12 Ιαν 2018

Ἡ «Πειραϊκὴ Ἐκκλησία» ἀπειλεῖται μὲ λουκέτο ἀπὸ τὴν κυβέρνηση

Ὁ Ραδιοφωνικός Σταθμὸς «Πειραϊκή Ἐκκλησία» ἐνημερώνει τοὺς ἀκροατὲς ὅτι στὸ ἄρθρο 220 τοῦ πολυνομοσχεδίου ποὺ κατατέθηκε στὴ Βουλὴ τῶν Ἑλλήνων περὶ ἀδειοδοτήσεως τῶν ραδιοφωνικῶν σταθμῶν, ΔΕΝ ἑξαιροῦνται τὰ ἐκκλησιαστικὰ ραδιόφωνα.
Ἡ «Πειραϊκὴ Ἐκκλησία» ἀπειλεῖται μὲ λουκέτο ἀπὸ τὴν κυβέρνηση. Κάποιοι ἐπιθυμοῦν ἡ φωνὴ τῆς Πειραϊκῆς Ἐκκλησίας νὰ σιγήσει. Ὀφείλουμε νὰ ἀντισταθοῦμε ὅλοι. Ἡ «Πειραϊκὴ Ἐκκλησία» δὲν εἶναι ἐμπορικὸ ραδιόφωνο.
Διαβάστε σχετικὰ καὶ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Είναι επιβεβλημένο να κάνουμε θερμή και δυνατή προσευχή για το θέμα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μπορούμε και επιβάλλεται να αντιδρούμε και πρακτικά. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του πρωθυπουργού και των Υπουργών στους παρακάτω συνδέσμους (λινκ). Το ζήτημα είναι κατεπείγον καθώς το νομοσχέδιο ψηφίζεται τη Δευτέρα.

    https://primeminister.gr/contact
    http://www.ggk.gov.gr/?page_id=138

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἄμ,δέ !!
    Χωρίς Πειραϊκή Ἐκκλησία ;;
    ΠΡΙΤΣ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα κλείσει; Τίθεται τέτοιο ζήτημα, ή ο αρχιεπίσκοπος εξασφάλισε την διατήρηση του σταθμού του με το να μη "πετροβολάει" την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία η Πείραϊκη Εκκλησία και ο Μπάρλας μας διαβάζουν "ωραία" παραμύθια, αυτή την στιγμή μας διαβάζει Π. Βαρνάβα Γιάγκου...λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αγαπάμε πειραϊκή Εκκλησία αλλά αν είναι να σπονσάρετε από "περίεργους" και με "όρους" για να ζήσει... Θα γίνει εμπορικό ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.