26 Ιαν 2018

Στὶς 4 Φεβρουαρίου τὸ Συλλαλητήριο γιὰ τὴ Μακεδονία στὴν Ἀθήνα! Ἀπομακρύνθηκε ὁ μυστήριος ἀρχικὸς διοργανωτὴς Μιχάκης!

Ἔπειτα ἀπὸ μία μαραθώνια σύσκεψη σὲ κεντρικὸ ξενοδοχεῖο τῆς Ἀθήνας, οἱ Παμμακεδονικὲς Ἑνώσεις, οἱ φορεῖς καὶ τὰ σωματεῖα ποὺ ἐμπλέκονται ἔμμεσα ἢ ἄμεσα στὸ Μακεδονικὸ ζήτημα συναποφάσισαν ὅτι τὸ Συλλαλητήριο γιὰ τὴ Μακεδονία στὴν Ἀθήνα θὰ πραγματοποιηθεῖ τὴν Κυριακὴ 4 Φεβρουαρίου, στὶς 14:00.
Φορεῖς, σωματεῖα καὶ ἑνώσεις ξεκαθάρισαν στὸν νεαρὸ Δημήτρη Μιχάκη ὅτι δὲν ἔχει καμία θέση στὸ Συλλαλητήριο τῆς Ἀθήνας γιὰ τὴ Μακεδονία καὶ ὅτι ἡ διοργάνωση ἀνήκει πλέον στὶς Παμμακεδονικὲς Ἑνώσεις καὶ σὲ ἄλλους φορεῖς ποὺ ὁρίστηκαν μέλη τῆς Συντονιστικῆς Ἐπιτροπῆς.
Ἀπὸ τὴν ἴδια σύσκεψη προέκυψαν τὰ πρόσωπα ποὺ θὰ ἐκπροσωποῦν τὴ Συντονιστικὴ Ἐπιτροπὴ στὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐνημέρωσης. Μεταξὺ αὐτῶν βρίσκεται καὶ....
ὁ Μιχάλης Πατσίκας, συνδιοργανωτὴς τοῦ Συλλαλητηρίου τῆς Θεσσαλονίκης καὶ ὁ Στέργιος Καλόγηρος, ἰδιοκτήτης τοῦ Βεργίνα TV.
Οἱ πιέσεις ἀπὸ ὅλες τὶς πλευρὲς (Σύνδεσμοι Ἀποστράτων, Χριστιανικὰ Σωματεῖα, Μακεδονικοὶ Σύλλογοι) γιὰ τὴν ἀπομάκρυνση τοῦ Δημήτρη Μιχάκη ἦταν ἀφόρητες. Ἔτσι τὰ δύο συγκεκριμένα πρόσωπα τῶν Παμμακεδονικῶν Ἑνώσεων ποὺ στήριζαν τὸν Μιχάκη ἀναγκάστηκαν νὰ κάνουν πίσω προκειμένου νὰ σωθεῖ ἡ τιμὴ τοῦ Συλλαλητηρίου.
Πηγή: thestival.gr

10 σχόλια:

  1. Οι λέξεις "αριστερά" και "δεξιά" δεν σημαίνουν τίποτα, ειδικά στις μέρες μας που δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί ηγέτες ή κόμματα.
    Το κακό με τη Χ.Α. δεν είναι ότι είναι ακροδεξιοί (που ούτε αυτό είναι στην πραγματικότητα, αλλά απλά αυτό παριστάνουν για να μοιράσουν τα πρόβατα).
    Το κακό είναι ότι καθοδηγείται από μέλη-σατανιστές.
    Όχι ότι τα υπόλοιπα κόμματα είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα...
    Ίσως να είναι και 10 φορές χειρότερα.

    Πάντως, με τόσο ευέξαπτα χριστιανικά σωματεία, είναι να αναρωτιέται κανείς πως δεν ενδιαφέρονται που ο αρχιεπίσκοπος και οι μισοί (αν όχι σχεδόν όλοι) οι επίσκοποι/μητροπολίτες έχουν γίνει κολλητήρια με τον Τσίπρα, τον Μπουτάρη και τους ομοίους τους, τους ακροαριστερούς και ανθέλληνες! Και που βοηθούν και καθοδηγούν το έργο τους! Εκεί μούκο...

    Όλα για το φαΐ και την καλοπέραση συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.
    Δεν ξέρω τι άλλο κληρονομήσαμε από τον Αλέξανδρο εκτός από ένα κομμάτι γης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά τί λές;;;;
      Ἀκους φίλε μου τί λές;;
      Καί κυρίως,ἐλέγχεις τόν ἐαυτό σου γιατί τά λές;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αδελφέ μου, σε όλα συμφωνώ εκτός από αυτά που λες για τα Χριστιανικά Σωματεία. Χρειαζόμαστε τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία, ειδικά αυτά που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κάνουν μεγάλο αγώνα γενικά, που ίσως δεν γνωρίζεις.

      Υ.Γ Μάλλον για αυτό σου λέει έτσι η Καλλιόπη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2018 - 11:37 π.μ.20 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:24 μ.μ.

      Δε λέω ότι δε χρειάζονται χριστιανικά σωματεία, ούτε αμφισβητώ την προσφορά τους, ούτε τα κατακρίνω για τις αντιδράσεις τους στο θέμα, απλά λέω ότι έχουν τραγικά και αδιανόητα δίπλα στάνταρ. Αν δεν είχαν διπλά στάνταρ, ένας Χ.Α.-της (που κανείς δεν τον ήξερε) στη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου δε θα ήταν τίποτα σε σύγκριση με κάποιους επισκόπους που συνεργάζονται με την εκάστοτε κυβέρνηση στην καταστροφή της πίστεως και του έθνους.

      Αυτή η διαφορά συμπεριφοράς σημαίνει ότι είναι υποκριτές ή ότι σερβίρουν την ίδια προπαγάνδα που σερβίρουν τα ΜΜΕ (ότι τα υπόλοιπα κόμματα είναι καλύτερα από την Χ.Α. και ότι η Χ.Α. είναι ο μπαμπούλας που όταν φύγει από τη βουλή όλα θα είναι τέλεια κ.ο.κ.) ή ότι είναι ακατήχητοι ή ότι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ή όλα τα παραπάνω μαζί.

      Απλά, με αηδιάζει αυτή η "επιλεκτική όραση" που βλέπει πράγματα που είναι ασήμαντα και παραβλέπει τα πελώρια θηρία που απειλούν τα πάντα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, με ποιο δικαίωμα και ποια δικαιολογία αφαιρούν ένα άτομο από τους αρχικούς διοργανωτές με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις; Αυτό είναι φασισμός! Μόνο αν ήταν ανθέλληνας θα έπρεπε να τον αφαιρέσουν. Δεν έσωσε καθόλου την τιμή του συλλαλητηρίου (όπως γράφει το άρθρο), αλλά σπίλωσε την τιμή των ενώσεων και των σωματείων! Δηλαδή, σε όλα αυτά τα άτομα που (κακώς) ψήφισαν Χ.Α., αυτή η πράξη τι δηλώνει; Γιατί εγώ το διαβάζω σαν "δεν είστε Έλληνες και δεν έχετε κανέναν δικαίωμα σε τίποτα".

      Διαγραφή
  2. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το διοργανώσει......θα αποφύγω κάθε απόπειρα από τα σατανικά ΜΜΕ που θα επιχειρήσουν να επηρεάσουν τη σκέψη μου ώστε να μην παρευρεθώ στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου. Γιατί απλά βαθιά μέσα μου η ΨΥΧΗ μου περιμένει πως και πως να συναντηθώ με όλους εσάς στο ανθρώπινο ποτάμι που θα δημιουργηθεί εκείνη την ημέρα. Πως θα μπορούσαν να είμαι απών από την ιστορία που θα γραφτεί. Πως θα μπορούσα να είμαι ακάλεστος στη γιορτή που θα παρευρίσκονται τόσοι και τόσοι αόρατοι προσκεκλημένοι που αποτελούν το απαύγασμα την ιστορίας αυτού εδώ του έθνους. Δεν μπορώ να προδώσω την ιερά μορφή του Μ. Αλεξάνδρου, τον φίλο μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητροπολίτης Σπάρτης, Ευστάθιος: «Καλώ τον λαό να πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας- Έξω από αυτό οι... υποψήφιοι πολιτικοί».

    https://www.vimaorthodoxias.gr/egrapsan-s-emas/spartis-efstathios-sto-vima-orthodoxias-kalo-ton-lao-na-paei-sto-syllalitirio-tis-athinas-exo-apo-afto-oi-ypopsifioi-politikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου.

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.

    https://vasilinos.wordpress.com/2018/01/25/εκτακτη-ειδηση-macedonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου: Ο Χριστός θα μας εμέσει.

    https://vasilinos.wordpress.com/2018/01/26/ο-χριστός-θα-μας-εμέσει-macedonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβασα οτι θα προτεινουν στον Μικη και στον Μεσογαιας να μιλησουν. Μακαρι να μην ειναι αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.