1 Αυγ 2012

ἡ χρυσή αὐγή ἐπιστρέφει στόν φορολογούμενο λαό τά κεκτημένα του!!!

11 σχόλια:

  1. είμαι αριστερός, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως μου προξενεί εντύπωση, ότι η Χρυσή αυγή, είναι το μόνο κόμμα που κάνει συσίτια και πραγματοποιεί μια μεγάλη εκστρατεία εφοδιασμού την απόρων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα! Πού είναι τα υπόλοιπα κόμματα; Τί κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα τις κομματικές χρηματοδοτήσεις;
    Συηχρητήρια για την ανάρτηση, διότι θέλει κότσια να τη βάλει κανείς, μιας και στιγματίζεται...
    Η αλήθεια όμως είναι μία και πρέπει να λέγεται όσο πικρή κι αν είναι!
    Β.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επιστρεψει τοτε και τους 32 μισθους των δυο "υπαλληλων" που διορισε στη βουλη. Αυτα γιατι δεν τα λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο οι μισθοί των υπαλλήλων. Σκεψου πριν τους κρίνεις. Οι δύο υπάλληλοι για ένα κόμμα είναι απιροελάχιστοι μπροστά στους στρατούς κομματόσκυλων των άλλων κομμάτων.Οι δύο υπάλληλοι είναι απαραίτητοι άλλωστε για να λειτουργόύν τα πράγματα σωστά.Μην λέμε και ότι θέλουμε. Όσο για τους μισθούς τους αυτοί είναι υπάλληλοι με οικογένειες, κάπως πρέπει να ζήσουν.

      Διαγραφή
    2. Για να "ζησουν" δηλαδη οι αργομισθοι που προσλαμβανονται αναξιοκρατικα στη βουλη, θα πεθανουν τα εκατομμυρια Ελληνων που ανεχονται αυτη την κατασταση χρονια τωρα; Με δουλευεις αγαπητε; Τι θα πει "ειναι λιγοι μπροστα στους αλλους"; Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΣΚΑΝΔΑΛΟ η υπαρξη των εν λογω "υπαλληλων", ναι ή οχι; Ειναι ΗΘΙΚΟ να κατηγορεις τους αλλους γι' αυτα που κανουν, αλλα οταν σου δινεται η ευκαιρια να κανεις ακριβως τα ιδια; Και τελικα, σε τι ειναι "απαραιτητοι" αυτοι οι "υπαλληλοι"; Στον λαο ή στα κομματικα μαντρια; Αν ισχυει το δευτερο, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ!

      Διαγραφή
    3. είσαι τόσο κομπλεξικός αδερφέ που δεν παίζεσαι....θα μπορούσες να μιλήσεις για αυτό που εσύ το θεωρείς ανήθικο ,όταν θα είχες τα κότσια και την παλλικαριά ,για μα μην σου το πώ στη γλώσσα μου, να επαινέσεις πρώτα και αυτή την πρωτοβουλία της επιστροφής της χρηματικής επιχορήγησης, και στο μπλόγκ σου που όπως βλέπεις παίρνει την κατηφόρα, αλλά και σε άλλα μπλόγκ...αυτό θα πει δικαία κρίση...επαινείς ότι είναι καλό αναφέροντάς το..και κατακρίνεις ότι διαφωνείς...αλλά που να το βρείς... με τον Πλεύρη την συνένετυξη του οποίου την αναρτάς συνέχεια ..βαρεθήκαμε ωρέ Πατριώτη του Πλεύρη...
      φιλικά
      Χρύσανθος Σιχλιμοίρης

      Διαγραφή
    4. εσυ δεν ησουν ρε μεγαλε που πηρες συνεντευξη απ το μπαρμπαρουση την προεκλογικη περιοδο ? τι αλλαξε τωρα και εκανες στροφη εναντιον της Χ.Α.?? ( κ για ηλιθιους λογους μαλιστα) τραβα μιλα με τον Πλευρη που βριζει την θεοπνευστη Παλαια διαθηκη κ τα ξαναλεμε !!

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ. ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΝΥΜΠΟΡΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη τη στιγμη ειναι το μοναδικο κομμα που δειχνει εμπρακτα πως η σταση του τοσο εντος οσο και εκτος βουλης ειναι σταθερη.Ειναι η μονη παραταξη που δημιουργει στον Ελληνα καποια ελπιδα οτι μπορει να υπαρξει μια ουσιαστικη αντιδραση, γιατι αυτο μας δειχνει το θαρρος τους, η αγωνιστικοτητα τους,η σταθεροτητα τους, ο αμεσος λογος τους και ο πατριωτισμος τους που μιλαει κατευθειαν στη καρδια του πληγωμενου Ελληνα.Ευχομαι ολοψυχα να συνεχισουν ετσι και ο Θεος θα ενυσχισει το εργο τους εφοσον βεβαια κινουνται με ειλικρινια και αγαπη για την πατριδα.Εξ αλλου και ο λαος πια δεν ξεγελιεται ουτε με τουμπες ουτε με κολοτουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ προσωπικά νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι η ψήφος μου έπιασε τόπο.

    Ναι, ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έχω μετανιώσει καθόλου γι' αυτό.

    Και αξίζουν συγχαρητήρια στον οδοιπόρο που τόλμησε να κάνει αυτή την ανάρτηση, κινδυνεύοντας να στοχοποιηθεί από το indymedia και τους άλλους "δημοκράτες".

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιστρέφει τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης στον λαό, με την παροχή τροφίμων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παραγωγής σε απόρους και πολυτέκνους Έλληνες.

    Ποιο άλλο κόμμα το έκανε ποτέ αυτό ;;

    Πού είναι οι κομμουνιστές και οι πάσης φύσεως "αριστεροί", που το παίζουν προστάτες του λαού ;;

    Μόνο για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες ενδιαφέρονται ;;

    Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που πεινάνε, ποιος θα ενδιαφερθεί ;;

    Κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι το κάνει για τα ψηφαλάκια, και ότι είναι "ρατσιστικό" να δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.

    Εγώ λέω ότι, όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !

    Ας δώσουν όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" ένα ποτήρι νερό στον συνάνθρωπό τους, και μετά ας κριτικάρουν τις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Είναι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ το γεγονός ότι ένα κόμμα με παγανιστικές και φιλοχιτλερικές ρίζες όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εξελίσσεται σε ένα γνήσιο Ελληνικό Εθνικό κίνημα, με στροφή στην Ελληνορθοδοξία.

    Να και μια "κωλοτούμπα" προς το καλύτερο !

    Και απορώ με κάποιους όπως το ιστολόγιο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, που αντί να επικροτεί τέτοιες ενέργειες, βγάζει ένα μόνιμο κόμπλεξ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ διαφημίζει συνεντεύξεις με τον γνωστό αντιχριστιανό Κώστα Πλέυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 3 Αυγούστου 2012 2:46 π.μ.
    Διαπιστώνω κι εγώ ότι η ψήφος μου δεν πήγε χαμένη. Έπραξα το σωστό νομίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εύχομαι να ανοίξει ένας δρόμος για ένα καλύτερο αύριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.