29 Οκτ 2019

Παπικὸς μοιράζει ἀρτοκλασία στὸν Ναὸ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου στὸ Ἄαχεν τῆς Γερμανίας! Ὅποιος τοῦ ἔδωσε ἄδεια, νὰ ἀπολογηθεῖ καί νὰ τιμωρηθεῖ κατὰ τοὺς ἱεροὺς κανόνες!

Φοβερὰ πράγματα! Ἰδοὺ ποῦ ἔφτασε τὸ θράσος τῶν οἰκουμενιστῶν! Ὁ ἄνθρωπος αὐτὸς δὲν εἶναι ὀρθόδοξος κληρικός. Δὲν ἔχουμε τὴν ἴδια πίστη. Δὲν τιμοῦμε τοὺς ἴδιους ἁγίους. Δὲν ἔχουμε τὴν ἴδια Παράδοση. Δὲν μετέχουμε τῶν αὐτῶν Μυστηρίων. Δὲν εἶναι, ὄχι μόνο κληρικός, ἀλλὰ οὔτε καὶ Χριστιανός. Ὤ, τῆς ἀπονοίας! Πῶς νὰ μὴν κλάψει ἡ ψυχὴ ποὺ πιστεύει στὴν Ἁγία μας Ἐκκλησία καὶ πού βλέπει τὸν δαίμονα, νὰ βρομίζει τὸν τόπο, μέσα στὸν ὁποῖο τελοῦνται ὅλα τὰ Ἅγια; Νὰ μιλήσουν οἱ ἐπίσκοποι! Τώρα! Νὰ ἐνημερωθοῦν καὶ νὰ διαμαρτυρηθοῦν στὸν οἰκεῖο Μητροπολίτη! Νὰ καταγγείλουν τὸ γεγονός! Κάποιος, ἕνας, τέλος πάντων. Τώρα, διότι εἶναι μέγα τὸ σκάνδαλο. Ποιὸς παπὰς ἔδωσε τὸ δικαίωμα στὸν ἐκτὸς Ἐκκλησίας ἄνθρωπο νὰ μαγαρίσει τὸ ἅγιον τοῦ Ναοῦ; Νὰ κληθεῖ, νὰ ἀπολογηθεῖ καί, ἂν εἶναι ἀληθὲς τὸ φαινόμενο (λέμε ἄν...), νὰ τιμωρηθεῖ κατὰ τοὺς ἱεροὺς κανόνες. Ξυπνῆστε, Ἕλληνες τοῦ ἐξωτερικοῦ! Καλά, δὲν ξέρετε πώς, αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος πού σᾶς δίνει τὸν ἄρτο, εἶναι ἐκτὸς Ἐκκλησίας; Πῶς εἶναι αἱρετικός; Πῶς πηγαίνετε καὶ παίρνετε ἀπὸ τὸ χέρι του εὐλογία!!! Δυστυχῶς, κυρίως στὸ ἐξωτερικό, ἡ διπλοπενιὰ δίνει καὶ παίρνει γιὰ χάρη τοῦ οἰκουμενιστικοῦ ὀνείρου! Πῶς θὰ τολμοῦσε νὰ τὸ ἐπιτρέψει ὁ παπὰς τῆς ἐνορίας, ἂν δὲν ἤξερε πὼς τὸ ἀνέχεται - δέχεται καὶ ὁ δεσπότης; Ἀλλά, ἂν δὲν μετανοήσουν οἱ ποιμένες, ὁ λαὸς θὰ πορεύεται ἔτσι, "ὡς πρόβατα μὴ ἔχοντα ποιμένα". (Μάρκ. 6, 34) Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα! Ἔλεος Κύριε!
Δεῖτε τὸ ἐπίμαχο βίντεο…

17 σχόλια:

  1. Οργή και πόνο προκαλεί το γεγονός. Αλλά το χειρότερο είναι που δεν μιλάει κανένας!!! Ποιον νομίζει πως κοροϊδεύει το Φανάρι; Από τη μια "φυλάει την πίστη την ορθόδοξη", στα λόγια βέβαια και από την άλλη κάνει τα στραβά μάτια στις αυθαιρεσίες του κάθε καλοθελητή οικουμενιστή, παπά και δεσπότη. Δεν πρόκειται να μιλήσει κανένας! Κανένας Φαναριώτης, μα και ούτε κανένας δεσπότης ανά την οικουμένη! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ!!! Αλλά, αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και πού πάμε. Λέτε πως αγωνίζεστε για την πίστη την ορθόδοξη και κάνετε αγιοκατατάξεις σε αγίους, οι οποίοι καταδίκασαν τον οικουμενισμό και αγωνίστηκαν μέσα στην Ορθόδοξη Παράδοση και ζωή. Παίζετε με την αγιοσύνη τους; Οι ίδιοι θα σταθούν κατήγοροί σας την ώρα της κρίσεως! Πιστεύετε στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία ή όχι; Πιστεύετε ότι η μοναδικότητα και αποκλειστικότητα απάσης της Αλήθειας περιέχεται στην Ορθοδοξία; Πιστεύετε ότι η Εκκλησία μας είναι το μοναδικό δοχείο της άκτιστης χάριτος του Αγίου Πνεύματος; Πιστεύετε πως οι αληθινοί, οι όντως άγιοι είναι αυτοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας; Όχι, δεν τα πιστεύετε!Τώρα πλέον, σας έχει στα χέρια του η δικαιοσύνη του Θεού! Καλή μετάνοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι καλοί Ιερείς, δεν θέλουν να ακούν από εμάς τους λαϊκούς παράπονα.
    Θέλουν να μην ασχολούμαστε με τέτοια θέματα, διότι, γινόμαστε οπαδοί.
    Στην αρχή μου έλεγε ο λογισμός, μήπως έχουν δίκαιο;
    Τώρα όμως λυπάμαι τους Ιερείς αυτούς.
    Και αισθάνομαι καλά που είμαι οπαδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς ο εν λόγω φραγκόπαπας εισήλθε στον Ναό κατόπιν άδειας του οικείου Ορθοδόξου (;) Εφημέριου. Μάλλον φθάσαμε στην εποχή για την οποία ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προφητεύσει «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων».......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Εφημερίου ή του Επισκόπου;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ κ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ κ ΠΙΣΤΩΝ κ ΠΑΝΤΩΝ ΥΜΩΝ....
      ΣΣΣΣΣΣ ΙΕΡΟΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ....

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι μόνο ο παπικός είναι αριστερά του και ένας λουθηρανος παστορας που κάνει και αυτος ακριβώς το ίδιο, μοιράζει αρτοκλασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέσποτα Παντοκράτωρ, ὁ καταξιώσας ἡμᾶς διελθεῖν τὸ μῆκος τῆς ἡμέρας ταύτης, πρόσδεξαι τὰς ἑσπερινὰς ἡμῶν δεήσεις καὶ κατάπεμψον τὸ πλῆθος τοῦ ἐλέους Σου ἐπὶ πάντας ἡμᾶς τοὺς δεομένους Σου.
    Τοίχισον ἡμᾶς τοῖς Ἁγίοις Ἀγγέλοις Σου, περιχαράκωσων ἡμᾶς τῇ ἀληθείᾳ Σου, φρούρησον ἡμᾶς τῇ δυνάμει Σου, φύλαξον ὑπὸ τὴν σκέπην Σου ἅπαν τὸ Ἑλληνικὸν Ἔθνος, παράσχου δὲ ἡμῖν καὶ τὴν ἐπερχομένην νύκτα εἰρηνικὴν καὶ ἀναμάρτητον, καὶ πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς ἡμῶν.
    Πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας ἡμῶν Θεοτόκου, καὶ πάντων τῶν Ἁγίων. Ἀμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εκεί είναι τελειωμένα τα πράματα από τους εκπροσώπους της εκκλησίας. Ο κοσμάκης ομως ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? Απλά είμαστε αξιοι της μοιρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ

    Δεν έχω χρόνο να σου πω
    το πόσο σ΄αγαπάω,
    και πως έχω τα μάτια μου
    εσένα να κοιτάω,
    το ξέρεις,
    η αγάπη μου είναι σαν περιβόλι,
    κι ανθούς πολλούς
    καλλιεργώ, όταν δεν έχω σχόλη,
    για να ΄χεις πάντα το πρωί,
    στο βάζο τα λουλούδια,
    και το ραδιόφωνο ανοιχτό,
    να παίζει τα τραγούδια.
    Μα ξέρεις τρέχω αγάπη μου,
    τρέχω, και δε προκάνω,
    τη μια να πάω στη σχολή,
    την άλλη να ζυμώσω,
    κι όταν πηγαίνω εκκλησιά,
    ξεχνάω να απλώσω,
    τα ρούχα που πλυνα εχτές,
    και να τα σιδερώσω,
    και ένα τηλεφώνημα
    να κάνω εις την Φρόσω,
    όταν θα πάει λαική,
    να πάρει κρεμμυδάκια,
    και δυόσμο για τα γεμιστά,
    και λίγα ραπανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ορθόδοξο να βλέπω παντού αιρετικούς, σχησματικους, εχθρούς, και μετά να κατακρίνω ιερείς, συνόδους, παπάδες, πατριάρχες? Αυτά τα δήθεν πνευματικά ιστολόγια είναι ένα κουτσομπολιό για όλη την ορθοδοξία και σκοπό έχουν να δηλητηριάζουν τις ψυχές των ανθρώπων. Ποιοι είναι οι κριτές της οικουμένης? Ο Χριστός μας γεμάτος αγάπη, η Εκκλησία μέσα στο φως του Θεού. Αυτά έμαθα από τους γερονταδες μου, αυτά ακολουθώ. Τον τελώνη να αγαπήσουμε. Φαρισαίοι και ιερές εξετάσεις μακριά μας... Συνέλθετε επιτέλους και σταματήστε να δηλητηριάζετε τις ψυχές των ανθρώπων με το διαβολικό σας έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλος οικουμενίσταρος ο 12:13 π.μ.
      Αρχισε το διαβολικό έργο της συκοφάντησης των πραγματικών πιστών που αντιστέκονται στην παναίρεση του οικουμενισμού!!!!!

      Οι διαχειριστές γιατί το έβαλαν το γεμάτο συκοφαντία και στρέβλωση σχόλιο του;;

      Διαγραφή
    2. Εσύ συνελθε οικουμενιστή 12:13 π.μ. και σταμάτα να δηλητηριάζεις τους ανθρώπους με τις συκοφαντίες σου για τους ευγενείς πιστούς που κατακρίνουν τα αιρετικά οικουμενιστικά αίσχη!!!

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    4. Ποιός ο ρόλος σου Καλλιόπη;;

      Γιατί ονομάζεις τους Αντιοικουμενιστές ως δηλητηριαστές;;;;

      Ποιός ο ρόλος σου Καλλιόπη;;
      Είσαι δούρειος ίππος εδώ μέσα;;;

      Διαγραφή
    5. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.
      ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
      ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΙΣΤΗ
      ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
      ΟΧΙ ΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΜΟ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ''ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ''
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ !!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  9. Η "αγάπη" που αντιλαμβάνονται οι αιρετικοί (παπικοί-προτεστάντες-λοιποί και πιο έντονα, στις μέρες μας, οικουμενιστές) μοιάζει με την "αποδοχή" που επαγγέλθηκε ο Βολταίρος στην εποχή του: "Τους δεχόμαστε όλους, εκτός από τους μισαλλόδοξους". Άρα, δεν τους δεχόταν όλους, ο κύριος αυτός. Αυτή την παράνοια, την δήθεν αγάπη και ελευθερία, τη σέρνουμε ασυναίσθητα τόσους αιώνες, έχει κολλήσει πάνω στο κορμί της δυτικής κοινωνίας σαν βδέλλα αχόρταγη, θρασεία. Το ίδιο πρεσβεύουν και οι αιρετικοί: Τους "αγαπούν" όλους, εκτός από αυτούς που τους διαφωνούν μαζί τους. Δεν είναι ευαγγελική αγάπη αυτή. Δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό. Επίσης, έχουν αφαιρέσει από το λεξιλόγιο της πνευματικής τους ζωής τη λέξη "έλεγχος". Όποιον αγαπούμε πραγματικά, τον ελέγχουμε, όταν δούμε ότι ξεφεύγει από το δρόμο της σωτηρίας. Αφήνουμε τα παιδιά μας να κάνουν ό,τι θέλουν, στο όνομα της "αγάπης" που τους έχουμε; Δεν τα καθοδηγούμε; Δεν αναλαμβάνουμε το τίμημα ακόμη και να μας αντιπαθήσουν κάποια φορά, προκειμένου να τα φυλάξουμε από κάτι καταστρεπτικό; Οφείλουμε να το κάνουμε ως χριστιανοί, διότι "ουκ έστι σωζόμενος, αλλοτρίου μη σώζοντος". Δεν τους μισούμε όταν λέμε ότι ο οικουμενισμός είναι αίρεση και ότι ακολουθώντας τον θα χάσουν την ψυχή τους. Από αληθινή αγάπη λέγονται αυτά.
    Δεν αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, εσείς που μιλάτε μόνο για την "αγάπη", ότι παραποιείτε την έννοιά της; ΑΓΑΠΗ είναι ο Θεός. Τολμάτε να λέτε ότι έχετε αγάπη, όταν στο όνομα της κοσμικής καλοπέρασης (διότι περί αυτού πρόκειται, να μην έχουμε διαφωνίες και να περάσουμε καλά σ' αυτή τη ζωή) ψαλιδίζετε κάθε τόσο ουσιώδη δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας; Μια μέρα θα σταθούμε όλοι μπροστά στο Θεό και θα τότε θα μας βεβαιώσει Αυτός, ποιοι έδειξαν και έχουν αληθινή αγάπη, σ' Αυτόν και στα παιδιά Του, που είναι όλοι αδέλφια μας (όχι μόνο οι εβραίοι, αλλά και οι χριστιανοί, όχι μόνο οι παπικοί και οι προτεστάντες, αλλά και οι ορθόδοξοι, όχι μόνο τα άτακτα παιδιά, αλλά και τα φρόνιμα, όχι μόνο ο άσωτος υιός, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος της παραβολής είναι παιδί Του Θεού- αν τυχαίνει από λάθος να αντιπαραβάλετε τους ορθόδοξους με το μεγάλο γιο). Δεν αγαπάτε. Θέλετε να καλπερνάτε, να σας λένε καλούς "οι άλλοι", τα πρόβατα που είναι έξω από το μαντρί.
    Αν σε βαπτισμένους ορθοδόξους χρειάζεται θεολογική ή ρητορική ερμηνεία για το ποιος είναι ο δρόμος της σωτηρίας, τα επιχειρήματα μοιαζει να σώνονται.
    Α.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.