25 Σεπ 2009

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.



Κίνηση ΜΑΤ από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος προς όλα τα Κόμματα για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου με Ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ζητά αποσαφήνιση των θέσεων τους αναφορικά με τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας και αυτό να γίνει ΤΩΡΑ, ώστε να ενημερωθούν οι κληρικοί και να τοποθετηθούν αναλόγως στις κάλπες των επερχόμενων εκλογών. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. αναφέρει επί λέξη στην ανακοίνωση του:

“...οι απόψεις, θέσεις, γνώμες και διατυπώσεις σχετικά με το λεγόμενο χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, που κατά καιρούς προβάλουν στελέχη όλων των κομμάτων και δεν ικανοποιούν το σύνολο των Κληρικών Ελλάδος και τα χιλιάδες μέλη των οικογενειών των, που και αυτά είναι Ελληνες πολίτες ψηφοφόροι, θα πρέπει τα κόμματα προεκλογικά να ενημερώσουν τι προτίθενται να πράξουν μετεκλογικά για τα ως άνω θέματα, έτσι ώστε και ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος να ενημερώσει τους εφημερίους και αυτοί να πράξουν ανάλογα με τη συνείδησή τους...”
ΠΗΓΗ:ΣΤΟΧΟΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, (ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.