8 Οκτ 2012

"Ὁ εἰσβολεὺς εἰσέρχεται μὲ ὄλας τὰς προφυλάξεις εἰς τὴν ἔρημον πόλιν μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια. Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιὲς"

 
Ἂν, ἀκούγοντας τὴν ἀνακοίνωση πρὸς τὸν ἀθηναϊκὸ λαὸ τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 1941, ἐντοπίσετε ὁμοιότητες μὲ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις, θεωρῆστε τὲς ἐντελῶς τυχαῖες!

8 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εισέρχεται με όλας τα προφυλάξεις"= 7000 αστυνομικούς που για μία ακόμη φορά χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν το σάπιο μνημονιακό καθεστώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δω τα πρόσωπα αυτών που ψήφισαν ΝΔ για πατριωτικούς λόγους όταν ο Σαμαράς θα φιλά τα πόδια της Μέρκελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ψηφισαν και για θρησκευτικους λογους. Βεβαια το παλλικαρι ειχε δειξει το Χριστιανικο του ηθος και τα χριστιανικα του ιδεωδη εδω και καιρο. Τι να θυμηθει κανεις; Τις απανωτες του κωλοτουμπες και τη στηριξη του σε μετρα που οδηγησαν στο θανατο χιλιαδες συμπατριωτες μας και σε απελπισια την πλειοψηφια των Ελληνων, την γενοκτονια του Εθνους μας; και τοσες αλλες αντιχριστες πραξεις. Παραδομενος στη μασονια και τον σιωνισμο να προετοιμαζει τη χωρα του για παραδωση στη νεα ταξη πραγματων...Το ωραιο ειναι οτι αυτοι οι ψηφοφοροι βλεπανε σατανιστες σε αλλα κομματα και δεν βλεπανε τους Θεομπαιχτες που οδηγησαν σε αφανισμο τοσες ψυχες...

      Διαγραφή
  4. Μην ανησυχείτε, έχουμε και συνέχεια !

    Σε λίγο έρχεται και ο άλλος μεγάλος φίλος της Ελλάδος, ο Αχμέτ Νταβούτογλου !

    Τούρκοι + Γερμανοί, οι αιώνιοι φίλοι του Ελληνισμού !

    Και θα τους προσκυνήσει όλους ο μέγας πατριώτης Αντωνάκης Σαμαράς !

    Ξαναλέω ότι λυπάμαι τους Ελληνορθοδόξους πατριώτες που ξεγελάστηκαν και ψήφισαν το μασωνοκόμμα της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικα και θα’ρθει η Μερκελ στην Αθηνα. Εσυ πριν αγορασεις σπιτι, δεν το επισκεπτεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ ότι σήμερα δε πρέπει να μείνει κανένας μέσα στο σπίτι του.Ακόμη και ανάπηροι,τυφλοί,ας βγουν στους δρόμους,όλοι μαζί,μια συντροφιά,να το πουν και στους φίλους τους,στη γειτονιά,το οφείλουμε στα παιδιά μας.Δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν δεν νοιάζονται για τον ελληνικό λαό ούτε για τη πατρίδα μας,υπηρετούν πιστά κάτω από εκβιασμούς και απειλές ξένα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.