γραμματείας Οἰκογενειακῆς Πολιτικῆς καὶ Ἰσότητας τῶν Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) γιὰ μαθητὲς/μαθήτριες Δ.Ε. - σχ. ἔτος 2019-2020» ἀνακαλεῖται στὸ πλαίσιο συνεργασίας μὲ τὴν νέα Γενικὴ Γραμματεία Οἰκογενειακῆς Πολιτικῆς καὶ Ἰσότητας τῶν Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.)".
Δεῖτε τὴν ἐγκύκλιο…

59 σχόλια:

  1. Μη χαίρεστε μέχρι να δείτε το νέο σποτέλεσμα από τη "συνεργασία με την νέα Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς φίλε 1:31 π.μ.;
      Ποιά είναι η συνεργασία με τη νέα Γεν.Γρ. Οικ. Πολ.κ Ισ.των Φύλων;

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2019 - 3:16 μ.μ.
      Αυτό λέει το έγγραφο. Ότι "ανακαλείται στο πλαίσιο συνεργασίας με τη νέα Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.).".
      Τώρα τι σημαίνει αυτό, μόνο αυτοί ξέρουν... Άλλαξε η "γραμματεία ισότητας των φύλων"; Αυτό καταλαβαίνω εγώ.

      Διαγραφή
  2. Κανείς εφησυχασμός δέν επιτρέπεται. Οι αισχροί ΝεοΤαξίτες μάς τήν έχουν στημένη στήν επομένη γωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα την έπαιρναν πίσω την απόφαση αν ήταν κυβέρνηση ακροαριστερή εκκλησιμαχική.
    Η διαφορά με την παρούσα κυβέρνηση είναι πολύ φανερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξ...
      Και εγώ είμαι ο Κολοκοτρώνης.
      Τουλάχιστον, περίμενε πρώτα να καταλάβεις γιατί την ανακάλεσαν και τι θα φέρουν αντί αυτού, και μετά προσπάθησε να κάνεις τα μαύρα άσπρα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου μια ακροαριστερή κυβέρνηση όντως δεν θα ανακαλούσε την εγκύκλιο γιατί θα την επικροτούσε η εκλογική της πελατεία.Εδώ όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ ήταν αντίθετη.Συνεπώς η ανάκληση έγινε ΜΟΝΟ για λόγους κομματικού συμφέροντος.

      Διαγραφή
    3. Με τις παιδικού τύπου ειρωνίες 11:21 μ.μ. δεν πείθεις κανένα με το να προσπαθείς να κάνεις την πίσσα, ασπράδι!!!
      Η αντινεοδημοκράτικη λόξα σου για να πείσει πρέπει να το κάνει αυτό σε ελεύθερο διάλογο και μέσα από συγκεκριμένα επιχειρήματα της πραγματικότητας και όχι της αντινεοδημοκράτικης φαντασίας σου...

      Διαφορετικά κοιμήσου με το αριστερό "ισοπεδωτικό" πλευρό...

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2019 - 1:29 μ.μ.
      Δε θα επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ανάρτηση του ιστολογίου, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δε λένε να τυπώσουν στο μυαλό τους τι έχει κάνει αυτό το κόμμα. Αν κάποιοι έχετε μνήμη χρυσόψαρου, δείτε παλιότερες αναρτήσεις όπως αυτές και τα σχόλια που έχουν:
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/02/17.html
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/02/blog-post_85.html

      Όσο για το "ισοπεδωτικό" κομμάτι:

      1) Δεν τους ισοπεδώνω εγώ, οι ίδιοι ισοπεδώνονται, έχοντας ολόιδιες πολιτικές και απόψεις. Αν οι αριστεροί σας φαίνονται πιο εριστικοί, πρόβλημά σας. Εγώ βλέπω την ουσία και τον καρπό του δέντρου, όχι τα φύλλα. Και τους βρίσκω το ίδιο εριστικούς όλους. Για να μην αναφέρουμε ότι, και στην αριστερά, και στην δεξιά, όλοι τους μασόνοι είναι, και τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους εκτός βουλής. Μόνο τα βόδια που τους υποστηρίζουν σαν φανατισμένοι γηπεδούχοι είναι στα μαχαίρια.

      2) Όχι απλά δεν τους ισοπεδώνω αλλά, βλέποντας την στάση σας απέναντί τους, αρχίζω να θεωρώ πως οι δεξιοί είναι πιο επικίνδυνοι. Τόσο γιατί υποκρίνονται πως είναι πατριώτες και χριστιανοί, ενώ είναι προδότες και αντίχριστοι, αλλά και γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που χάφτουν όλο το θέατρο και τους υποστηρίζουν φανατικά, λες και είναι σε γήπεδο και παίζει η λατρεμένη τους ομάδα. Μακάρι να είχαμε τέτοια λατρεία στον Θεό... ούτε θα τολμούσαν οι οικουμενιστές να ανοίξουν ρουθούνι...

      Συγνώμη, αλλά ένα μάτσο βρωμο-μασόνους υποστηρίζετε. Όλα τα κόμματα από τέτοιους αποτελούνται. Γιατί έχετε τόση αγάπη σε αυτούς; Και εσείς τέτοιος είστε; Τι μοιράζεστε με την οικογένεια Μητσοτάκη, την οικογένεια Καραμανλή, την οικογένεια Σαμαρά; Έχετε κοινά προβλήματα; Κοινές ανησυχίες; Κοινούς στόχους; Κοινή πίστη; Κοινό φρόνημα; Τι στο καλό μπορεί να έχετε κοινό ώστε να τους υποστηρίζετε τόσο πολύ φανατικά;

      Και χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω, πρέπει να κοιτάξετε λίγο τα μάτια σας και την λογική σας! Τον τίτλο "Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων" δεν τον είδατε; Δεν κατανοείτε ότι ολόκληρο αυτό το υπουργείο υπάρχει μόνο και μόνο για να παράγει τέτοιο υλικό και τέτοιες δράσεις; Και δεν κατανοείτε (εσείς ο παρατηρητής της "ισοπέδωσης") πως η λέξη "ισότητα" στον τίτλο είναι ισοπεδωτικός; Και όχι απλά για τα δύο φύλα που ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά για τα 1038 που εφευρέθηκαν πρόσφατα!

      Και για να το παραλληλίσω με το πνευματικό κομμάτι, γιατί καθόλου δεν διαφέρουν το πολιτικό με το πνευματικό:
      Εσείς, με την ίδια λογική, αν δεν φαίνεται να απαντά ο Θεός στις προσευχές σας, θα βρείτε όλα τα δαιμόνια που απαντάνε σε αυτές (όπως κάνουν οι ινδουιστές) και θα ακολουθήσετε το πιο "μικρό" δαιμόνιο, μανιωδώς και φανατισμένα. Αυτή είναι, δυστυχώς, η πνευματική κατάσταση των περισσότερων ψηφοφόρων της ΝΔ. Είναι χαρούμενοι και περήφανοι που βρήκαν αυτό που μοιάζει με μικρό δαιμόνιο (άσχετα αν δεν είναι, και η φαντασία τους το κάνει να φαίνεται μικρό) και είναι τρισευτυχισμένοι νομίζοντας πως δεν θα πέσει το καράβι στον 1ο ύφαλο που θα βρεθεί στο οπτικό του πεδίο, αλλά σε κάποιον λίγα μέτρα πιο κάτω. Το γεγονός πως το καράβι δεν πρόκειται να φτάσει στον προορισμό του, διόλου δεν σας ενδιαφέρει. Ούτε και το γεγονός πως υπήρχαν άλλες επιλογές, εκτός των δαιμονίων, που μπορεί --έστω και κατά τύχη-- να μη βύθιζαν το καράβι.

      Διαγραφή
    5. Σαχλαμάρες σε πολλά σημεία έχει το φανατικό σχόλιο 2:40 μ.μ.
      Από πού ν' αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει με τις σαχλαμάρες που γράφει;
      Ολο το σχόλιο είναι μια φανατική παρεξήγηση των σχολιαστών που δεν εθελοτυφλούν στις διαφορές που έχουν η ΝΔ με την άκρα αριστερα. Δυστυχώς. Και νομίζει πώς έχει και δίκαιο!!...
      Αυτή η εξωπραγματική ισοπέδωση φέρνει την άκρα αριστερά στην εξουσία.

      Διαγραφή
    6. Κολλημένοι νεοδημοκράτες. βάζουν τό κόμμα πάνω ἀπό τόν Χριστό!

      Διαγραφή
    7. @Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2019 - 10:52 μ.μ.
      Και εσύ ήσουν αυτός που έλεγες για "παιδικού τύπου ειρωνείες", για "λόξες" και που ζητούσες "ελεύθερο διάλογο και μέσα από συγκεκριμένα επιχειρήματα της πραγματικότητας"... Αν δεν ήθελες διάλογο, γιατί τον ζητούσες;
      Επίσης, σαχλαμάρες είναι αυτά που λέει και κάνει η ΝΔ. Επικίνδυνες σαχλαμάρες μάλιστα. Από αυτές που μας τάιζε κάποτε και ο "δρακουμέλ senior" για την Μακεδονία, ότι το όνομα δεν είναι σημαντικό και πως αν την βαφτίσουμε FYROM, μετά από λίγα χρόνια θα το είχαμε ξεχάσει όλοι. Και μιας που εκείνος έκανε τόσο σπουδαία δουλειά στην εποχή του, έπεσε μέσα σε όλες του τις προβλέψεις, και εκπλήρωσε όλες του τις υποσχέσεις, είπαμε τα βόδια να βάλουμε τώρα και τον κλώνο του να μας κυβερνήσει! Και με πλήρη αυτοδυναμία παρακαλώ!

      Διαγραφή
    8. Ρωμανέ 11:37 μ.μ. γιατί συκοφαντείς;;

      Ποιός είπε ότι αυτός που βλέπει διαφορά ανάμεσα στην Ν.Δ. και στην φανατική εκκλησιομάχο άκρα αριστερά, πώς είναι νεοδημοκράτης;; και πολύ περισσότερο πώς βάζει το κόμμα πάνω από τον Χριστό;;;;;
      Πας καλά;;;;;
      Ουτέ καν ΝΔ μπορεί να μην ψήφισαν αυτοί που δεν κάνουν τα στραβά μάτια και βλέπουν διαφορά μεταξύ ΝΔ και άκρας αριστεράς.

      Η πελώρια συκοφαντία δεν είναι καλό πράγμα Ρωμανέ!!
      Πρόσεχε γιατί ο αντινεοδημοκράτικος φανατισμός σου σε κάνει να συκοφαντείς πολύ άσχημα!!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 28 Οκτωβρίου 2019 - 12:20 π.μ.

      1ον Πού ξέρεις ότι ήμουν εγώ αυτός που ζητούσε διάλογο;

      2ον Πότε δόθηκε υπόσχεση απο το διαχειριστή ότι θα δώσει το ελεύθερο σε ελεύθερο διάλογο για να καθήσουν αυτοί που δεν είναι της τυφλής ισοπεδωτικής άποψης ότι ΝΔ και άκρα αριστερά είναι το ίδιο, να γράψουν μακροσκελείς απαντήσεις "μέσα από συγκεκριμένα επιχειρήματα της πραγματικότητας";;

      3ον Ενας που γράφει πρόχειρα γενικές κρίσεις απόρριψης ενός σχολίου, όπως ο 10:52 μ.μ. δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί αναλυτικά άλλη στιγμή να τα κάνει φύλλο και φτερό τα ισοπεδωτικά ψευτοεπιχειρήματα σου.

      4ον Εσύ είσαι ανώνυμος πώς λες ότι δόθηκε το ελεύθερο για τον ελεύθερο διάλογο; Πότε δόθηκε; Η άραγε δεν είσαι ανώνυμος και είσαι κάποιος υπεύθυνος του μπλογκ; Αλλά και πάλι δεν υπάρχει άδεια για ελεύθερο διάλογο σε κάποιο νέο σχόλιο. Υπάρχει μόνο αντινεοδημοκράτικο μένος...

      6ον Αφησε τις επικίνδυνες σαχλαμάρες σου και προσγειώσου στην πραγματικότητα που δεν είναι ισοπεδωτική όπως τα βλέπεις εσύ ισοπεδωτικά και άδικα.

      Διαγραφή
    10. @Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 6:25 μ.μ.

      1) Όποιος ζητούσε. Που πήγε;

      2) Ο διαχειριστής του ιστολογίου κόβει και δικά μου σχόλια. Σε αυτή την ανάρτηση δεν το έχει κάνει, νομίζω, αλλά το έχει κάνει σε άλλες.

      3) Πρώτα από όλα, δεν είναι ψευτο-επιχειρήματα, είναι ξεκάθαρα επιχειρήματα. Δεύτερον, και εγώ, που με βλέπεις μικρό και ασήμαντο, να μην κάνω τίποτα σπουδαίο και να κάθομαι να αναλώνομαι στο να συζητώ για την ΝΔ, λες και δεν έχω άλλες δουλειές, κάλλιστα θα μπορούσα αύριο να σου αποδείξω ότι ο "δρακουμέλ junior" είναι ο αντίχριστος της Αποκάλυψης! Ή, ακόμα, να ανακαλύψω κάποια μέθοδο να ανασταίνω νεκρούς. Τίποτα δεν αποκλείεται σε ένα υποθετικό σενάριο.

      4) Είχα την εντύπωση πως όλοι μας ήμασταν ελεύθεροι να συμμετέχουμε σε ελεύθερο διάλογο. Διαχειριστής του μπλόγκ δεν είμαι και δεν ξέρω την λογική με την οποία κόβονται τα σχόλια. Φαντάζομαι ότι σχόλια επιθετικά ή προσβλητικά ή πέραν κάθε λογικής κόβονται.
      Το μένος κάποιων δεν είναι αντινεοδημοκράτικο, αλλά είναι εναντίων των αντίχριστων κομμάτων γενικότερα. Ας έρθει αύριο η ΝΔ, να καταργήσει τον αντιρατσιστικό νόμο, να απαγορεύσει τις εκτρώσεις, να καταργήσει τον πολιτικό γάμο, να καταργήσει τα 1038 νεο-εφευρεμένα (κοινωνικά ή βιολογικά) φύλα, να καταργήσει τις νέες ταυτότητες, να καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών, να καταργήσει την αποτέφρωση νεκρών, να αλλάξει το νομικό πλαίσιο γύρω από την "δωρεά" οργάνων, να καταργήσει τον διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους, να επαναφέρει το ομολογιακό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, να ξαποστείλει τους λαθροεισβολείς (ή έστω αυτούς που δεν είναι και δεν θέλουν να γίνουν ορθόδοξοι χριστιανοί), να αλλάξει αναδρομικά τους νόμους περί ευθύνης υπουργών, να αποκηρύξει την Κολυμπάριο μάζωξη την οποίαν είχε υμνήσει ο Παυλόπουλος, και άλλα παρόμοια. Και αν τα κάνει αυτά, σου βάζω στοίχημα ότι όλοι μας εδώ μέσα θα την ψηφίσουμε και με τα δυο μας τα χέρια. Αλλά όσο κάνει τα ακριβώς ανάποδα, μη μας ζητάς να μην την ισοπεδώνουμε, γιατί δεν υπάρχει κάτι άξιο επαίνου για να ισοπεδώσουμε σε αυτό το κόμμα. Θα πρέπει δηλαδή να ευχαριστούμε την ΝΔ, μόνο και μόνο γιατί δεν κάνει βίαιους και ξεκάθαρους διωγμούς εναντίων των χριστιανών, όπως ο Διοκλητιανός;

      5/6) Ακόμα και αν δεν είμαι ισοπεδωτικός και δεχθώ ότι ο Συριζα και η ΝΔ έχουν κάποιες διαφορές, πάλι δεν αλλάζει κάτι. Όπως οι δαίμονες δεν είναι ίδιοι μεταξύ τους αλλά δεν παύουν να είναι όλοι δαίμονες, έτσι και τα κόμματα της βουλής, αν και δεν είναι ολόιδια μεταξύ τους, πάλι τον διάολο υπηρετούν. Ελπίζω τουλάχιστον να μην πιστεύετε πως κάποιο από τα κόμματα που έχει περάσει από την κυβέρνηση της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες υπηρετούσε τον Θεό. Όχι μόνο δεν λειτουργούσαν χριστιανικά, αλλά νομοθετούσαν και αντίχριστα. Και αν δεν υπηρετούσε κανένα τον Θεό, δεν βλέπω για ποιο λόγο επιμένετε τόσο έντονα να συγκρίνετε το μέγεθος των διαολίσιων "κεράτων" του εκάστοτε κόμματος.

      Διαγραφή
    11. Απάντηση στο σχόλιο 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.

      1. Αυτός που ζητούσε για να αρχίσει να αναλύει τη διαφορά, θέλει άδεια πρώτα από τους διαχειριστές και όχι από ανώνυμους, ότι θα δημοσιεύσουν τα σχόλια του για να μην κάνει άδικο κόπο.

      2. Αφού παραδέχεσαι ότι κόβει σχόλια τότε μην απορείς πού πήγε αυτός που του έχουν κοπεί σχόλια και δεν θέλει να γράφει άδικα.

      3. Και αυτοί που δεν ισοπεδώνουν ΝΔ και άκρα Αριστερά έχουν και άλλες δουλειές και γι΄ αυτό μην απορείς πού πήγαν. Δεν μπορεί να κάθονται να γράφουν σχόλια και να μην τα βάζουν οι διαχειριστές. Αν δώσουν πρώτα άδεια ότι θα τα δημοσιεύουν τότε άρχισε να ρωτάς πού πήγαν. Τώρα έχουν και άλλες δουλειές από να γράφουν σχόλια ενάντια στην ισοπέδωση και δεν μην δημοσιεύονται.

      4. Τα σχόλια που κόπηκαν δεν ήταν ούτε προσβλητικά, ούτε πέραν πάσης λογικής. Και εσύ παραδέχθηκες ότι σου κόπηκαν σχόλια.

      Το να έχεις κανείς μένος εναντίον των κομμάτων που νομοθετούν αντιχριστιανικά είναι δικαιολογημένο φίλε. Αλλά το να ισοπεδώνουμε τα κόμματα όλα και να μην βλέπουμε τον φανατισμό της εκκλησιομαχίας και του διεθνισμού στα άκροαριστερά κόμματα και την μεγάλη διαφορά τους από τα δεξιά κόμματα, αυτό δεν είναι δίκαιο. Και εδώ διαφορούμε. Είναι άλλο πράγμα να έχει κανείς αντιχριστιανικό μένος και να τρέχει με ταχύτητα πολλών χιλιομέτρων (άκρα Αριστερά) και άλλο πράγμα να υποκύπτει σε πιέσεις να βαδίζει και αυτός αντιχριστιανικά αλλά με αργό ρυθμό (Δεξιά κόμματα) αφού όπως παραδέχθηκαν και άλλοι έχουν και στο εσωτερικό τους πατριωτικά και χριστιανικά στελέχη αρκετά και παραδοσιακούς ψηφοφόρους που θα δυσαρεστηθούν.

      5-6. Όταν δεν έχεις άλλον να επιλέξεις τότε κοιτάς να διαλέξεις τον λιγότερο κακό, τον δαίμονα τον μικρότερο για να χρησιμοποιήσω την φράση σου. Ή την ελιά με τον λιγότερο δάκο για να χρησιμοποιήσω την φράση και συμβουλή του αγίου Παϊσίου.
      Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ότι δεν λειτουργούσαν χριστιανικά, αλλά νομοθετούσαν και αντίχριστα τα κόμματα που κυβέρνησαν και τα άλλα που τους στήριζαν στα αντιχριστιανικά νομοθετήματα. Αλλά όπως σου είπα, όταν ξέρουμε ότι με μεγάλη διαφορά απέχουν από τα άλλα κόμματα τα δύο κόμματα, μην κακίζεις σ΄αυτούς που διαλέγουν από τα δύο μεγάλα κόμματα, το λιγότερο κακό, το λιγότερο εκκλησιομαχικό, το λιγότερο διεθνιστικό. Είναι αδικία να τους αποκαλούμε αυτούς που ψήφισαν αναγκαστικά το λιγότερο κακό, ότι έχουν το κόμμα πάνω από τον Χριστό! Δεν έχουν το κόμμα πάνω από τον Χριστό αλλά προσπάθησαν να αποφύγουν την εκκλησιομαχική μανία του άλλου συνυποψηφίου κόμματος.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.31 Οκτωβρίου 2019 στις 9:25 μ.μ.

      @Νηφάλιος
      > έχουν και στο εσωτερικό τους πατριωτικά και χριστιανικά στελέχη αρκετά και παραδοσιακούς ψηφοφόρους που θα δυσαρεστηθούν.

      Εγώ αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιος με πατριωτικό και χριστιανικό προσανατολισμό μπορεί να κάτσει μέσα σε ένα κόμμα σαν την ΝΔ (ή το ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, και τα άλλα γνωστά αντίχριστα κόμματα). Είτε θα σιχαθεί και θα φύγει ή θα τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές γιατί "δεν ακολουθεί την γραμμή του (αντίχριστου) κόμματος".
      Και οι ψηφοφόροι είναι τόσο αποκοιμισμένοι που δεν ξέρω τι θα χρειαστεί για να "δυσαρεστηθούν". Ξεπουλήθηκε η Μακεδονία, κτίζεται τζαμί στην Αθήνα, το ΑΠΘ διδάσκει τον μωαμεθανισμό σαν σεβαστή πίστη ισάξια της ορθοδοξίας, ξεπουλήθηκε η πίστη με το Κολυμπάρι και το ουκρανικό, τα παιδιά μας μαθαίνουν πως να κάνουν σεξ πριν μάθουν πως να περπατάνε, μας έρχονται οι τσιπαρισμένες ταυτότητες και το πλαστικό χρήμα, τα φύλα από δυο έγιναν εκατοντάδες, και άλλα πολλά. Τι άλλο στραβό έμεινε να κάνει ή να συνεχίσει να κάνει η ΝΔ; Πραγματικά δεν μου έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό! Νομίζω τα έχει κάνει όλα, εκτός από το να μας φέρει και τον αντίχριστο! Ίσως και να παραδώσει εδάφη σε γείτονες! Και που είναι η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της ΝΔ; Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα δεν την βλέπω. Δεν βλέπω καν αμφιβολία για το αν ψήφισαν σωστά...

      > μην κακίζεις σ΄αυτούς που διαλέγουν από τα δύο μεγάλα κόμματα, το λιγότερο κακό, το λιγότερο εκκλησιομαχικό, το λιγότερο διεθνιστικό.

      Κατανοώ την λογική με την οποία ψήφισαν ΝΔ, αν και δεν την δέχομαι. Και είχα πολλούς γνωστούς και σεβαστούς αδελφούς που έκαναν το ίδιο. Και στην αρχή ίσως το δέχτηκα "κάπως" (δεν μπορούν να σκέφτονται ακριβώς όπως εγώ, είπα). Όμως, βλέποντας τώρα τι κάνει η ΝΔ, απορώ από την σιγουριά που έχουν ότι έπραξαν το σωστό. Είναι λες και δεν έχουν καμιά αμφιβολία! Μπορεί να χαθεί η Ελλάδα από το χάρτη αύριο, και δεν ξέρω αν θα σκεφτεί κανείς τους το εύλογο: "μήπως δεν έπρεπε να τους ψηφίσω εκείνους τους άτιμους;". Αντί αυτού, μου φαίνεται πως θα λένε πως "εγώ έκανα το καθήκον μου" και "ήταν θέλημα Θεού" και "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι".

      Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, δηλαδή, θα ψηφίζουμε ΝΔ, μόνο και μόνο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ); Χωρίς να μας νοιάζει ούτε το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, ούτε το ήθος της, ούτε ο αντιχριστιανισμός της; Μέχρι πότε θα πάμε έτσι λοιπόν; Μέχρι να χαθεί η Ελλάδα από το χάρτη;

      Διαγραφή
  4. Ούπς!
    Η κυβέρνηση
    άλλαξε φίλους
    ...για μιά μέρα!

    (Από αύριο τα κεφάλια
    μέσα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΙΚΩΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ.
    Ο ΤΣΙΠΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕ
    ΕΤΟΥΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ,ΟΣΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ.
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή εδώ η Καλλιόπη. Η διαφορά είναι εμφανής και μέσα απο το σχόλιο της Καλλιόπης 1:03 μ.μ.

      Διαγραφή
    2. Τι μου θυμίσατε. Το συγγενικό περιβάλλον ενός νέου ενδιαφερόταν για την ηθική (με την στενή έννοια) υπόσταση της μέλλουσας συζύγου του. Η απάντηση που πήρε: είναι ηθικότατη, απλά λιγάκι έγκυος!
      Η συνέχεια : Η ΝΔ ανέλαβε τώρα τη σκυτάλη των Διαστροφών!
      Δεξιά, «αριστερά» και δορυφόροι υλοποιούν Την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της Ιστορικής μας ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, την «επανάσταση» κάθε διαστροφής, την κατάργηση όχι μόνο της εθνικής και κοινωνικής φύσης μας, αλλά και της Βιολογικής. Η ΝΔ λειτουργεί και εδώ όπως ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ…sibilla-gr-27-10- 19
      Y.Γ. κ.Καλλιόπη η πίστη σας στο δόγμα : ανήκομεν εις τη ΔΕΞΙΑΝ είναι αναλλοίωτη.

      Διαγραφή
    3. Γιατί την Δεξιά την έχεις εκτός εισαγωγικών και την αριστερά εντός εισαγωγικών;

      Διαγραφή
    4. Στον 6:35 μ.μ.
      Το ερώτημα για τα εισαγωγικά.

      Διαγραφή
    5. Απόλυτα δικαιολογημένο το ερώτημα για τα εισαγωγικά. Δεν το πρόσεξα και όπως διαβάσατε το κειμενάκι " Η ΝΔ ανέλαβε....ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ " είναι παρμένο από sibilla-gr. Δεν τα έβαλα εγώ και ασφαλώς δεν χρειάζονται. Ίσως το ιστολόγιο να ειρωνεύεται.
      Το παρακάτω από το ιδιο κείμενο του sibilla-gr
      .............Στην πρωτοπορία της «επανάστασης των διαστροφών» ήταν η «αριστερά» της Παγκοσμιοποίησης, η «αριστερά» του εθνομηδενισμού, η νεοταξική «αριστερά».

      εγκατέλειψε κάθε έννοια Αριστερής Πολιτικής, και προσκολλήθηκε, φανατικά, στην υπεράσπιση και προώθηση των «πολιτικών δικαιωμάτων» κάθε κοινωνικής, πολιτικής και ψυχολογικής διαστροφής.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.28 Οκτωβρίου 2019 στις 10:43 μ.μ.

      @Καλλιόπη 28 Οκτωβρίου 2019 - 1:03 μ.μ.
      Δηλαδή, η ΝΔ δεν είναι προκλητική και φασιστική;
      Την καύση των νεκρών, την Συμφωνία των Πρεσπών, την άρνηση κατάργησης των "θρηκευτικών" του Φίλη, τα 1038 εφευρεμένα φύλα που διδάσκονται στα σχολεία, τις νέες ταυτότητες, την ισότητα των 1038 φύλων, τους γάμους ομοφυλοφίλων, τα γκέι πράιντ, τα γλυπτά τύπου phylax, και όλα τα άλλα ανώμαλα και αντιχριστιανικά, τα ήθελες και εσύ;;; Δεν σου τα επέβαλε φασιστικά, όπως σε εμένα;
      Πως τον βλέπεις να μην τολμάει; Τόσα "τολμηρά έργα" έχει κάνει ο άνθρωπος... Έφερε τις νέες ταυτότητες, κράτησε τα "διδακτικά μαθήματα" του Φίλη παρά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, χτίζει τζαμί στην Αθήνα...! Μην γίνεσαι ισοπεδωτική!

      Και, αν είναι και αυτός φασίστας, όπως προκύπτει από αυτά που γράφω, εσύ δηλαδή τον υποστηρίζεις γιατί καταφέρνει να επιβάλει τον φασισμό του χωρίς να σε νευριάσει ή να σε ξεφτιλίσει;
      Ε, λοιπόν εμένα με νευριάζει! Και νοιώθω πως ξεφτιλίζει, και εμένα, και την χώρα μου.

      Τέλος, σε μια δημοκρατία υποτίθεται πως διαλέγεις τι και πως θέλεις να ζήσεις. Μπορεί να μην έχουμε πραγματική δημοκρατία, αλλά τα ελάχιστα δημοκρατικά δικαιώματα που έχουμε υποτίθεται πως πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Όχι να λέμε: "έτσι είναι τα πράγματα, δεν αλλάζουν, ας τα αλλάξει ο Θεός" και "πέσε πίτα να σε φάω".

      Και δεν μαλώνουμε, απλά κάπου νοιώθω ότι έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα και την κοινή λογική. Και αυτό, μερικούς από εμάς, μας νευριάζει.

      Διαγραφή
    7. Μια σχετική είδηση:
      Έπεσαν και φέτος ποινές για το «Μακεδονία Ξακουστή»!:
      https://katanixi.gr/2019/10/29/%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd/

      Διαγραφή
    8. Απάντηση στο σχόλιο 28 Οκτωβρίου 2019 - 10:43 μ.μ.

      Μπορεί η Ν.Δ. να είναι σε ορισμένα φασιστική και προκλητική, αλλά αν συγκριθεί με τα αντίπαλα ακροαριστερά κόμματα, θα διαπιστώσουμε ότι είναι πολύ λιγότερο φασιστική και προκλητική.
      Όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ 2-3-4 κακών επιλογών κοιτάμε να διαλέξουμε το λιγότερο κακό. Όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο κακών κομμάτων που πρόκειται να κυβερνήσει οπωσδήποτε ή το ένα ή το άλλο, τότε κοιτάμε να διαλέξουμε το λιγότερο κακό ή την ελιά με τον λιγότερο δάκο για να χρησιμοποιήσω την φράση και συμβουλή του αγίου Παϊσίου.
      Αυτό λέει η κοινή λογική που κοντεύουμε να τη χάσουμε σ΄ αυτόν τον τόπο με την ισοπέδωση των πάντων.

      Διαγραφή
    9. Ρώτησαν την καμήλα, ανήφορο προτιμάς ή κατήφορο ; Η απάντηση : ο ίσιος δρόμος χάθηκε ; !

      Νηφάλιε 30 Οκτωβρίου 2019 - 12:52 μ.μ. τι έκανες μέχρι τώρα στη ζωή σου να υπάρξει και μία καλή επιλογή. Πήρες τελική απόφαση να συμμαχείς με το κακό. αισθάνεσαι και νηφάλιος !!!!

      Διαγραφή
    10. Ναι, ανώνυμε 7:17 μ.μ νηφάλιος είναι όποιος δεν έχει ισοπεδωτικές παρωπίδες και καταλαβαίνει ό,τι δεν μπορεί ν' αλλάξει μόνος του το εκλογικό αποτέλεσμα, να κάνει το μικρό καλό κόμμα κυβερνητικό κόμμα, σε μια κοινωνία που έχει αποστατήσει από τον Θεό και ψηφίζει με υλιστικά και νεοεποχίτικα κριτήρια!

      Διαγραφή
    11. ΤΕΛΙΚΑ και εσύ ψηφίζεις με υλιστικά και νεοεποχίτικα κριτήρια! και δεν το καταλαβαίνεις !!

      Διαγραφή
    12. Δεν πας καθόλου καλά ανώνυμε 11:50 μ.μ.!!!
      Πρέπει να σου έχει σαλέψει λίγο!!
      Υλιστικά και νεοεποχίτικα κριτήρια είναι να ψηφίζει κάποιος με πνευματικά κριτήρια το κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει και θα κάνει το λιγότερο κακό στον τόπο;;;
      Υλιστικά και νεοεποχίτικα κριτήρια είναι να ψηφίζει κάποιος το κόμμα που πρόκειται κυβερνήσει και θα διώξει λιγότερο την Πίστη;;;
      Μην γράφεις τόσο παλαβά πράγματα!!
      Το καταλαβαίνω το μένος σου τώρα δεν έχει λογικά στηρίγματα. Αλλά μην ξεφεύγεις τόσο φανερά απο την λογική τώρα που στριμώχθηκες και δεν ξέρεις τί να πεις!!
      Μετανόησε και σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα και να κατακρίνεις εύκολα ανθρώπους που ψηφίζουν με πνευματικά κριτήρια σε μια αλλόκοτη εποχή!!!

      Διαγραφή
    13. Και τη ΔΑΜΑΝΑΚΗ Πρόεδρο Δημοκρατίας να επιλέξει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν δεν θα ξεκολλήσεις από τη Δεξιά.

      Διαγραφή
    14. Φίλε 9:26 π.μ.
      Οταν έχουμε να διαλέξουμε αναγκαστικά μεταξύ 2 πονηρών κομμάτων που θα κυβερνήσου, θα διαλέξουμε το λιγότερο πονηρό και εχθρικό στους πιστούς και την Πίστη.
      Μόλις φτιάξεις καλό κόμμα και πέρνεις πάνω απο 20% τότε θα ψηφίσω εσένα. Μέχρι τότε μην κατηγορείς αυτούς που ψηφίζουν τους λιγότερους κακούς και τους λιγότερο εκκλησιομάχους που τηρούν κάποια προσχήματα και δεν παρεμβαίνουν π.χ. στην Δικαιοσύνη για καταδίκη του Αμβροσίου και απόρριψη της αθωωτικής απόφασης....

      Διαγραφή
    15. ......Μόλις φτιάξεις καλό κόμμα και πέρνεις πάνω απο 20% τότε θα ψηφίσω εσένα.....

      Εσύ δεν μετέχεις σε καμία προσπάθεια να φτιαχτεί κάτι καλό...Εσύ είσαι " όπου φυσάει ο άνεμος" ...

      Διαγραφή
    16. Φίλε 1:56 μ.μ. το - αναγκαστικά - δεν το καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    17. "Εσύ δεν μετέχεις σε καμία προσπάθεια να φτιαχτεί κάτι καλό...Εσύ είσαι " όπου φυσάει ο άνεμος" ..." 3:47 μ.μ.

      Οχι ανώνυμε.
      Αλλά:
      Αν είναι κάτω απο 20% τότε δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί κυβέρνηση οπότε η ψήφος σε μικρά κόμματα είναι στέρηση της ψήφου στο λιγότερο κακό με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να μας κυβερνήσει το χειρότερο κακό.
      Απλή λογικη.
      Καμιά σχέση με το "όπου φυσσά ο άνεμος".

      Διαγραφή
    18. Φίλε 3:59 μ.μ.
      Το αναγκαστικά σημαίνει αναγκαστικά ψηφίζω το ήπια εκκλησιομαχικο κόμμα απο τα 2 υποψήφια να κυβερνήσουν για να μην βγει το σταλινικό φανατικά εκκλησιομάχικό που δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

      Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με αυτό. Αλλά τουλαχιστον μην βρίζει αυτούς που ψηφίζουν με αυτή την πνευματική λογική.

      Διαγραφή
    19. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.31 Οκτωβρίου 2019 στις 8:51 μ.μ.

      > Μπορεί η Ν.Δ. να είναι σε ορισμένα φασιστική και προκλητική, αλλά αν συγκριθεί με τα αντίπαλα ακροαριστερά κόμματα, θα διαπιστώσουμε ότι είναι πολύ λιγότερο φασιστική και προκλητική.

      Όχι. Δεν είναι λιγότερο φασιστική, ούτε λιγότερο προκλητική. Απλά κάποιοι έχουν έρωτα με την ΝΔ και δεν βλέπουν τίποτα κακό. Αυτό συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς...
      Το μόνο που διαφέρει είναι πως οι αριστεροί δεν φοβούνται να κρύψουν το μένος τους προς τους πιστούς, μιας και αυτή είναι η βιτρίνα τους και αυτό ζητούν οι ψηφοφόροι τους. Ενώ οι δεξιοί καταστρέφουν την Εκκλησία πιο έμμεσα, με πλάγιες και ύπουλες μεθόδους, και συνήθως πιο αποτελεσματικά.

      > Όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ 2-3-4 κακών επιλογών κοιτάμε να διαλέξουμε το λιγότερο κακό.

      Δηλαδή το "λιγότερο κακό" είναι αυτό που περιέγραψα πιο πάνω; Αυτό που θα φέρει τις τσιπαρισμένες ταυτότητες, θα διδάξει στα παιδιά μας πως να γίνουν ανώμαλα και σεξομανή, θα κτίσει τζαμί στην Αθήνα, θα κρατήσει τα θρησκευτικά του Φίλη, θα ξεκινήσει να καίει τους νεκρούς αντί να τους θάβει, θα προωθεί παρελάσεις ανωμαλίας, θα αναγνωρίσει 1038 φύλα, θα στήνει "αιγυπτιακά αγάλματα-προστάτες" στις πλατείες της Αθήνας αντί για εκκλησίες και σταυρούς, θα λέει τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία"; Δηλαδή, ποιοι είναι οι χειρότεροι από την ΝΔ, μπορείς να μου πεις; Και τι έμεινε για τους χειρότερους για να κάνουν στο επόμενο κυβερνητικό γύρο; Άφησε τίποτα η ΝΔ που να μην το έχει κάνει;

      > Όταν έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο κακών κομμάτων που πρόκει[...]ή την ελιά με τον λιγότερο δάκο για να χρησιμοποιήσω την φράση και συμβουλή του αγίου Παϊσίου.

      Ξανά με τους δάκους...! Ο άγιος Παΐσιος μίλησε για "λάδι με δάκο", όχι για σκέτο δάκο. Το λάδι που το βλέπεις; Ποιο είναι το λάδι της ΝΔ; Και ο δάκος κάνει το λάδι πικρό, δεν το κάνει θανατηφόρο δηλητήριο, όπως κάνει ότι ακουμπά η ΝΔ. Τα παιδιά μας διδάσκονται την ανωμαλία από το νηπιαγωγίο, το καταλαβαίνεις αυτό; Η συνείδησή σου δεν σου λέει τίποτα για αυτό;
      Και στην εποχή του άγιου Παϊσίου ο "δάκος" ήταν ο ένας βρωμομασόνος μέσα στο κυβερνητικό σχήμα, ή η άρνηση του θρησκευτικού όρκου ενός μεμονωμένου πολιτικού, ή νομοθέτηση ειδικών διατάξεων για τους άθεους (π.χ. σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάποια λογική από άποψη δημοκρατίας και δικαιοσύνης). Τι σχέση έχουν τα σημερινά με τον δάκο; Σήμερα έχουμε ξεκάθαρο διωγμό! Γιατί εσύ το ονομάζεις "δάκο";

      > Αν είναι κάτω απο 20% τότε δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί κυβέρνηση οπότε η ψήφος σε μικρά κόμματα είναι στέρηση της ψήφου στο λιγότερο κακό

      Αυτή η λογική είναι ηλίθια και προκλητική!
      Είδες εσύ ποτέ σου κόμμα να ξεκινά από το 20%;
      Πόσο μάλλον μη-συστημικό!
      Αν όλοι είχαν την δική σου λογική, ο Βαρουφάκης δε θα ήταν στην βουλή, ούτε ο Βελόπουλος (όχι ότι περιμένω να μας σώσουν αυτοί, αλλά είναι παραδείγματα μικρών κομμάτων που έχουν ουσιαστική δράση στην βουλή - το αν είναι καλή ή κακή είναι άλλο θέμα) και θα συνεχίζαμε να έχουμε το ηλίθιο δίπολο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και αριστερά/δεξιά έως την συντέλεια του κόσμου!

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.31 Οκτωβρίου 2019 στις 8:52 μ.μ.

      ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

      Δηλαδή, εσύ αν υπάρχει κάποιος καλός δε θα τον ψηφίσεις, θάβοντας τη συνείδησή σου (για τις ταυτότητες, την προώθηση της ανωμαλίας από τα νήπια έως τα ΚΑΠΗ, την Μακεδονία, τα λαθρο-γκέτο, και όλα τα άλλα που έγραψα πριν), με την δικαιολογία ότι προσπαθείς να μην αφήσεις κάποιον συγκεκριμένο κακό να πάρει την εξουσία.
      Συγνώμη, αλλά αυτό είναι για εμένα ξεκάθαρη ΒΛΑΚΕΙΑ!
      Ειδικά όταν παίζεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που έχουν ολόιδιες πολιτικές. Αν δεν ήξερα ότι άλλαξε η κυβέρνηση και πως δεν έχουμε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, κρίνοντας από τις ειδήσεις και τις κυβερνητικές πολιτικές, δε θα καταλάβαινα ποτέ ότι κάτι έχει αλλάξει στα άτομα που κυβερνούν! Σαν χώρα δεν έχουμε αλλάξει ρώτα ούτε κατά μισή μοίρα!

      Πάρτε και την σημερινή είδηση, εσείς που ψηφίσατε τον "λιγότερο κακό":
      https://katanixi.gr/2019/10/31/φριξον-ήλιε-στενάξατε-γονείς-απαράδ/

      Και όταν έρθει ο αντίχριστος σαν κοσμοκράτορας, που οι άγιοι λένε ότι θα είναι ευγενικός και όλα "αγάπες", να πάμε μαζί του, γιατί υπάρχει περίπτωση να βγει στην εξουσία αντί αυτού ο προκλητικός ΣΥΡΙΖΑ αν δεν το κάνετε!

      Νομίζω, δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο. Καταλαβαίνω πολύ καλά το σκεπτικό σας, αλλά δεν το δέχομαι, ούτε σαν λογικό, ούτε σαν ορθόδοξο. Μακάρι να καταλαβαίνετε και εσείς το δικό μου σκεπτικό, αλλά κρίνοντας από γραφόμενα όπως "ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ", μάλλον δεν λέτε να καταλάβετε.

      Διαγραφή
    21. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
      Να σταματήσουμε εδώ, αφού ευχαριστήσουμε το ευγενικό και θαρραλέο ιστολόγιο, και να αφήσουμε να λειτουργήσει η κρίση των αναγνωστών του ιστολογίου.

      Διαγραφή
    22. Γιατί να σταματήσετε εδώ 10:08 μ.μ.;
      Βλέπω ένα φόβο να έχεις προς τον διάλογο!
      Γιατί να τελειώσεις εσύ;
      Αφησε και τον Νηφάλιο και άλλους να απαντήσουν και να δούμε πόσο έχεις δίκαιο ή πόσο τον παρεξηγείς...
      Μην φοβάσαι τόσο πολύ τον διάλογο...

      Διαγραφή
    23. Ανώνυμε/ανώνυμη 31 Οκτωβρίου 2019 - 8:51 μ.μ.

      * Εσύ είσαι αυτός/αυτή που έχεις πάθος με την Ν.Δ. και δεν βλέπεις την μεγάλη διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και της Ακροαριστεράς.
      Βγάζει μάτι ότι η Ν.Δ. είναι πολύ λιγότερο προκλητική και φασιστική και εκκλησιομαχική από την Ακροαριστέρα! Μόνο εμπάθεια προς την Ν.Δ. μπορεί να το σου κρύψει αυτή την μεγάλη διαφορά.
      Τα παραδείγματα είναι πολλά και συνεχή που δείχνουν την μεγάλη διαφορά.

      Ο νεοεποχιτισμός της Ν.Δ. είναι αυτός λιγότερος από αυτόν της Ακροαριστεράς.

      * Το λιγότερο κακό, ο λιγότερος δάκκος που έλεγε ο άγιος Παΐσιος που δεν μπορείς εσύ να διακρίνεις φαίνεται μέσα από τα παραδείγματα που είναι πολλά και συνεχή που δείχνουν την μεγάλη διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και Ακροαριστεράς και συνέχεια προστίθενται. Ολόκληρο βιβλίο μπορεί να γράψει κανείς με τέτοια παραδείγματα.

      * Όταν έλεγε ο άγιος Παΐσιος να διαλέγουμε την ελιά με τον λιγότερο δάκκο εννοούσε τον πολιτικό και το πολιτικό κόμμα που έχει λιγότερα ελαττώμματα. Τί δεν καταλαβαίνεις;

      * Η δική σου λογική είναι ηλίθια και προκλητική.
      Εσύ κατηγορείς τους ψηφορόρους που ψηφίζουν τον λιγότερο εχθρικό προς την Εκκλησία, τον λιγότερο νεοποχίτιη και προτείνεις να ψηφίζουν μικρά καλά κόμματα που δεν θα μπουν στην Βουλή ή στην καλύτερη περίπτωση θα μπούν απλά στην Βουλή αλλά δεν θα κυβερνούν και ας κυβερνήσουν οι χειρότεροι, οι πιο εχθρικοί προς την Εκκλησία, οι πιο φασιστικά κυβερνήτες, οι μεγαλύτεροι νεοεποχίτες!
      Η δική σου κατάκριση προς τους ανθρώπους που ψηφίζουν το λιγότερο κακό πολιτικό κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει, είναι ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!

      * Ξεκάθαρη βλακεία μπορεί είναι να περιμένεις για πολλές τετραετίες να ψηφίζεις ένα μικρό κόμμα μήπως και μεγαλώσει και φτάσει στο 20% και έχει πιθανότητες να κυβερνήσει κάποτε!! Και να αφήνεις το πιο εκκλησιομαχικό κόμμα να μην αφήσει τίποτα όρθιο στον τόπο!

      Γι΄ αυτό μην βρίζεις και μην κατηγορείς αυτούς που με πνευματικά κριτήρια ψηφίζουν με κριτήριο να μην βγει το χειρότερο κόμμα.

      Και μόνο στραβός δεν βλέπει σε ποιά πτέρυγα ανήκουν τα πιο αμοραλιστικά, εκκλησιομαχικά και νεοταξίτικα κόμματα!

      Διαγραφή

    24. Σημερινή είδηση για να δεις την μεγάλη διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.
      Και να δεις τί κακό κάνουν αυτοί που αφήνουν να κυβερνήσουν τέτοια κόμματα με τέτοιες πρακτικές με το να ψηφίζουν μικρά κόμματα!
      Σκέψου να ήταν ο Σύριζα κυβέρνηση σήμερα...

      Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στείλει φυλακή τους ψήστες: «Ενοχλούνται οι μετανάστες με το ψήσιμο χοιρινού δίπλα από δομές φιλοξενίας!»
      https://scripta---manent.blogspot.com/2019/11/blog-post_97.html#!/2019/11/blog-post_97.html

      Διαγραφή
    25. ΜΟΝΟ πρόσφατεες ειδήσεις που δείχνουν την διαφορά Ν.Δ. και Ακροαριστεράς!

      Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όχι Νεολαία Ν.Δ.;; Διότι η διαφορά μεταξύ τους είναι μεγάλη.

      Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καμία προσβολή από την παρέλαση αλά Μόντι
      https://katanixi.gr/2019/10/31/%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

      Διαγραφή

    26. Τυχαίο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός τα κάνει αυτά;
      Πού είναι αυτοί που δεν βλέπουν την μεγάλη διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαβάζουμε από την ανάρτηση:

      Τὶς ἐργασίες τῆς ἐκδήλωσης ἀνέβασε στὸ διαδίκτυο ἡ ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ (1) ἀφοῦ, ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς γνώριμους πλέον θεολόγους – ὑποστηρικτὲς τῶν ἀκυρωθέντων Θρησκευτικῶν, ἦταν ἐκεῖ καὶ ἀρκετοὶ σύντροφοι τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἀλλὰ καὶ ἡ Μαρία Ρεπούση.
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/11/blog-post_5.html#comment-form

      Διαγραφή
    27. Τυχαίο ότι έστειλαν το μανιφέστο τους σε αριστερίστικη εφημερίδα;;;;


      Μανιφέστο από τα κορίτσια που παρέλασαν αλά Monty Python
      https://katanixi.gr/2019/10/30/%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%86%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83/

      Διαγραφή
    28. ΜΟΝΟ πρόσφατες ειδήσεις που δείχνουν την διαφορά Ν.Δ., και Αριστεράς-Ακροαριστεράς!

      Διαβάζουμε κάτω απο φωτογραφίες στη δεξίωση του Τουρκικού Προξενείου.

      "Ὁ βουλευτὴς Ξάνθης ΚΙΝΑΛ Μπουρχᾶν Μπαρᾶν. "

      "Ὀζγκιοὺρ Φερχὰτ - ὑποψήφιος βουλευτὴς ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης."

      "Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεῖν Ζεϊμπὲκ"

      στο Ὁ Μητροπολίτης Δράμας στὴν δεξίωση τοῦ τουρκικοῦ προξενείου Κομοτηνῆς!
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/10/blog-post_382.html

      Ν.Δ. δεν βλέπω πουθενά.
      Αυτά για να μην κάνουμε μερικοί τα στραβά μάτια στη διαφορά Ν.Δ. και Αριστεράς-Ακροαριστεράς.

      Διαγραφή
    29. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.8 Νοεμβρίου 2019 στις 1:33 π.μ.

      Ν.Δ. δεν βλέπεις πουθενά;
      Σοβαρά;
      Δηλαδή τόσες μέρες δεν είδες τίποτα κακό από την Ν.Δ.;
      Τις νέες ταυτότητες τις ξέχασες;
      Αυτά; :
      https://katanixi.gr/2019/11/07/πως-γίνεται-η-επιδότηση-κάλεσμα-των/
      https://katanixi.gr/2019/10/31/στροφή-180-κ-μητσοτάκη-άσυλο-express-πλήρη-ι/
      https://katanixi.gr/2019/11/07/έχει-υμνήσει-την-οθωμανική-περίοδο-στ/
      https://katanixi.gr/2019/11/05/ξεσηκώθηκε-η-ομογένεια-στις-ηπα-παμμα/
      https://tasthyras.wordpress.com/2019/10/31/δημήτρης-νατσιός-περιμέναμε-να-εκπα/
      https://tasthyras.wordpress.com/2019/09/21/οι-καταχθόνιες-εθνομηδενιστικές-δυν/
      https://tasthyras.wordpress.com/2019/09/22/στοιχείο-διάκρισης-και-ρατσισμού-ο-ελ/
      https://tasthyras.wordpress.com/2019/10/04/τί-πιστεύει-ὁ-πρωθυπουργός/

      Η αριστερά, όπως και η δεξιά, χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων της. Το γεγονός ότι τυχαίνει η κοινή ανθελληνική αποστολή της αριστεράς και δεξιάς να συμπίπτει με τις επιθυμίες των αριστερών μόνο ψηφοφόρων, δεν κάνει καλύτερη τη ΝΔ. Την κάνει απλά να λειτουργεί ύπουλα και όχι φανερά, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως, π.χ., να υπόσχεται πατριωτικά πράγματα στα κορόιδα ψηφοφόρους της (κατάργηση θρησκευτικών Φίλη, επαναδιαπραγμάτευση συμφωνίας Πρεσπών, κ.α.) και μετά να κάνει τα ακριβώς αντίθετα.
      Και, όπως είπα και πριν, έχουν και μια άλλη διαφορά: οι Συριζαίοι, όπως όλοι οι αριστεροί, είναι από φυσικού τους ανόητοι. Προσπαθούν να πλήξουν την Εκκλησία με γελοίους τρόπους ή με νόμους που δεν έχουν συνταγματική κατοχύρωση. Η ΝΔ όμως, δυστυχώς, έχει πιο πονηρούς ανθρώπους στα στελέχη της (άσχετα αν και αυτή έχει μεγάλα κοπάδια από ανόητους μέσα της). Αυτοί χτυπούν εκεί που πονάει και σε σημεία που δεν μπορείς να κάνεις πολλά από νομικής απόψεως (βλέπε ταυτότητες, τζαμί στην Αθήνα, σεξουαλικές αγωγές, κ.α.). Υπό αυτήν την έννοια, η ΝΔ είναι πιο επικίνδυνη.

      Αλλά πάλι αγνοείς το γεγονός ότι η πολιτική τους είναι ίδια και αναλώνεσαι στο θέατρο σχετικά με το "ψήσιμο χοιρινού" και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Η ουσία είναι ότι η ΝΔ συνεχίζει το έργο του Συριζα με μεγάλη αφοσίωση και προσοχή. Και στην εξωτερική πολιτική, και στα θέματα πίστεως, και στα εθνικά θέματα. Το αν το εκφράζει αυτό με λόγια ή όχι, καμιά σημασία δεν έχει. Ο Χριστός σου είπε να κρίνεις τα δένδρα από τους καρπούς όχι από τα φύλλα. Γιατί δεν τον υπακούς;


      > η Ν.Δ. είναι πολύ λιγότερο προκλητική και φασιστική και εκκλησιομαχική από την Ακροαριστέρα!

      Πιο προκλητική είναι. Πιο φασιστική και εκκλησιομάχος, όχι.

      > Ο νεοεποχιτισμός της Ν.Δ. είναι αυτός λιγότερος από αυτόν της Ακροαριστεράς.

      Καθόλου. Το αντίθετο.

      > Το λιγότερο κακό, ο λιγότερος δάκκος που έλεγε ο άγιος Παΐσιος...

      Ο άγιος Παΐσιος όταν έλεγε "δάκος" δεν εννοούσε τις αντίχριστες ενέργειες που κάνει η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές αποτελούν διωγμό. Δεν είναι "δάκος". Γιατί προσπαθείς να εμφανίσεις μικρότερο το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος;
      Επίσης, ακόμα και αν ήταν όπως τα βλέπεις εσύ για το τι σημαίνει "δάκος", δεν είναι η ΝΔ αυτή με τον λιγότερο δάκο. Υπάρχουν και άλλα καλύτερα κόμματα. Εσύ γιατί ψήφισες ΝΔ; Είπε ο άγιος να ψηφίζεις το μεγαλύτερο κόμμα;

      > Όταν έλεγε ο άγιος Παΐσιος να διαλέγουμε την ελιά με τον λιγότερο δάκκο εννοούσε τον πολιτικό και το πολιτικό κόμμα που έχει λιγότερα ελαττώμματα.

      Και αυτός είναι ο Κούλης και η παρέα του; Καημένε μου...

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

      Διαγραφή
    30. Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2019 - 9:35 μ.μ.8 Νοεμβρίου 2019 στις 1:34 π.μ.

      ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ



      > και προτείνεις να ψηφίζουν μικρά καλά κόμματα που δεν θα μπουν στην Βουλή ή στην καλύτερη περίπτωση θα μπούν απλά στην Βουλή αλλά δεν θα κυβερνούν και ας κυβερνήσουν οι χειρότεροι

      Ναι, αυτό προτείνω γιατί έχω συνείδηση που την θέλω καθαρή και γιατί πιστεύω στην δημοκρατία, και όχι στα ανόητα και φτιαχτά διλήμματα των ελληνικών μασονικών στοών.

      > Η δική σου κατάκριση προς τους ανθρώπους που ψηφίζουν το λιγότερο κακό πολιτικό κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει, είναι ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!

      Εγώ κρίνω, δεν κατακρίνω. Εσύ πήγαινε ψήφισε αυτούς που σου λένε ψέματα, που σου παίρνουν τα πάντα με την υπόσχεση να σου δώσουν πίσω 20 ευρώ και λιγοστή θρησκευτική ειρήνη. Άσχετα αν σε κοροϊδεύουν. Εγώ είμαι Έλληνας και δεν ανέχομαι διλήμματα, απειλές, κοροϊδίες ή τιμωρίες. Σε ξεφτιλισμένους και αλήτες την ψήφο μου δεν την δίνω, είτε αυτοί είναι αριστερούληδες μασόνοι, είτε είναι δεξιούληδες μασόνοι.

      > Ξεκάθαρη βλακεία μπορεί είναι να περιμένεις για πολλές τετραετίες να ψηφίζεις ένα μικρό κόμμα μήπως και μεγαλώσει και φτάσει στο 20% και έχει πιθανότητες να κυβερνήσει κάποτε!! Και να αφήνεις το πιο εκκλησιομαχικό κόμμα να μην αφήσει τίποτα όρθιο στον τόπο!

      Όπως είπα και πιο πάνω:
      Όταν έρθει ο αντίχριστος σαν κοσμοκράτορας, που οι άγιοι λένε ότι θα είναι ευγενικός και όλα "αγάπες", να πάτε μαζί του, γιατί υπάρχει περίπτωση να βγει στην εξουσία αντί αυτού ο προκλητικός ΣΥΡΙΖΑ αν δεν το κάνετε!

      Και ποιος σου είπε εσένα ότι η εκάστοτε κυβέρνηση μπορεί να κάνει ότι γουστάρει; Στα σχολεία που πήγες αυτή τη δημοκρατία σου μάθανε ή μήπως σε αυτή τη δημοκρατία συνήθισες με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση; Σας έχουν κάνει τα μυαλά ελβετικό τυρί...

      > Και μόνο στραβός δεν βλέπει σε ποιά πτέρυγα ανήκουν τα πιο αμοραλιστικά, εκκλησιομαχικά και νεοταξίτικα κόμματα!

      Και, σύμφωνα με εσένα, αυτά τα αμοραλιστικά και εκκλησιομάχα κόμματα δεν ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα, η οποία εδώ και δεκαετίες προωθεί την ομοφυλοφιλία και την σεξουαλική εκπαίδευση από τα νήπια! Γιατί για εσένα ο σοδομισμός και η σεξομανία είναι θέλημα του Θεού!
      Και τώρα που οι συνταγές μαγειρικής και οι λοιπές ανοησίες του Συριζα, που διδάσκονταν στα σχολεία, αντικαθίστανται από τον ανώμαλο Φρίξο ( https://katanixi.gr/2019/10/31/φριξον-ήλιε-στενάξατε-γονείς-απαράδ/ ), ο Θεός θα είναι ευχαριστημένος και η συνείδησή σας καθαρή, μιας και για ακόμα μια φορά επιλέξατε τους καλύτερους ηγέτες. Αυτούς με τον "λιγότερο δάκο"!

      Θα κάνετε τον άγιο Παΐσιο να σηκωθεί από τον τάφο και να σας κοπανάει...
      Αλλά μάλλον δε θα χρειαστεί. Θα μας χτυπήσει όλους μαζί ο Θεός σύντομα.

      Διαγραφή
  6. @@ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ!
    ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Ο ΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ !!
    ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΦΙΛΕ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ
    ΤΟ ΜΥΑΛΟΣ ΣΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΦΙΛΕ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Η Καλλιόπη τα γράφει αυτά ; άνθρωποι είμαστε και μείς, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.

      Διαγραφή

  7. Για τον " Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2019 - 8:45 π.μ."
    Με πέρασες και για τρελό . Να έγραφες «ἐσαλεύθης ὡς ὁ μεθύων,» Ψαλμός 106,27 θα είχες κάποιες πιθανότητες για σωστή τηλεδιάγνωση.
    Καταλαβαίνεις το μένος μου ! το πολιτικό μου μένος είναι ένα : εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τον Βελόπουλο θέλω , ούτε τον Λαφαζάνη, αλλά δεν έχω μένος μαζί τους
    Να μετανοήσω για ποιό πράγμα. Γιατί ψήφισα την Ένωση Κεντρώων και χάρηκα τη συνεργασία του με τον Νικολόπουλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:07 μ.μ 31-10-2019
      Να μετανοήσεις που αδικείς τους σχολιαστές και τους ανθρώπους που ψηφίζουν με πνευματικά κριτήρια τον λιγότερο κακό, και εσύ τους αδικείς και λες ότι ψηφίζουν και αυτοί με υλιστικά και νεοεποχίτικα κριτήρια!!!
      Γι' αυτό να μετανοήσεις και σ' αυτό τα έχεις σαλεμένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2019 - 10:08 μ.μ.
      ΕΠΙΛΟΓΟΣ
      Να σταματήσουμε εδώ, αφού ευχαριστήσουμε το ευγενικό και θαρραλέο ιστολόγιο, και να αφήσουμε να λειτουργήσει η κρίση των αναγνωστών του ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Στον φοβιτσίαρη/στην φοβιτσιάρα 11:11 π.μ.

      Γιατί να σταματήσετε εδώ 11:11 π.μ.;
      Βλέπω ένα φόβο να έχεις προς τον διάλογο!
      Γιατί να τελειώσεις εσύ;
      Αφησε και τον Νηφάλιο και άλλους να απαντήσουν και να δούμε πόσο έχεις δίκαιο ή πόσο τον παρεξηγείς...
      Μην φοβάσαι τόσο πολύ τον διάλογο.
      Μην τον τρέμεις τόσο πολύ, γιατί δείχνεις ότι καταλαβαίνεις τα σάπια ψευδοεπιχειρηματά σου.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.