18 Δεκ 2011

Νέο ἀπίστευτο τραγούδι ἀπὸ τὸν Ἀρτέμη γιὰ τὸν Μαρμαρωμένο Βασιλιὰ



Ὁ πτωχός, ὁ πτωχολέων! Τό κλέος τῶν Νυμφαίων! 
Ὁ τῶν πάντων ἐργάτης! T' ὄνομα αὐτοῦ ἐστίν Ἰωάννης! 
Τῆς Ῥωμηοσύνης ὁ ἥρως!  Ὁ μονομάχος τοῦ Σωτῆρος!
Τῆς δικαιοσύνης ἡ στάθμη! Ὅραμα, πού ποτέ δέν ἐχάθη! 
Τό σκεῦος, τό θεῖον! Τό τῆς χάριτος δοχεῖον!
 Ὁ βασιλεύς, ὁ τρισμάκαρ! Ὁ συντρίψας τήν πλάνην τῆς Ἄγαρ!
Πένης κεκαθαρμένος! Τό βασιλικόν γένος! 
Νῦν, ὕμνος καί αἶνος, ἐστίν ὁ Μαρμαρωμένος!

Ὁ σταυρωθεῖς ἐγήγερται, ὁ μεγάλαυχος πέπτωκεν, ὁ καταπεσῶν καί συντριβεῖς ἀνώρθυται!
Φαεινότατος ἀστήρ! Ὁ αὐτοκράτωρ Σωτήρ! 
Τῶν κακοδόξων πρηστήρ! Ὁ τῶν Ἑλλήνων Πατήρ!
Ὁ λέων, ὁ ἄλκιμος! Ὁ γνωστός καί...
ὁ ἄγνωστος! Ὁ βασιλεύς, ὁ Ἅγιος! Ὁ Ἑξαδάκτυλος!
Ὁ τό ἦθος ἔχων σεμνόν! Μέγα καύχημα τῶν πιστῶν! Ὁ ἐνάρετος κι ὁ σοφός!
Ὁ νομιζόμενος νεκρός! Ἄγγελος ἐν σχήματι ἀνθρώπου, φανήσεται ἐπί τῆς Ἑπταλόφου!
Ὁ συντηρήσας Νόμους Κυρίου, ἐγερθήσεται ἐξ ὕπνου πολυχρονίου!

Μακάριος ὅς ἄν ἐπιζήσῃ καί ἴδῃ τόν ἀνιστάμενον!

12 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χάλια το τραγούδι παιδιά. σημασία δεν έχει μόνο το ήθοσ αλλά και το ύφοσ! ο νοών νοείτω.΄τα λόγια πολύ ωραία όμωσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ SITE. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ?(ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ & ΑΛΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ)ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ".(ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους έδινα να ακούσουν όλον τον δίσκο όμως. Με τέτοιους χριστιανούς πορωμένους όμως άντε να βγάλεις άκρη

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανώνυμο 6:09. Ντροπή σας για το τραγούδι. Δηλαδή εσείς ότι σαβούρα που βρίσκετε τη μαζεύετε; Μόνο και μόνο επειδή έχει μερικά σωστά λογάκια. Και από ότι συμπέρανα αυτός που έφτιαξε το τραγούδι δεν πρέπει έχει Θεό μέσα του.
    Δεν είχατε την καλοσύνη ούτε να ζητήσετε συγγνώμη και να σβήσετε την ανάρτηση.
    Ευλογημένα, Ἀγια και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!
    Ο Κύριος να σας ελεεί και να σας έχει πάντοτε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ἔχετε δίκαιο ἀδέλφια. δέ ἔπρεπε νά μπεῖ τό τραγούδι. δέν ἀντιπροσωπεύει τήν ἑλληνορθόδοξη Παράδοση μας. εὐχαριστοῦμε γιά τήν παρατήρηση. Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδος του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι ένα από τα ευρύτερα διαδεδομένα στην εποχή μας. Σκοπός του καλλιτέχνη είναι μέσα από τη μουσική του να αφυπνίσει όσους περισσότερους μπορεί και γι αυτό χρησιμποποιεί και αυτό το είδος. Έχετε μήπως ακόυσει την υπόλοιπη δισκογραφική του δουλεία? Για παράδειγμα αυτό το κομμάτι: http://www.youtube.com/watch?v=O2RN9yu_odw . Εδώ είχε συνεργαστεί με τον Σπανουδάκη και όπως βλέπετε έχει τελείως διαφορετικό ύφος το τραγούδι. Καλό θα ήταν να μην κρίνεται από ένα και μόνο τραγούδι. Όσο για το εξώφυλλο ακούστε το ομότιτλο τραγούδι "Λυκόσχημος Αμνός", για να καταλάβετετ τι συμβολίζει. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε το τι σαβούρα κυκλοφορεί στις μέρες μας και πως δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών. Γι' αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε να επικροτείτε την προσπάθεια του Αρτέμη, που είναι ένας από τους λίγους αν όχι ο μόνος, που τα τραγούδια του έχουν νόημα και είναι υπέρ του χριστιανισμού και εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ με γλυτώσατε από τόσο κόπο! Λυπαμε με τον φανατισμό μερικών μερικών... Αυτοί με το εγώ και την υπερηφάνεια τους διώξανε τις νέες γενεές από την αγκαλιά του Χριστού ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΎ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΎΡΙΕ ΕΛΕΙΣΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ, ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ'ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ), ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΑΠΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ" ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ; ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ...(ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΧΑΧΑΧΑ). ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ....
    Γιατί στα τραγούδια των οργανώσεων δεν αναφέρονται ονόματα αγίων και της Παναγίας;;; Μήπως γιατί πολλά εξ αυτών αποτελούν μεταφράσεις προτεσταντικών τραγουδιών όπως το τραγούδι: "Του Χριστού οι στρατιώτες";;
    Ο Επίσκοπος Κοζάνης Διονύσιος Ψαριανός είχε πει:
    "Μία είναι η Αλήθεια, ότι η Εκκλησία είναι Σώμα και αι θρησκευτικαι οργανώσεις είναι Σωματεία, δηλαδή παρασιτικοί οργανισμοί εις το σώμα".
    ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 1:05 δεν ντρέπεσαι που μιλάς έτσι και είσαι και Χριστιανός Ορθόδοξος υποτίθετε. Δεν έχεις λίγο φόβο Θεού μέσα σου. Σκέψου λίγο αύριο σε πατάει αυτοκίνητο και αναχωρείς για την άλλη ζωή νομίζεις πως δεν θα κριθείς για αυτά τα προσβλιτικά λόγια «ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ» και «ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ». Πέρασαν Χριστούγεννα πήγες να μεταλάβεις μετά σπό αυτό; Εσείς οι διαχειριστές του ιστολογίου πρέπει να μιλήσετε. Και μη παριστάνετε πως δεν έχετε σχέσεις με τις Οργανώσεις γιατί μόνο και μόνο που δημοσιεύετε σχετικά με τον Μακαριστό Μητροπολίτη Σεβαστιανό αυτό λέει πολλά. Πάρτε μια θέση. Εσύ ανώμνυμε 1:05 μη κάνεις τον έξυπνο φέρσου ταπεινά και κοίτα λόγια αγίων και όχι απλό παπάδων όπως ο π. Μεταλληνός που δεν έχβ τίποτα μαζί του αλλά ο άγιος Κοσμάς έλεγε πως το κακό θα έρθει από τους μορφωμένους. Να σου θυμίσω λίγο τι είπε ο π. Επιφάνειος Θεοδωρόπουλος ένας άγιος του 20ου αιώνα περί των οργανώσεων «ε κάποιον ο οποίος κατηγορούσε τις Ορθόδοξες Χριστιανικές Αδελφότητες έδωσε ο μακαριστός Γέροντας την εξής απάντηση:
    -Ακουσε, αγαπητέ: Αν ένας Αγγελος κατέβαινε στη χώρα μας και μάζευε όλους τους πνευματικούς ανθρώπους που αμέσως ή εμμέσως έχουν ωφεληθεί από τις Οργανώσεις, δεν γνωρίζω πόσοι ευσεβείς θα απέμεναν στην Ελλάδα.
    Κάποιος ρώτρησε τον π. Επιφάνειο:
    - Γέροντα, τον τελευταίο καιρό πολλοί επιτίθενται κατά των Οργανώσεων. Είναι σωστό αυτό;
    -Αυτές οι μονομέρειες, παιδί μου, που είναι στην ουσία τους αιρετικές, έχουν κάνει μεγάλη ζημιά. Πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσες να μιλήσεις για μοναχισμό μόνο για κηρύγματα, κατηχητικά, κύκλους και παρόμοια. Σήμερα δεν μπορείς να μιλήσεις για Οργανώσεις χωρίς να κακοχαρακτηρισθείς απ' όσους απεχθάνονται τη δράση. Παιδί μου, όλα όσα γίνονται στο χώρο της Εκκλησίας για τη δόξα του Θεού, είναι δεκτά......
    (Γέροντας)-Καλά πόσους ανθρώπους ελέγχουν οι Οργανώσεις, 5 εκτατόμμύρια;
    -Ούτε λόγος να γίνεται!
    -Μήπως τρία εκατομμύρια;
    -Αστρονομικός αριθμός!
    -Μήπως ένα;
    -Καθόλου!
    -Τότε 500 χιλιάδες.
    -Ούτε τόσοι πολλοί δεν είναι.
    -Εκατό χιλιάδες;
    -Κι αυτοί πολλοί.
    -Ας μείνουμε λοιπόν στις 50 χιλιάδες. Η Ελλάδα έχει πληθυσμό τόσων εκατομμυρίων. Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με τόση μανία εναντίον των πιστών αυτών, παρά τα σφάλματά τους, παιδιά του Χριστού, καλύτερα να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα εκατομμύρια, που ζουν με αδιαφορία προς τον Θεό και την Εκκλησία Του.» Και τα λόγια του π. Παϊσίου «Κάποιοι επισκέπτες του έλεγαν κάποτε επιμόνως ότι «πρέπει να διαλύσουμε τις θρησκευτικές οργανώσεις». Και ο γέροντας απάντησε: «Σήμερα όλα τα παιδιά του διαβόλου έχουν φτιάξει αναρίθμητες οργανώσεις για το κακό. Διαλύστε πρώτα αυτές και έπειτα ελάτε και ό,τι στραβό βρούμε στις θρησκευτικές οργανώσεις να κοιτάξουμε να το διορθώσουμε».
    Καλλές και Άγιες γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου χρόνια πολλά και καλή φώτιση!
    Στάθηκες σε κάποιες λέξεις και όχι στην ουσία των πραγμάτων. Έχασες το δάσος κοιτώντας το δάχτυλο.
    Είπες ότι ο παπα-Γιώργης ο Μεταλληνός (Τον οποίο μισούν οι οργανωσιακοί, μην το αρνηθείς. Και εσύ δεν μίλησες με τα καλύτερα λόγια, φυσικά δεν λέω ότι τον μισείς, μπορεί να τον είχες και καθηγητή κάποτε...;;;)είναι ένα απλός που δεν έχει τίποτα μαζί του. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, απλώς να σου θυμήσω ότι ο π.Μεταλληνός είναι πολύ μεγάλος θεολόγος και όχι μόνο.(Δεν χρειάζεται να αναφέρω τις ιδιότητές του, διότι τις ξέρεις.)
    Λοιπόν θεωρείς ότι ο λόγος του π.Μεταλληνού δεν είναι σημαντικός;(Σε καμμία περίπτωση δεν υποβιβάζω τον Άγιο Κόσμα, την ευχή του να έχουμε!)
    Αλλά για πες μου, αυτό που δεν απάντησες: "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ" ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ; ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ..., Γιατί στα τραγούδια των οργανώσεων δεν αναφέρονται ονόματα αγίων και της Παναγίας;;; Μήπως γιατί πολλά εξ αυτών αποτελούν μεταφράσεις προτεσταντικών τραγουδιών όπως το τραγούδι: "Του Χριστού οι στρατιώτες";;
    Ο Επίσκοπος Κοζάνης Διονύσιος Ψαριανός είχε πει:
    "Μία είναι η Αλήθεια, ότι η Εκκλησία είναι Σώμα και αι θρησκευτικαι οργανώσεις είναι Σωματεία, δηλαδή παρασιτικοί οργανισμοί εις το σώμα"."(Καταλαβαίνω οι γαργάρες άρχισαν και δύσκολα θα πάρω απάντηση ή θα απαντήσεις άσχετα.)
    Αλλά τώρα σου ξαναπετάω την μπάλα. Εγώ για πλάκα τα γράφω όλα αυτά να δω αν θα τσιμπίσει κανείς και όπως αντιλαμβάβεσαι έχω ήδη το πρώτο ψαράκι...Είμαι καλός ψαράς.
    Επιπλέον αυτά που λες για τον Γέροντα Παΐσιο στο τέλος δεν τα αμφισβητώ, ούτε είπε κανείς να μην διαλύσουμε όλα τα στραβά κλπ, αλλά θα ήθελα να μου αναφέρεις σε ποιό βιβλίο το είδες αυτό το συγκεκριμένο λόγο του π.Παϊσίου. Εγώ ξέρεις σου μιλάω πάντα με πηγές και αποδείξεις. Ιδού η απόδειξή μου:Από το βιβλίο "Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου" του π.Ισαάκ.
    -π.Παΐσιος: "Τις Χριστιανικές οργανώσεις να μην τις καταργήσουμε αλλά να τις κάνουμε πατερικές", πρόσεξες κάτι; Δεν είπε ΠΙΟ πατερικές, αλλά πατερικές. Τι καταλαβαίνεις με αυτό; Ότι δεν συμπορεύονται με την Ιερά Παράδοση...(Αν αμφισβητείς και τον Γέροντα Παΐσιο, τότε φίλε μου να το κοιτάξεις το πρόβλημά σου...)
    Υ.Γ.
    Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναφέρει αυτά που είπες για τον π.Παΐσιο, αλλά δεν παίρνω και όρκο μπορεί να βάλεις πηγή osotir.gr μα τι λέω εκεί δεν βλέπεις κάποιον γέροντα μάλλον κάτι άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε 'σεις, μην βιάζεστε να κρίνεται από την μουσική. Ο Αρτέμης σε όλο τον δίσκο μιλάει για τον Λυκόσχημο Αμνό ο οποίος "πίσω από εχθρικές γραμμές καλείται να δράσει". Αν παρακολουθήσετε λίγο και την πορεία του καλλιτέχνη θα καταλάβετε ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του. Εξάλλου, ο ίδιος σε συνέντευξη πριν από μια δεκαετία περίπου είχε δηλώσει ότι στο μέλλον η μουσική θα γίνει πιο ηλεκτρονική για να καταφέρει να προσελκύσει τα νέα παιδιά. "Πολεμάμε τον εχθρό με τα ίδια του τα όπλα" είχε δηλώσει. Έλεγε πως αν τους ίδιους στίχους τους έλεγε με παραδοσιακή μουσική δεν θα τον άκουγε κανείς. Έχει άδικο;
    Για αυτό λοιπόν προσπαθήστε να κατανοήσετε τις προθέσεις αυτού του ανθρώπου τουλάχιστον εσείς οι πιστοί, γιατί όταν το 2001 άλλαξε την νοοτροπία του και έβγαλε έναν δίσκο τελείως διαφορετικό από τους προηγούμενους, όπου μιλούσε για παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη πραγμάτων δέχθηκε πραγματικό πόλεμο από παντού, το video clip του τραγουδιού "Το Ξόδι" απαγορεύτηκε και πάει λέγοντας.
    Για αυτό, σκεφτείτε και μην βγάζετε τόσο γρήγορα συμπεράσματα και κατανοήστε τον αγώνα του γιατί έχει στρέψει πολλούς νέους στον Χριστιανισμό. Είναι συμπολεμιστής μας, εκεί θέλω να καταλήξω. Είναι κρίμα να μην αναγνωρίζονται τέτοιες προσπάθειες, ειδικά από ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω.
    Αυτά, να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.