Σαφώς και οι Άγιοι με την ζωή τους ομολογούνε Χριστό, αλλά όταν χρειάστηκε ομολόγησαν και δια στόματος. Μέσα από αυτήν την ομολογία τους παραδειγματίστηκαν πολλοί. Είναι οι λεγόμενοι ομολογητές. Δεν θα έπρεπε να επισημανθεί αυτό;
Εννοείται αυτό Ανδρέα, γι΄ αυτό δεν επισημάνθηκε απο τον μεγάλο Ορθόδοξο Καθηγητή Θεολογίας Δημήτριο Τσελεγγίδη! Μην κάνουμε τον δάσκαλο σε τόσο βασικά και απλά πράγματα στον Καθηγητή Θεολογίας Δημήτριο Τσελεγγίδη!
Θα έλεγα αδερφέ ότι πρόθεσή μου ήταν να συμπληρώσω τον καθηγητή, εκφράζοντας απορία. Τί γίνεται όμως με το ακατήχητο ποίμνο, που για αυτό τίποτα δεν εννοείται;
Το ακατήχητο ποίμνιο θα το ακούσει απο τόσους άλλους αυτό, το γνωστό που επισημάνατε κ. Ανδρέα. Αν ενδιαφέρεται το ακατήχητο ποίμνιο, θα ψάξει και δόξα τω Θεώ, τόσα κείμενα ορθόδοξα υπάρχουν που μιλούν γι΄ αυτά που συμπληρώσατε τον καθηγητή. Ένας καθηγητής όμως σε συγκεκριμένο χρόνο, δεν μπορεί να τα πει όλα. Σίγουρα όλα δεν χωράνε στον περιορισμένο συγκεκριμένο χρόνο.
Σαφώς και οι Άγιοι με την ζωή τους ομολογούνε Χριστό, αλλά όταν χρειάστηκε ομολόγησαν και δια στόματος. Μέσα από αυτήν την ομολογία τους παραδειγματίστηκαν πολλοί. Είναι οι λεγόμενοι ομολογητές. Δεν θα έπρεπε να επισημανθεί αυτό;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕννοείται αυτό Ανδρέα, γι΄ αυτό δεν επισημάνθηκε απο τον μεγάλο Ορθόδοξο Καθηγητή Θεολογίας Δημήτριο Τσελεγγίδη!
ΔιαγραφήΜην κάνουμε τον δάσκαλο σε τόσο βασικά και απλά πράγματα στον Καθηγητή Θεολογίας Δημήτριο Τσελεγγίδη!
Ρωμιός
Θα έλεγα αδερφέ ότι πρόθεσή μου ήταν να συμπληρώσω τον καθηγητή, εκφράζοντας απορία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤί γίνεται όμως με το ακατήχητο ποίμνο, που για αυτό τίποτα δεν εννοείται;
Το ακατήχητο ποίμνιο θα το ακούσει απο τόσους άλλους αυτό, το γνωστό που επισημάνατε κ. Ανδρέα.
ΔιαγραφήΑν ενδιαφέρεται το ακατήχητο ποίμνιο, θα ψάξει και δόξα τω Θεώ, τόσα κείμενα ορθόδοξα υπάρχουν που μιλούν γι΄ αυτά που συμπληρώσατε τον καθηγητή.
Ένας καθηγητής όμως σε συγκεκριμένο χρόνο, δεν μπορεί να τα πει όλα. Σίγουρα όλα δεν χωράνε στον περιορισμένο συγκεκριμένο χρόνο.