7 Ιουν 2012

καλή ἐπιτυχία αὔριο στήν ἐθνική μας


ἄς θυμηθοῦμε πῶς φθάσαμε στά τελικά...
ἡ ἐκκλησία πάντα πρωτοστατεῖ στοῦς ἀγῶνες τοῦ ἔθνους...

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΦΡΑΓΓΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια,δεν ειδα το βιντεο,αλλα θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να εμπλεκεται η λατρεια μας με διακωμωδιστικο τροπο στο θεατρο,ακομη κι ας μην ειναι εις βαρος της το σεναριο.τα ιερα και τα οσια θελουν πολλη προσοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω την ίδια γνώμη.
      Προσωπικά βλέπω την εθνική μας και συμμετέχω ενεργά και στον αθλητισμό όμως δυστυχώς θεωρώ ότι καταντά μεγάλο λάθος η συγκεκριμένη διακωμώδιση. Δεν έχω τπτ με τους ηθοποιούς καταλαβαίνω ότι (λογικά) δεν το κάνουν για να προσβάλλουν όμως ΔΕΝ καταλαβαίνουν και το μέγεθος των ευχών που λένε.
      Επίσης προσωπικά με πείραξε και το γεγονός ότι βρίσκεται στο ΙΕΡΟ και όχι άς πούμε σε μια πλατεία που ο ιερέας παρακολουθεί σε ένα π.χ. καφενείο όπως έχουμε συνηθήσει στα χωριά μας ή αλλού.
      Πάντως το υπόλοιπο είναι πραγματικά φοβερό ειδικά όταν δείxνει και τους παίχτες με τις φουστανέλες και τους άλλους ιθαγενείς! :)

      Αθήνα
      Φοιτητής

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΔΙΟΛΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.