26 Δεκ 2009

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!

ΠΗΓΗ:ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ


Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, γιατί οι μεταλλαγμένοι Βουλγαρόφωνοι των Σκοπίων και οι κομπλεξικοί απόγονοι των ηττημένων Ελλήνων κομουνιστών που γεννήθηκαν στα Σκόπια, δεν θέλουν ούτε να ακούν για τον Αντώνη Σαμαρά. Οι περισσότεροι όμως Έλληνες δεν ξέρουν, για ποιον ακριβώς λόγο δεν τον θέλουν και οι τουρκόφιλοι μουσουλμάνοι της Θράκης. Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:

O κ. Kεμάλ Γκιούρ, Tούρκος πρόξενος στην...
Κομοτηνή, απέστειλε τον Φεβρουάριο του 1990 στη

Νομαρχία Ροδόπης μια επιστολή με την οποία χαρακτήριζε τους Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος ως ομογενείς του (soyadas) και ως πολίτες τουρκικού γένους. H Άγκυρα, από την οποία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, κάλυψε πλήρως τον πρόξενό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, στην οποία αναφερόταν ότι η εμμονή της Τουρκίας να χαρακτηρίζει τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ως Tούρκους «αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει στη μειονότητα θρησκευτικό και μόνο χαρακτήρα».

H ενέργεια εκείνη θεωρήθηκε ως «επέμβαση της Tουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας» και είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η Eλλάδα στην απέλαση του Γενικού Πρόξενου της Tουρκίας στην Kομοτηνή και την επιστροφή του για ξεκούραση πίσω στη…μητέρα πατρίδα.
Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, έτσι λειτούργησε ο σοβαρός τότε Έλληνας υπουργός των εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς.

Όπως έκανε για παράδειγμα η Γερμανία πρόσφατα με τον Τούρκο πρόξενο του Ντίσελντορφ κ. Χακάν Κιβάντς.

Τι είπε ο κύριος πρόξενος και τα …’πήραν’ στο κρανίο οι συνήθως ήρεμοι Γερμανοί;
‘Εάν κόψετε τις φλέβες των Γερμανών, από μέσα θα τρέξει αίμα με καφέ χρώμα…’
Δύο Γερμανοί βουλευτές έθεσαν το θέμα στην γερμανική κυβέρνηση και εκείνη με τη σειρά της, υποχρέωσε την Τουρκία να του πει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να γυρίσει πίσω για …διακοπές!

Εδώ στην Ελλάδα ποιοι βουλευτές θα κάνουν το ίδιο και ποια κυβέρνηση ….Παπανδρέου θα τον στείλει για …ξεκούραση;
Υπάρχει όμως ελπίδα για την διάσωση της ελληνικού φιλότιμου και έχει το όνομα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας: Αντώνης Σαμαράς.
Έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.