5 Αυγ 2020

Καρδιακὴ προσβολὴ ὁ Μουεζίνης μέσα στήν Αγια-Σοφιά λίγες μέρες μετὰ τὴ μετατροπή της σὲ τζαμὶ

Ὁ Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικὰ μέσα στήν Αγια-Σοφιά από καρδιακὴ προσβολὴ τὴν Κυριακὴ 2 Αὐγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ἡμέρες μετὰ τὴν προσβλητικὴ μετατροπὴ τῆς Ἁγίας Σοφίας σὲ ἰσλαμικὸ τζαμὶ καὶ σὲ ἡμέρα μάλιστα ποὺ εἶναι ἀφιερωμένη στὸν Κύριο (Κυριακή), τὸν ἀληθινὸ Θεό, τὸν Χριστὸ καὶ τὴν…Σοφία Του! (φωτογραφία ἀπὸ τουρκικὰ μέσα ποὺ προβάλουν ὅλα σήμερα τὸ τραγικὸ καὶ ἀναπάντεχο γεγονὸς).
Ὁ Μουεζίνης (αὐτὸς ποὺ καλεῖ κάθε τόσο σὲ ἰσλαμικὴ προσευχὴ μὲ τὴν φωνὴ του ἀπὸ τοὺς μιναρέδες), ὑπηρετοῦσε στὴν Αγια-Σοφιά ἀπὸ τὴν πρώτη μέρα τῆς προκλητικῆς μετατροπῆς της σὲ τζαμὶ καὶ μάλιστα ἐθελοντικά, γιὰ νὰ ἐνημερώνει τοὺς Μουσουλμάνους ποὺ ἔσπευδαν νὰ ἀπολαύσουν τὸν "θρίαμβο" ἀπὸ διάφορα μέρη τῆς Τουρκίας καὶ τοῦ κόσμου, σχετικὰ μὲ τὰ μέτρα τοῦ Κορωνοϊού μέσα στὸν καταπατημένο Ἱερὸ Ναό μας!
Πάνω λοιπὸν στὸν ἐνθουσιασμὸ καὶ τοῦ ἴδιου καὶ ὅλων γιὰ τὴν νέα "νίκη" τοῦ Ἰσλὰμ καὶ τῆς Τουρκίας κατὰ τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Ἑλλάδας, ἡ καρδιά του σταμάτησε, ἔπεσε καὶ πέθανε ἐκεῖ μέσα (συλλυπητήρια στὴν οἰκογένειά του), ἀφήνοντας ἐμβρόντητους ὅλους! Ὅσους κατάλαβαν καὶ ὅσους δὲν κατάλαβαν τὸ "σημεῖο" τῶν οὐρανῶν...

57 σχόλια:

  1. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει Θεός και όλοι θα τιμωρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω πιος θα ξαναπαι να παρη την θεση του και να ξανακελαιδιση μεσα στην αγια σοφια ..Αυτο πρεπη μα μας κανη να πυστεψουμε περισοτερο και να διναμοση την πυστιμας...και να τους κανη ολους αυτους να πυστεψουν επισης στον χριστο και στον χριστιανησμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεος...μαθε λιγη ορθογραφια...μας σκοτωσες...ουτε την πιστη δεν ξερεις να γραφεις.. δημοτικο δεν τελειωσες?

      Διαγραφή
    2. Την περίπτωση να έχει δυσλεξία ούτε καν ε; Να σκεφτόμαστε λίγο πριν ανταπαντήσουμε με τέτοιον τρόπο...

      Διαγραφή
    3. Και δυσλεξία να έχει υπάρχει και ο ορθογραφος!!! Ας τον λάβει υπόψιν του!!!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΠΩΣ Κ' ΕΜΕΙΣ), ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΧΑΡΑ???? ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΕΙ???? Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΜΕΤΑ, ΟΜΩΣ, ΔΟΜΗΤΩΡ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ. ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΓΑΠΗΣ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΗΡΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σιώπα άσε τούς άλλους να μιλούν...

      Διαγραφή
    2. Τι ανοησίες γράφεις;;; Αυτός πήγε με πρόθεση κατακτητή. Πήγε να βεβηλώσει τον Χριστιανικό Ναό... Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις;;; Άντε με τις παπαρολογιες της αριστεράς...καθηστε στην άκρη ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ...άιντε...

      Διαγραφή
    3. Καλά λέει τι χαίρεστε που πέθανε ένας άνθρωπος ??? Όπως όταν καίγανε τις υποτιθεμενες μάγισσες στο ΣΑΛΕΜ και ζητοκραυγαζαν από κάτω οι ανίδεοι άνθρωποι επειδή και αυτοί στο μυαλό τους πίστευαν ότι αυτο είναι το σωστό . Έτσι και εσείς πιστεύετε ότι καλά έπαθε και να μην σχολιάσω το φαινόμενο ότι νομίζετε ότι ήταν θεια δική και ταυτιζεται το θεο με την δικια σας τη μκκροπρεπεια ( οφθαλμός αντι οφθαλμού ) . Ντροπή

      Διαγραφή
    4. Αυτα σας μαθαινουν στη χοε;;;

      Διαγραφή
    5. Ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται! Ζει Κύριος ο Θεός ημών! Ο καθένας θα πληρωθεί με τα έργα του. Τοις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών?!!!!

      Διαγραφή
    6. Θεωρώ πως αν ο κύριος Ιησούς Χριστός που τα γνωρίζει όλα, έβλεπε πως θα μετανοουσε και θα σωζόταν όπως ο απόστολος Παύλος που ήταν χρήσιμο σκεύος στα χέρια του Θεού και έγινε Απόστολος σε όλα τα έθνη ,ο θεός δεν θα επέτρεπε να πεθάνει . Αν είχε έστω και μια ελάχιστη πιθανότητα να σωθεί η ψυχή του, λέτε πως ο αγαθός Θεός θα του την στερούσε; Σαφώς και όχι!!!! Θεωρώ πως είναι σημείο από τον ουρανό και όχι για τους πιστούς , αλλά για τους άπιστους . Εδώ όποιος ιερέας ιερατευε μέσα στον ναό που έχτισε ο Σολομώντας για οίκο θεού και είχε την παραμικρή αμαρτία , έπεφτε νεκρός. Για τον λόγο αυτό είχε πάνω του κουδουνάκια. Επίσης ήταν δεμένος με ένα σκοινί. Αν σταματούσαν να ακούγονται τα κουδουνάκια , σήμαινε πως ήταν νεκρός και τον τραβούσαν έξω από το σκοινί. Τώρα φυσικά είμαστε στην Καινή διαθήκη όπου μας συγχωρεί ο θεός και περιμένει να μετανοήσουμε όλοι και να σωθούμε.

      Διαγραφή
  5. O Ertogan pote na pesi 3eros mesa ston Iero Nao Tis Agias Sofias mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό παράδεισο εύχομαι τα ίδια και σε άλλους η Αγιά Σοφιά είναι ελληνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 2:07 μμ
      Οποιος πιστεύει ότι η σωτηρία είναι τόσο εύκολη, κοροϊδεύει τον εαυτό του και τους άλλους!!!
      Για πάει κανείς Παράδεισο χρειάζεται ορθή πίστη και καλά έργα.
      Πού είναι η απλή δικαιοσύνη του συγκεκριμένου μουεζίνη όταν πρωτοστατεί στην βεβήλωση του οίκου του αληθινού Θεού;;;

      Στ.

      Διαγραφή
    2. Και η ορθή πίστη πού είναι στον μουεζίνη;;;;;

      Διαγραφή
  7. Καλά θα κάνουμε να μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.Ο προηγούμενος Μητροπολίτης Μάνης,ΕΚΟΙΜΗΘΗ την ώρα που εκφωνουσε "τα σα εκ των σων". Θεία Δικη ήταν η Κοιμηση του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωσται αι βουλαί τού Κυρίου.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ.....

      Διαγραφή
    3. Οχι αυτό δεν ήταν τιμωρία αλλά ευλογία.. Δεν θα συγκριθει.!

      Διαγραφή
    4. Μπερδεμένος φαίνεσαι 2:27 μμ. Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ούτε τα οφθαλμοφανή!!! Κρίμα
      Μελέτα ορθόδοξα βιβλία και θα αρχίσεις να τα ξεχωρίζεις.

      Στ.

      Διαγραφή
    5. 2:27 μμ
      Πολύ μπέρδεμα...

      Διαγραφή
  8. Συλλυπητήρια στον άνθρωπο αλλα ο θεος είναι ένας κ μοναδικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς 3:19 μμ; Δεν είσαι Χριστιανός;;

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν το συνεχίζεις; Και λέγεται Ιησούς Χριστός. Όχι Βούδας ,ούτε Μωάμεθ , ούτε Κομφούκιος. Μην μπερδευομαστε !!!

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΡΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ,ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαχλαμάρες γράφεις ανώνυμε 3:59 μμ!!

      Διαγραφή
    2. Η Αγιά Σοφιά, ως γνωστόν, είναι χτισμένη πάνω στο παλαιότερο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας, το οποίο καταστράφηκε από τη Στάση του Νίκα!

      Διαγραφή
    3. Δεν κάνεις και καμιά έρευνα να δεις πώς γίνονταν οι ειδωλολατρικές τελετές; Όλα αθώα μάς τα παρουσιάζετε, εκτός από την πραγματική πίστη.

      Διαγραφή
  10. Η πρώτη φαπα έπεσε έρχεται καί άλλη σφοδρότερη δεν θα προλάβουν να χαρούν την Αγία Σοφία αρκετά σε τζαμί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλη η Τουρκία να γίνει στάχτη ι Αγία Σοφία θα στέκεται όρθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2020 - 1:51 μ.μ.
    ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΕΖΙΝΗ. Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΩΜΑΣΤΕ ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ! ΕΛΕΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΥ ΣΑΡΗΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ 82ος ΨΑΛΜΟΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ, ΜΕΧΡΙ .....ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ. ΘΕΡΜΟΑΙΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SITE????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός καταριέται;;
      Το να γράφεις την αλήθεια δεν είναι κατάρα.

      Διαγραφή
  13. Ο θεός ξέρει τη κάνει εγώ δεν λυπάμαι κανένα τους όπως αυτοί δεν μας λυπήθηκαν το 22 την γιαγιά μου τον παππού μου κ ένα ολόκληρο λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άγνωστες όι βούλες τού Κυρίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δείξει έλεος, πρώτα σε μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς ορθή πίστη δεν υπάρχει σωτηρία. Σωτηρία σε αντιχρίστους που έφυγαν μέσα στη δυσσέβεια δεν υπάρχει σύμφωμα με την αλάθητη διδασκαλία της Εκκλησίας!!

      Ξέχνα το.

      Ευλάβιος

      Διαγραφή
    2. 12:08 διόρθωση

      δεν υπάρχει σύμφωνα...

      Διαγραφή
  16. Να παει στο αναθεμα οπως και ολοι οι πιστοι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΩΜΕΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΕΧΩΜΕΝ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟ ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 3:33 μ
      Σωστοί Χριστιανοί δεν μπορεί να είμαστε αν δεν πιστεύουμε χριστιανικά και έχουμε νερουλιάσει τον Χριστιανισμό με τις οικουμενιστικές απόψεις ότι δεν χρειάζεται η ορθόδοξη πίστη για την σωτηρία!!!

      Αντιαιρετικός και Αντισχισματικός

      Διαγραφή
  18. Σάς αναφέρω νέα στοιχεία γιά τήν Αγ.Σοφία,γράφετε στόν τουρκικό τύπο από μαρτυρίες τούρκων επισκεπτών ότι
    όταν ακουμπούν στίς κολώνες της Αγ.Σοφίας τότε νοιώθουν άσχημα,κάτι σάν να καίγονται τά σωθικά τους,
    μιά φωτιά νά διαπερνά τό κορμί τους.
    Θά συμβούν,πιστεύω πολλα παρόμοια γεγονότα,ειναι ΘΕ'Ι'ΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, αλλά καί προειδοποιήσεις γι'αυτά πού έχονται στήν τουρκία,όλα πληρώνονται
    και ειδικώτερα η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΤΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.