21 Ιουλ 2019

Ὁ νέος Γεν. Γραμματέας τοῦ Υπ. Ἀνάπτυξης ὑποστηρίζει τὴν ὕπαρξη «μακεδονικῆς» μειoνότητας ἐν Ἑλλάδι!

Τὸ ὄνομα αὐτοῦ Δημήτρης Σκάλκος! Εἶναι πολιτικὸς ἐπιστήμονας ποὺ τοποθετήθηκε ἀπὸ τὴν κυβέρνηση τοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη στὴ θέση τοῦ Γενικοῦ Γραμματέα Δημοσίων Ἐπενδύσεων καὶ ΕΣΠΑ τοῦ Ὑπουργείου Ἀνάπτυξης καὶ Ἐπενδύσεων. Ὁ Δημήτρης Σκάλκος διετέλεσε γενικὸς γραμματέας τῆς Φιλελεύθερης Συμμαχίας ἡ ὁποία μαζὶ μὲ τὸ Οὐράνιο Τόξο στήριζαν ἐκδηλώσεις γιὰ νὰ στηρίξουν τὸ δικαίωμα τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν νὰ αὐτοπροσδιορίζονται ἐθνικὰ ὡς.... «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» (σκέτο). Μάλιστα στὶς εὐρωεκλογὲς τοῦ 2007 ἦταν στὸ ψηφοδέλτιο ἐπικρατείας τῆς Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Εἶναι χαρακτηριστικὴ ἡ δήλωση τοῦ προέδρου τῆς Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Μανώλη Μανωλεδάκη τὸ 2008 σχετικὰ μὲ μία τέτοια ἐκδήλωση ποὺ ἔγινε στὶς Βρυξέλλες: «Ἡ Φιλελεύθερη Συμμαχία σέβεται τὴν ἐπιλογὴ Ἑλλήνων πολιτῶν νὰ αὐτοπροσδιορίζονται ἐθνικὰ ὡς Τοῦρκοι ἢ Μακεδόνες ...»
Φαίνεται ὅτι ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης στὴν διαδικασία ἐπιλογῆς Γενικῶν Γραμματέων τῶν Ὑπουργείων ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕ καὶ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ πρόσωπα ποὺ στήριξαν καὶ στηρίζουν τὴν «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν» (δὲς καὶ Μαυρωτᾶς, ΓΓ Ἀθλητισμοῦ) καὶ πρόσωπα ποὺ στηρίζουν τὴν....

ὕπαρξη δῆθεν "μακεδονικῆς" μειονότητας ἐντός της Ἑλλάδας (Σκάλκος. ΓΓ Δημοσίων Ἐπενδύσεων).
ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ;
Αὐτόματα ἔρχονται στὴν σκέψη μας οἱ κυβιστήσεις τῶν πρωτοκλασάτων ὑπουργῶν τῆς κυβέρνησης (Παναγιωτόπουλος, Βαρβιτσιώτης) οἱ ὁποῖοι προεκλογικὰ κατέκριναν τὴν συμφωνία τῆς λίμνης καὶ τώρα μιλοῦν γιὰ ΠΙΣΤΗ ἐφαρμογή της...
Τέτοια σκάνδαλα ἄλλοτε ποὺ ὑπῆρχε πολιτικὸ ἦθος προκαλοῦσαν καρατομήσεις. Τώρα;

21 σχόλια:

  1. Μπράβο στους χριστιανούς που πιάστηκαν κότσο και ψήφισαν μονοκούκι τον Κούλη!!
    Συναίνεσαν στην αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών!
    Και στα συλλαλητήρια πήγαν και μετά αμέσως το μπουμπούνισαν υπέρ της ΝΔ...
    Τραγέλαφος, τρικυμία εν κρανίω, έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής σκέψης...
    Να δω πως θα ξεμπερδέψουμε τώρα από την «δεξιά του Κυρίου» που ετοιμάζεται να περάσει ό,τι πιο νεοταξικό υπάρχει σε κάθε πεδίο της πολτικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υποστήριζω Ν.Δ. οπωσδήποτε αλλά και δεν κατακρίνω όσους απέφυγαν τον διεθνιστικής και άθεης αντίληψης Σύριζα με την στήριξη της Ν.Δ.
      Αυτό δεν το καταλαβαίνεις και ζεις ο ίδιος σε τρικυμία εν κρανίω, 21-7 9:53 μ.μ.
      Αν το καταλάβαινες θα έβλεπες ότι τα πράγματα είναι δύσκολο και διαλέγουμε αυτόν με τον λιγότερο δάκο όπως έλεγε ο άγιος Παΐσιος.

      Ο αρχιεπ. Χριστόδουλος που ήταν μέσα στα πράγματα μιλούσε για την «δεξιά του Κυρίου» επαινετικά και δίκαια την προτιμούσε από την αντίχριστη νεοταξική αριστερά, πολλώ μάλλον την e-xtreme αριστερά... Στον νεοταξισμό την αριστερά δεν την περνάει η δεξιά.
      Αλλά δυστυχώς η Έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής σκέψης υπάρχει στο σχόλιο σου.

      Διαγραφή
    2. Ο πατήρ Ιωάννης Ρωμανιδης έλεγε η άθεα αριστερά και η δεξιά μασονία. Αυτά με τους δακους είναι παραμύθια που έβαλαν στο στόμα του Αγίου Παισιου κάποιοι που θέλουν να πουλήσουν βιβλία και να προπαγανδίζουν τις απόψεις τους. Στο χωριό μου λένε μια παροιμία, όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν.

      Διαγραφή
    3. Στον 10:52 πμ

      α . Ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης είχε πολιτευθεί με δεξιό κόμμα και κατακρίθηκε απο άλλους γι΄ αυτό.

      β. Ποιός σου είπε ότι είναι παραμύθια; Επειδή το λές εσύ ένας ανώνυμος; Ή επειδή σου χαλάει τις χαλασμένες ιδέες σου για το πώς πρέπει να ψηφίζουμε;
      Τον λόγο αυτόν του αγίου Παϊσίου, να διαλέγουμε αυτόν με τον λιγότερο δάκο, τον έχουμε διαβάσει σε έγκυρα βιβλία για τον άγιο Παΐσιο και είναι γνωστό σε όλους. Και δεν θα πιστέψουμε έναν ανώνυμο που θέλει σώνει και καλά να βγάλει παραμύθια, τις συμβουλές του αγίου Παϊσίου που δεν του αρέσουν και του χαλούν την "σούπα" των κακών επιλογών του.

      Διαγραφή
    4. Η ΝΔ δεν έφερε τους Αλβανούς που ρήμαξαν την Ελλάδα? Εεε? Η ΝΔ δεν ψήφισε τον αντιρατσιστικό νομό? Ο Παυλόπουλος δεν είπε ευχαριστώ τους μετανάστες που επιλέγουν την χωρα μου? Εεε??? Ο Δένδιας δεν είπε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο??? Η ΝΔ δεν συμμετείχε επίσημα στο Gay Pride? Η ΝΔ δεν αύξησε το δημόσιο χρέος στα χρόνια που κυβέρνησε? Θες και άλλα?

      Διαγραφή
    5. @Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2019 - 9:29 μ.μ.
      α. Ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης, όταν μιλούσε για δεξιά, είμαι βέβαιος ότι εννοούσε το κύριο ρεύμα της δεξιάς, όχι όλους τους πολιτικούς και τους ψηφοφόρους τους. Έπειτα, πότε πολιτεύτηκε; Πριν το πει αυτό ή μετά; Γιατί έχει μεγάλη διαφορά και σημασία. Επίσης, ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης δεν είναι αλάθητος. Ούτε οι άγιοι είναι αλάθητοι. Και ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης δεν έζησε στην εποχή μας, όπου δεξιά και αριστερά έχουν χάσει ακόμα και τα ιδεολογικά προσχήματα και το μόνο που κάνουν είναι να υποσκάπτουν τα θεμέλια της κοινωνίας, της πίστης και του έθνους.

      β. Δηλαδή, εσύ από τα 10 κόμματα, που υπήρχαν σαν υποψήφια, βρήκες την ΝΔ σαν το κόμμα με το λιγότερο δάκο; Μη μας τρελαίνεις άνθρωπέ μου... Και επίσης, ο δάκος κάνει το λάδι της ελιάς πικρό, δεν το κάνει δηλητήριο. Τα σημερινά κόμματα δηλητηριάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία, δεν μας κάνουν απλά πικρή τη ζωή, όπως έκαναν παλιότερα. Ο π. Παΐσιος δεν είπε "να παίρνετε υδροκυάνιο από τον τενεκέ με το λιγότερο υδροκυάνιο που έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στο σπίτι σας". Για λάδι μιλούσε. Ποιο είναι το λάδι της ΝΔ και που βρίσκεται; Μόνο ένα οικονομικό καλό πήγε να κάνει ο καραμανλής, με τον αγωγό των Ρώσων, και εγκατέλειψε τρέχοντας και με κατεβασμένη την ουρά ανάμεσα στα σκέλια. Σε τι βελτίωσε το έθνος η ΝΔ; Στην παιδεία; Στην υγεία; Στην πνευματικότητα; Στον πολιτισμό; Στο ήθος; Στην τάξη; Που; Ακόμα και στην οικονομία, που λιγοστώς με ενδιαφέρει, εντελώς σκ@τα τα έκανε τις προηγούμενες φορές!

      Ελπίζω πάντως, εσείς που τους ψηφίσατε να τους στείλετε επιστολή ζητώντας τους να μην κάνουν αυτά που έταξαν να κάνουν προεκλογικά και να πάτε να διαδηλώνετε εναντίων των ταυτοτήτων, της (πρόωρης και ανώμαλης) "σεξουαλικής αγωγής", της συμφωνίας των Πρεσπών, της ομοφυλοφιλίας, και όλα όσα θα μας βγουν όταν με το κακό η ΝΔ νοιώσει ότι απέκτησε τον πλήρη έλεγχο τους "κράτους" το οποίο παρέλαβε από τα κολητάρια τους, τους συριζαίους.

      Διαγραφή
    6. Συγχαρητήρια Επώνυμε για αυτά που γράφεις. Συμφωνώ απόλυτα.

      Διαγραφή
    7. και οι αθεοι,μασωνοι ειναι.οι πιο προχωρημενοι.

      Διαγραφή
  2. Αδερφέ ανώνυμε,
    δεν βγάζεις άκρη με τους βολεμένους χριστιανούληδες...
    Θα σου πουν τώρα ότι είσαι συριζαίος και πάει λέγοντας...
    Πολιτική αντίληψη κουκούτσι...
    Αργεί πολύ να έρθει ξαστεριά στην Πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Σεισμό» δεν το λες (έχουμε συνηθίσει),

    Ο Μητσοτάκης έτσι θα πορευθεί !
    Ιστορικο :
    Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Καιρίδης,προσωπικὴ ἐπιλογὴ τοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη.
    το ἀνθελληνικὸ παραλήρημά του… : δεν υπήρξαμε ποτέ ως Έθνος. Είμαστε παιδιά των Οθωμανών !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.
      Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν τέτοιοι σεισμοί.
      Όλα είναι προβλέψιμα, όσο και οι ψηφοφόροι.

      Μόνο οι γεωλογικοί σεισμοί μας απομένουν.
      Να δώσει ο Θεός κουνήματα μπας και συνέλθουμε...

      Διαγραφή
  4. Πώς το έλεγαν στα κηρύγματα οι ιερείς, τα δέντρα με το λιγότερο δακο. Προφανώς για να μην χάσουν το μισθό τους. Θου Κύριε φυλακή τω στοματι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iefimerida.gr 21-7-19
    Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών είπε «αυτή η συμφωνία είναι μία κακή συμφωνία και αυτή τη συμφωνία η Νέα Δημοκρατία την πολέμησε και έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατόν και να μην υπογραφεί και να μην κυρωθεί». ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ !

    Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ακόμα ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να δουλέψει με αυτή την κακή συμφωνία μέσα σε στενά περιθώρια για να κάνει τα αποτελέσματα της πολύ καλύτερα.

    ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ !! καταλάβατε ;;;;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και καταλάβαμε.
      Αυτοί που τους ψήφισαν δεν ξέρω πότε θα καταλάβουν.

      Σύριζα και ΝΔ, τα ίδια τροπάρια ψέλνουν. Αν δούλεψε η ίδια δικαιολογία και το ίδιο ψέμα 10 φορές στο παρελθόν, θα δουλέψει και στο μέλλον. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου.
      Αλλά τώρα κάτι πάει στραβά και με το IQ μου φαίνεται. Το να σε κοροϊδεύουν τόσα εξόφθαλμα και να τους αποκαλείς "ελιά με το λιγότερο δάκο" δεν το είχα δει μέχρι τώρα!

      Αλλά ας μην μαλώνουμε.
      Ηρεμήστε όλοι και σκεφτείτε.
      Εγώ έχω έναν σεβαστό δάσκαλο που αγαπάω και είναι και αυτός υπέρ της άποψης με το δάκο. Απλά ελπίζω να το κάνει από άγνοια και να μην τρέχει τίποτα ύπουλο μαζί του. Δικαίωμά τους ήταν να ψηφίσουν ότι ήθελαν και έκριναν καλύτερο. Το ότι ήταν τραγικό λάθος να ψηφίσουν ΝΔ είναι σε εμένα αυτονόητο, αλλά δεν πειράζει. Τους παρακαλώ όμως, τα επόμενα 2-3 χρόνια να ελέγχουν συνεχώς μήπως έκαναν λάθος που έδωσαν αυτοδυναμία στην ΝΔ.
      Και επίσης, αν την κυβέρνηση δεν μπορείτε να την αλλάξετε, αλλάξτε τους εαυτούς σας. Οι Έλληνες έχουμε γίνει ΑΠΑΙΣΙΟΙ τελευταία. Αξίζουμε 10 φορές την ίδια τιμωρία που πήραν από το Θεό οι Εβραίοι. Πάμε που πάμε στον αγύριστο σαν έθνος, ας μην τρωγόμαστε και μεταξύ μας στην πορεία τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  6. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΩΣ-4,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΩΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ,ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΑΚΟ,ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ=ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ,ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ.
    Η ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υ.Γ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ !!!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να πέσει η Ελλάς!!!

      Διαγραφή
    2. Εἴσαστε πῦρ καὶ μανία μὲ ὅσους ψήφισαν Ν.Δ.
      Γιατί;;;Ὑπάρχουν χριστιανοὶ Ἤ μὴ μασῶνοι κάπου καὶ δὲν τοὺς εἴδαμε;;
      ΟΚΔΕ,ΚΚΕμλ,ΜΛΚΚΕ,ΚΚΕ,ΛΑΕ,ΠΛΕΥΣΗ,ΒΑΡΟΥΦ,ΒΕΛΟΠ,ΛΕΒΕΝΤΗΣ,Χ.Α.,ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΑΡΣΙΑ,ΣΥΡΙΖΑ,Ν.Δ.ΑΠΑΣΟΚΙΛΑΛ,ΣΩΡΡΑΣ,ΤΖΗΜΕΡΟΣ,ΚΑΖΑΚΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ;;;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ;;;;;;
      Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ἤ Ο ΣΩΡΡΑΣ;;Ἤ Ο ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΛΕΒΕΝΤΗΣ;;ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑΝ;;10% 20%;;
      ΜΕ 31% ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;;;
      ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!
      ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΔΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ
      Ο ΜΗ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗ(ΣΗ)ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ !!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  8. Ασφαλως αναγκασμενη ειναι..Εγινε αποδοχη γρηγορα γρηγορα από το ΝΑΤΟ Τι δεν καταλαβαίνευε ? Δουλεια για καλλιτερευση των ορων πια μπορει να γινει..Δουλεψε καλο και συστηματικα το συστημα της πρωην Κυβερνησεως...Μη γκρινιαζετε μαθετε, διαβαστε πιο πολυ χωρις παρωπίδες..Για την Ελλάδα μονο ..Ηρεμια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αφού το λέει η πολυαγαπημένη ΝΔ-ούλα μας, η πολυδιαφημιζόμενη μειονότητα Μακεδόνων πρέπει να υπάρχει!
    Δεν είναι αντίχριστοι αυτοί, να λένε ψέματα, σαν το σύριζα... αυτοί με το λιγότερο δάκο ήρθαν για να μας σώσουν!
    Είναι οι πολυαγαπημένοι μεσσίες μας!
    Προσκυνήστε τους μεσσίες μας και μην έχετε κακούς λογισμούς γι' αυτούς!
    Αυτοί είναι... Άγιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.