1 Αυγ 2011

Θέλω μία ἐκκλησία ἑλκυστική!

κοστε τν κπομπ το πατρς νδρέα δ.  Μία  καταπληκτικ κπομπ πο θέλει ν μοιάζει περισσότερο μ προσευχή!  κπομπ «θέατα περάσματα» μεταδίδεται κάθε Τρίτη μεσημέρι 1-2 στος 91,2 fm τς «Πειραϊκς κκλησίας» κα σ πανάληψη κάθε Δευτέρα βράδυ 2 - 3 π.μ. , (ξημερώνοντας Τρίτη). Μεταδίδεται μως κι π λλες Μητροπόλεις στν λλάδα κα στ ξωτερικό, γι' ατ πρέπει ν ρωτήσεις τν δικό σου τοπικ ραδιοφωνικ σταθμό.

Δετε κόμη τ καινούργιο βιβλίο το πατρός...

«Δυνάμωσε τὴν ψυχή σου» ἕνα νέο βιβλίο ποὺ μόλις κυκλοφόρησε

 atheataperasmata.com/pandreaS
http://www.hellenicheartbeat.com/atheataperasmata/

8 σχόλια:

  1. Είναι καλός ο π. Ανδρέας; Εσείς τί λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ "ΑΝΩΝΥΜΕ" Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ποια εκκλησια κ περιοχη κηρηττει ...??και μην μου πειτε να μπω στην σελιδα του γιατι δεν το βρισκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ. ΩΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι αλλα αμα θελω να γινει πνευματικος μου κ να με εξομολογει θα πρεπει να πηγαινω σε διαφορετικες εκκλησιες καθε φορα?
    βοηθηστε με...καποιο τηλ κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: atheata.perasmata@yahoo.gr ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΗΡ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:μη ξεχνάς την τελεία (.) μετά τη λέξη atheata. Κάθε μέρα έρχονται αρκετά μηνύματα, γι' αυτό, σε παρακαλώ, το μήνυμά σου να είναι σύντομο και περιεκτικό, ώστε να υπάρξει χρόνος να διαβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δυο τελευταίοι ανωνυμοι ειναι διαφορετικος απο τον ανωνυμο που εγραψε τα δυο πρωτα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.