4 Δεκ 2011

Συγκλονιστικὴ ὁμιλία τοῦ ἀνεξάρτητου βουλευτῆ Π. Καμμένου


«Νὰ πάτε στὸ Δίστομο καὶ νὰ πεῖτε στοὺς κατοίκους του καὶ στοὺς ἀπογόνους τῶν ἐκτελεσθέντων ὅτι βάλαμε τὸν Γερμανὸ Φοῦχτερ ὡς ὑφυπουργό»
Σημείωση: Οὔτε ἕνας βουλευτὴς δὲν τὸν χειροκρότησε ἀπὸ τὸ ἀκροατήριο. Τὰ συμπεράσματα δικά σας…

7 σχόλια:

  1. Αυτός ο άνθρωπος μόνο και μόνο για τα λόγια που τόλμησε και είπε μπροστά στη κάμερα, μπροστά στη ξεπεσμένη πια "ελληνική" βουλή μας, μπροστά σ' αυτά τα καθάρματα της κοινωνίας, που αν είχαν έστω και λίγο τσίπα πάνω τους θα είχαν παρετηθεί, για μένα είναι ένας σύγχρονος άγιος μάρτυρας.
    Τον συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου διότι ξέρει τι συνεπάγεται μετά από αυτά που είπε και έχει και οικογένεια ο άνθρωπος. Αυτά που είπε και αυτός και μερικοί άλλοι βουλευτές που παρετήθηκαν όπως ο κύριος που είναι τυφλός, είναι η αλήθεια!!! Όλοι οι άλλοι ανεξαρτήτως κόμματος είναι κοινοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο Θεός εν ημέρα κρίσεως θα τον θυμηθεί να είμαστε σίγουροι γι΄αυτό.
    Τον ευχαριστώ θερμά!!

    Φοιτητής
    Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον πιο πανω φοιτητη.σιγουρα θα του προσμετρηθει στην ημερα της κρισεως.μακαρι κι εμεις να εχουμε αναλογες στιγμες στο σακκουλι μας να δωσει ο αγγελος μας.καλη δυναμη.η Αληθεια να ειναι παντα ο Λογος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι πως κι εμένα θα μου προσμετρηθεί το ότι αξιολογώ τον εν λόγω βουλευτή πολύ πιό χαμηλά απ ότι ο φοιτητής.

    Καθηγητής φοιτητών.
    Σουηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο φοιτητή κύριε Καθηγητά εκ Σουηδίας.Σουηδικές ανωμαλίες δεν χωρούν στην ελληνική σκέψη βάρβαροι ελληνόφωνοι κρυόκωλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Σουηδικές ανωμαλίες δεν χωρούν στην ελληνική σκέψη βάρβαροι ελληνόφωνοι κρυόκωλοι. "

    Φαντάζομαι πως κι εσένα θα σου προσμετρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απάντηση του αθλίου είναι πάντα η ύβρις.

    Διάγω πλέων ἐπὶ οἴνοπα πόντον ἐπ’ ἀλλοθρόους ἀνθρώπους και σύ δυστυχισμένε μου με βρίζεις.

    Βρίζεις ως δειλός και χωρίς λόγο τον Έλληνα και ως φαίνεται κλαίς και άδαρτος. Όταν η έλλειψη παιδείας φτάνει σε αυτό σημείο, τότε το εν δυνάμει πρόσωπο συρρικνώνεται σε "άτομο". Γίνεται μισαλλόδοξος ιδιώτης (idiot) και δεν μπορεί να εκφραστεί παρά μόνο χυδαία. Απαντά με κακοήθειες και ύβρεις.

    Εύχομαι να μήν σου προσμετρηθεί γιατί φαίνεται πως ου γαρ οίδασι τί λέγουσι.

    Και κάτι για τον βαυκαλιστή σου: Πιστός στον ρόλο του, σε επαινεί και σε προειδοποιεί να μην καταντήσεις σαν τον Καρατζαφέρη. Νομίζω πως τόσο σουρεαλιμό η Ρωμιωσύνη δεν θα άντεχε ποτέ. Φαίνεται ώστόσω πως η νεοελλαδίτηκη νοοτροπία δεν υφίσταται εκτός αυτού του χυλού από κίτς φανφάρες και ανερμάτιστων βερμπαλισμών.

    Καθηγητής φοιτητών.
    Σουηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.