4 Οκτ 2012

"Παρέδωσαν" τὰ παιδιά τους στὸν ἔφορο οἱ πολύτεκνοι στὴν Δράμα!


Ἕλληνα οἰκογενειάρχη ξύπνα ἀπὸ τὸν λήθαργό της ἀπραξίας καὶ ἀντέδρασε! Σὲ θέλουν βυθισμένο στὴν ἀπελπισία καὶ τὴν ἀπάθεια. Βρὲς δύναμη ἀπὸ τὸ χαμόγελο τῶν παιδιῶν σου καὶ προχώρα σὲ κάθε εἴδους ἀντίσταση! Τὰ νέα μέτρα πλήττουν τὴν ἑλληνικὴ οἰκογένεια καὶ θέτουν τὶς βάσεις γιὰ μία Ἑλλάδα χωρὶς Ἕλληνες!
 

4 σχόλια:

  1. Σας το είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Τέρμα οι καθωσπρεπισμοι και οι ψευτοευγενειες προς τους πολιτικούς. Πρέπει να τους κάνουμε τον βίο αβίωτο. Τα γιαούρτια και άλλα ευγενή προϊόντα θα μας είναι χρήσιμα. Μην τους αφήνετε να σταθούν πουθενά δημόσια.
    Και φυσικά τους περιμένουμε μετά χαράς στις εθνικές εκδηλώσεις όπου θα έρθουν να τιμήσουν το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνισμού λέγονται ΝΑΙ στα νέα απάνθρωπα μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενοκτονία λέγεται η στάση τους. Απαράδεκτοι ενώπιον Θεού και ανθρώπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η κίνηση των πολυτέκνων.Επρεπε όμως να πάνε όλα τα παιδιά και να τα αφήσουν εκεί για πολλές ημέρες.Ακόμη ο πρόεδρος έπρεπε να καταγγείλει τους ΞΕΦΤΥΛΕς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ψηφίζουν τέτοιους νόμους.Τέτοια...ΓΟΜΑΡΙΑ..(Κ.ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ το είπε) μας κυβερνάν στη βουλή.Κανείς τότε δεν του έκανε μήνυση.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και δεν προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, είναι πολύ σημαντικό όχι απλά να μη φορολογούνται τα παιδάκια, αλλά να επιδοτούνται και να τους προσφέρεται ελεύθερη πρόσβαση σε καλή παιδεία, υγεία και δραστηριότητες.

    Ο μόχθος γονιών να μεγαλώσουν παιδιά στη δική μας κοινωνία κάνει τους άθλους του Ηρακλή να μοιάζουν με παιδιαρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.