10 Φεβ 2016

Ἡ σπουδαία ὁμιλία τοῦ πρώην εἰσαγγελέα κ. Σακκᾶ στὴν συγκέντρωση κατὰ τῶν νέων ταυτοτήτων!

«Ἀπαιτεῖται γενικὴ ἐπιστράτευση τῶν Χριστιανῶν 
κατὰ τῆς ὑποκρισίας τοῦ πολιτικοῦ κυβερνητικοῦ θηρίου»
Τὴν Κυριακὴ 7 Φεβρουαρίου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στὰ Προπύλαια τῶν Ἀθηνῶν στὴν ὁμολογιακὴ συγκέντρωση ποὺ διοργανώθηκε ἀπὸ τὴν «Πανελλήνια Κληρικολαϊκὴ Ἐπιτροπὴ Ἀγῶνος» γιὰ νὰ διαδηλώσει ἐνάντια στὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη.
Οἱ ὁμιλητές, ἔστειλαν σαφῆ μήνυμα κατὰ τῆς κυβέρνησης, ἡ ὁποία θέλει νὰ ὑποδουλώσει τὴν ἀνθρώπινη ἐλευθερία ὑποχρεώνοντας ὅλους τούς Ἕλληνες πολίτες νὰ φακελωθοῦν, μὲ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη. Τὸ δυναμικὸ παρὼν στὴ συγκέντρωση ἔδωσαν κληρικοί, μοναχοὶ ἀπὸ τὸ Ἅγιο Ὅρος καὶ ὅλη τὴν Ἑλλάδα, καθὼς καὶ χιλιάδες λαϊκοί.
Μετὰ τὸ τέλος τῆς συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε πορεία πρὸς τὴν Βουλὴ τῶν Ἑλλήνων.
Δεῖτε βίντεο ἀπὸ τὴν ἐπιτυχημένη συγκέντρωση μὲ τὴν ἐκπληκτικὴ ὁμιλία τοῦ πρώην εἰσαγγελέα κ. Σακκά...

10 σχόλια:

  1. Αν δε προστρέξουμε στο τριαδικό Θεό οι έλληνες ο ανθρωποκτόνος αντίδικος που σήμερα έχει αγριέψει πολύ κατά της Ελλάδας δε θα αφήσει τίποτα όρθιο.Αν δε υποδουλωθεί η Ελλάδα και δεν υποκύψει στα κελεύσματα του δε μπορεί να προχωρήσει τα επόμενα βήματα.Πρώτα θέλει να ευτελίσει την ορθόδοξη πίστη,το ορθόδοξο πνεύμα,το ελληνικό πνεύμα,τον ελληνικό πολιτισμό.Πρέπει να καταργηθεί ότιδήποτε θυμίζει Ελλάδα,ορθοδοξία,ελληνικό πνεύμα και πολιτισμός.Τάχα θέλουν να τακτοποιήσουν το μπαχαλο που οι ίδιοι συντηρούν μέσω της εισαγωγής της κάρτας του πολίτη,πιο μπαχαλάκιας από το διάβολο και μεγαλύτερος ψεύτης δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ δε τα βλέπουν;Δεν τα οσμίζονται;Δεν τα αισθάνονται να πλησιάζουν;Ναι τα βλέπουν,τα γνωρίζουν,αλλά είναι αιχμάλωτοι των παθών τους.Η φιληδονία,η φιλαργυρία και η κενοδοξία λένε οι πατέρες της Εκκλησίας είναι εμπόδια της ελεύσεως της χάριτος και του ελέους του Θεού.Οι ηδονές της καλοπέρασης,του καλού φαγητού,της ικανοποίησης της σάρκας,ο μισθός,τα χρήματα ο μέγας φθοροποιός της ανθρώπινης ανεπάρκειας καθώς και η εξουσιομανία,τα οφέλη από του βαρύγδουπους τίτλους,τη πρωτοκαθεδρία,η κενότητα των διαπροσωπικών σχέσεων σε πλούσια συμπόσια και τραπέζια συνεστιάσεων με ισχυρούς διάττοντες αστέρες παρεπίδημους αποτελούν όλα αυτά μαζί ανασταλτικά εμπόδια του ελέους του Χριστού.Τι κάνουμε;Προσευχόμαστε,έστω 10,20,50,100 άνθρωποι,μια αλυσίδα προσευχής,ελάχιστοι να σώσουν το κόσμο.Ο Αβραάμ είχε ρωτήσει το Θεό,μην απωλέσεις Κύριε τον κόσμο σου,αν 100 σε παρακαλέσουν θα καταστρέψεις τον κόσμο;Όχι είπε ο Κύριος.Αν 50 προσευχηθούν θα μας καταστρέψεις;Όχι,για τους 50 δε θα τους καταστρέψω.Αν,συνέχισε ο Αβράαμ 30 άνθρωποι είναι δίκαιοι θα μας καταστρέψεις;Όχι είπε,για αυτούς του 30 δε θα καταστρέψω το κόσμο.Βρίθει ο πλανήτης από κακία,μίσος,παράνοια,διαστροφή,ακόμη και 10 άνθρωποι μπορούν να αναστείλουν την απόφαση του Θεού.Αν όμως καταντήσουμε ως τα Σόδομα τότε τίποτε δε μας σώζει,μόνο ο Λωτ σώθηκε και η οικογένεια του,ακόμη και η γυναίκα του η οποία παράκουσε την εντολή του Θεού και γύρισε να δει μόνο το βλέμμα της έγινε στήλη άλατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορθόδοξος Μητροπολίτης Αντινόης, Παντελεήμων.

    Ο ιστότοπος περιέχει πλούσιο Ορθόδοξο κατηχητικό υλικό.

    http://www.orthodox-mitropolitan-of-antinoes-panteleimon.com/index.php/el


    Υπάρχει επίσης και η θαυματουργική θεραπεία του Μητροπολίτη, από την Υπεραγία Θεοτόκο Μαρία, από βέβαιη θανατηφόρα ασθένεια :

    http://www.orthodox-mitropolitan-of-antinoes-panteleimon.com/books/gr/The%20healing%20of%20Bishop%20Panteleimon%20GR.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως είναι λίγο "δεξιός" ο κ.Σακκάς; Πριν το Βαρουφάκη δεν υπήρχε τίποτα; Το ΣΥΡΙΖΑ περιμέναμε να φέρει όλα τα δεινά; Αν δεν υπάρξει ολομέτωπη επίθεση στο πολιτικό κατεστημένο της δεξιάς και της αριστεράς , αν η Εκκλησία και οι Χριστιανοί δεν απαγκιστρωθούν από το άρμα της μασονικής ύπουλης και πολύ επικίνδυνης δεξιάς νομίζω θα συνεχίσομε να κοροϊδεύομε τους εαυτούς μας. Θα χαριεντιζόμαστε με τους προβατόσχημους λύκους την ίδια ώρα που πετροβολάμε τους λύκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το παραμύθι ότι η "δεξιά" είναι μασονική στο πλήρες σύνολό της, και ως εκ τούτου καλύτερα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ας πάψει, πριν φέρει ακόμη περισσότερα δεινά. Λόγω αυτής της νοοτροπίας, το 95% του κόσμου της Εκκλησίας που έχει επαφή με το διαδίκτυο, αρνήθηκε να αποτρέψει στις προτελευταίες βουλευτικές εκλογές της άνοδο του Τσίπρα, δεχόμενοι αφόρητες ψυχολογικές πιέσεις από τους "ορθοδόξους". Βέβαια, οι ίδιοι που ασκούσαν πιέσεις έλεγαν ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ θα ήταν καλύτερα για την πατρίδα και την πίστη μας και βιώνουμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής της "σωστής" άποψης σήμερα. Υπάρχουν πάντως χάρη σε ένα εμμονικό blogger από τη Θεσσαλονίκη όλα τα στοιχεία για επαφή με Ρόταρυ από στελέχη της "δεξιάς", αλλά το να τους θεωρούμε χειρότερους τόσο από αυτούς που επίσημα είναι αντίχριστοι και θαυμαστές-συνεχιστές των ηττημένων του 1945 και στυγνών κατακτητών-δολοφόνων μας, όσο και των σημερινών ηγετών, χρήζει ψυχοθεραπείας.

      Διαγραφή
    2. Ο μακαριστός π. Ιωάννης Ρωμανίδης, μεγάλος Θεολόγος και μελετητής των Πατέρων, ξεκάθαρα ανέφερε, όταν ζούσε, πως η αριστερά κινείται στον χώρο της αθεΐας και η δεξιά στον χώρο της μασονίας. Το αν η δεξιά είναι μασονική στο πλήρες σύνολό της ή όχι, θεωρώ πως δεν αλλάζει το αναμφισβήτητο δεδομένο: Λειτουργεί σαν προβατόσχημος λύκος, για να υφαρπάζει-δυστυχώς-τις ψήφους των εκκλησιαζομένων...Βέβαια, δεν γνωρίζω με ποιο κουράγιο οι εκκλησιαζόμενοι θα ξαναψηφίσουν την "δεξιά", η οποία μαζί με τις περισσότερες πτέρυγες της Βουλής ψήφισε αυτό το όνειδος για το Ελληνορθόδοξο Έθνος μας, την νομιμοποίηση του Σοδομισμού...Αυτή η αντιπαράθεση περί δεξιάς και αριστεράς θα είχε νόημα, εάν οι πιστοί χριστιανοί δεν είχαν άλλη επιλογή, επιλογή σύμφωνη με τις αρχές και την πίστη τους. Τέτοια επιλογή υπάρχει: "Κοινωνία", πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια. Οι εκπρόσωποι της παρατάξεως της Ρωμηοσύνης, της "Κοινωνία", εμπνέονται από τον αθάνατο Κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια, ακολουθώντας ταπεινά τα χνάρια του και επιθυμώντας να εφαρμόσουν την πολιτική του, προσαρμοσμένη στις σημερινές συνθήκες. Η "Κοινωνία" είναι η μοναδική πολιτική παράταξη που επισήμως έχει αποκηρύξει την μασονία. Στο πολιτικό της πρόγραμμα αναφέρεται ως "η παράταξη όλων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την πίστη και την πατρίδα". Στο ως άνω πρόγραμμα υπογραμμίζεται ότι "η Εκκλησία είναι η ψυχή του Γένους μας και του Κράτους μας". Ξεκάθαρες κουβέντες...
      Μετάνοια και στην ψήφο, σεβαστοί πατέρες κι αγαπητοί φίλοι!

      Διαγραφή
    3. Είμαι ο ανώνυμος τις 11:19μμ. Προσωπικά υποστηρίζω όντως ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ως η καλύτερη μεταξύ των υπαρχόντων λύσεων και όχι γιατί με εκφράζει), αλλά θεωρώ μέγα λάθος που τόσο εύκολα και ανόητα επιτρέψαμε τον ΓΑΠ και τον Τσίπρα να έρουν στην εξουσία. Από το πολύ κακό, πήγαμε στο ακόμη χειρότερα. Τότε άλλη ήταν η καλύτερη μεταξύ των υπαρχόντων λύσεων. Δεν τρέφω καμία αυταπάτη για τη ΝΔ, για όσους παρεξήγησαν.

      Διαγραφή
    4. Ἀριστερά,δεξιά,στήν μασωνία ἀνήκουν.
      Ὑπάρχουν,μόνο γιά νά διχάζουν τόν λαό,
      καί ἐντέλει νά περνουν τά ἀπάνθρωπα σχέδια.
      Ἠ ἀθεϊα,εἶναι ἀντιχριστη καί ὄχι ἁπλῶς ρεαλιστική.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  5. http://anastasiosk.blogspot.gr/2016/02/blog-post_97.html
    Aπαράδεκτη επίθεση εναντίον των διαμαρτυρηθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής:

    ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    https://www.youtube.com/watch?v=DqUDb7EicHc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.