27 Φεβ 2019

Ἡ Ἀριστερὰ ὑπερασπιζόταν τρομοκράτες (17Ν), ἡ Δεξιὰ ὑπερασπίζεται παιδεραστές!

Ἀσημακοπούλου καὶ Κυρανάκης (μεγαλοστελέχη τῆς ΝΔ) βρέθηκαν χθὲς στὸ δικαστήριο καὶ ἡ μὲν πρώτη κατέθεσε ὡς μάρτυρας ὑπερασπίσεως τοῦ Νίκου Γεωργιάδη (καταδικάστηκε σε ποινή 28 μηνῶν γιὰ ἀσέλγεια ἀνηλίκων κὰτ΄ἐξακολούθηση) ὁ δὲ δεύτερος συμπαραστάθηκε ἐκ μέρους τῆς Νέας Δημοκρατίας στὸν μυστικοσύμβουλο τοῦ Προέδρου τους Μητσοτάκη! Ἡ μὲν ἀριστερὰ τόσα χρόνια κατέθετε στὰ δικαστήρια ὑπερασπιζόμενη δολοφόνους καὶ τρομοκράτες καὶ δικαίως κατακρίνονταν σφοδρῶς ἡ στάση της! Ἡ δεξιὰ ΝΔ ἔφτασε στὸ κατάντημα νὰ ὑπερασπιστεῖ ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ ἀνήθικα καὶ βδελυκτὰ ποινικὰ ἀδικήματα! Ὁ σεβαστὸς π. Ἰωάννης Ρωμανίδης εἶχε πεῖ: «Γιὰ τὴν Ἐκκλησία εἴτε ὁ ἄθεος μαρξισμὸς εἴτε ἡ δεξιὰ μασωνία εἶναι τὸ ἴδιο πραγμα»!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....


24 σχόλια:

  1. Είστε η μόνη σελίδα που βάζει τέτοιες θαρραλέες αναρτήσεις!
    ΠΟλλά από τα υπόλοιπα ορθόδοξα ιστολόγια χαιδεύουν την ΝΔ.... Γιατί υπάρχουν εξαρτήσεις!

    Κρατάτε γερά κι ο Θεός μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο!
      Τους βλέπω τους χριστιανούληδες να πάνε να ψηφίσουν μονοκούκι τον μπατρώτη τον Κούλη!
      Που να καταλάβουν τι έλεγε ο παπα Γιάννης Ρωμανίδης....

      Διαγραφή
  2. Ώστε αγοράκια ήτανε...
    Την αφρόκρεμα του βόθρου της μασονίας έχουμε στην ελληνική πολιτική σκηνή!
    Ποιος στην χάρη μας!
    Αναρωτιόμουν εδώ :
    http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/02/blog-post_26.html
    ..για το αν ήταν κοριτσάκια ή αγοράκια. Κάτι ήξερα φαίνεται...

    > «Η πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους εναντίον μου ήταν κατά πλειοψηφία καταδικαστική.

    Ναι, τους γνωστούς ανύπαρκτους κύκλους που επικαλούνται όλοι πριν τους χώσουν στην στενή.

    > Παρά ταύτα έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως στο Εφετείο θα δικαιωθώ».

    Μετάφραση: έχω μασόνους φίλους στο εφετείο και θα δικαιωθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από χρυσαυγίτικο, το παραπάνω κείμενο είναι και ξένο από το ευαγγέλιο του Χριστού. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την τρομοκρατία με την πολιτική του, η ΝΔ δεν το έκανε ποτέ αυτό με τους παιδόφιλους. Αλήθεια, αναρωτιέμαι, αν εσείς κατηγορούσασταν π.χ. για αποπλάνηση ανηλίκου, θα θέλατε να έρθει ένας φίλος σας στο δικαστήριο να πει ότι τουλάχιστον είχατε πρότερο έντιμο βίο; Γιατί αυτό κατέθεσε η Μισέλ. Θα θέλατε να έρθει ένας φίλος σας στο δικαστήριο να σας συμπαρασταθεί; Γιατί αυτό έκανε ο Κυρανάκης; Η ανθρωποφαγιά δεν είναι ίδιον των πνευματικών ανθρώπων αλλά των παλιανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάτος ο νεοδημοκράτης!!
      Άστο φίλε... δεν περνάνε εδώ αυτά...
      Η ΝΔ υπερασπίζεται με την πολιτική της την διενθή μασονία! Αυτό δεν το βλέπεις;;;

      Διαγραφή
    2. Τον αμερικανοσιωνισμό ξεχάσατε, κ. Ανώνυμε...

      Διαγραφή
    3. Είναι επιχείρημα αυτό ; Μα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ετάχθη υπέρ της παιδοφιλίας (τουλάχιστον φανερά). Αντίθετα, η δήθεν "θρήσκα" Ν.Δ. υπερψήφισε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους, κατ΄εντολήν βέβαια της ευρωμασονίας........

      Διαγραφή
    4. Η δήθεν θρήσκα Ν.Δ. δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης. Η επίσημη θέση του κόμματος ήταν ΟΧΙ: https://vouliwatch.gr/votewatch/voting/db8096a9-cb25-4670-a1d1-c7fc299a0790#articles

      Περίπου το 1/3 των βουλευτών ψήφισε Ναι, αλλά το ότι η ΝΔ ως κόμμα υπερψήφισε είναι ψέμα. Αλλά για το σύμφωνο συμβίωσης, για την ταυτότητα φύλου, για την αναδοχή τέκνων, για την διάλυση των θρησκευτικών και γενικά για όλα τα καταστροφικά έργα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι αυτοί που επέτρεψαν στον Τσίπρα να γίνει πρωθυπουργός και όχι αυτοί που αγωνίζονται να τον ρίξουν.

      Διαγραφή
    5. Όταν σαν κόμμα προωθείς φανατικά και επανειλημμένα την σεξουαλική αγωγή σε σχολεία (χρησιμοποιώντας και βιβλία διάφορων γνωστών ανώμαλων υποκειμένων), μυώντας ανυποψίαστα μικρά παιδιά στην σεξουαλική πράξη και ωθώντας τα με την περιέργειά τους σε αυτήν, φυσικά και δεν υπερασπίζεσαι απλώς τους παιδόφιλους, αλλά τους βοηθάς στην διαφθορά τους κιόλας. Θα βρουν πρόσφορο έδαφος οι παιδεραστές από τα σχολικά εγχειρίδια, τα οποία σβήνουν το φως του Θεού και ανάβουν πάθη και ακολασίες στα παιδιά. Θυμάστε πιθανώς μερικοί και σχολικά βιβλία που ανέφεραν ερωτικές σχέσεις μαθητών με μεγαλύτερους (ήταν το ξακουστό "Ο Σάκης / οσάκις" αν θυμάμαι καλά). Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν μερικοί είναι όντως βλάκες ή τους παριστάνουν, λέγοντας ότι τα κόμματα της βουλής, και ειδικά η ΝΔ, δεν υποστηρίζουν τους παιδόφιλους.

      Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το δαιμονικό που κάνει η ΝΔ. Όπως έγραψαν και άλλοι, είναι και αυτοί μασόνοι, όπως και οι συριζαίοι (και οι ΠΑΣΟΚοι, και οι ΑΝΕΛες, αι οι ΚΚΕδες, και οι ΠΟΤΑΜΙδες, και όλοι οι άλλοι). Και φυσικά προωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια σχέδια, πίσω από διαφορετική βιτρίνα κάθε φορά. Μη μας πείτε ότι υπήρξε ποτέ κόμμα με διαφορετικές εσωτερικές πολιτικές στην Ελλάδα. Όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης μας έσπρωχναν προς τα εδώ: στην ασωτία, την α-παιδία, την καταστροφή της παράδοσης, τον εκδυτισμό, την αποχριστιανοποίηση, την ενσωμάτωση με τους ευρωναζί, την καταστροφή της δημοκρατίας, την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Μερικά από αυτά μας τα ανακοίνωσαν και δημόσια, π.χ. η προσφώνηση της Μπενάκη στον μασόνο Παπούλια.

      Να μη μιλήσουμε και για τη Μακεδονία, την οποία πρώτος πούλησε ο δρακουμέλ.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Γεώργιε, πως είναι δυνατόν η επίσημη θέση του κόμματος στο νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης να είναι ΟΧΙ και ο Πρόεδρός της να το υπερψηφίζει ;; Επίσης, ο εν λόγω "Χριστιανός" Πρόεδρος καμάρωνε στο twitter επειδή η πρώην Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σιμόν Βέϊλ πρωτοστάτησε για την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων (=φόνος εκ προμελέτης) στη Γαλλία ! Ο Νεοδημοκράτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικύρωσε με περισσή σπουδή τον νόμο κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνία των Πρεσπών καθώς και τον νόμο περί δυνατότητας αλλαγής φύλλου από τα 15, αντί να τους αναπέμψει στη Βουλή ως πρόδηλα αντισυνταγματικούς. Ο "χριστιανός" Σαμαράς προώθησε τον περίφημα "αντιρατσιστικό" νόμο, με τον οποίο διώκεται κάθε εκδήλωση κατά της θεομίσητης ομοφυλοφιλίας και κάθε άλλης σεξουαλικής διαστροφής. Ο "πατριώτης" Σαμαράς είπε ότι πρέπει "να κάτσουμε στα τέσσερα" για ό,τι μας διατάξει η σιωνιστοκατευθυνόμενη ευρωατλαντική Χούντα. Ο ψευτοεθνάρχης Κ. Καραμανλής είπε ότι " η Κύπρος κείται μακράν" και ότι η επαίσχυντη Συμφωνία της Ζυρίχης για την Κύπρο "ήταν η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής του".
      Σημείωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων : Δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα Αριστερός ή Χρυσαυγίτης

      Διαγραφή
  4. Εάν το κείμενο απηχεί χρυσαυγίτικες απόψεις, τότε συμφωνεί μαζί τους η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μισελ Ασημακοπουλου δεν ηταν αυτη που τσιριζε στην βουλη κ ελεγε " ειμαι κ εγω εβραια ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι το κακό έχει να είσαι Εβραίος;

      Διαγραφή
    2. > Και τι το κακό έχει να είσαι Εβραίος;

      1) Αρνείσαι τον Χριστό. Σε αυτήν την περίπτωση ο ίδιος ο Χριστός είπε ότι δε θα υπάρξει δικαιολογία για αυτούς τους ανθρώπους.
      2) Είσαι ρατσιστής. Στην πραγματικότητα, ο μόνος ρατσιστικός λαός στην γη είναι οι Εβραίοι. Διώκουν άλλες ράτσες από την κλεμμένη χώρα "τους" και κάνουν ακόμα και στείρωση σε ανυποψίαστους ανθρώπους που έφτασαν σαν μετανάστες εκεί (υπήρχαν άρθρα για αυτό).
      3) Έκλεψες τα εδάφη ολόκληρου λαού (Παλαιστίνη), τον οποίον εξευτέλισες, εκφόβισες και εξολόθρευσες.
      4) Είσαι παγανιστής (βλέπε καμπάλα) και προωθείς τα ακριβώς αντίθετα από όσα ο Θεός διέταξε στην Π. Διαθήκη (ομοφυλοφιλία, διεθνισμό, ταραχές, σφαγές, διχόνοια, κ.α.).
      5) Ανήκεις σε μια φυλή και σε ένα κράτος που προκαλεί συνεχώς προβλήματα, πολέμους και πόνο σε όλη την γη (βλ. Παλαιστίνη, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική, κ.α.).
      6) Κατά κοινή ομολογία, ανήκεις σε μια φυλή σχιζοφρενική, που βλέπει παντού εχθρούς και επιτίθεται στον καθένα χωρίς αφορμή και αιτία. Αυτή η νοητική κατάσταση των Εβραίων προφητεύθηκε στην Π.Δ. για όταν οι Εβραίοι έφευγαν από τον δρόμο του Θεού.
      7) Πιστεύεις στην ανωτερότητα της φυλής σου ονομάζοντας όλες τις υπόλοιπες φυλές "κτήνη" και "υπηρέτες των Εβραίων" (υπάρχουν ευρέως αναγνωρισμένοι ραβίνοι που το λένε ξεκάθαρα αυτό), ακριβώς όπως έκαναν οι ναζί.

      Σχεδόν όλοι, αν όχι εντελώς όλοι, οι Εβραίοι είναι ένοχοι για πολλά από αυτά, ατομικά ή συλλογικά.

      Ακόμα και πρώην Εβραίοι που μεταστράφηκαν στην Ορθοδοξία, δέχονται ότι η φυλή τους είναι άκρως επικίνδυνη. Λίγα μόνο από τα πολλά παραδείγματα είναι: Benjamin H. Freedman, Brother Nathanael Kapner.

      https://www.youtube.com/watch?v=KUL-f-f7Kec
      https://www.youtube.com/watch?v=e70GJYKZvI8
      https://www.youtube.com/watch?v=fGTp1Q162Gw

      Διαγραφή
    3. > Και τι το κακό έχει να είσαι Εβραίος;

      Ακόμα και αν δεν ήταν κακό να είσαι Εβραίος, το γεγονός ότι αυτοπροσδιορίζεσαι σαν Εβραίος και ταυτόχρονα μπλέκεις στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος, είναι κακό. Πολύ κακό. Υπερβολικά κακό.

      Διαγραφή
    4. Πάντως είναι βαπτισμένη η κα Μισέλ Ασημακοπούλου, εξ όσων γνωρίζω και την βάπτισεν ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, ο οποίος κατά πρόρρηση συγχρόνων αγίων ,θα είναι αυτός που θα πάρει την ΚΠολη, όταν μας την δώσουν,"Κωνσταντίνος βασίλευεν όταν έπεσεν η Πόλη και Κωνσταντίνος θα την παραλάβει". Αυτό το ακούγαμε προ πολλών ετών ότι ο Κωνσταντίνος ο Εξσδάτυλος θα πάρει την Πόλη , και έλεγαν ότι είναι όντως εξαδάκτυλος. Δεν είναι όλοι μασόνοι, μπορεί μερικοί, αλλά η γενίκευση δεν είναι καλή,

      Διαγραφή
    5. Γιωργακη, να διαβασεις τους αγιους Πατερες να δεις τι κακο εχει να εισαι εβραιος το 2019 μ.Χ.

      11:16 αφου ειναι βαπτισμενη κ την βαπτισεν ο βασιλευς Κων/νος τρεχα τωρα τον Οκτωβριο να ψηφισεις την βαπτισμενην κ μετα να ροχαλισεις ησυχος.

      Διαγραφή
    6. Εχει δικιο ο 11 16. Η κ.Ασημακοπουλου ειναι βαπτισμενη. Ειναι καλη. Δεν ειναι σαν τους αλλους.
      Τωρα αλλο που πηγε να υπερασπιστει εναν συναδελφο της βουλευτη που "εχωνε" ανηλικα αγορακια.
      Σιγα τα λαχανα. Το παιδι της "εχωνε" η του 11:16 ;

      Διαγραφή
    7. 11 16 η γενικευση δεν ειναι καλη (ειδικα αν εισαι κ βαπτισμενος...)
      Καλο ειναι να πηγαινεις μαρτυρας υπερασπισεως σε παιδεραστες.

      Υ.Γ Θα επρεπε να ηταν το δικο σου παιδι στη θεση του Μολδαβου.

      Διαγραφή
    8. Γιωργη μου στον ελευθερο σου χρονο αναβεις επταφωτες λυχνιες πασα μου ;

      Διαγραφή
  6. Η ΝΔ, η χαριτόβρυτος Κεντροδεξιά, σιωπά ιχθυοπρεπώς και στηρίζει «παρδαλά» νομοσχέδια, διότι είναι κόμμα, βεβαίως, ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Κόμμα το οποίο επιδίδεται σε κάποια τσιμπολογήματα πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας για να παραπλανά τους αφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλει και ...ευρωβουλή...η..Μισέλ....δεν χόρτασε με αυτά που πήρε σαν ..βουλευτής...θέλει παραπάνω...ψηφίστε κορόιδα..τέτοιους...ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,
    ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ,
    ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω το φρικιαστικο Ελληνικό νομοθέτημα που ψήφισαν ΟΛΟΙ οι Έλληνες/δες βουλευτές ώστε να χαρακτηριστουν οι εγκληματιες παιδόφιλοι-παιδεραστες ως ανάπηροι με ποσοστο αναπηρίας 30% τοις εκατό , ψηφίζουμε κατά του Ελληνικού νόμου υπερ των παιδεραστών ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕς...... https://secure.avaaz.org/community_petitions/en/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.