15 Φεβ 2012

Οἱ μάσκες τῶν Anonymous ἔπεσαν! Ἕλληνες ξυπνᾶτε!

Γράφουν στή σελίδα τους στό facebook: Μᾶς ἔχουν ἔρθει ἀναφορές γιά ἕνα event τό ὁποῖο στήν περιγραφή τοῦ λέει νά πᾶμε μόνο μέ τίς Ἑλληνικές σημαῖες μας. Δέν πρόκειται νά βάλουμε τέτοιο λίνκ ἐδῶ γιά τούς λόγους ὅτι:
Οἱ Ἀνώνυμοι εἶναι παγκόσμια ἰδέα. Μέσα στούς Ἀνώνυμους ὑπάρχουν ἄτομα ἀπό ὅλα τά πιστεύω καί ἰδεολογίες, χρώματα, θρησκεία καί χῶρες. Δέν ὑποστηρίζουμε τίποτα πολιτικό ἡ κομματικό σάν Ἀνώνυμοι. Σάν Ἀνώνυμοι ὑποστηρίζουμε τήν ἐλευθερία τοῦ λόγου καί τῆς ἐλεύθερης διακίνησης πληροφορίας. Τό νά πᾶς λοιπόν μέ τή σημαία σου νά κάνεις κάτι, γιά μᾶς εἶναι ἐκτός λογικῆς μιᾶς καί αὐτό θά κάνει ἄν μή τί ἄλλο, χειρότερα (!!!!!) τά πράγματα ἀντί καλύτερα, ἀφοῦ θά θεωρηθεῖ σάν μία πράξη ρατσιστική ἤ καί φυλετική (!!!!!). Ὑποστηρίζουμε τό δικαίωμα τῆς κάθε σελίδας καί κάθε γκρούπ νά κάνει τό δικό της κάλεσμα καί ἐάν μᾶς βρίσκει σύμφωνους, θά εἴμαστε στό πλάι τους. Ἀλλά δέν εἴμαστε κοντά στό ρατσισμό, στόν ἐθνικισμό ἤ κάτι ἀντίστοιχο.

Καταλάβατε τώρα περί τίνος προκεται;;; Γιά τούς Αnonymous ἡ ἑλληνική σημαία εἶναι σύμβολο ἐθνικιστικό καί ρατσιστικό ἐνῶ ἄν κατεβοῦμε στίς συγκεντρώσεις κρατώντας τήν τά πράγματα θά γίνουν χειρότερα. Τελικά ἐπιβεβαιώνονται οἱ φόβοι μας ὅτι...

 δέν εἶναι τίποτε ἄλλο παρά ὀπαδοί μίας νεοταξικής ἰδεολογίας πού ἐπαγγέλεται μία ἰσοπεδωτικά παγκοσμιοποιημένη κοινότητα χωρίς ἔθνη-κράτη
Ὡς Ἕλληνες δέν χρειαζόμαστε κανέναν Ἀνώνυμο νά μᾶς σώσει. Στή δοκιμασία πού περνοῦμε θά νικήσουμε ὄχι μέσα ἀπό μία χαοτική ἀνωνυμία ἀλλά μόνο ἄν κρατήσουμε ἀνόθευτη τήν ἑλληνορθόδοξη ταυτότητά μας.

28 σχόλια:

  1. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Feb 15, 2012 01:16 PM
      είσαι αμετανόητα ηλίθιος, δυστυχώς

      Διαγραφή
    2. @01:16 PM
      ωπα ρε μορφωμένε που ουτε μια λεξη σωστα δεν ξερεις να γραψεις

      Διαγραφή
    3. οιμασται διστοιχός!!!χαχα

      Διαγραφή
  3. συμφωνω με τον από πάνω ! βλέπετε παντού σαταναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε επώνυμοι: Ορθόδοξοι και Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν τα έλεγα εγώ όλοι με κοροιδεύατε. Να τώρα που αποδείχτηκε του λόγου το αληθές. Έλληνα ξύπνα!! Πάρε μια ελληνική σημαία και βγες στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Anonymoi μας πείραξαν τώρα. α ρε Έλληνα μπάντα ασχολήσε με κάτι εκτός από την πραγματικότητα που βιώνει η χώρα σου!

      Διαγραφή
    2. Δεν μας πείραξαν, αλλά είναι μια σωστή ενημέρωση προς τα πρόβατα που πλανεύονται απο τους λύκους

      Διαγραφή
  6. Ανεξάρτητα από την "περιβόητη δράση τους" για τα hackαρισμένα site δεν είδα μέχρι στιγμή ποτέ από την συγκεκριμένη παγκόσμια "ομάδα" κάποια κίνηση αληθινής βοήθειας και αλληλεγγύης προς τον κόσμο που υποφέρει και βασανίζεται. Ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι Χριστιανοί(ανά τον κόσμο) βλέπουμε ότι κάνουν κάτι πιο ωφέλημο από το να προσπαθούν να δημοσιοποιηθούν στο internet κατεβάζοντας σελίδες υπουργών και κυβερνητικών που στην ΟΥΣΙΑ δεν ωφελείται ΚΑΝΕΙΣ!
    Συμπερασματικά λοιπόν δεν έχω κάτι με τους συγκεκριμένους "Ανώνυμους" όμως δεν βλέπω και κάτι για να μου δώσει ελπίδα και ενθάρρυνση.

    Τώρα για τους παραπάνω φίλους που δικαίως εκφράζουν την άποψη τους και δόξα τω Θεώ υπάρχει ακόμα δημοκρατία στο internet(όσο γίνεται δηλ.) θα ήθελα ειλικρινά να μας πουν εφ' όσον εμείς ήμαστε αμόρφωτοι πως θα μπορέσουμε να μορφωθούμε μέσα από μια "υποτιθέμενη" ιδεολογία που λέει: "ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ" και δεν ξέρουμε από που έχει προέλθει ποιοι και τι είναι αυτοί που την εκπροσωπούν. Γιατί εκτός από τα ονόματά τους δεν ξέρουν και τον -τελικό- σκοπό τους.

    Ας μας πουν για να φτιάξουμε και εμείς επιτέλους ένα πολιτισμό γαιτί μέχρι στιγμής είμαστε άχρηστοι στην οικουμένη απ' οτι φαίνεται.

    Αθήνα
    Αναγώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε για την ανάρτηση μιας και δεν έχω FaceBook. Οι μάσκες όντως έπεσαν!!!
    Είναι κρίμα γιατί οι τύποι αυτοί εκτός από κώδικα και hacking δεν ξέρουν τπτ άλλο. Τα αίματα και τα κλάματα των ανθρώπων και ηρώων που έσταξαν, δεν έκατσαν να τα διαβάσουν,ούτε τους αρχαίους μας φιλοσόφους!!
    Μόνο για την δημοκρατία "ενδιαφερθήκανε" για το πνεύμα και τη φιλοσοφία, τη ψυχή τπτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "NAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ."
    ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΗ Ή ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ Η ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΖΑΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ACTA.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΥΓ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ GREEN PEACE ΩΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anonymous - Zeitgeist - Αγανακτισμένοι - Ιεχωβάδες - (Νεο-)Αρχαιολάτρες κλπ κλπ είναι οι πλατφόρμες που θα μαντρώσουν τον πραγματικά αγανακτισμένο λαό, αυτόν που έχει ανάγκη από χρήματα ή εκδίκηση ή επανάσταση και θα τον μεταχειριστούν με τον τρόπο που η κάθε μία θέλει (ικανοποιώντας με διαφορετικό τρόπο την ανάγκη του καθενός) και φυσικά ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να έχει τον έλεγχο της μάζας και της αγανάκτησής της. απλά πράγματα που έχουν αποδειχθεί και αποδεικνύονται καθημερινά! Σας τα λέει κάποιος που ξέρει και για όσους δεν τους αρέσει αυτό το υπέροχο σάιτ μπορούν να βρουν ότι επιθυμεί η ψυχή τους. Προσέξτε μόνο γιατί συνήθως αυτό που επιθυμεί η ψυχή μας βρίσκει. Καλό θα ήταν να επιθυμούμε το Χριστό μας και τίποτα άλλο. Εύχομαι να μην έχουμε άλλα "θύματα" από τα κινήματα αυτά και ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του και να δει γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Μυαλό μας έλειψε ή κάτι άλλο; Μυαλομένους είχαμε και με το παραπάνω...

      Διαγραφή
  9. τοτε βαλτε θρησκευτικες και πατριωτικες παρωπιδες τις οποιες βεβαια εχετε πολυ καιρο τωρα μην ακουτε κανεναν μην δεχτητε βοηθεια απο κανεναν και που και που αφηστε την κυβερνηση να σας βιαζει τη ζωη και τα δικαιωματα στον ονομα της πατριδας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ειναι οι ANONYMOUS αυτοι!ψευτοπαληκαροι στην ελλαδα ειναι!ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ειναι ξενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελειωμένο website... Βγαίνω από εδώ γρήγορα... Δεν είναι λογικά πράματα αυτά που λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο καλό...!εμείς εδώ θα είμαστε να σε περιμένουμε φίλε φίλη!Ή η ανάρτηση σε απογοήτευσε τόσο πολύ (που δεν στέκει, ακόμα και άστοχη να είναι) ή κάνεις εφέ για να υποβαθμίσεις το υπέροχο και γεμάτο αλήθειες και ουσία σάιτ

      Διαγραφή
    2. είναι πιο λογικό το "βγαίνω από εδώ γρήγορα" ... πρόσεχε μην σκοντάψεις πουθενά ή μην σε προλάβουν και δεν σε αφήσουν να φύγεις!!!χαχα

      Διαγραφή
  12. δειχνουν να ειναι,'καποιοι" απο μασ,σαν κι εμασ,μαζι με μασ...ασ τουσ αμφισβητισουμε,υγειεσ ειναι...ασ μησ τουσ ξεγραψουμε ομωσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα δεις ότι και αυτοί σε λίγο (ίσως το έχουν πει ήδη) συμβάλουν στην ψευτοπαγκοσμιοποίηση! να ενωθούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε την εξουσία αλλά για σκέψου και το παρακάτω που θα σου πω. Η νέα τάξη θέλει να είμαστε ανώνυμοι ή καλύτερα νούμερα. Θέλουν να μας τσιπάρουν και αυτό δεν επιδέχεται ενστάσεων τουλάχιστον για όποιον διαβάζει αυτό το σάιτ. Οι anonymous λοιπόν προπαγανδίζουν αυτό ακριβώς, την παγκόσμια ένωση των ανθρώπων όχι ως πρόσωπα, ο Γιώργος ο Έλληνας, ο Τομ ο Άγγλος κλπ αλλά ο ανώνυμος1 ο ανώνυμος2 χωρίς εθνική ταυτότητα και όνομα. Τόσο απλά τόσο τεκμηριωμένα. Και δεν είπε κανείς να μας πουν τα ονόματά τους αλλά να μην προπαγανδίζουν και αυτό που δεν θέλουμε κιόλας...Άλλωστε το γνωστό σύμβολο των μασώνων με το φίδι που τρώει την ωρά του αυτό σημαίνει. Ότι το παρασιτικό και χαώδες σύστημα που δημιουργησαν πρέπει να ανατραπεί υποκινούμενο με δικαιολογημένη αλλά βαλτή και ελεγχόμενη-κατευθυνόμενη αγανάκτιση ώστε να καταρρεύσει και να έρθει ο Μεσσίας τους ο Αντίχριστος. Μπορώ να πω πολλά αλλά να μην κουράσω. Θυμίζω μόνο την πρωτοφανή ευαισθητοποίηση των καναλιών με τους "ειρηνικούς" αγανακτισμένους και την συνηθισμένη αγριότητα απέναντι σε όλες τις τάξεις των επαγγελματιών που αναζητούν το δίιο τους απέναντι στην κυβέρνηση.

      ΥΓ. Ο τρόπος της σωτηρίας της χώρας είναι γραμμένη στο ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού μας...

      Διαγραφή
  13. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑ ΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΑ......Η ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.....ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK THN KINHTOΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ......ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ....ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχάσατε έλληνες ορθόδοξη ότι μόνο ο κύριος Ιησούς χριστός σώζει και κανένας άλλος
    Ας απευθυνθούμε μόνο σε αυτόν….Με προσευχή …το πρόβλημα είναι πνευματικό και όχι
    Οικονομικό …φιλαράκια αυτό το site είναι ορθόδοξο αν δε το γουστάρετε άντε στο καλό
    pontios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πισω απο μια μασκα κρυβεται παντα κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to asteio einai oti ola ta sxolia ta grafoun anonymoi ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ 'ΑCTA' ΠΙΣΩ ΑΠ`ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ..............

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..................ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και γιατί θεωρείτε ότι οι Ελληνες "ανώνυμοι" που έγραψαν αυτό που λέτε (που το είχα δεί και εγώ) πιστεύετε ότι έχουν σχέση με τους "κεντρικούς" ανώνυμους του εξωτερικού;;
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΕΝΤΕΛΩΣ!
    Κατι αναρχοπιτσιρίκια είναι που την είδαν ιστορία, μην τσιμπάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.