17 Μαΐ 2016

Σουηδία: Τέλος οἱ κάρτες καὶ τὰ μετρητά! Ἔρχεται τὸ ἀποτύπωμα τῆς παλάμης! Ἐνθουσιασμένο τὸ ΣΚΑΙ!

9 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ17 Μαΐου 2016 στις 1:17 μ.μ.

    ...Υπάρχει και το βραβείο της ΑΝΟΙΧΤΗΣ παλάμης - κοινώς ΜΟΥΤΖΑ - το οποίον θα λάβουν επαξίως οι άθεοι και εκφυλισμένοι Σουηδοί, οι οποίοι υιοθετούν ασμένως κάθε νεοταξική βρωμιά, ανωμαλία και αντίχριστη συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό τώρα τί είναι? δεν είναι το χάραγμα? αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει ποτέ την Αποκάλυψη του Ιωάννη? είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί το θέμα της εκκλησίας και του χριστιανισμού το έχουν ξεπεράσει!Έχουν πεποίθηση ότι ο άνθρωπος μπορεί να αυτοργανωθεί χωρίς τη πρόνοια του Θεού,χωρίς το Θεό να μπαίνει..στα πόδια τους!Οι περισσότεροι είναι άθεοι,άντρες μεταξύ τους παντρεύονται,και γυναίκες τα ίδια,γυναίκες παπάδες σε ευαγγελικές 'εκκλησίες΄,αλλά οργάνωση και πειθαρχία αξιοζήλευτη!Αν ο αντίχριστος ψάχνει πεδίο δράσης η Σουηδία αποτελεί άριστη επιλογή για αρχή!Αν τους μιλήσεις περί Χριστού,θεολογικά θέματα,νοερά προσευχή,ορθόδοξη πατερικότητα θα σε κοιτάνε παράξενα,σαν να ήλθες από το παρελθόν,θα σε έβαζαν καραντίνα ως τοξικομανή για αποτοξίνωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ18 Μαΐου 2016 στις 12:09 π.μ.

      Φαντάσου αδελφέ μου πόσο τυφλωμένοι και εκφυλισμένοι είναι, ώστε ενώ έχουν κατακλυστεί από μουσουλμάνους που βιάζουν τις γυναίκες τους σωρηδόν, αυτοί ετοιμάζονται για...πόλεμο με την Ρωσία ( εδώ γελάμε βέβαια...).

      Δεν βλέπουν ότι σε λίγο η χώρα τους θα είναι ισλαμική, αλλά θεωρούν Νο1 εχθρό τους την Ορθόδοξη Ρωσία...

      Η βλακεία τους δεν έχει όρια !!!

      Πρόκειται για το μακράν πιο εκφυλισμένο κράτος της ήδη εκφυλισμένης Δύσης.

      Διαγραφή
  4. Τὀ πρόσωπό μας κτυποῦν,τό καθ'ὁμοίωσιν
    καί τήν ἐλευθερία μας ζηλεύουν
    θέλουν νά μᾶς ἀποκτηνώσουν,τά δουλάκια τοῦ ἐξαποδῶ
    ΘΕΛΟΥΝ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ;;
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Νέα Τάξη σχεδιάζει να αντικαταστήσει την ανθρώπινη δραστηριότητα με ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου οι άνθρωποι να μη έχουν πλέον λόγο ύπαρξης...

    ... και αποχαυνωμένοι να ζουν σε γκέτο, προσκυνώντας τον παγκόσμιο ηγέτη που θα τους παρέχει στέγη, τροφή και νερό.

    Έτσι δημιουργούνται ακόμα και δικηγόροι ρομπότ, όπως ο ROSS, ο οποίος χρησιμοποιεί την υπερυπολογιστική δύναμη του Watson της IBM για να μπορεί να «χτενίζει» δεδομένα και, με την πάροδο του χρόνου, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Business Insider», θα μάθει να εξυπηρετεί καλύτερα τους χρήστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε δεκάρα τσακιστή για προιόντα διαφημιζόμενα στο νεοταξικό χαμαιτυπείο του Αλαφούζου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΘΕΩΡΕΙΤΩ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ,
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΡΕΑΣ !
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.