8 Μαρ 2011

Ὁ Γιάννης Φουράκης ἀποκαλύπτει λίγο πρὶν τὸν θάνατό του τὸ ὕπουλο σχέδιο τῶν Δωδεκαθεϊστῶν (Βίντεο)


Ἡ κυνικὴ ὁμολογία του: «Εἴμαστε ὅλοι μασῶνοι καὶ ἀπατεῶνες».

Ἀντιλαμβανόμαστε λοιπὸν ὅτι πολλοὶ ἐκπρόσωποι τῶν δωδεκαθεϊστῶν ποὺ συχνὰ συμμετέχουν σὲ συζητήσεις στὴν τηλεόραση δὲν εἶναι τίοποτε ἄλλο παρὰ πράκτορες ποὺ μιλοῦν καὶ δροῦν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Βέβαια δὲν χρειαζόταν αὐτὴ ἡ δήλωση τοῦ συγγραφέα Γιάννη Φουράκη γιὰ νὰ τὸ καταλάβουμε. Ἁπλὰ τὸ ἐπιβεβαιώσαμε. Γιατί, ἀπορεῖ κανεὶς μὲ πόσο μένος ἐπιτίθενται πολλοὶ δωδεκαθεϊστὲς ἐναντίον τῆς Ἐκκλησίας, ἐπιδιώκοντας νὰ περάσουν τὸ ὕπουλο μήνυμα ὅτι ὁ Χριστιανισμὸς καὶ ὁ Ἑλληνισμὸς ἀποτελοῦν δύο διαφορετικὲς «τάσεις» ποὺ ἡ ἀποδοχὴ τῆς μίας καταρρίπτει τὴν ἄλλη. Μὲ ἄλλα λόγια ἀποσκοποῦν στὴ δημιουργία δύο ἀντίπαλων στρατοπέδων στὴ χώρα μᾶς ἐφαρμόζοντας τὸ περίφημο «Διαίρει καὶ Βασίλευε». Ἡ ἴδια ἡ ἱστορία ὅμως ἔρχεται νὰ τοὺς διαψεύσει κατηγορηματικὰ ἀφοῦ ὅταν τὸ γένος μᾶς κατόρθωσε νὰ ζήσει μὲ βάσει τὰ ἑλληνοχριστιανικὰ ἰδεώδη ἔζησε περίλαμπρες στιγμὲς (π.χ Βυζάντιο). Ἀντιθέτως, σὲ στιγμὲς ποὺ ἀπέρριψε τὸν Χριστιανισμὸ ἔχασε τὸν Ἑλληνισμὸ καὶ ἀντίστροφα.
Δεῖτε τὸ βίντεο μὲ τὴν ὁμολογία τοῦ Γ. Φουράκη...

26 σχόλια:

  1. Καλά, είσαστε απίστευτοι. Με ένα 7λεπτο βίντεο που δε λέει και τίποτε, φτιάξατε θέμα. Κοιτάξτε πώς θα ενώσετε τους Έλληνες, και όχι πώς θα τους διαχωρίσετε σε κατηγορίες κατά πως σας συμφέρει. Πρώτα και πάνω από όλα Έλληνες ρε, όχι χριστιανοί,12θεϊστές και δεν ξέρω τι άλλο. Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε τι γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκλαμβανουμε το σχολιο σου ως αστεϊσμο. Το οτι λεει οτι οι πολλοι απο τους ταγους του δωδεκαθεϊσμου ειναι πρακτορες και μασωνοι δεν το θεωρεις μειζον θεμα;Και κατι αλλο: Ο Κολοκοτρωνης ειχες πει το εξης: ΠΟλεμουμε πρωτα υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και επειτα υπερ Πατριδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν τους συμφέρει,καλά τα λες αλλά μην περιμένεις να τα αποδεχτούν.
      Είναι γνωστό ποια είναι τα αφεντικά τους και οι χρηματοδότες τους αλλά δεν θέλουν να το δουν.

      Διαγραφή
  3. Καταρχάς κρεμάσατε την ταμπελίτσα "μασώνος" στον Φουράκη.. αποδείξεις έχετε γι'αυτό; Ο άνθρωπος είπε "είμαστε απατεώνες", δεν είδα πουθενά να παραδέχεται ότι είναι μασώνος.

    Απατεώνες υπάρχουν πολλοί και σε κάθε θρησκεία. Και ο χριστιανισμός δεν αποτελεί εξαίρεση. Το να βαφτίζετε τους πάντες μασώνους και πράκτορες όμως παραπάει. Δεν ωφελείτε κανέναν και κυρίως την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, -ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΟΣ,- ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΗΛΗΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει και τόση σημασία αν ο Φουράκης είναι μασώνος ή ήταν μασώνος, όσο η ομολογία του. Η μασωνία είναι μια ιδιότυπη αντιχριστιανική θρησκεία με το δικό της τυπικό και τελετές, οι μασώνοι είναι όλοι μορφωμένοι, της "καλής" κοινωνίας, καθ' όλα αξιόλογοι, μόνο που οι σκοποί τους είναι ανομολόγητοι:να υπονομεύσουν την ενότητα των Ελλήνων και να πολεμήσουν την Ορθοδοξία που κράτησε τον ελληνισμό 2000 χρόνια ζωντανό και ενωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι λες ανώνυμε "Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, -";

    Ποιός ήταν ο έντιμος; Ο Φουράκης που παραδέχθηκε ότι ήταν απατεώνας και οτι τα έπαιρνε από παντού; και μου βγάλατε αυτόν μασώνο; και βάσει αυτου κρίνατε άπαντές;

    Για καθείστε ρε παιδιά για να ξέρουμε τι λέμε.

    Άλλο οι ελληνοκεντρικοί άλλο οι ελληνότροποι. Οι ελληνοκεντρικοί έχουν μεσα τους και τον φουράκη, ο οποίος τι είπε; "βάλλουν την ελληνορθοδοξία μας". Μασώνος ο Φουράκης;;; ε τότε ρε παιδιά, μασώνοι είστε εσείς και όλος ο χριστιανισμός, τι να λέμε τώρα;

    Τι γίνεται δλδ; όταν κοντεύουμε στον τάφο, θυμόμαστε να εξιλεωθούμε;;
    Και να σας πω κάτι; Εναι γνωστό τοις πασοι πως η ηγεσία του χριστιανισμού είναι μασονική, άρα αφου αυτους συναγελαζόταν ο Φουράκης, αυτούς έβλεπε.

    Καταλάβετε το, πρέπει να έχουμε ψυχή Ελληνική, αν διαφθαρεί αυτή διαφθείρεται και το αίμα, και τότε γινόμαστε γενίτσαροι. Αν ο Φουράκης ήταν ένας κρυφτοορθόδοξος προπαγανδιστής, δικαιωμα του, δικαίωμα μου να μην πιστεύω στα λόγια ενός πουλημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε φιλε; ο Φουράκης στο βίντεο που πολλά διαλαλεί μα τίποτε δε λέει, ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ. Και ο Λιακόπουλος βιβλία πουλάει.. ή θα μου πεις ότι αγοράζεις βιβλία από το Λιακόπουλο και περιμένεις να μάθεις την αλήθεια; ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!

    Άκου φίλε ανώνυμε και όλοι οι ανώνυμοι και επώνυμοι που θα ακολουθήσουν. Αναρωτήσου ένα πράγμα, τί είσαι πρώτα; Έλληνας ή Χριστιανός;

    κι έλα να τα πούμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντούμε στο τελευαταιο σχόλιο: Φυσικά πρώτα είμαστε χριστιανοί και μετά Ελληνες. Άλλωστε Ο Κολοκοτρωνης ειχε πει το εξης: ΠΟλεμουμε πρωτα υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και επειτα υπερ Πατριδος...
    Σήμερα στις 9.30 μμ θα αναρτηθεί βίντεο με τις απόψεις του γέροντος Παϊσιου για το έθνος και την πατρίδα που θα ξεκαθαρήσει πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά όποιος δεν καταλαβαίνει το βάρος της ομολογίας του Φουράκη πρέπει να είναι πολύ αναίσθητος. Πιο σοβαρό θεω΄ρω αυτο που λέει για τον ΔΑΥΛΟ (περιοδικό των δωδεκαθεϊστών) βασικός στόχος του οποίου ήταν να πλήξει την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    Φιλοθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτα και πάντα Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μονο Ελληνας και καθολου χριστιανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτα και πάνω απ'όλα Έλληνας. Πρώτα η πατρίδα γιατί χωρίς ελεύθερη πατρίδα δεν θα μπορούμε να έχουμε την πίστη που θέλουμε είτε Χριστιανισμό είτε πατρώα; Ο κατακτητής πάντα επιβάλλει την θρησκεία που θέλει. Εξ άλλου και οι Έλληνες αλλαξοπίστησαν όταν ήταν υπό Ρωμαϊκής κυριαρχίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μονο με την πατριδα δεν σωζουμε την ψυχη μας... Ελλάδα και Ορθοδοξία αποτελούν αδιάσπαστη ενότητα που η απόρριψη του ενός οδηγεί αργά ή γρήγορα και στην απομείωση του άλλου. Η ιστορία το έχει αποδείξει πλείστες φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε θα συμφωνήσω Οδοιπόρε. Η Ελλάδα άνθισε και έγινε λίκνο του πολιτισμού στα προ Χρηστού χρόνια, ενώ παρήκμασε στα μετά. Σαν Έλληνες, μας ενώνουν πολύ περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα από την οποιαδήποτε θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θεωρεις οτι ο υπερχιλιετης βυζαντινος πολιτισμος αποτελεί παρακμή; Η ελληνική παιδεία απο τη μια και η ορθοδοξία κράτησαν την βυζαντινη αυτοκρατορία ζωντανή και τη βοήθησαν να αντιμετωπίσει τους πολυποίλκιλους εχθρους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα εννοείς ασφαλώς το Ρωμαϊκό πολιτισμό, ο οποίος φυσικά προέρχεται από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό; Κακά τα ψέματα, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Χωρίς τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, ούτε Βυζάντιο θα υπήρχε, μα ούτε και κανένας άλλος πολιτισμός στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ27 Μαρτίου 2011 στις 2:05 μ.μ.

    ὁ ἑλληνορωμαϊκός πολιτισμός διεσώθηκε ἀπό τήν ὀρθοδοξία, ἀφοῦ τόν ἐξαγίασε καί τοῦ ἔδωσε Ζωή. Οὐσιαστικά εἶχε πεθάνει καί τὀν ἀνέστησε! Ὁ ἀρχαῖος ἑλληνικός πολιτισμός ἔγινε ἕνα πολύ ὡραῖο κράμα μέ τήν ὀρθόδοξο Πίστη, ἀλλιῶς θά θρηνούσαμε ἀκόμη "καιάδες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά, είσαστε απίστευτοι. Με ένα 7λεπτο βίντεο που δε λέει και τίποτε, φτιάξατε θέμα. Κοιτάξτε πώς θα ενώσετε τους Έλληνες, και όχι πώς θα τους διαχωρίσετε σε κατηγορίες κατά πως σας συμφέρει. Πρώτα και πάνω από όλα Έλληνες ρε, όχι χριστιανοί,12θεϊστές και δεν ξέρω τι άλλο. Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε τι γίνεται!


    Μασωνε ακου αυτό: την Ελλάδα την καταστέψατε. Τον Χριστό όμως δεν μπορείτε να τον διώξτε από την Ελλαδά, Αυτός είναι ο ποιμένας της... Χώνέψτε το και αλλάξτε μυαλά, ειδάλλως πάρτε δρόμο από δω χάμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι βρε παιδιά, γιατί τον είπατε Μασόνο τον άνθρωπο; Απατεώνας μπορεί, ο άνθρωπος όμως είπε:

    1. για απατεώνες
    2. για συνειδητούς πράκτορες, που τους κινεί η μασονία.

    Το γεγονός βέβαια ότι ξεβράκωσε τους ψευτοδωδεκαθειστές και την γνωστή σιωνιστική (ναυ)αρχίδα τους, τον δαυλό, τον τιμάει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Γιάννη Φουράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλος πάντων ,αν βάλουμε λίγο το μυαλό μας να δουλέψει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι η μασονία έχει ως σκοπό τον έλεγχο .. Έλεγχο παντού , σε όλους τους τομείς .. Βλέποντας το ελληνιστικό αυτό κίνημα να έχει απήχηση και να ασχολείται ολοένα και περισσότερος κόσμος με τις ιδέες του , είναι φυσιολογικό να θέλησε η μασονία να το θέσει υπό έλεγχο.. Και πώς; Είναι απλό. Βάζεις 4-5 δικούς σου να γράψουν βιβλία , τα διαφημίζεις , τους βγάζεις σε τοπικά - φθηνά κανάλια , χρηματοδοτείς συγκεντρώσεις τους , ομιλίες τους και άλλες δραστηριότητες και αμέσως τους έχεις κάνει "φίρμες" ... "αυθεντίες"... Περνάνε τις ιδέες τους , άλλες διαστρεβλωμένες , άλλες κοντά στην πραγματικότητα για να πείσεις το πλήθος ευκολότερα και κρατάνε το κίνημα σε καταστολή. Το οποιοδήποτε κίνημα. Να μή συσπειρωθεί , να μην επαναστατήσει , να μην απαιτήσει δικαιώματα. Στο τσουβάλι δεν πρέπει να βάλουμε και τόσους άλλους αγνούς Έλληνες ,πολυθεϊστές ή χριστιανούς. Που δεν φώναξαν , δεν πούλησαν βιβλία, απλά ενημέρωσαν για τις μελέτες τους , μόνο όσους ήθελαν. Ποιος μπορεί να πει κάτι μεμπτό για τον Τρύφωνα Ολύμπιο ή τον Καλόπουλο ή τόσους άλλους. Τέλος πάντων, καλή η κάθε πληροφορία αλλά είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να έχουμε κριτική σκέψη, να τα περνάμε όλα από το προσωπικό μας κόσκινο. Και αυτό είναι και το κύριο γνώρισμα της αρχαίασ φιλοσοφίας . Και αν το θέλετε και αλλιώς: Ο Κεραμυδάς ας πούμε για παράδειγμα, από τη στιγμή που διαβάζοντάς τον με παρακίνησε να ασχοληθώ, μελετώντας και όχι διαβάζοντας, με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία μόνο καλό μου έκανε . Μασόνος ή μη , δεν με ενδιαφέρει. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν θες να το δεις! http://siriusanews.blogspot.gr/2015/02/blog-post_74.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.fourakis-kea.com/forum/viewtopic.php?f=47&p=37027

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγγνώμη παιδιά αλλά οι "ελληνοκεντρικοι" , αν καταλαβα καλα, ειναι κατι κολλημενα μυαλά που δε βλεπουν περα απο τη μύτη τους, που αν ο εχθρος ελληνίζει= ακολουθω ελληνικους οπους, εθιμα, μιλάω ελληνικά, μοιαζω με ελληνα, μιμούμαι τους ελληνες, τότε αυτοι τον νομίζουν γ φίλο κ του παραδίδονται! Επίσης , γ την ορθοδοξια. Ειναι για ολα τα εθνη, ταυτιστήκαμε , αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειν γι ολους, οσες φορες αληθεια οι ελληνες αφησαν το Χριστο, εγιναν εχθροι! Δες εξιδλαμισθεντες ελληνες, η συγρονοι. Ενω οσοι μιλουσαν αρβανιτικα ή τουρκικα , κ ηταν χριστιανοι, ενσωματωθηκαν δτο κρατος, ενοιωθαν ομοιοι. Προσεχετε τί πιστευετε κ μην τρελένεστε με ιδεες , εχετε κ μια ζωη να ζησετε! Οχι αλλη διασπαση μεταξυ μας! Καλη φωτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ουστττττ!!!!!!!!!!!!! γυδια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπραβο! Συγχαρητηρια σε ολους σας! Μολις αποσειξατε ολοι σας με το τροπο και τη συμπεριφορα σας οτι οι Ελληνες εχουμε απο την αρχαιοτητα το κουσουρι να αλληλοτρογωμαστε μεταξυ μας! Για αυτο το λογο σκοτωναμε και φυλακιζαμε εμεις οι ιδιοι τους ηρωες μας οπως το Κολοκοτρωνη. ο Κολοκοτρωνης ελεγε ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Για αυτο και οι σιωνιστες κυβερνουν το κοσμο. Επειδη εχουν ομονοια μεταξυ τους ενω εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.