27 Ιουν 2015

Μὲ τὴν ψῆφο σου νὰ συμπεριφερθεῖς ἐπιτέλους σὰν τὸν Ὀδυσσέα

Γράφει  Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Οἱ μνηστῆρες-τοκογλύφοι τῆς Ἑλλάδας τί τέλος θὰ ἔχουν μέσα στὴν Παγκόσμια Ὀδύσσεια τς Οἰκονομίας; Ἀρθρογραφούσαμε στὶς 18 Ὀκτωβρίου τοῦ 2014.
Στὶς 5 τοῦ Ἰουλίου 2015 ἡμέρα Κυριακή, μέρα τοῦ ΘΕΟΥ πρέπει ὁ κάθε Ἕλληνας νὰ βγάλει ἀπὸ μέσα του τὸν Ὀδυσσέα ποὺ ἔχει καὶ νὰ πάει νὰ ψηφίσει μὲ πολυμήχανο καὶ ὄχι μὲ ἀμήχανο μυαλό. Σήμερα ἡ Ἑλλάδα αἰσθάνεται σὰν ἕνας χλευασμένος Ὀδυσσέας ποὺ περιφέρεται σὰν ζητιάνος ἔξω ἀπὸ τὸ πλούσιο ἀρχοντικό του. Καὶ τὸ πλούσιο ἀρχοντικό μας εἶναι ἡ πατρίδα ποὺ θέλουν νὰ τὴν ἁρπάξουν ἀπὸ τὰ Ἑλληνικὰ-Ὁμηρικὰ χέρια μας.
Ὅμως τί κάνει ὁ πρόγονός μας Ὀδυσσέας;
"Ὅταν ὁ Ὀδυσσέας φτάνει στὴν Ἰθάκη, ἡ μεγίστη ἐπιθυμία του εἶναι... Νὰ Πάρει Πίσω Τὸν Κόσμο Του, τὸν κόσμο ποὺ τοῦ ἔκλεψαν. Παρὰ τὴν μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεῖ τὴν ἀνωνυμία του καὶ μεταμορφωμένος σὲ....
ζητιάνο ἀπὸ τὴν Θεὰ Ἀθηνᾶ, πηγαίνει στὸ παλάτι ὥστε νὰ ἐλέγξει τὴν κατάσταση καὶ νὰ πάρει τὶς πληροφορίες ποὺ θέλει, ὑπομένοντας Καρτερικὰ Τὶς Προσβολὲς Καὶ Τὴν Χλεύη Τῶν Μνηστήρων".
Ὁ πολυμήχανος Ὀδυσσέας ἔχει πλέον στοχοποιήσει τοὺς μνηστῆρες –λεηλατητὲς τῆς ζωῆς του καὶ γνωρίζει ἀπὸ τὴν ὀνομασία τοῦ καθενὸς τὴν ἐπικινδυνότητά του.
"Ο ἰσχυρότερος ἀντίπαλός του εἶναι ὁ ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Ἡ λέξη μιλᾶ ἀπὸ μόνη της. Εἶναι ἡ Ἀντι-Νόηση, εἶναι ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖο θολώνουν τὶς καταστάσεις καὶ τὴν πραγματικότητα ὥστε Νὰ Μὴν Σκεφτόμαστε Καθαρὰ Καὶ ἔτσι μποροῦν Νὰ Μᾶς Ἐλέγχουν καλύτερα. Ὁ ἑπόμενος εἶναι ὁ ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αὐτὸς Ποὺ Μάχεται Μὲ Κάθε Τρόπο, Μὲ Εὖρος, Μὲ Κάθε Μέσον, Ὁ Δεινὸς Καὶ Ἀδίστακτος Μαχητής. Μὲ τὴν σειρὰ ἔρχεται Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ… Αὐτὸς Ποὺ Διαστρεβλώνει Τὸν Νόμο Καὶ Τὴν Τάξη Τῶν Πραγμάτων, Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ… Αὐτὸς Ποὺ Ἄγει Τὸν Λαό,
Πού Τὸν Παρασύρει Μὲ Τὴν Βοήθεια Το Ἀντι-Νόου. Πού Τὸν Μετατρέπει σὲ κατευθυνόμενη Ἀγέλη! Ἐπειδὴ κανένα ὄνομα στὰ Ὁμηρικὰ ἔπη δὲν εἶναι δοσμένο στὴν τύχη! Ἃς στείλουμε τὴν δημοκρατικὴ ψῆφο μας σὰν τὰ βέλη τοῦ Ὀδυσσέα στοὺς μέσα ἀλλὰ καὶ στοὺς ἔξω ἐνδιαφερόμενους.

Τὸ Σάββατο στὶς 12:00 τὸ μεσημέρι ἡ συνεδρίαση τῆς Βουλῆς - Θὰ ἐπικυρώσει τὴν πρόταση γιὰ διεξαγωγὴ δημοψηφίσματος στὶς 5/7
Αἰφνιδιασμὸς καὶ παγωμάρα... ἡ πρώτη ἀντίδραση τῶν Βρυξελλῶν στὴν ἀπόφαση γιὰ δημοψήφισμα (bankingnews.gr).

Ἄρθρο σὸκ ὄχι ἀπὸ κάποιο ἑλληνικὸ μέσο ἐνημέρωσης ἀλλὰ ἀπὸ τὸ Foreign Policy, ὑποστηρίζει ὅτι ὁ πραγματικὸς λόγος ποὺ οἱ Γερμανοὶ ἀρνοῦνται νὰ δεχθοῦν ὁποιαδήποτε λύση στὸ “ἑλληνικὸ ζήτημα” ἔχει νὰ κάνει μ΄ ἕναν καὶ μόνο λόγο: τὸ ναζιστικό τους παρελθόν! (defencenet.gr)

Μὲ τὴν ψῆφο σου νὰ πεῖς ΟΧΙ στὸν διχασμό, ΟΧΙ στὴν παράταση τῆς οἰκονομικῆς κατοχῆς, ΝΑΙ στὸ μέλλον τῶν παιδιῶν σου …
ΑΔΕΛΦΙΑ τὸ ψευτορωμαίικο φεύγει πίσω… ὅποιο καὶ νὰ εἶναι τὸ ἀποτέλεσμα.
Τώρα πρέπει νὰ εἴμαστε ἑνωμένοι γιατί οἱ γεωπολιτικὲς ἐμπλοκὲς στὴν γειτονιὰ μας καραδοκοῦν μὲ διάφορους πρόθυμους καὶ πληρωμένους  προβοκάτορες.

32 σχόλια:

  1. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 9:18 π.μ.

    "ΟΧΙ στο διχασμό". Μα το διχασμό τον σπέρνουν πρωτίστως αυτοί που μιλούν για προδότες, για πουλημένους, για γερμανοτσολιάδες κ.λπ. Αυτοί που μετατοπίζουν μονίμως το κόστος διατήρησης ενός μη βιώσιμου Δημοσίου Τομέα στην ιδιωτική οικονομία και έτσι γέμισαν τον τόπο με ανέργους και χαμηλόμισθους.
    "ΟΧΙ στην παράταση της οικονομικής κατοχής". Σύμφωνοι, αλλά το λογαριασμό ποιος θα τον πληρώσει, αγαπητέ κ. Βαρδάκα; Εγώ πάντως πρόσθετους φόρους για να πληρώνονται οι αργόμισθοι του Δημοσίου Τομέα και οι συνταξιούχοι των 55 ετών δεν πληρώνω.
    "ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας". Άραγε τι μέλλον οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας; Ένα μέλλον όπου θα πληρώνουν αενάως εισφορές και φόρους για να μισθοδοτούνται άχρηστοι ΔΥ και να παίρνουν σύνταξη αυτοί που έζησαν τη ζωούλα τους και μας έστειλαν να πληρώσουμε το λογαριασμό;
    Το ψευτορωμαίικο θα φύγει. Αλλά όχι φυσικά επειδή ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο θίασός τους είναι άξιοι για κάτι τέτοιο. Αλλά γιατί ο καλός Θεός θα δώσει και μέσα από την καταστροφή που θα επιλέξει η παράταξη των εύκολων λύσεων θα καθαρίσει τους κόπρους του Αυγείου και θα φέρει στην ηγεσία πιστούς ανθρώπους και όχι άθεους που θα πράξουν το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας επιτρέπω να υβρίζετε όλους συλλήβδην τους Δημόσιους Υπάλληλους ! Αλήθεια, οι Πυροσβέστες και οι Πιλότοι της Π.Α. που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος (π.χ. Ηλιάκης) δεν ήταν Δημόσιοι Υπάλληλοι ; Μήπως δεν υφίστανται (πέραν των τιμίων) και απατεώνες ή διαπλεκόμενοι "επιχειρηματίες" ;
      Επίσης, η Τρόϊκα και οι έγχωριοι πολιτκοί υπηρέτες (λακέδες) της δεν επέβαλαν επαχθή έως καταστροφικά μέτρα και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους ελευθ. επαγγελματίες και τους εμπόρους ;
      Φαίνεται, όμως, ότι η νεοφιλελεύθερη γκαιπελική προπαγάνδα των ελεεινών εξωνημένων φιλομηνημονιακών Μ.Μ.Ε. έχει καταφερεί πολλά στο να διχάσει τον ελληνικό λαό με τεχνητά ψευτοδιλήμματα (δηλαδή πετυχαίνει διάνα το "διαίρει και βασίλευε").
      Τέλος, ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός (όπως άλλωστε και ο Μαρξισμός) είναι εντέλως ασύμβατος με το Ευαγγέλιο και τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

      Διαγραφή
    2. Σε παρακολουθώ καιρό τώρα...
      Κάνεις κρα ότι είσαι νεοφιλελεύθερος νεοδημοκράτης. Ας είσαι ό,τι θέλεις. Αλλά να ξέρεις ότι πάνω από όλα είσαι ορθόδοξος χριστιανός. Έχεις τα μυαλά του παππού μου στα πολιτικά.
      Είναι ντροπή τουλάχιστον μην και πω και βαρύτατη πνευματική προδοσία ένας πιστός χριστιανός να υποστηρίζει με τόσο πάθος μασώνους πολιτικούς που διέφθηραν την πατρίδα μας και εξαθλίωσαν τον υπερήφανο ελληνικό λαό.
      Και κάτι άλλο: Γιατί μπαίνεις στο Ρωμαίικο αφού έχεις αυτές τις απόψεις;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Aνωνυμε 2:59 συμφωνω μαζι σας ,οι μασωνοι βρησκονται σε πανικο.Οι αμερικανοι και ο ανθρωπος τους ο Τσιπρας προσπαθουν και ορθως να επιχειρησουν διορθωτικες κινησεις ,Το δημοψηφισμα ειναι μια τετοια κινηση και εμας τους Ελληνες που σχεδον ολοι ειμαστε Χριστιανοι μας συμφερει μια τετοια κινηση.Απο την αλλη οι εβραιομασωνοι της ευρωπης δεν καταλαβαινουν γρι.

      Διαγραφή
    4. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 4:46 μ.μ.

      Είμαι εγγεγραμμένος στο RSS του Ρωμαίικου, γιατί βρίσκω σε αυτό ενδιαφέρουσες αναρτήσεις. Ξέρετε, δε μονοπωλείτε τη Ρωμιοσύνη.

      Ψήφισα ΝΔ στις εκλογές του Γενάρη και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω, ούτε σε μια δημοκρατική κοινωνία, ούτε -πολύ περισσότερο- μεταξύ Ορθόδοξων αδελφών. Επίσης, είμαι φιλελεύθερος στον οικονομικό άξονα και δε βλέπω πού είναι το κακό (ή το αντιχριστιανικό) σε αυτό. Αν υπήρχε η δυνατότητα, θα επέλεγα το χριστιανικό κοινοτισμό. Εφ' όσον όμως δεν είμαστε ακόμη εκεί και έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ φιλελευθερισμού και κρατισμού, σαφώς και απορρίπτω τον κρατισμό.

      Δεν ξέρω ποιον λέτε μασώνο. Εγώ πάντως δεν ψήφισα κανένα μασώνο. Είναι γεγονός ότι η ΝΔ έχει μεγάλο μερίδιο στην πνευματική εξαχρείωση της πατρίδας μας (και η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. γενικότερα). Όμως ο υπερήφανος ελληνικός λαός καλό είναι να ξεκαβαλίσει λίγο το καλάμι και να συνειδητοποιήσει την βαθιά ηθική του σήψη.

      Η μακροοικονομική συνταγή της Αγίας Γραφής είναι ξεκάθαρη: Αν ζούμε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, το έθνος μας θα ζει με ευημερία. Κανένα από τα κόμματα της Βουλής δεν έχει τέτοιες οικονομικές αντιλήψεις. Όμως αντί να κάνω πρωθυπουργό έναν δηλωμένο άθεο, που κάποτε αποχωρούσε διαμαρτυρόμενος από την αίθουσα της Βουλής, επειδή γινότανε αγιασμός, και πιστεύει πως το ’21 ήταν αποτέλεσμα του δυτικού Διαφωτισμού, που νίκησε τη «θρησκοληψία», προτίμησα να ψηφίσω εναντίον του. Τώρα εσείς αν είστε υπέρ του, βρείτε τα με τον πνευματικό σας.

      Βγάλτε ένα petition στο Ρωμαίικο που να ζητά να φύγουμε από την Ε.Ε., γιατί είναι αντιχριστιανική, και θα το συνυπογράψω. Αλλά στις μεθοδεύσεις του παλαβού εσμού που μας κυβερνά και δεν έχει το Θεό του, εγώ δε θα γίνω συνένοχος. Καλή ψήφο να 'χουμε κι ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

      Διαγραφή
    5. Μπράβο Γεώργιε, κι εγώ παρακολουθώ από κοντά σχολιασμούς σου, και ενώ δεν τα λες πιασάρικα, μιλάς ορθά. Σε αντίθεση με αυτούς που δεν έχουν "τα μυαλά των παππούδων", "τα μυαλά των πατέρων", "τα μυαλά των Πατέρων" κ.ο.κ.

      Διαγραφή
    6. Δε μου λες κύριε Κιντσάκη Γεώργιε (κατ αρχήν δεν μας λες και την πόλη σου για να δούμε αν είσαι υπαρκτό πρόσωπο ή όχι)

      Οι Ρόταρυ και οι Λάιονς, είναι τα προστάδια της Μασονίας ναι ή όχι.
      Επειδή υποθέτω θα απαντήσεις ναι,
      Κοίτα τα παρακάτω και πες μου μετά αν ψηφίσατε ή όχι Μασόνους τον Ιανουάριο

      ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα σχεδόν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες.Μήπως έτσι εξηγούνται όλα;;;
      http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

      Κι άλλα στελέχη της ΝΔ, δικτυωμένα στους Ρόταρυ και στους Λαϊονς. Ονόματα, φωτογραφίες, διασυνδέσεις
      http://antiparakmi.blogspot.com/2013/01/blog-post_11.html

      Διαγραφή
    7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ. ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ Δ.Υ. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ Σ' ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ (βλ. σαμαρομητσοτακοβενιζέλους) ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
      ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
    8. Ας θυμόμαστε ότι στις εκλογές ψηφίζουμε συγκριτικά, τον πιο καλό ανάμεσα στους υποψηφίους ή, αν προτιμάτε, τον λιγότερο κακό.

      Διαγραφή
    9. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 7:43 μ.μ.

      Πολλή ανωνυμία έπεσε, ρε παιδιά. Αφού είστε τόσο περήφανοι και αποφασισμένοι για τις θέσεις σας, γιατί δε βάζετε τουλάχιστον δυο αρχικά. Εν πάση περιπτώσει, επαναλαμβάνω πως -και μετά τα νέα στοιχεία- δεν ψήφισα κανέναν μασόνο στις εκλογές του Ιανουαρίου σε αντίθεση με πολλούς που ψήφισαν αθέους. Όσο για τους Δ.Υ., δε χρειάζεται κοινωνικός αυτοματισμός. Είναι απλή στατιστική. Το 65% των κρατικών δαπανών από το 1999 μέχρι σήμερα πήγε σε μισθούς και συντάξεις. Υποθέτω βέβαια ότι και αυτό το χρέος είναι "επαχθές και επονείδιστο", γιατί αλλιώς δε βγαίνουν οι αριθμοί της Ζωΐτσας και του Πάνου.

      Αλλά τέλος πάντων. Ας το παραδεχθώ. Εγώ είμαι προδότης και γερμανοτσολιάς και προσκυνημένος. Εσείς πού είστε πατριώτες δε μάς είπατε τι είστε έτοιμοι να θυσιάσετε για την αναγέννηση της Ελλάδας.

      Διαγραφή
    10. Ψήφισε ΝΑΙ κ.Κιντσάκη ἄν εἶσαι ἀπόλυτα σίγουρος πώς πράτεις ὀρθά.Ὀρθά γιά τήν πατρίδα !
      Ὄχι γιατί τό λέει τό κόμμα σου καί τό συμφέρον σου ἀλλά ἡ καθαρή σου συνείδηση,ἄν ὑπάρχει.
      Ἐγώ δέν ψήφισα στίς ἐκλογές γιατί δέν ἤξερα ποιόν ''μή χείρων βέλτιστο''νά ψηφίσω.
      Τώρα ξέρω.ΟΧΙ.
      ΟΧΙ ὀλόψυχο καί καθαρό.
      Σάν τό ΟΧΙ τῆς Κὐπρου μας μέ τόν Τ.Παπαδόπουλο καί σάν τό ΟΧΙ τοῦ 1940.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  2. Πόσο πιο ψευτορωμαίικο η σημερινή Ελλάδα; Αυτή που λέει, να βγούμε, να καταστραφούν όλα, γιατί ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ μου ζορίζεται (κι ας το κρύβω με μία ατάκα για το "μέλλον των παιδιών" που δεν θέλω να γίνονται, κι αν γίνονται να είνια από λάθρο) χωρίς να μας νοιάζει δικαιοσύνη, εργατικότητα, αξιοκρατία, αλληλοσεβασμός, ηρεμία στον πολιτικό βίο (προς Τιμόθεον Α'); Αν δούμε τι ήθους ηγέτες μας οδηγούν να γίνουμε Οδυσσέες, τότε είμαι κότα, γερμανοτσολιάς, κλπ κλπ. που είμαι επιφυλακτικός; Ή που σέβομαι την ειρήνη ως υπέρτατο γήινο αγαθό μαζί με τη ζωή, δώρο Θεού; Το μυαλό μας το έδωσε ο Θεός για να σκεφτόμαστε και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που δεν σκέφτονταν σαν εσένα το 1821, αλλιώς θα μιλούσαμε όλοι τούρκικα σήμερα.

      Τόσο πολύ πια γουστάρετε την ΕΕ των ομοφυλοφίλων , των αθέων και των κτηνοβατών ???

      Τόσο πολύ σας έχουν πείσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος ???

      Η ειρήνη αγαπητέ μου προυποθέτει την δικαιοσύνη....και επί Τουρκοκρατίας κάποιοι περνούσαν καλά και ήθελαν την ειρήνη, αλλά τι να κάνουμε ???

      Δεν είμαι Συριζαίος, δεν τους ψήφισα και ούτε θα τους ψηφίσω ποτέ.

      Στο δημοψήφισμα όμως θα ψηφίσω ΟΧΙ, διότι και ο ραγιαδισμός πρέπει να έχει κάποια όρια...

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να είχαμε μισό Κολοκοτρώνη, ένα κομμάτι του Μακρυγιάννη, ένα ψίχουλο από Καποδίστρια, μια ιδέα από Υψηλάντη. Αλλά τώρα καλούμαστε να ακολουθήσουμε έναν άεργο λαοπλάνο. Φίλε μου είμαι χρόνια σε όλους τους αγώνες και στα πεζοδρόμια κι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου όταν καταθέτω την άποψή μου ότι το σκεπτικό του συγγραφέα βασικά και το δικό σου είναι δείγμα κοινωνίας σε βαθειά σήψη, ικανοποιεί τα κατώτερα πάθη του Έλληνα, εξ ου και το ψευτορωμαίικο. Αν θέλεις όμως το συζητάμε: πως θα βελτιώσει την κατάσταση; Και μήπως η κυβέρνηση σύρθηκε να νομοθετήσει υπέρ ομοφυλοφίλων ή το πιστεύει βαθειά η ίδια; Είναι άθεη ή δεν είναι; Μου βάζεις μια ταμπέλα ότι γουστάρω ΕΕ, αλλά νομίζεις ότι ο όποιος αγώνας στο δημοψήφισμα γίνεται για "του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία"; Ας μάθουμε να διακρίνουμε τα διακριτά.

      Διαγραφή
    3. Τό ΣΥΡΙΖΑ μεταθέτει τήν εὐθύνη σέ μᾶς.9.55 καί 7.20.καί κ.Κιντσάκη.
      Πιέζεται νέ δεχτεῖ τούς ὄρους,μᾶς δουλεὐουν τόσους μῆνες,δέν τολμάει νά τό κάνει,θά ἔχει κόστος πολιτικό-θά σβήσει ἀπό τόν χάρτη....Ἐτσι ἄν ποῦμε ἐμεῖς ναί,τότε μοιραῖα τά πανάθλια μέτρα θά παρθοῦν μέ τήν συναίνεσή μας καί το ψευτορωμαίϊκο θά πα΄ρει παράταση ζωῆς.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  3. MΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΑΣ .ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΝΤΠ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ:ΞΕΦΤΩΧΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ,ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΓΑΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΑΛΟΓΟ!!!!
    ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΟΥΣΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΠΝΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΣΧΙΝΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΑΥΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .
    ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Κιντσάκη,

    σέβομαι την άποψή σας, αν και διαφωνώ πλήρως με αυτήν.

    Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι από τον συνομιλητή μου, σας δηλώνω ευθαρσώς ότι προσωπικώς στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισα τον Λα'ι'κό Σύνδεσμο - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Βλέπετε κύριε Κιντσάκη, δεν υπάρχουν μόνο δύο επιλογές σε αυτή τη χώρα....υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί για να επιλέξει κάποιος.

    Προσωπικώς επέλεξα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι διότι συμφωνώ 100% με όλες τις απόψεις της, αλλά διότι έχω διαφορετική ιεράρχηση των σημαντικών ζητημάτων και των προτεραιοτήτων μου.

    Για μένα το υπ'αριθμόν ΕΝΑ Εθνικό Ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι το Δημογραφικό και όχι το οικονομικό.

    Η Ελλάς έχει περάσει ξανά φτώχεια και χρεωκοπίες στην νεωτέρα Ιστορία της, αλλά επέζησε.

    Σήμερα όμως αντιμετωπίζουμε τον έσχατο κίνδυνο της βιολογικής εξαφανίσεως του Έθνους μας.

    Τι αξία θα έχει μια "ανθηρή" οικονομία όταν δεν θα υπάρχουν Έλληνες ???

    Υπογεννητικότητα, εκτρώσεις, λαθρομετανάστευση και ισλαμοποίηση είναι τα κύρια προβλήματα της Ελλάδας κατά την ταπεινή μου άποψη.

    Επειδή λοιπόν το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι το μόνο - αυτή τη στιγμή - που ασχολείται εμφατικά και κατά προτεραιότητα με αυτά τα ζητήματα ( εξ' ου και ο χαρακτηρισμός του ως "ρατσιστικού" από τους ψευτοδημοκράτες ), κέρδισε την δική μου ψήφο.

    Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω κύριε Κιντσάκη, αλλά ο φιλελευθερισμός - οικονομικός και κοινωνικός - ΕΙΝΑΙ αντιχριστιανικός και ειδικότερα αντι - Ορθόδοξος.

    Ο μεγάλος φιλόσοφος Max Weber απέδειξε με αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι ο καπιταλισμός και ο οικονομικός φιλελευθερισμός είναι άμεσα γεννήματα της προτεσταντικής ( και δη καλβινιστικής ) "ηθικής ".

    Η βασική αρχή του φιλελευθερισμού - ότι δηλ. η ευημερία του ατόμου οδηγεί στην ευημερία του συνόλου - είναι θεμελιωδώς αντίθετη στο κοινοτικό πνεύμα του Χριστιανισμού.

    Όσο για τον κατ'εξοχήν εκπρόσωπο του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα - την ΝΔ - τι να πούμε ??? Αρκεί να πούμε ότι η ΝΔ δολοφόνησε την Ελληνική Γλώσσα ( με την κατάργηση των τόνων ), δολοφόνησε την Εθνική Ανεξαρτησία ( με την είσοδό μας στην περιβόητη ΕΟΚ που θα μας "έσωζε" ), και συνέβαλλε τα μέγιστα στην δολοφονία της Εθνικής μας ταυτότητας ( βλέπε αντιρατσιστικά νομοσχέδια κλπ κλπ ).

    Όσο για το "αντίπαλον δέος", τον ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά δεν προκρίνουμε τον άκρατο Σοβιετικού τύπου κρατισμό.

    Το ιδανικό μοντέλο ( αν και δεν υπάρχουν "ιδανικά" μοντέλα στην οικονομία ) είναι ο Εθνικός παρεμβατισμός.

    Δεν είναι όμως η ώρα και το μέρος να το αναλύσουμε περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 8:02 μ.μ.

      Αγαπητέ Ελληνορθόδοξε, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι το μείζον εθνικό μας ζήτημα είναι το δημογραφικό. Είναι ο κύριος λόγος που η οικονομία μας δεν είναι ανταγωνιστική και ο κύριος λόγος που η γενιά μου (αν δεν μας προλάβαιναν τα γεγονότα) δε θα έπαιρνε ποτέ συντάξεις. Δεν υποστηρίζω όμως σταθερά τη Νέα Δημοκρατία. Την ψήφισα το Γενάρη και δεν ντρέπομαι να το πω. Ποιες ήταν όμως οι υπαρκτές εναλλακτικές; Να ψηφίσω τον Καμμένο που θα έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα; Να ψηφίσω τη Χ.Α. που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια της; Θεώρησα ότι στην περίοδο εκείνη η ψήφος μου θα αξιοποιούνταν καλύτερα από το δεύτερο σε δύναμη κόμμα παρά από μικρότερα, παρ' όλο που γνωρίζουμε ότι τα κόμματα αποτελούν βασικούς φορείς μεσολάβησης της διαφθοράς.
      Για το φιλελευθερισμό δε θα συμφωνήσω ότι είναι εξ υπαρχής αντιχριστιανικός. Εξ άλλου διιστορικά προϋπήρξε από όλα σχεδόν τα οικονομικά συστήματα. Το ιδανικό, όπως είπα, θα ήταν ο χριστιανικός κοινοτισμός, αλλά μου φαίνεται πως είμαστε πολύ μακριά από κάτι τέτοιο.
      Αλλά, όπως είπατε, δεν είναι ο καιρός κατάλληλος να το αναλύσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση εκείνη που λέγανε οι πατέρες στην Κατοχή: "Ή όλοι μαζί θα ζήσουμε ή όλοι μαζί θα πεθάνουμε". Λυπάμαι για τους φίλους Δ.Υ., γιατί είναι οι πρώτοι που θα πληγούν από μια κατάρρευση της οικονομίας. Ίσως όμως αυτή η κατάρρευση είναι απαραίτητη για την πνευματική μας αναγέννηση εν Χριστώ. Επί τέλους θα μάθουμε να στηριζόμαστε, όχι στα ευρώ των δανειστών, τους άθεους δημαγωγούς, τους Ρώσους, τα πετρέλαια και τους Κινέζους, αλλά στο Χριστό, που αποτελεί το λόγο της ύπαρξής μας. Και κυρίως, θα έρθει η Αλλαγή που όλοι ζητούσαμε (αλλά πάντα την εννοούσαμε για τους άλλους). Και θα 'μαστε οι πρώτοι που θα αλλάξουμε. Αμήν.

      Διαγραφή
    2. 8.20 Στούς τοκογλύφους θά πεῖς ΝΑΙ;;;;
      Μπράβο στό σκεπτικό καί τήν χριστιανική λογική σου;;
      Ἄκρως ἀντίθετη στήν πίστη μας εἶναι ἠ τοκογλυφία καί πάντα τό ΟΧΙ
      ὀφείλουμε νά ἀντιτάσωμαι μέ ὄποιο κόστος πού θά μᾶς φέρει στήν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΤΕ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΧ ΟΤΙ Η ΝΔ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ .ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΑΨΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΒ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 250 ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕ Η ΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 8:06 μ.μ.

      Δεν ξεπλένω τη ΝΔ, άγνωστε φίλε. Απλά τρελαίνομαι με αυτούς που χειροκροτούν εκστασιασμένοι τους άθεους που τους έταζαν λεφτά χωρίς κόπο και μας οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής. Δεν έχω καταθέσεις και περιουσία, για να φοβάμαι. Αλλά μπορεί αυτή η εξέλιξη να είναι το θέλημα του Θεού. Ησυχάσωμεν ειπόντες το θέλημα του Κυρίου γινέσθω. Και ο του Ναι (εγώ) και οι του Όχι (εσείς).

      Διαγραφή
    2. Ὁ ΑΘΕΟΣ μπορεῖ νά εἶναι ἡ εὐκαιρία μς γιά ἀποδέσμευση Κιντσάκη.
      Μήν κολλατε σἐ κόμματα ἀλλά σέ στιγμές.
      Μυαλό πολυμήχανο καί ὄχι κολλημένο.
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    3. AΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛ!ΗΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

      Διαγραφή
  6. Γεώργιος Κιντσάκης27 Ιουνίου 2015 στις 8:14 μ.μ.

    Απάντηση στον Ανώνυμο της 2:49 μ.μ.: Δεν έβρισα κανέναν συλλήβδην, ούτε προσωπικά. Αναφέρομαι κυρίως στους γραφιάδες του red tape, αν και υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που μπορούν να ενταχθούν. Όχι γιατροί, νοσοκόμοι, εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί, ένοπλες δυνάμεις. Αν και μερικοί ΕΠΟΠ θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν. Υποθέτω όμως ότι ο λαός, στον οποίο ανήκω και ο οποίος πληρώνει τους φόρους για να πληρώνονται οι Δ.Υ., έχει ίδια αντίληψη για το πόσους υπαλλήλους χρειάζεται. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γεώργιε,
      την περίοδο του μνημονίου, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων (όπως ορίζονται από τους δανειστές μας, με τρόπο δηλ. που συμπεριλαμβάνει και τους αιρετούς) έχει μειωθεί κατά περίπου 30%. Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων (αναλογικά με τον πληθυσμό) είναι ήδη μικρότερος σε σύγκριση με τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. Μάλιστα, επειδή δεν προηγήθηκε η απαραίτητη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών (ώστε να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες με μικρότερο αριθμό προσωπικού) κάποιες από αυτές και μάλιστα κρίσιμες, υπολειτουργούν σε τραγικό βαθμό. Χρειαζόμαστε καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών -ίσως και κατάργηση κάποιων που δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης- ώστε να μπορούν να προσφέρουν έργο στον εργοδότη τους, δηλαδή σε όλους μας, όχι απαραίτητα λιγότερο προσωπικό.
      Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να δούμε πόσο πραγματικά κοστίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και πόσο οι παρατρεχάμενοι και οι σύμβουλοι σε κάθε υπουργείο. Πόσο κοστίζουν
      Λυπάμαι που θα το πω έτσι, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι νεοφιλελεύθεροι (που ατιμάζουν το όνομα μιας από τις πιο σπουδαίες πολιτικές ιδεολογίες) υποκριτικά και μόνο αναφέρονται στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και στην μείωση του κράτους σε σύνδεση με το άμεσο και έμμεσο κόστος που έχουν. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να αποσπάσουν τμήματα από την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και να τα παραδώσουν σε ιδιωτικά συμφέροντα, τμήματα μάλιστα που για διάφορους λόγους αποτελούν είτε φυσικά, είτε de facto μονοπώλια (δίκτυα ύδρευσης, δίκτυα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος κ.λ.π.).
      Είμαι φιλελεύθερος αλλά η ιδέα της αντικατάστασης των (εξαιρετικά σπάταλων συνήθως, συμφωνώ) κρατικών/δημοτικών υπηρεσιών με πανίσχυρες πολυεθνικές εταιρείες (υπόθεση ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ π.χ.) για ένα κομμάτι ψωμί δεν μου φαίνεται και τόσο συμβατή με την ιδεολογία μου. Η αντικατάσταση ενός κρατικού μονοπωλίου με ένα ιδιωτικό μονοπώλιο και μάλιστα με όρους crony capitalism μου είναι ιδιαίτερα απεχθής.
      Θέλεις να ιδιωτικοποιήσεις τα αεροδρόμια; Άψογα! Γιατί δεν κάνεις διαγωνισμό για κάθε ένα (ή έστω για 4-5ομάδες με γεωγραφικά π.χ. κριτήρια) και τα παραχωρείς όλα "πακέτο" στην Fraport AG στην οποία έχει μετοχές το... γερμανικό κράτος; (Δεν αναφέρομαι προσωπικά, μην παρεξηγηθώ).
      Τα όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμμία σχέση με τον φιλελευθερισμό. Είναι η συνέχεια του ίδιου κράτους που γνωρίζουμε τις τελευταίες δεκαετίες από το οποίο ζητούν μεγαλύτερο κομμάτι οι "εταίροι" μας στο όνομα του χρέους...

      Διαγραφή
  7. Ξεχάστε για μια στιγμή το οικονομικό που μας θολώνει το μυαλό και σκεφθείτε ότι ενώ αυτή η κυβέρνηση πάλευε για την οικονομική μας υπόσταση και τη θέση μας στο κομμάτι αυτό της υφηλίου που όλοι διακινδυνευουν τις ζωές τους για να φθάσουν, ταυτόχρονα είχε στο μυαλό της να περάσει νόμο για λαθρομεταναστες, για ομοφυλόφιλους δλδ για μελλοντικούς ψηφοφόρους που θα τη στερέωσουν μόνιμα στη καρέκλα της εξουσίας. Τα παιδιά μας θα ζήσουν σε μια Ελλάδα όπου οι Έλληνες θα είναι μειονότητα και η Ορθοδοξια υπό διωγμό για να μη μιλήσω για τα σύνορα μας...
    Ποτέ δε βλέπουμε αυτό που μας προβάλλουν πάντα διαβάζουμε πίσω από τις γραμμές.
    Χριστιανη Ελληνίδα μανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να μαθω, αυτός ο κύριος Κιντσάκης, άλλη δουλειά δεν έχει από το να γράφει από το πρωί ως το βράδυ σχόλια;
    Με μια αναζήτηση αν κατάλαβα καλά, είναι δημοσιογράφος σε εκκλησιαστικά και ασχολείται επαγγελματικά με τα κοινωνικά δίκτυα κλπ.
    Ισχύει κύριε Κιντσάκη;;;

    Γιατί τότε θα αρχίσω να αμφιβάλω για τις καλές σας προθέσεις. Γιατί για να είστε δημοσιογράφος επαγγελματικά, και αντί να ασχολείστε με το έντυπο σας, να ξημεροβραδιάζεστε εδω μέσα ... αφιλοκερδώς...
    Μια ο ΛΚ (που προσπαθούσε να ειρωνευτεί την δίωξη του π.Νικολάου Μανωλη) μια η "Καλλιόπη", τώρα ο κύριος Κινστάκης, πολλοί εργατικοί σχολιογράφοι μας προέκυψαν! τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εἶσαι ἐκτός θέματος 9.29

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο 9:29.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.

      Διαγραφή
    3. 10,56 ἤ 9,29 φαλτσάρεις ὅπως πάντα.Δέν λές τήν γνώμη σου ἀλλά ἀναθεματίζεις καί κακολογεῖς τούς ἄλλους πού θέλεις νά ἀμαυρώσεις τήν ἄποψή τους ὄταν δέν σέ ''συμφαίρει''.Προφανῶς ἐσύ ξημεροβραδυάζεσαι καί παρακολουθεῖς τί λέμε γιά νά ἐπεμβαίνεις προβοκατόρικα καί νά κάνεις ἀντιπερισπασμό.
      Καλά τά καταφέρνεις! Ἄξιος ὀ μισθός σου!
      Κ.Τ.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο πάντως, έξυπνη κίνηση, άλλαξε αρχικά!

      ακόμη περιμένω την απάντηση του κυρίου Κιντσάκη.
      Τι δουλειά κάνει. Πάντως στο επίσημο βιογραφικό του γράφει:

      Γεώργιος Κιντσάκης
      Επιμελητής Εκκλησιαστικής Επικοινωνίας
      https://gr.linkedin.com/in/gkintsakis/el

      Summary
      Ενθουσιώδης νεοεισερχομένος στον κλάδο της αγοραλογίας, πρόθυμος να μάθω και να εφαρμόσω τις αρχές του marketing, ώστε να αυξήσω την αναγνωρισιμότητα και τα έσοδα του οργανισμού. Γνώστης βασικής βελτιστοποίησης ιστοτόπων για τις μηχανές αναζήτησης και βελτίωσης του σχεδιασμού ιστοχώρων για την προσέλευση νέων πιθανών υποστηρικτών. Χειρίζομαι με επιτυχία την επικοινωνία των σκοπών του οργανισμού σε πολλαπλά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και επιβλέπω τις επικοινωνιακές καμπάνιες. Επιθυμώ να κάνω το χρήστη να νοιώθει οικειότητα, αλλά και να παρουσιάσω έμπρακτα τη διαφορά που πετυχαίνει ο οργανισμός μας. Εντριβής στο σχεδιασμό εντύπων και επιδέξιος στο σχεδιασμό βάσεων δεδομένων και τη διαχείριση δεδομένων για την εξασφάλιση της διατήρησης των δωρητών. Έχω επίσης πλατιά γνώση μιας ποικιλίας διοικητικών εργασιών και βαθιά κατανόηση του δικαίου. Πολύ καλές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας. Αποφασισμένος να παράσχω αποτελεσματική εργασία στον τομέα της επικοινωνίας και να εμμείνω στη συνεχή επικαιροποίηση και ανάπτυξη των γνώσεών μου.
      https://gr.linkedin.com/in/gkintsakis/el

      Διαγραφή
  9. H ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΥΦΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤV ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ
    ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.