5 Ιουν 2018

ΕΡΤ: Ἀποῦσα ἀπό τά συλλαλητήρια γιά τήν Μακεδονία, παροῦσα στό Athens Gay Pride!


6 σχόλια:

  1. Να τα θυμόμαστε ΟΛΑ όταν πάμε να ψηφίσουμε..... Και να μη μας ξεγελάει όταν υποψήφιος πρωθυπουργός παραμονές πηγαίνει στο Άγιον Όρος για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια...
    Αλλιώς χειρότερα θα έρθουν.... Όσο για την ΕΡΤ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ψευτοπροοδευτικών, ανθέλληνων και δυστυχώς αθεόφοβων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

      Διοτι αυτο το κρατος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ...μονο να πηγαινουμε να "ψηφιζουμε"
      σε οποιαδηποτε "μπανανια" που ετοιμασαν για εμας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ...και "αυτοι", θελουν μονο την ψηφο μας που τους τρεφει...
      ...οποιαδηποτε ψηφο... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΕΥΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
      Τ Ι Π Ο Τ Α!!! Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ...και δεν ειμαστε "αδιαφοροι"! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 - 7:35 μ.μ.

      Αν δεν πας να ψηφίσεις, δεν τους πειράζει καθόλου.
      Αυτοί θα βγουν στην εξουσία, ακόμα και με το 1% του ελληνικού λαού να προσέρχεται στην κάλπη. Οι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί θα πάνε, εσύ θα αφήσεις τη χώρα στα χέρια τους; Δεν είναι όλα τα κόμματα πουλημένα. Βρες ένα που δεν φιλοξενεί τους γνωστούς αντίχριστους και που δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση (φιλική, ιστορική, πολιτική, κτλ) με τα υπάρχοντα αντίχριστα κόμματα του κυνοβουλίου. Και να μην έχει καμία σχέση με τη μασονία (η Χ.Α. έχει μεγάλη σχέση με αυτήν). Αλλά να έχει σχέση με την Εκκλησία (αλλά όχι και με τον Ιερώνυμο).

      Αυτό που τους τρέφει δεν είναι η ψήφος μας τόσο πολύ, γιατί αυτήν μπορούμε να τους την στερήσουμε ψηφίζοντας ένα ξένο κόμμα (αν και με το το παρόν εκλογικό σύστημα υπάρχει πιθανότητα να καρπωθούν αυτοί πάλι τις ψήφους - γι' αυτό πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ένα εξω-συστημικό κόμμα που θα μπει στη βουλή), αλλά η αδιαφορία μας. Με τόσα που έχουν κάνει μέχρι τώρα, θα έπρεπε να και οι 300 της Βουλής να κείτονται νεκροί σε κάποια χωματερή της Αθήνας. Αν όχι να κείτονται νεκροί, θα έπρεπε να είχε ξεσπάσει επανάσταση που θα τους έστελνε μακριά από τη χώρα μας.

      Διαγραφή
    3. Φανταζεσαι τοτε τον Τσιπρο - Μητσοτακη;;; Πρωθυπουργος με 130 ψηφους ο ενας
      εναντι του δευτερου με 119 που μενει στην αξιωματικη αντιπολιτευση...
      Σε λαο των 10.000.000, μαλλον θα τους πειραξει και αυτους και τα αφεντικα τους (κυριως τα αφεντικα τους)...

      Διαγραφή
  2. Κατάλαβες, ελληνικέ λαέ, ότι τον κόσμο τον γύρισαν ανάποδα και τον βλέπουμε διεστραμμένο και ανεστραμμένο; Τι μπορούμε να καταλάβουμε από ανάποδη πραγματικότητα; Τίποτε, διότι είμαστε στα χαμένα! Είμαστε εκτός της ζώνης, όπου παίζεται το δράμα. Καταλάβαμε πως η ταινία πάιζει από την ανάποδη; Τι μπορούμε να καταλάβουμε, όταν παίζει το έργο ανάποδα; Χρειάζεται πολλή φαντασία, αρρωστημένη φαντασία! Και βέβαια, ακόμη δεν την διαθέτουμε. Γι` αυτό ψαχνόμαστε και προσπαθούμε να συνέλθουμε, μήπως και σταθούμε στα πόδια μας. Αν δεν το κάνουμε σύντομα, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η προβολή της ( η καταστροφή )μέχρι τέλους, από τους ίδιους, τους διεστραμμένους και ανεστραμμένους στην καρδιά και στη διάνοια, για να την παραλάβουν οι υποκριτές πλιατσικολόγοι, οι τάχα συντηρητικοί, οι τάχα πατριώτες, οι ριψάσπιδες και τυχοδιώκτες της πολιτικής, οι συνεργούντες κατ` ουσία στο καταστροφικό έργο αυτών των κατά πάντα ασεβών και αξιοθρήνητων υπάρξεων.
    Σ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαστε σίγουροι ότι ψηφίζουμ; Εγώ δεν είμαι. Είναι η ώρα να δηλώσουμε όλοι ότι δεν αναγνωρίζουμε καμία κυβέρνηση και καμία συμφωνία της που θα προκύψει από ψήφους και λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.