11 Ιουν 2023

ΙΗΣΟΥΣ ή ΔΙΑΣ (και Βούδας); «ΩΣ ΕΔΩ», κ. Βελόπουλε! Εκάς οι βέβηλοι…

Πρωτοπρεσβύτερος
π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος
Εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών
Οἱ Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας προσδιορίζοντας τή σοβαρότητα καί τό πολυεύθυνο τῆς ποιμαντικῆς διακονίας τῶν χριστιανῶν κληρικῶν, ἐπισκόπων καί ἱερέων, παραπέμπουν στά λόγια τοῦ Θεοῦ πρός τόν Προφήτη Ἰεζεκιήλ: «Υἱὲ ἀνθρώπου, σκόπὸν δέδωκά σέ τῷ ὁἴκῳ ᾿Ἰσραήλ» καί στίς συνεπαγόμενες εὐθύνες καί συνέπειες ἄν ἐξ αἰτίας τῆς ραθυμίας καί τῆς ἀμέλειας τοῦ κληρικοῦ κάποιος πιστός πλανηθεῖ ἀπό τήν ἀλήθεια: «τὸ ἄἷμα ἄὐτοῦ ἐκ τῆς χείρός σοῦ ἐκζήτήσω» (Ἰεζ. 3, 17-18)!

6 σχόλια:

 1. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί δεν τον αφορισαν ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πατέρα Αναστάσιε σε ευχαριστούμε για την δημοσίευση αυτή. Δεν χρειάστηκε να διαβάσω όλο το πόνημα του Βελοπουλου γιατί με πιάσαν τα γέλια. Που μένει ο Δίας λέει; Στον Σείριο;
  Αν είναι δυνατόν τέτοιοι ισχυρισμοί να αξίζουν σοβαρής κριτικής. Κι όμως. Ο άνθρωπος μας τρέλανε με αυτά που γράφει, τα απολύτως αιρετικά και βλάσφημα. Λανσάρεται με το αδιάλλακτο ύφος του ως πιστός χριστιανός, προσπαθώντας να μας πείσει να τον ψηφίσουμε μπας και φέρει τον Δία από τον Σείριο η τον Ήφαιστο από την Αφροδίτη.
  Κολλημένος με την αρχαία ελληνική αίγλη.
  Αυτά που καθάρισε ο Χριστός αυτός προσπαθεί να τα επαναφέρει υπογείως. Ο Κύριος να τον ελεήσει εις μετάνοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΦΗΜ. ΕΣΤΙΑ:
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΟΑΤΚΙ!
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ!

  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

  ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΤΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!

  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.