18 Νοε 2011

Σημάδια Ὀρθοδοξίας στήν σημερινή Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΑΝΑΡΤΗΣΕΙ...
ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΡΩΜΗΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ "ΝΤΟΠΕΣ"

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση αυτή.

  Είναι γνωστό ότι η Ελληνική και Χριστιανική Μικρά Ασία εξισλαμίστηκε και εκτουρκίστηκε δια της βίας ή με το κίνητρο της εξουσίας στην διάρκεια του 11ου - 15ου αιώνα.

  Οι γνήσιοι Τούρκοι Σελτζούκοι, Οθωμανοί και Τουρκομάνοι ποτέ δεν ξεπέρασαν τις 500 - 600.000, σύμφωνα με τους πιο έγκυρους υπολογισμούς.

  Το πώς αυτές οι λίγες χιλιάδες νομάδες κατόρθωσαν να επιβληθούν και να εκτουρκίσουν τα εκατομμύρια των Ελληνορθοδόξων της Μικράς Ασίας, είναι ένα μεγάλο θέμα που δεν μπορούμε να το αναλύσουμε εδώ.

  Πάντως, αν γινόταν μια γενετική - ανθρωπολογική έρευνα στην σημερινή Τουρκία, θα φαινόταν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των σημερινών "Τούρκων" είναι Ελληνικής καταγωγής, ιδιαίτερα στις περιοχές της Δυτικής Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Καππαδοκίας.

  Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς ένα από τα Τουρκικά "σίριαλ" με τα οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά, για να δει τις φυσιογνωμίες των "Τούρκων" ηθοποιών. Καθαρά "Ελληνικοί" τύποι, ξανθοί γαλανομάτηδες κλπ.

  Οπωσδήποτε, αρκετοί από αυτούς θα θυμηθούν τις Ελληνικές ρίζες τους κατά τα επερχόμενα γεγονότα, που θα οδηγήσουν στην διάλυση της Τουρκίας.

  Αυτό έχει προλεχθεί άλλωστε από τους Αγίους μας. Ένας σημαντικός αριθμός " Τούρκων" θα επιστρέψει στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία.

  Τα στοιχεία που δίνει ο Νίκος Χειλαδάκης δείχνουν ότι αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.