Menu

21 Οκτ 2014

Μιὰ ὄμορφη προσπάθεια ξεκινᾶ: Δημιουργήθηκε διαδικτυακὸ forum συζητήσεων γιὰ ἱερεῖς καὶ κατηχητές!

Στὴν ἰστοσελίδα μας λειτουργεῖ γιὰ πρώτη φορὰ στὴν Ἑλλάδα κλειστὸ forum (χῶρος συζητήσεων) ἀποκλειστικὰ γιὰ ἱερεῖς καὶ κατηχητές! Κλειστὸ forum σημαίνει ὅτι πρόσβαση σὲ αὐτὸ ἔχουν μόνο πιστοποιημένοι ἱερεῖς καὶ κατηχητές, ὥστε νὰ μποροῦν νὰ συζητοῦν ἐλεύθερα καὶ διακριτικά τα θέματα ποὺ τοὺς ἐνδιαφέρουν καὶ νὰ ἀνταλλάσσουν ἀπόψεις.
Ἐὰν εἶστε ἱερέας ἢ κατηχητὴς στεῖλτε e-mail στὴν συναντικὴ μᾶς ὁμάδα ὥστε νὰ γίνετε μέλος (eyxhgr@gmail.com).
Ἐπισκεφθεῖτε τὴν σελίδα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Απαντηση για την υποχρεωση της αποτειχισεως των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ στον οπαδο της δυνητικης πλανης του νεου "Ζωναρα".
    Να ρωτησουμε εσενα που εισαι οπαδος της δυνητικης πλανης του νεου "ζωναρα"???????. Αυτο το μυαλο εχεις ΙΚ  για αυτο ζεις μεσα στις πλανες. Αμα και οι Αγιοι Πατερες,  σου το ξανα-λεω για πολλοστη φορα ,δεν ειχαν αποτειχιστει απο τους αιρετικους και τους κακοδοξους της καθε εποχης, Θεος φυλαξοι, αφου δεν υποχρεωτικοι οι κανονες της αποτειχισεως συμφωνα με τις πλανεμενες σου ιδεες, και λεγανε δεν αποτειχιζομαστε, μη γενοιτο, τοτε δεν θα ειχε γινει καμια Αγια Οικουμενικη και Τοπικη Συνοδο για να καταδικασει τους αιρετικους (διοτι αν δεν υπαρχουν αποτειχισμενοι δεν μπορει να συγκροτηθει συνοδος κατα των αιρετικων), και θα ειχε καταντησει η Ορθοδοξη Εκκλησια ( που και πυλες αδου ου καταισχυσουσιν αυτης ) κακοδοξη και ταμειο αιρεσεων, σχισματων και παρασυναγωγων. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟΠΛΗΚΤΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ "ΖΩΝΑΡΑ"????????????????????
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ???????????
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ??????????????????????????????
    Δεν σου δωσαμε τις πηγες απο τα πρακτικα των ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ
    ΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ.

    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΠΑΔΕ ΔΥΝΗΤΙΚΟΠΛΗΚΤΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ  "ΖΩΝΑΡΑ" ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ
    ( ΣΠ. ΜΗΛΙΑ, ΤΟΜ. Β', ΣΕΛ.729-742 )

    Τα αντορθοδοξα, αφελεστατα, και πλανεμενα σοφισματα σου, ΙΚ συντριβονται ευκολοτατα απο την ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που την βλεπουμε στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ?????????
    ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή