12 Μαΐ 2018

ΝΔ: Τέσσερις γυναῖκες καί μητέρες ὑπέρ τῆς ἀναδοχῆς ἀπό ὁμόφυλα ζευγάρια!

Σχόλιο Ρωμαίικου Ὀδοιπορικοῦ: Ὅταν ἀποφασίζεις νά «σπάσεις» τήν κομματική γραμμή, ἡ ἐπιλογή σου εἶναι κάτι παραπάνω ἀπό τό «πιστεύω» σου ἐκτός κι ἄν κομματική γραμμή στήν πραγματικότητα δέν ὑπάρχει ἀλλά ἀπλά ἀνήκεις σ΄αὐτούς  πού ἔχουν τό θράσος (ἀδιαφορώντας γιά τό πολιτικό κόστος) νά ψηφίζουν τήν διαστροφή! 

Τέσσερις βουλευτίνες τῆς Νέας Δημοκρατίας ἔσπασαν τή γραμμή τοῦ κόμματος ψηφίζοντας θετικά στή διάταξη τοῦ νομοσχεδίου πού δίνει τή δυνατότητα ἀναδοχῆς παιδιῶν στά ὁμόφυλα ζευγάρια.
Συγκεκριμένα, τή διάταξη ὑπερψήφισαν ἡ Ὄλγα Κεφαλογιάννη, ἡ εἰσηγήτρια Κατερίνα Μάρκου, ἡ Νίκη Κεραμέως καί ἡ Ντόρα Μπακογιάννη, ἀντίθετα μέ τήν ἐπίσημη θέση τοῦ κόμματος.
 Ἡ Ντόρα Μπακογιάννη καί ἡ Ὄλγα Κεφαλογιάννη εἶχαν....
ἐκφράσει δημοσίως τίς προηγούμενες ἡμέρες τή στήριξή τους στή συγκεκριμένη διάταξη, ἡ ὁποία ἀφορᾶ ζευγάρια πού ἔχουν ὑπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ὡστόσο, αἴσθηση προκάλεσε ἡ ψῆφος τῆς Κατερίνας Μάρκου, καθώς ἡ ἴδια ἦταν ἦταν εἰσηγήτρια ἐκ μέρους τῆς ΝΔ γιά τό «ὄχι».

17 σχόλια:

  1. Προηγήθηκαν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις από τον χώρο αυτόν,που ονομάζεται Βουλή των Ελλήνων, από τα ίδια πρόσωπα, οι οποίες αποτέλεσαν τους προπομπούς αυτής αλλά και των επερχομένων, που θα είναι χειρότερες απ` αυτήν. Θα με ρωτήσετε πόσο χειρότερες μπορεί να είναι απ` αυτήν; Ούτε κι εγώ γνωρίζω, αλλά θα είναι! Αυτοί το ξέρουν και το αγαπούν το χειρότερο και το χείριστο! Αφού και η "κυρία" Ντόρα βγήκε και μας έκανε υποδείξεις ψυχανωμαλίας, θέλοντας να μιμηθεί τους μπροστάρηδες, τάχα αντιπάλους της, αυτούς της κυβέρνησης. Η ξεδιαντροπιά και η αφασία της παραμέρισαν την υποκρισία και αποκάλυψαν το αληθινό πρόσωπο της "ιδεολογίας" της. Η "παραδοσιακή" παράταξη! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων της από τα μνήματα! Μας έκανε μάθημα πατρότητας και μητρότητας, χωρίς να μας ρωτήσει αν μεγαλώσαμε παιδιά, πόσα στον αριθμό, με ποιες προϋποθέσεις τα στείλαμε να βγουν στη ζωή, πώς ζουν και πολιτεύονται μέσα σ` αυτήν την σαπίλα. Αμόλυσε τις ανοησίες της και προφανώς θα έμεινε και ευχαριστημένη μ` αυτά που είπε. Γι` αυτό, δώστε μια ερμηνεία στη λέξη "ντροπή", μήπως καταλάβει κυρίως αυτή η "σεμνή κυρία". Οι άλλοι, οι μη παραδοσιακοί, ξέρουν τι σημαίνει ντροπή, αλλά την γράφουν, εν επιγνώσει τους,στα παλιά τους υποδήματα.
    Σ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Η ΜΑΡΚΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια εκπληξη η κ.Μπακογιαννη κ Κεραμεως ψηφισαν επισης υπερ του συμφωνου συμβιωσης ομοφυλων, υπερ ανεγερσης τεμενους και η κ. Μαρκου υπερψηφιζε επισης αναλογα οσα εκανε περατζαδα απο ΔΗΜΑ,< ΠΟΤΑΜΙ κ ΝΔ....και επειδη παρουσιαζεται ως ο μεγαλος σωτηας μας που θα αντικαταστησει τον αθεο πρωθυπουργο ο κ.Μητσοτακης να παρουσιαζετε συνεχεια οτι επισηςη υπερψηφιζει ολους οτυς νομους που καταπατουν τον νομο του Θεου ωστε οι χριστιανοι να ξερουν τι ψηφιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου' αρέσει που έχετε αυταπάτες μερικοί ότι διαφέρει η Ν.Δ από τους υπόλοιπους, μαζί δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης, μαζί δεν ψήφισαν για το τζαμί, για την ιθαγένεια σε κάθε καρυδιάς καρύδικ.λ.π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΟΥ....ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
      ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΙ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ''ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ'' ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ν ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΟΣ.....
      -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟ ΕΙΑΝΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΔΑΓΚΑΝΙΑΡΗΔΕΣ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟΟΔΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ...ΕΠΙ ΛΕΝΙΝ.
    ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΤΟΥΣΕΡ-ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ- ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ Β.ΡΑΙΧ-ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΝΑ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ
    ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    https://athens.indymedia.or...

    2.Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΛΤΟ,ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ...ΓΥΝΑΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΕΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ,ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ,''ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ''!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το ψηφίσουμε το κόμμα Κοινωνία, ΑΛΛΑ και το κόμμα Κοινωνία να μην κάνει πεισματικώς και αυταρχικώς ότι του κατέβει. Θα πρέπει να σέβεται τις απόψεις και τα αισθήματα των πιστών, ακόμα και αν (υποθετικά μιλάμε) αυτά είναι ανόητα.

      Π.χ., αν οι άνθρωποι αυτού το κόμματος πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένα κακό με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ή αν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης πιστεύει ότι η διακοπή μνημοσύνου είναι αντιπατερική ενέργεια (και κατηγορεί ευσεβείς ιερείς που την εφαρμόζουν), θα πρέπει να κρατήσουν τις απόψεις τους για τους εαυτούς τους και να κάνουν αυτό που θέλει το πλήρωμα της Εκκλησίας και αυτό που κρατά την ενότητα της Εκκλησίας ακέραιη, ακόμα και αν δεν συμφωνούν. Αυτό είναι η δημοκρατία και η πολιτική. Δε θα ήταν πολύ καλό να αλλάξουμε τις τωρινές αντί-Χριστες χούντες με με μια άλλη ελαφρότερη και χριστιανική χούντα, ακόμα και αν θα ήταν 1000 φορές καλύτερη από τις τωρινές.

      Διαγραφή
    2. Κατ' αρχάς, το 95% είναι παραμύθι. Σε τέτοια ποσοστά είναι χριστιανοί στη χώρα μας μόνο στα χαρτιά. Με βάση κριτήρια πίστεως ψηφίζεί μια μικρή μειοψηφία που εγώ την υπολογίζω στο 10%-20% το πολύ. Αλλά και αυτή ίσως να είναι αρκετή.

      Να το ψηφίσουμε το κόμμα Κοινωνία, ΑΛΛΑ και το κόμμα Κοινωνία να μην λέει και κάνει πεισματικώς και αυταρχικώς ότι του κατέβει. Θα πρέπει να σέβεται τις απόψεις και τα αισθήματα των πιστών, ακόμα και αν (υποθετικά μιλάμε) αυτά είναι ανόητα.

      Π.χ., αν οι άνθρωποι αυτού το κόμματος πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένα κακό με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ή αν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης πιστεύει ότι η διακοπή μνημοσύνου είναι αντιπατερική ενέργεια (και κατηγορεί ευσεβείς ιερείς που την εφαρμόζουν), θα πρέπει να κρατήσουν τις απόψεις τους για τους εαυτούς τους και να κάνουν αυτό που θέλει το πλήρωμα της Εκκλησίας και αυτό που κρατά την ενότητα της Εκκλησίας ακέραιη, ακόμα και αν δεν συμφωνούν. Αυτό είναι η δημοκρατία και η πολιτική. Δε θα ήταν πολύ καλό να αλλάξουμε τις τωρινές αντί-Χριστες χούντες με με μια άλλη ελαφρότερη και χριστιανική χούντα, ακόμα και αν θα ήταν 1000 φορές καλύτερη από τις τωρινές.

      Διαγραφή
  8. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ,ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά;
    Όλοι τους μασόνοι είναι, σε όλα τα κόμματα.
    Δεν εδραιώνεσαι σε έναν χώρο αν δεν καταλάβεις όλα τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα.
    Και οι ελάχιστοι που φαίνονται καλοί, φέρονται καλά μόνο και μόνο γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους στο όλο θέατρο. Στην τελική, αυτό που θέλουν να κάνουν το κάνουν σαν ομάδα (οι ψήφοι να βγαίνουν...), ενώ εσείς τρώγεστε για το πιο πουλημένο και δαιμονο-κατάληπτο κόμμα είναι το καλύτερο.

    Ο μόνος λόγος που υπήρχαν τόσοι πολλοί που καταψήφισαν στην ΝΔ, είναι γιατί το επόμενο κόμμα που θα μας κυβερνήσει θέλουν να είναι (και θα είναι) η ΝΔ. Δεν τους έπαιρνε να φανούν χειρότεροι των υπολοίπων...

    Αλλά το γεγονός και μόνο ότι κάποιοι εκφράζονται ανοιχτά σαν αντί-Χριστοι και οι Έλληνες τους ψηφίζουν (αυτούς ή το κόμμα που τους στεγάζει), δείχνει την κατάντια μας. Εκτός κι αν και η κάλπη είναι στημένη, πράγμα καθόλου περίεργο για ευρωπαϊκή "δημοκρατία"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εποχη των διαπιστωσεων εχει προ πολλου περασει, (ασχετα εαν καποιοι βρισκονται μονιμως κολλημενοι σ'αυτην, ισως γιατι δε βλεπουν μπροστα τους ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ)
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...

    ΥΓ.και ας σταματησουμε πλεον να σχολιαζουμε την καθε μπακογιαννη,τσιπρα και οποιας αλλης καρυδιας καρυδι... ...τη δουλεια τους κανουν τα υπαλληλακια,μονο γι αυτο υπαρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει. Η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως. Ας γράφουμε τις διαπιστώσεις μπας και τις χωνέψουμε, γιατί μερικοί Έλληνες έχουμε πειραγμένο νου, που δικαιολογεί, ξεχνά, συγχωρεί, κοιμάται, εκλέγει αυτόν που απεχθάνεται λιγότερο ή τον υποτιθέμενο εχθρό αυτού που απεχθάνεται περισσότερο, κ.α. Βλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αρκετές διαπιστώσεις.

      Όσο για τρόπους ενεργειών, πέρα από την κάλπη, μάλλον υπάρχουν πολλοί, αλλά όλοι έχουν σοβαρότατες παρενέργειες.
      Αλλά και αν βάλει το χέρι του ο Θεός, πολλοί θα πάνε στον αγύριστο, και πολύ φοβάμαι μήπως πάμε όλοι μαζί, σαν έθνος, παρελάζοντας και έχοντας τον Ιερώνυμο και τον Βαρθολομαίο σαν σημαιοφόρους...

      Διαγραφή
  11. Ολοι μας τελικα απο οτι φαινεται εχουμε καταλαβει το ρολο που παιζουν ολα τα κομματα του κοινοβουλιου. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε προτασεις για τη διακυβερνηση της χωρας μας. Προσωπικα,και μετα απο μακροχρονια μελετη και παρακολουθηση της παραταξεως Κοινωνια,Συνεχιστες του Καποδιστρια ,εχω να πω οτι απο το 2007 και εντευθεν απο την ιδρυση της,κανεις συνειδητοποιημενος Ελλην Ορθοδοξος δεν μπορει να επικαλεστει αγνεια . Η αγνεια μας σε αυτους τους Αποκαλυπτικους καιρους της απροκαλυπτης ανομιας και διαστροφης,δειχνει Χριστιανους χλιαρους,αδιαφορους για το καταντημα της Πατριδος,και τελικα ανθρωπους με εγωισμο,που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ,που κρινουν και καταλρινουν τους παντες και τα παντα,χωρις ουσιαστικα να γνωριζουν τα πραγματα. Αν διαβασουμε με σοβαροτητα,καθαρο μυαλο και υπευθυνοτητα το προγραμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΑ,θα καραλαβουμε ευκολα οτι ειναι η μοναδικη Ορθοδοξη και Ρωμαιικη προταση -λυση για τη διακυβερνηση του τοπου μας.Ολες οι αλλες δικαιολογιες μας ειναι απλα" προφασεις εν αμαρτιες" !!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΙΒΙΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΕΡ ΕΓΕΝΕΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.