27 Δεκ 2012

Ὁ προσωπικὸς παθολόγος τοῦ ἀρχιεπισκόπου Χριστοδούλου: "Ὁ καρκίνος του ὀφείλονταν σὲ ἀκτινοβολίες τὶς ὁποῖες ὑπέστη"

12 σχόλια:

  1. Αν ζούσε σήμερα... Μόνο αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ζούσε σήμερα θα είχαμε γίνει όλοι κολλητοί με τον πάπα και άλλους τέτοιους... φίλους μας!!! Τόσα ξέρεις, τόσα λες.

      Διαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ;;;;ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Γιατί, ο Ανδρέας Παπανδρέου ζει;

      Διαγραφή
    2. Σε κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που τον επιβεβαιώνουν...

      Διαγραφή
    3. Ό,τι βολεύει την αυτοδικαίωση του καθενός

      Διαγραφή
  5. Για να μην μας σφάζουν το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών δείτε εναλλακτικά και διαβάστε διαδυκτιακά: http://www.victory-over-cancer.org/gr/book/index.html
    Εδώ θα δείτε και ποιοι κρύβονται από πίσω από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδατε όμως τί περιουσία είχε?? πάνω από 100 ζευγάρια μεταξωτές πιτζάμες,εκατοντάδες παπούτσια επώνυμα κ πόσα κιλά χρυσού σε ράβδους,κοσμήματα κτλ?! Τι θα γινόταν δηλαδή αν ζούσε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοιτητής Θεολογικής ΑΠΘ28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:55 μ.μ.

    Δυστυχώς ο μακαριστός Χριστόδουλος έφερε τον τρισκατάρατο Πάπα στην Ελλάδα και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν τα δεινά της χώρας. Μας έλεγε να μην γίνουμε κιμάς της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη διοργάνωνε συνέδρια με τους αρχι-τέκτονες του Π.Σ.Ε. στην Αθήνα. Να γίνουμε κιμάς με τις λοιπές θρησκείες δηλαδή. Μέχρι τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, η ελλαδική εκκλησία ήταν το "μαύρο πρόβατο" των διαλόγων και των οικουμενιστών. Ο Σεραφείμ, πέρα από κρατική υπόσταση, δεν αναγνώριζε τίποτα άλλο στο Βατικανό. Αυτό που έκανε ο Χριστόδουλος δηλ. και το αναγνώρισε ως "εκκλησία". Επιπλέον άφησε ο μακαριστός μία κληρονομιά εκκοσμικευσης στην εκκλησία, που όμοιά της δεν ξανάγινε. Σίγουρα στο χάλι που έχουμε φτάσει ο πατριωτικός του λόγος λείπει πολύ, αλλά τί να το κάνεις όταν έχεις εγκαταλείψει την Πατερική Ορθοδοξία και αγκαλιάζεσαι με αυτόν που οι Πατέρες αποκαλούν Αντίχριστο. Αυτά πληρώνουμε τώρα, αυτή την συγκεκαλυμμένη αποστασία.
    ΥΓ. Και για όσους αμφιβάλλουν, ας ρίξουν μια ματιά τώρα στην -μέχρι πρότινος κραταιή οικονομικά- Κύπρο. Μόλις πάτησε το πόδι του ο Πάπας ξεκίνησαν εκεί και τα δικά τους δεινά. Άιντε τώρα στο (εβραιοκίνητο) ΔΝΤ με τη σειρά της. Από εκεί που περιμέναν βοήθεια από τον Πάπα (έτσι δεν μας έλεγαν όλοι αυτοί οι παπόδουλοι που τον κουβάλησαν στο νησί το 2009;) στα νύχια του "μηχανισμού στήριξης". Καλή μετάνοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας μετάνοια!

      Η δορυφοριοποίηση της Ορθοδοξίας στο άρμα των άνομων τεκτονικών βδελυγμάτων είναι πολύ μεγάλη ευθύνη των ταγών, που πληρώνεται και εδώ και πολύ περισσότερο αλλού αν συνεχιστεί.

      Επίσης για όσους θεωρούν ότι ο αρχιεπίσκοπος μαρτύρησε, αν δεν κάνω λάθος στο Miami των ΗΠΑ νοσηλεύθηκε, ήτοι στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου επί του θέματος αυτού, και σε μία χώρα-έρμαιο απ' αρχής της από τον απατεώνα του αιώνα αυτού.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.