25 Δεκ 2009

Τσελεπέως το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν.

ΠΗΓΗ:ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ
Ο κ. Τσελεπής, παsh συνταγματολόγος και απολαμβάνων πλήρη εμπιστοσύνη του κ. Προέδρου μας, απευθείνεται εις άπταιστα χωρκάτικα (για να καταλαββαίννουν τα πλάσματα σιόρ!) στα ΕΔΟΝόπουλλα. Με προσβλητικό τρόπο αναφέρεται στον Λυσσαρίδη, και συνοδεύει τη χολή του με μια απαξιωτική χειρονομία. Γέλως καταλαμβάνει τα φαιδρά ΕΔΟΝοπουλλάκια.

Καλά κ. Τσελεπή μου, αφού είχε και κάμερες στην διάλεξη σου, δεν....

μπορούσες να κάνεις λίγο κράτει, να το παίξεις λίγο διπλωμάτης; Πώς την πάτησες έτσι, δόκτορας άνθρωπος; Και τώρα τρέχεις να μαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα; Ως και το κόμμα σου έκανε πίσω, κι εσύ ακόμη μιλάς για... σκευωρία των ΜΜΕ;

Αξιοσημείωτες ήταν όμως οι δηλώσεις του κ. Σταύρου Ευαγόρου , όταν του ζητήθηκε στις 20/12 να σχολιάσει το συμβάν: Ο ΑΚΕΛικός βουλευτής επαγγέλλεται την... ειρήνη, αρχής γενομένης από τον ... εαυτό του (είναι και γιορτάρες μέρες)! Μας λέει ότι δεν είναι ώρα για τσακωμούς, να μην νεκατώνουμε τα χώματα και να μην πολλοσουξουλούμε, και για να δώσει το καλό παράδειγμα δε θα σχολιάσει!!!

Τωρά εν της παπαθκιάς τα ξύλα κυρ-Σταύρο μου;; ‘Οταν δεν έχεις επιχειρήματα επικαλείσαι την ανακωχή, για το καλό της Πατρίδος, βεβαίως βεβαίως.

Και τώρα επί της ουσίας: Είναι γνωστό ότι ο Τσελεπής δεν ήταν επιλογή του Τάσσου για τη διαπραγματευτική ομάδα του, ήταν ΑΚΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ στον Τάσσο. Έστω. Και καλά κ. Χριστόφια, καλός χρυσός ο Τσελεπής. Γιατί δεν ενισχύεις την διαπραγματευτική ομάδα; Έτσι θα υποστηρίξουμε τις θέσεις μας; Εδώ χρειάζονται νομικοί με κάτι καρύδια νααα, και με εμπειρία βαρβάτη. Τόσοι άνθρωποι αξιοποιήθηκαν κατά καιρούς, γιατί εσύ επιμένεις να πίνεις νερό στ’ όνομα του Τσελεπέως, και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα;;;

Οι Τούρκοι έχουν παρατάξει τους καλύτερους συνταγματολόγους και άλλους νομικούς, και στο ΥΠΕΞ τους για να μπει κάποιος πρέπει να είναι το πρώτο ξεφτέρι, που τρώει για πρωινό κάτι μωρά με τα πάμπερς, σαν τους δικούς μας τους διπλωμάτες της φακής.

Εμείς, θλιβεροί και μίζεροι, με ποιους θέλουμε να λύσουμε το Κυπριακό; Με έναν Τσελεπή, έναν Ιακώβου που ρίχνει κάτι ξεγυρισμένους ύπνους, έναν γαμπρό του Χριστόφια και ένα νεόκοπο τουρκολόγο βοηθούι του Ιακώβου.

Μετά διερωτούμαστε αν φταίει ο Θεός που μας μισεί (λέει κι ο σύντροφος Βάρναλης).

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.