22 Μαΐ 2012

Ξέραμε τήν Ρεπούση καί τήν Δραγώνα... Καιρός νά γνωρίσουμε καί τήν Δούρου!

Ὑπό τόν τίτλο «Ἡ Ἑλλάδα καί ἡ Τουρκία πρέπει νά ξεπεράσουν τά στερεότυπα», ἡ τουρκική ἐφημερίδα «TODAY'S ZAMAN» φιλοξενεῖ συνέντευξη τῆς Ρένας Δούρου, βουλευτῆ τοῦ ΣΥΡΙΖΑ στήν Β' περιφέρεια τῆς Ἀθήνας.
«Η Τουρκία καί ἠ Ελλάδα πρεπει νά συνεργαστοῦν. Ἔχουν πολύ περισσότερα κοινά γιά νά διακινδυνεύσουν σέ μία ἄχρηστη ἀντιπαράθεση», δηλώνει ἠ Ρένα Δούρου στην τουρκική ἐφημερίδα καί προσθέτει ὅτι ὀ ΣΥΡΙΖΑ πάντα ἦταν μία πολιτική δύναμη πού προσπαθοῦσε νά βρεῖ τρόπους ἐπικοινωνίας καί δημιουργίας ἐμπιστοσύνης ἀνάμεσα στην Ελλάδα καί τήν Τουρκία.
Στή συνέχεια, ἡ κ. Δούρου τονίζει ὅτι ἡ Τουρκία θά πρέπει νά συνεχίσει τίς δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, ὥστε νά ἀνοίξει καί ὁ δρόμος για ένταξή της στήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωση. «Χάρη στόν πρωθυπουργό Ρετζεπ Ταγίπ Ἐρντογᾶν, ὁ ὁποῖος προχώρησε στή δημιουργία ἑνός σύγχρονου πολιτικοῦ οἰκοδομήματος, δέν ἀποτελεῖ πιά ἀπειλῆ, οἱ πολίτες τῆς Αἰγύπτου, τῆς Τυνησίας καί τῆς Λιβύης να ὀνειρεύονται ἕνα τουρκικό μοντέλο», δηλώνει.
Στή συνέχεια, ἡ κ. Δούρου ἐρωτᾶται γιά τήν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά μέ τά προβλήματα τῶν τουρκικῶν μειονοτήτων στήν Ἑλλάδα (!!!!), οἱ ὁποῖες –ὅπως σημειώνει ἡ ἐφημερίδα- ὑποστήριξαν τό κόμμα της στις εκλογές τῆς 6ης Μαΐου:
«Τά προβλήματα τῶν....

 μειονοτήτων πρέπει νά λυθοῦν ἀπό τήν πολιτεία στή βάση τῶν ἴσων δικαιωμάτων καί χωρίς διακρίσεις. Ἐμεῖς (στόν ΣΥΡΙΖΑ) γνωρίζουμε ὅτι κατά τήν οἰκονομική κρίση, ὑπάρχει τάση περιθωριοποίησης τῶν μειονοτήτων. Τά ἴδια τά μέλη τούς γίνονται θύματα τῆς οἰκονομικῆς κρίσης καί, σύμφωνα μέ ἐμᾶς, αὐτό εἶναι ἀπαράδεκτο, ἄδικο καί ἀντιδημοκρατικό».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ἦταν πάντα ἡ ὑπεύθυνη πολιτική δύναμη πού θέλει νά ἐγγυηθεῖ τά δικαιώματα τῶν μειονοτήτων, εἰδικά αὐτούς τούς δύσκολους καιρούς», προσθέτει.
Τέλος, ἀναφερόμενη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις καί τή διαφορετική ἀνάγνωση τῆς Ἱστορίας, ἡ κ. Δούρου αναφέρει ὅτι πρόσφατα διάβασε τήν προσέγγιση ἑνός πανεπιστημιακοῦ ἀπό το Πανεπιστήμιο τῆς Ἄγκυρας, πάνω στίς σχέσεις Ελλαδας, Τουρκίας καί Κύπρου: «Βρῆκα ἐνδιαφέροντα τόν τρόπο πού διαφορετικές ἱστορικές ἀφηγήσεις τῶν δύο κρατικῶν σχηματισμῶν καθορίζουν τίς ἐθνικές μας ἑρμηνεῖες. Εἶναι χρήσιμο νά γνωρίζει ὁ ἕνας τόν ἄλλο καί σήμερα εἶναι πιό ἐπεῖγον ἀπό ποτέ!»
newsbomb.gr

21 σχόλια:

  1. Δεν φταίει η Δούρου γιαυτά που λέει. Φταίνε οι μαλακονεοέλληνες που ψηφίζουν κόμματα σαν τον Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι οπαδοί της πολυπολιτισμικής θεωρίας η οποία έχει δημιουργηθεί από τους νεκροθάφτες της παγκόσμιας κοινότητας,Βέβαια δεν τολμάνε να ορθώσουν κάποια αντίρρηση διότι θα τους στείλουν στην αφάνεια απ' όπου τους ανέσυραν.
    Διαφορετικά θα έπρεπε να έλεγαν στους Τούρκους που είναι η Ελληνική κοινότητα της Πόλης και των νησιών Ίμβρου και Τενέδου που προστατευόντουσαν από την συνθήκη της Γενεύης.
    Και βέβαια να μην πούμε για τους τραμπουκισμούς της Τουρκίας ως αναφορά την επέκταση σε 12 μίλια ή για την ΑΟΖ.
    Γι αυτό θα πρέπει να προσέξουμε που θα ρίξουμε την ψήφο μας γιατί αυτοί οι Ανθέλληνες μπορεί να κλείσουν το θέμα των Σκοπίων μονολεκτικά ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,αφού θα έχουν συμμάχους και τους οικολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβεβλημένη διεθνολόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνιμη καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του kontra με τον Τέρενς Κουίκ και τώρα στο extra 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...κατά την οικονομική κρίση, υπάρχει τάση περιθωριοποίησης τών μειονοτήτων. λέει η κ. Δούρου.... Όταν για την Θράκη τα δύο μεγάλα κόμματα ψήφησαν να μην πληρώνει η μειονότητα το χαράτσι 100 της 100 αλλά μόνο το 20 της 100 του ποσοστού. Δεν γίνονται διακρίσεις...πιστεύω πως η συμπολίτες μας που ανήκουν στην μειονότητα περνά καλύτερα από κάθε άλλη μειονότητα στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Θράκη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 11.500 ψήφους.Είχε πέσει σήμα από την Άγκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΤΕ-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ-ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΜΗ "ΤΟΥΡΚΕΥΟΥΝ" ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε,ΣΤΟ ΕΥΡΩ Κ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξω από το Ευρώ στην παρούσα στιγμή και με Τσίπρα προθυπουργό ξέρετε τι θα σήμαινε;
    Άτακτη χρεοκοπία, άμεση πληρωμή 100 δις σε CDs (αυτό επιδιώκει soros,Ρουμπινί, Βαρουφάκης,ο Τσίπρας, ο Καμμένος κ.α). Και τι άλλο επιδιώκει το CNN, το Ρόϋτερ και η Λιμπερασιόν;Να περάσει ο Τσίπρας το νόμο για την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και σε 1 μήνα να έχουμε 12 εκ επιπλέον Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς ισλαμιστές.

    "Θα σας βάλουν κι άλλους στα σπίτια σας" έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ..ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΖΗΤΩ Η Ε.Ε,ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1453 Κ ΤΟ 1922..
      VIVA EUROPE!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Το 1453 δεν χρειαζόσουν βοήθεια, είχες τη Βυζαντινή οικουμένη.
    Το 1922 σε πρόδωσε το ΚΚΕ εσωτερικού που μετονομάστηκε σήμερα σε ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1453 Κ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1922 ΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ Κ ΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ,ΣΤΟ ΕΥΡΩ Κ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΑΠ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ.ΟΚ ?

      Διαγραφή
  9. Το σχίσμα δεν έγινε το 1453.Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία που έγινε ποτέ, η Βυζαντινή έπεσε και για άλλους λόγους εκτός της αποδυνάμωσης της αυτοκρατορίας από τον Πάππα.
    Ο κυριότερος είναι ότι το Ισραήλ έφτιαξει μια θρησκεία , τη μουσουλμανική...

    Για το 1922, ψάξε γιατί ιδρύθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας από τον Αβράαμ Μπεναρόγια και τον Βεντούρα; Τι ρόλο έπαιξε ο υπερπράκτορας Ισραήλ Λαζάρεβιτς Πάρβους (σύντροφος της Ρόζα Λούξενμπουργκ),πρέσβης της Ρωσίας στην Πόλη (με τα 5 διαβατήρια).

    Όταν οι πόντιοι σφάζονταν, όταν στο Εσκί Σεχίρ έπαιφταν κορμιά, δεν υπήρχαν τρόφιμα και πολεμοφόδια. Ο λόγος ήταν ότι το ΚΚΕ εσωτερικού εμπόδιζε τα τρένα να φύγουν, λόγω απεργίας!!

    Από την άλλη πλευρά ο υφιστάμενος και ελεγχόμενος του Πάρβους, Βλαδιμήρ Ίλιτς Ουλιάνων (Λένιν) βοηθούσε με όπλα και τρόφιμα τον Κεμάλ. Η εβραϊκή καταγωγή του Λένιν προέρχεται από το Ίλιτς επώνυμο της μητέρας του.

    Για την ιστορία στην Ελλάδα υπήρχε σοσιαλιστικό κόμμα,πατριωτικό, του Γεώργιου Σκληρού,που βρισκόταν στο Μέτωπο.

    Με τα παραπάνω δεδομένα, αν σου έθετα την ερώτηση: Με ποιο τρόπο θα έριχνες μια Χριστιανική
    Ευρώπη; Θα απαντούσες,με την είσοδο μαζικά Μουσουλμάνων. Αρκεί να ανοίξει κάποιος την πόρτα από μέσα... (Ο Τσίπρας δηλαδή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΣΧΙΣΜΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ;ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟ 1453;ΑΦΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ-ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΣΚΥΛΟΛΟΙ...ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ :
      Η Ε.Ο.Κ=Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (Π.ΠΑΙΣΙΟΣ).
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ:TI MAΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(1:10-1:25 ΚΥΡΙΩΣ..)

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΣΟΣ , ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥς ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΝΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΛΕΠΕΙς ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ). ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΒΡΟΜΟΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ Κ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ . ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ , ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ . Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗΝ Η ΔΟΥΡΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ . ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΗΝ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΩΛΥΤΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΜΙΑ . Κ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΝΕ

      Διαγραφή
  10. Η Νέα Τάξη προωθεί τη Μεσογειακή Ένωση. Αν δε βγει ο Τσίπρας, θα κατεβάσουν τους αγανακτησμένους.Η ΕΕ σχεδιάστηκε Χριστιανική άπό τον Ντε Γκωλ (τον έριξαν με τα παιδιά των λοουλουδιών) και βάση της είναι τα έθνη. Αυτό δεν το αντέχει ο Σιωνισμός.Το Βατικανό είναι προβληματικό, αλλά υπάρχουν 500 εκ Χριστιανοί στην ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για την καταστροφή του 1922 ,προσθέσατε και την προκήρυξη εκλογών το 1920 απο αυτόν που ήθελε να απεμπλακεί με εύσχημο τρόπο ,τον Βενιζέλο εννοώ.Σε περίοδο πολέμου κανείς δεν προκηρύσει εκλογές ειδικότερα όταν πολεμάς 10-12 χρόνια συνεχώς απο τους Βαλκανικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ν.Δ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      Διαγραφή
  13. Οι Έλληνες έτοιμοι να διαλύσουν την Ελλάδα.... αρκεί να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ YOUTUBE
    http://www.youtube.com/watch?v=hzNeSuFPIKo&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.