21 Μαρ 2019

Διδάσκων στή Θεολογική Σχολή ΑΠΘ ὁ Τοποτηρητής τῆς Μουφτείας Κομοτηνῆς Τζιχάτ Χαλήλ

Σέ Ἀπόφασή του ὁ Ὑπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ἀναφέρει: "Ἐπιτρέπουμε στόν κ. Τζιχάτ Χαλήλ τοῦ Μπιλάλ, Τοποτηρητῆ τῆς Μουφτείας Κομοτηνῆς, τήν παράλληλη ἄσκηση διδακτικῶν καθηκόντων, ὡς συμβασιοῦχος διδάσκων τοῦ π.δ.407/80 μέ σχέση ἐργασίας ΙΔΟΧ στήν «Εἰσαγωγική Κατεύθυνση Μουσουλμανικῶν Σπουδῶν» τοῦ Τμήματος Θεολογίας τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέ τά καθήκοντα τοῦ...Τοποτηρητῆ Μουφτῆ".


7 σχόλια:

  1. Επόμενος διδάκτορας του ΑΠΘ ο "ιερέας" του "Flying Spaghetti Monster"!
    Το ήξερα ότι τα πτυχία που πήρα από εκεί ήταν για χαρτί τουαλέτας, αλλά τώρα είναι πλέον επίσημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ
    neasamos.gr-O Ανδρέας Ανδριανόπουλος για το προσφυγικό ζήτημα Live U Star Channel 20/11/15
    https://www.youtube.com/watch?v=Fx_NDJQsmOk&t=96s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα-Κύπρος υπό την εποπτεία του σιωνιστή ηγεμόνα
    Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 -

    Το πρόσφατο δείπνο γεωπολιτικής μεταξύ Αθήνας, Λευκωσίας και Τελ Αβίβ με οικοδεσπότη τον σιωνιστή ηγεμόνα δυστυχώς θα έχει πολύ πικρή γεύση για την Ελλάδα. Και εξηγούμε γιατί, λαμβάνοντας υπόψη κάποια ρεαλιστικά δεδομένα.

    Τις γεωτρήσεις στον θαλάσσιο χώρο της Κύπρου τις κάνουν ως γνωστόν εταιρίες αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων. Πρώτον, οι εταιρείες για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα τους επιθυμούν να προχωρήσουν με τις εργασίες τους χωρίς να ενοχλούνται από την Τουρκία. Δεύτερον, οι ΗΠΑ σίγουρα δεν θέλουν «πόλεμο» με την Τουρκία για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου ασχέτως των εντάσεων το τελευταίο διάστημα στις μεταξύ τους σχέσεις. Για να συνδυαστούν αυτά τα δεδομένα πρέπει να ικανοποιηθεί η Τουρκία στο Κυπριακό και ταυτοχρόνως οι Αμερικανοσιωνιστές να ελέγξουν τα ενεργειακά κοιτάσματα στην περιοχή. Η Τουρκία θα ανταμειφτεί, αλλά αυτό δεν θα γίνει από τις ΗΠΑ.

    Η Τουρκία θα πάρει στο Κυπριακό και στα ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής αυτό που θέλει χωρίς να αμφισβητηθούν τα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών και των εταιριών τους. Και αυτό θα γίνει μέσω κάποιας «συμφωνίας» που ήδη είναι στα σκαριά, αν δεν τα πάρει μέσω συμφωνίας, θα τα πάρει μέσω στρατιωτικής επέμβασης. Το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στην Κύπρο είναι αποκαλυπτικό, εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα συνδράμει το Ισραήλ ή η Αίγυπτος. Για την Ελλάδα η Κύπρος εξακολουθεί και κείται μακράν.

    Αξιωματούχοι του Στέητ Ντιπάρτμεντ τονίζουν πως, μπορεί μεν να στέλνουμε εταιρίες, τρυπάνια και πλατφόρμες στην Κύπρο, αλλά χωρίς πραγματική «λύση» εξόρυξη και αξιοποίηση δεν θα υπάρξει. Και η μόνιμη επωδός της Ουάσιγκτον είναι «ακριβοδίκαιη μοιρασιά» με την «τουρκική» κοινότητα, που βέβαια μόνο ακριβοδίκαιη δεν θα είναι. Εν τω μεταξύ τουρκικά θαλάσσια γεωτρύπανα και πολεμικά σκάφη σουλατσάρουν απρόσκοπτα μπροστά από τα μάτια μας, κάτω από την μύτη μας παραβιάζεται κατάφωρα κάθε αρχή δικαίου, πολτοποιείται η εθνική μας αξιοπρέπεια, αλλά ποσώς το συνταγματικό τόξο Ελλάδας και Κύπρου ενδιαφέρεται.

    Εδώ ο Τσίπρας υπό την σκιά των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο συνομιλεί με τον Ερντογάν και ο Κατρούγκαλος προσφέρει γη και ύδωρ στον Τούρκο ομόλογο του, όμως όλα αυτά δείχνουν ότι κυοφορείται μια «συμφωνία» επιπέδου «Πρεσπών» για μοιρασιά των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ θέλουν αξιοποίηση της επένδυσής τους και τον έλεγχο στην Ανατολική Μεσόγειο, διασφαλίζουν όμως με τις προβοκατόρικες ενέργειες τους ότι αυτό θα γίνει με τους ίδιους στο τραπέζι της συμφωνίας.

    Εν των μεταξύ η «υπερήφανη» Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει την επέτειο της ανεξαρτησίας της, πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με Αμερικανούς και Ισραηλινούς και ο υπουργός Άμυνας είναι ενθουσιασμένος με την «συμμαχία» με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το συνταγματικό τόξο είναι ικανοποιημένο με την αμερικανική κυβέρνηση που στους κόλπους της έχει τις non plus ultra πολεμοχαρείς και εξτρεμιστικές δυνάμεις Σιωνιστών που παρήγαγε το ανθρώπινο γένος στην Ιστορία του (βλ. Μπόλτον, Πομπέο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συνταγματικό τόξο είναι ικανοποιημένο με αυτούς που έχουν καταργήσει όλο το διεθνές δίκαιο, έχουν αποκηρύξει όλες τις σημαντικές διεθνείς συμφωνίες που υπέγραψαν οι ΗΠΑ, έχουν επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο ακόμα και την απειλή πυρηνικού πολέμου και εργάζονται συστηματικά για την καταστροφή της ζωής στον πλανήτη, εφόσον δεν ευοδωθούν τα σχέδια τους. Ελλάδα και Κύπρος σφιχταγκαλιάζονται όσο πιο στενά και ποικιλότροπα μπορούν με τους «συμμάχους», εγκαταλείποντας τις ιδέες για ανεξάρτητη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και γυρνάνε επιδεικτικά την πλάτη τους στην Ρωσία.

    Όμως που ήταν αυτοί οι «σύμμαχοι» και φίλοι μας το 1955 στα Σεπτεμβριανά ή το 1974 στην Κύπρο; Πού ήταν το 2004 όταν μας έφεραν το σχέδιο Ανάν, ή το 2010 με τα μνημόνια, ή το 2013 όταν οργανώθηκε η καταστροφή του κυπριακού τραπεζικού συστήματος; Είναι λογικό για τον Ελληνισμό να συμμαχεί με τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς όλων αυτών των εγκλημάτων;

    Προφανώς κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι οι Αμερικανοσιωνιστές θέλουν να εκμεταλλευτούν τα ενεργειακά κοιτάσματα και για αυτό θα μας υποστηρίξουν. Μα ακριβώς αυτό είναι ένας λόγος παραπάνω να θέλουν να πάρουν την Μεγαλόνησο και το Αιγαίο, υλοποιώντας το προσφιλές σχέδιο των απανταχού ιμπεριαλιστών που φέρει τον τίτλο «divide et impera». Αν δεν πετύχουν τα σχέδια τους με μια «συμφωνία» Ελλάδας-Τουρκίας, τότε σε μια πιθανή πολεμική σύρραξη θα το παίξουν διαιτητές και θα κάνουν την μοιρασιά που επιθυμούν εδώ και πολλά χρόνια.

    Αν το σκεπτικό μας είναι σωστό, είναι απίθανη η περίπτωση να μην επιδιώξουν οι Αμερικανοσιωνιστές να εκμεταλλευθούν την παρούσα ευνοϊκή συγκυρία για αυτούς, με την παρουσία ενδοτικών πολιτικών σε Αθήνα και Λευκωσία (Τσίπρας, Μητσοτάκης, Αναστασιάδης) και να μην επιχειρήσουν να περάσουν στο Αιγαίο και στην Κύπρο τις γεωπολιτικές ρυθμίσεις που επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες, αφαιρώντας οριστικά από τον ελληνικό λαό τα νόμιμα δικαιώματα κυριαρχίας του στον χώρο που κατοικεί εδώ και χιλιετίες. Το έπραξαν ήδη με την «συμφωνία των Πρεσπών», alea jacta est.

    Για όλους αυτούς τους λόγους χρειάζεται επειγόντως η επανεθνικοποίηση του ενδοτικού κρατικού μηχανισμού, η επικράτηση σοβαρότητας και η διατήρηση ανοιχτών διαύλων ειλικρινούς επικοινωνίας της Αθήνας με συμμάχους που μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντα μας, πάντως αυτοί οι σύμμαχοι σίγουρα δεν είναι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

    Σημείωση: Διαδίδεται εντέχνως από τα σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ η είδηση περί εγκατάστασης ισραηλινών ραντάρ στο έδαφος της ανατολικής Κρήτης. Αν όντως χρειαζόμαστε ραντάρ για τον έλεγχο του Αιγαίου και της θαλάσσιας περιοχής της Κύπρου, τότε γιατί δεν χρησιμοποιούμε τα υπερσύγχρονα ραντάρ των S-300 που σκουριάζουν στο νησί;

    Γ. Λιναρδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΣΛΑΜ=ΑΠΑΤΗ
    Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΧΕ ΣΥΖΥΓΟ 7-10 ΕΤΩΝ;
    AΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΥΓΟ 7-10 ΕΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ - GREEK MURTADEEN:

    "Ο θεός του Ισλάμ δεν είναι παντελεήμονας, ούτε πολυεύσπλαχνος. Είναι γεμάτος δαιμονική κακία."

    https://greekmurtadeen.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέχασαν οι υπεύθυνοι της Θεολογικής Σχολής ότι ιδρύθηκε σαν Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή για να διδάσκει την ορθόδοξη πίστη;

    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.