2 Νοε 2016

Ὁ Μπογδάνος ἀπαντᾶ στὸν ἀνιστόρητο Ἔντι Ῥάμα, μὲ παπα-Γιάννη Ῥωμανίδη!


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ υπάρχει κανένα "Αλβανικό Έθνος"...είναι ένα τεχνητό δημιούργημα.

    Οι Αλβανοί είναι ένα συνοθύλευμα από διάφορες "φάρες" - Γκέγκηδες, Τόσκηδες, Τσάμηδες, Λιάπηδες κλπ κλπ.

    Ο σημερινός αλβανικός εθνικισμός ονομάζεται "σκιπεταρισμός" και είναι ένα δημιούργημα των Ιταλών και των Αυστριακών που ήθελαν να αποκόψουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό από την Αδριατική θάλασσα.

    Οι μουσουλμάνοι Γκέγκηδες της Βορείου Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου ήρθαν από την περιοχή του Βόλγα ως μισθοφόροι Ρωμαίων, Αβάρων, Τούρκων κλπ κλπ.

    Ο Έλληνας γεωγράφος Στράβων τοποθετεί σαφώς την "Αλβανία" κοντά στην Κασπία θάλασσα.

    Οι Τόσκηδες της Κεντρικής και Νοτίου Αλβανίας είναι αυτόχθονες και εθνολογικώς συγγενείς των Ελλήνων.

    Οι διαφορές μεταξύ Γκέγκηδων - Τόσκηδων είναι εμφανείς τόσον ανθρωπολογικώς όσο και στην γενικότερη συμπεριφορά τους, καθόσον πολλοί Τόσκηδες είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και επιθυμούν να αφομοιωθούν στην Ελλάδα, ενώ οι Γκέγκηδες είναι άγριοι και ανεπίδεκτοι αφομοιώσεως.

    Ο ρόλος της Ορθοδοξίας και της Ρωμηοσύνης είναι εδώ καθοριστικός :

    Η Ορθοδοξία μπορεί - και πρέπει - να γίνει το μέσον για τον εξελληνισμό και την αφομοίωση των Τόσκηδων στον Ελληνικό εθνικό κορμό.

    Η απάντηση στον τεχνητό εθνικιστικό "σκιπεταρισμό" του γενιτσάρου Ράμα ( ο Ράμα είναι Βλάχος γενίτσαρος, όπως Πόντιος γενίτσαρος είναι ο Ερντογάν ) πρέπει να είναι ο μαζικός εξελληνισμός των εν Ελλάδι ευρισκομένων Τόσκηδων.

    Οι εξελληνισμένοι Ορθόδοξοι Τόσκηδες μαζί με τους γηγενείς Έλληνες Βορειοηπειρώτες θα αποτελέσουν το νέο αίμα και την πληθυσμιακή ασπίδα του Ελληνισμού προς Βορράν, ακυρώνοντας στην πράξη τον τεχνητό και ξενοκίνητο "αλβανικό" μεγαλο'ι'δεατισμό.

    Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται μια Ελληνική πολιτική ηγεσία με Όραμα και σχέδιο για τον Μείζονα Ελληνισμό και όχι οι ψοφοδεείς δυτικόδουλοι εκπρόσωποι του μίζερου νεοελλαδισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.