26 Ιουν 2019

Τὸ πρόγραμμα τῆς Νέας Δημοκρατίας εἶναι ξεκάθαρα νεοταξικό: Ὑπὲρ τῆς «Κάρτας τοῦ Πολίτη»!

Σχόλιο ΙD-ont: Μὴν πεῖ κανεὶς μετὰ τὶς ἐκλογὲς «Δὲν τὸ ἤξερα», «Δὲν εἶχα διαβάσει τὸ Πρόγραμμα τῆς ΝΔ», «μὰ ποτὲ δὲν εἶχα ἀκούσει ὅτι ἡ ΝΔ θὰ ἔφερνε τὴν Κάρτα Πολίτη»... 
Ψηφιακὴ ὑπογραφὴ δὲν μπορεῖ νὰ ὑλοποιηθεῖ μαζικά, μὲ ἄλλο τρόπο, παρὰ μόνο μὲ τὴν Ἠλεκτρονικὴ Ταυτότητα - Κάρτα «Ἐξυπηρετήσεως» τοῦ Πολίτη.
Διαβάστε τὸ ἐπίμαχο ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ πρόγραμμα τῆς ΝΔ:

"...Χαρακτηριστικὸ παράδειγμα μίας τέτοιας παρέμβασης ἀποτελεῖ ἡ ἐφαρμογὴ ἑνὸς ἑνοποιημένου συστήματος ψηφιακῆς ταυτοποίησης καὶ ἠλεκτρονικῆς ὑπογραφῆς γιὰ ὅλα τὰ φυσικὰ καὶ νομικὰ πρόσωπα ποὺ θὰ ἁπλοποιήσει σημαντικὰ τὶς συναλλαγὲς τῶν πολιτῶν μὲ τοὺς φορεῖς τοῦ δημοσίου, θὰ βελτιώσει τὴν ἐξυπηρέτηση καὶ θὰ μειώσει τὸ λειτουργικὸ κόστος τόσο τοῦ κράτους ὅσο καὶ τῶν ἐπιχειρήσεων...".
Πηγὴ ἀποσπάσματος: 40η σελίδα τοῦ Προγράμματος τῆς Νέας Δημοκρατίας ἀπὸ τὴν ἰστοσελίδα τοῦ κόμματος (https://nd.gr/grammateies/programmatos)

Διαβάστε σχετικὴ παλαιότερη ἀνάρτηση ΕΔΩ

20 σχόλια:

  1. Ας ανοίξουν τα ματάκια τους όλοι οι άνθρωποι της εκκλησίας, πριν πάνε σαν τα πρόβατα αγεληδόν να ψηφίσουν αυτό το πανάθλιο κόμμα που το θεωρούν πατριωτικό. Μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ἔ;;ἐνῶ ἀπὸ τὰ 24 κόμματα,μόνο ὁ Μητσοτάκης θέλει τὴν κάρτα ! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ἔχουμε,ὅλα θὰ τὰ περάσουν,ὅποιοι καὶ ἄν ἔρθουν-κάποιοι ὅμως θὰ τὸ καθυστερήσουν...Αὐτοὺς ''μὲ τὸν λιγότερο δάκο''νὰ ψηφίσουμε.Ναί.Ποιὸς εἶναι λοιπόν;;ΠΆΣΟΚ;;ΣΥΡΙΖΑ;;ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;;ΚΚΕ;;ΛΕΒΕΝΤΗΣ;;
      ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;;ΑΝΤΑΡΥΑ;;ΚΚΕμλ ἤ ΜΛΚΕΕ;;ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ;;ΠΟΙΟΙ;;ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ !
      Καλλ
      Καλλ

      Διαγραφή
    2. Χ.Α.;;
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΘΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ Χ.Α.
      ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  2. Καλώς το επισημαίνετε αυτό για την κάρτα του πολίτη, αλλά δεν δίνετε εναλλακτική!
    Είναι το γνωστό πρόβλημα που τα κόμματα έχουν κάποιες σωστές θέσεις και κάποιες λάθος, τα ψηφίζεις για τα λίγα σωστά που λένε, δεν σου τα εφαρμόζουν, εφαρμόζουν όμως οπωσδήποτε τα λάθος. Και δεν μπορείς να ψηφίσεις για κάθε θέμα χωριστά! Αν βγει όμως, π.χ. τωρα ο Σύριζα, θεωρείτε ότι δεν θα προχωρήσει το εν λόγω θέμα; Και τι να το κάνω αν προχωρήσει διαλύοντας τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας και κάθε τι πατριωτικό;

    Καλώς τα επισημαίνετε κάποια πράγματα, αλλά δεν δίνετε διέξοδο. έχουμε φτάσει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ! Το καταλαβαίνετε; Πρέπει κάτι να γίνει. Τώρα! Θέλουμε δικούς μας ανθρώπους για υποψηφίους, που να πιστεύουν, οι οποίοι όμως πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια τετραετία ακόμα Σύριζα και όχι απλώς κάρτα του πολίτη θα δείτε αλλά κάθε αντεθνικό και αντιορθόδοξο νομοσχέδιο. Δυστυχώς ψηφίζεις αυτόν που θα κάνει την μικρότερη ζημιά. Κάθε κόμμα εκτός ΝΔ που ψηφίζουμε ουσιαστικά ενισχύει Σύριζα... Το ίδιο έγινε το 2015 και πέρασαν όλα πολύ πιο γρήγορα... Το 2015 ψήφισες μικρό και "θεωρητικά" πατριωτικό κόμμα και ενίσχυσες το Σύριζα και ουσιαστικά η ψήφος σου πούλησε την Μακεδονία. Όντως μην πεις αν ξανά ψηφίσεις έτσι γιατί ξεπουλήθηκαν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την προδοσία της Μακεδονίας ευθύνεται πρωτίστως και ασφαλώς ο κυβερνητικός συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πλην όμως είναι συνυπεύθυνη και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία δεν τόλμησε να έρθει σε ρήξη με τον ξένο παράγοντα και να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα καταγγείλει τη συμφωνία των Πρεσπών όταν έλθει στην εξουσία. Αντ' αυτού, ψέλλισε κάτι αοριστολογίες, ότι θα επιβλέψει την ορθή εφαρμογή της προς όφελος των εθνικών συμφερόντων κ.τ.λ. κ.τ.λ.
      Πλήρης Υποκρισία!!

      Διαγραφή
    2. Αδελφέ. σε αντιλαμβάνομαι, αλλά για τα θέματα της πίστεως ο ως άνω κυριούλης απέδειξε πως δεν νοιάζεται. Και αυτό είναι το ασυγκρίτως ασύγκριτο σε σχέση με όλα τα άλλα. Είναι υβριστής της ορθόδοξης παράδοσης. Θα θυμάσαι τι είπε περί ανωμάλων και λοιπών παρομοίων. Στα θέματα της πίστεως και της παραδόσεως δεν υπάρχει "λίγο έγκυος". Καλύτερα να μείνει αμόλευτο το χέρι σου, παρά να ρισκάρεις με αυτόν τον υποκριτή!

      Διαγραφή
    3. Εσύ θα ψηφίσεις μικρό κόμμα για να μείνει αμόλευτο το χέρι σου. Όμως θα ξαναβγεί αριστερά και θα γίνουν όλα όσα δεν θέλεις και για την Πίστη και για την Πατρίδα κατευθείαν όπως έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια... Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή.

      Διαγραφή
  4. "οἱ δὲ πορευθέντες ἠσφαλίσαντο τὸν τάφον σφραγίσαντες τὸν λίθον μετὰ τῆς κουστωδίας".(Ματθ. 27,66). Αυτός θα πάρει εντολή και θα την δώσει στη δική του "κουστωδία", για να ολοκληρώσει τα υπόλοιπα σφραγίσματα. Θα ρίξει την τελευταία ταφόπλακα σε όλα τα θέματα που άφησε ημιτελή ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του φαίνεται; Κι όμως είναι "ικανότατος"! Θα τα δούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε λεβέντες εδώ στο Ρωμαίικο!!!
    Που είναι τα υπόλοιπα ιστολόγια;;; Γιατί γλύφουν την ΝΔ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάπως έτσι ήρθε ο Σύριζα στην εξουσία (που έφερε τόση καταστροφή όση θα χρειαζόταν οι άλλοι 10 τετραετίες). Αλλά ξέχασα, κάποιοι έμειναν ατσαλάκωτοι και ασυμβίβαστοι.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με όλους σωστά τα λέτε!!! Όμως όταν μας φέρνουν την κάρτα στο πιάτο τι θα κανουμε;; θα την πάρουμε;; η θα πάρουμε τα βουνά;; αυτό δεν είναι πλήγμα κατά της Εκκλησίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΠΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΨΗΦΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ κ ΤΟΥΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ.
    ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α,ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΗΣΙΜΑ....ΣΟΛΕΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ....ΒΡΕ ΜΠΑΣ κ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ;;;;
    ΣΕ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ, ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ κ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ''.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν,Τ,Π Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ κ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....Ο ΚΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.....
    -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι θὰ κάνουμε.
      Τὰ σκουπίδια ποὺ μυρίζουν λιγότερο θὰ ἐπιλέξουμε.
      Κάδοι καθαροί,δὲν ὑπάρχουν !
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  8. Ευχοομαι απο καρδιας ο δεσποτης Χριστος να μην επιτερψει την εκδοση των ηλεκτρονικων ταυτοτητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "μπλε Σύριζα" έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γνωστός Αγιορείτης Γέροντας, κοινής αποδοχής, έδωσε ρητή εντολή στους προσκυνητές να μη ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ!
    Εμείς κάνουμε υπακοή γιατί αυτό είναι το ορθόδοξο, η υπακοή σε φωτισμένο άνθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ι δ ο υ συγγραφικες εργασίες για τη σ α τ α ν ι κ η ομήγυρη : Λέσχη Μπίλντερμπεργκ : αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο , των εκδόσεων Μπιμπης , Θεσσαλονίκη . To έγραψε ο αείμνηστος Τάσσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . Σ η μ ε ι α και τ ε ρ α τ α περιγράφονται στις σελίδες του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.