26 Σεπ 2014

Μιὰ νέα προσπάθεια γεννιέται! Ἃς τὴν στηρίξουμε!

20 σχόλια:

  1. Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με τους σκοπούς αυτού του εγχειρήματος.

    Μακάρι να προχωρήσει και να ευοδωθεί η προσπάθεια.

    Έχω μόνο μια ερώτηση και δυο συμβουλές προς τους συντελεστές :

    ΕΡΩΤΗΣΗ : Πρόκειται για πολιτικό φορέα με σκοπό την κάθοδο στις εκλογές ;;

    Εάν ναι, τότε ετοιμαστείτε για ύβρεις, συκοφαντίες, διώξεις - ακόμα και φυλακίσεις - από το ανθελληνικό σύστημα.

    ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ : Πρώτον - ΜΗΝ συμπεριλάβετε πρόσωπα από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα, ακόμα κι αν δηλώνουν αγαθές προθέσεις.

    Με παλιά υλικά ΔΕΝ χτίζεται τίποτα καινούριο.

    Εάν κάποιοι πολιτικοί θέλουν να συμμετάσχουν, να γίνουν δεκτοί ως απλοί στρατιώτες και τίποτα περισσότερο.

    Δεύτερον - βγείτε ΑΜΕΣΩΣ στους δρόμους και αρχίστε ΑΜΕΣΩΣ πεζοδρομιακή δράση.

    Σε κάθε Ναό τις Κυριακές, σε κάθε Εθνική και Θρησκευτική εκδήλωση, σε κάθε πρόκληση των νεοταξιτών πρέπει να είστε παρόντες.

    Ο λαός ακολουθεί αυτούς που βλέπει ΠΑΡΟΝΤΕΣ δίπλα του.

    Εάν το Κίνημα περιοριστεί σε ομιλίες εντός κλειστών αιθουσών, είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

    Τα λόγια περίσσεψαν πια. Τώρα χρειάζονται ΔΡΑΣΕΙΣ !!

    ( ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν εννοώ συμπλοκές, τραμπουκισμούς κλπ, αλλά ζωντανή παρουσία δίπλα στον λαό ).

    Τα παραπάνω λέω με αγάπη και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

    Προέρχονται εξ'ιδίας πείρας.

    Εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας.
    Σας περιμένουμε μαζί μας.

    Δέσποινα Στεφανίδου
    Από το Κίνημα Ελευθερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΑ;;;
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΟΚΩ.....
    Ἄλλωστε κόμματα τἑλληνορθόδοξα ὐπάρχουν ύπάρχουν=ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΕ.
    Καλλιόπη

    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κύριε Καλλιόπη. Τελικά δικαιώνεις τον χαρακτηρισμό του προβοκάτορα που σου αποδίδουν πολλοί σχολιαστές εδώ μέσα.
      Χίλιες φορές 2 μικρά κόμματα χωρίς καμία προοπτική παρά ένα άλλο που θα τα συνενώνει και θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Ούτε βαλτή να ήσουν!

      Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα, αλλά,
      από τα πρόσωπα που διάβασα, το πιο αμφισβητήσιμο θα έλεγα ότι είναι ο γνωστός Δημήτριος Σωτηρόπουλος. Αφού άλλαξε 4-5 κόμματα, υβρίζοντας έντονα κάθε φορά όποιον είχα άλλη άποψη, έσβησε τις σχετικές αναρτήσεις και μας το παίζει τώρα υπεράνω κομμάτων; θα έλεγα μάλλον θλιβερή επιλογή.
      Κατά τα άλλα οι κύριοι Χειλαδάκης και Νατσιός είναι γνωστοί και παρέχουν εγγύηση υπευθυνότητας.

      Διαγραφή
    2. Προσοχή παρακαλῶ,προσοχή μήν δέν μᾶς βγεῖ σέ καλό...
      τό νά ἐργάζετε κανείς γιά τήν 'Ρωμηοσύνη εἶναι τελείως διαφορετικό ἀπό τό νά διεκδικεῖ μιά θέση στό σάπιο σύστημα.
      Ὁ κ.Σωτηρόπουλος(;;) δέν γνωρίζετε τί συνέβει μέ τό ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;
      Δέν εἶναι διχαστικό τό νά ἐπιθυμεῖτε πρωτεία καί προεδρία προδίδοντας ἀκουσίως τό μέχρι τώρα ἔργο σας;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    3. Ακόμα δεν ξεκίνησε το σπουδαίο εγχείρημα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, βρέθηκαν οι γνωστοί-άγνωστοι να επιτεθούν προσωπικά εναντίον μου! Γιατί; Διότι προφανώς ενοχλούνται από την ενεργή συμμετοχή μου σε ένα Κίνημα που σκοπό έχει να ενώσει και όχι να διχάσει και να μοιράσει οφίτσια. Μάλιστα, με λασπολογούν και με συκοφαντούν, ενώ π.χ για το τι πραγματικά συνέβη με «το» "Κοινωνία", έχω αναφερθεί σε μακροσκελέστατο άρθρο μου εδώ και μήνες! Τώρα για την άλλη «κατηγορία» πως "άλλαξα 4-5 κόμματα", ενημερώνω τον «κατήγορο» πως με τα δικά του «κριτήρια», θα έπρεπε να απαγορευτεί η ψήφος σε όλους τους Έλληνες που άλλο κόμμα ψήφιζαν πριν από 10, άλλο πριν από 5 κι άλλο σήμερα!

      Παρακαλώ τους επιτιθέμενους εναντίον μου σχολιαστές, μόνο και μόνο επειδή είδαν το ονοματεπώνυμό μου ανάμεσα στα υπόλοιπα 20 του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, να μην κάνουν έτσι. Δείχνουν μικρότητα, κακότητα και μικροψυχία. Επίσης, ας καταλάβουν πως είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη - άρα και δικό μου - να ασχολείται ενεργά με την πολιτική. Τώρα αν δεν μπορούν να «χωνέψουν» κάτι τέτοιο, δεν είναι δικό μου το φταίξιμο.

      Δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα, ούτε είχα σκοπό να το κάνω τώρα αφού η ανάρτηση αναφέρεται στο ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι στον κάθε Σωτηρόπουλο. Ο μόνος λόγος που έγραψα, είναι για να μη νομίζουν οι γνωστοί-άγνωστοι συκοφάντες μου πως η σιωπή μου τάχα σημαίνει πως έχουν δίκιο.

      Συνεχίζουμε την προσπάθεια ένωσης όλων των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Όστις θέλει...

      Διαγραφή
    4. Προς τους ανώνυμους που τα έβαλαν με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
      Τώρα ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος σας έφταιξε; Δεν κοιτάτε τι γίνεται στην Ελλάδα και τον κόσμο;

      Διαγραφή
    5. κ.Δ.Σωτηρόπουλε, όπως βλέπω στα σχόλια, δεν επιτέθηκε κανείς στο νέο ξεκίνημα (με εξαίρεση το σχόλιο της Καλλιόπης). Μακάρι να πάει καλά και να προχωρήσει, έχει ανάγκη η πατρίδα μας για κάτι διαφορετικό και όλοι αυτό ποθούμε.

      Όσο για εσάς τον ίδιο ως πρόσωπο, οι αναγνώστες επειδή έχουν μνήμη έχουν και δικαίωμα να λένε την άποψή τους. Κανείς δεν σας συκοφαντεί. Ο ίδιος στηρίζετε άλλο κόμμα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά συκοφαντείτε το κόμμα που μέχρι πρότινος στηρίζατε όπως ακριβώς κάνατε και με την Κοινωνία με την οποία είσασταν υποψήφιος ευρωβουλευτής. Αν σε εσάς φαίνεται φυσιολογικό, μπορεί σε κάποιους αναγνώστες να μην φαίνεται έτσι και γι αυτό να το επισημαίνουν. Ας το έχουν υπόψη τους οι συντονιστές της προσπάθειας.

      Διαγραφή
    6. Επανέρχομαι γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε ότι όσον αφορά την "Κοινωνία", καμία συκοφαντία εκ μέρους μου εναντίον της δεν αναφέρθηκε. Οι θέσεις μου για αγώνα υπέρ Ελλάδας και Ορθοδοξίας παραμένουν σταθερές και δεν έχουν αλλάξει, αντίθετα το συγκεκριμένο κόμμα αποφάσισε να σταματήσει να μάχεται γι' αυτές. Μπορείτε να διαβάσετε τι συνέβη αναλυτικά σε άρθρο μου με τίτλο «Τι πραγματικά συνέβη με την "Κοινωνία", από την πρώτη συνάντηση μαζί τους μέχρι τη διαγραφή μου». Διαβάστε το για να ενημερωθείτε για τα αληθινά γεγονότα, εκτός αν έχετε ήδη σχηματίσει άποψη και δεν δέχεστε την αλήθεια. Προσωπικά ποτέ δεν κρύφτηκα και πάντοτε ανέλαβα τις ευθύνες μου, ιδιαίτερα όταν έκανα λάθος.

      Διαγραφή
  4. Απορίες. Εχει ανάγκη από προάσπιση η ορθοδοξία η εμείς;Το πρόβλημα είναι μόνο οι μνημονιακές δυνάμεις η όλο το άθεο και άθλιο πολιτικό σύστημα; Και μετά τις μνημονιακές και κατοχικές δυνάμεις τι; Ποιο όραμα;Και ποιος αρχηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι μόνο ο κ. Σωτηρόπουλος είναι το πρόβλημα του οποίου η γλώσσα είναι απαράδεκτη , αλλά και άλλα πρόσωπα που πηδούν απο΄ καράβι σε καράβι αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπα.Αλλά και το εγωισμό που το βάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι απαράδεκτη η γλώσσα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου; Δεν είδα πουθενά να αισχρολογεί. Μια χαρά είναι η γλώσσα του. Κοίταξε ανώνυμε 1:12 μμ να βρεις τους αισχρούς που κάνουν και τους θεολόγους ορισμένοι από αυτούς και άφησε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που είναι καθαρή η γλώσσα του.

      Εκτός και αν είσαι οδοντίατρος του και εννοείς την γλώσσα του στόματος του... Για αυτή δεν ξέρω.

      Κ.

      Διαγραφή
    2. Για κακή του τύχη, ο H-O είναι γνωστός στο διαδίκτυο. Ξέρουμε το απαράδεκτα επιθετικό ύφος του και τις μετακινήσεις του.
      Αν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία για οποιονδήποτε άλλον που συμμετέχει στο νέο ξεκίνημα, καλό είναι να αποκαλυφθεί τώρα. Ποιος δηλαδή πηδάει από καράβι σε καράβι; Σε ποιον αναφέρεσαι; Αν ξέρεις κάτι, γράψετο ξεκάθαρα για να λάβουν τα μέτρα τους οι συντονιστές και να μην έχουμε εκπλήξεις εκ των υστέρων. η προσπάθεια αυτή πρέπει να προστατευτεί από καιροσκόπους και πολιτικάντηδες.

      Διαγραφή
    3. Για κακή σου τύχη ανώνυμε 1:15 πμ εσύ είσαι ανώνυμος και δεν μιλας με στοιχεία καθόλου και ετσι είσαι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. Δεν ξέρουμε ποιος σε έβαλε και τι υπηρετείς!

      Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος δεν βλέπω να είναι ούτε καιροσκόπος ούτε πολιτικάντης.
      Το ύφος του είναι καλό όταν πρόκειται για βλασφημίες, αισχρότητες και ασέβειες και αιρέσεις.

      Διαγραφή
    4. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;;;
      ΜΠΡΑΒΟ !!
      ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  6. Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί καλησπέρα σας..
    Ονομάζομαι Ιωάννης, είμαι 21 χρονών φοιτητής και παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο περίπου τις αναρτήσεις στο Ρωμαίικο Οδοιπορικό. Με μεγάλη μου χαρά, διάβασα την ανάρτηση που αφορά την δημιουργία του κινήματος αυτού αλλά και με μεγάλη λύπη διαπίστωσα, όταν συνέχισα να διαβάζω τα σχόλια που υπήρχαν, ότι ακόμα και σε αυτούς τους κόλπους υπάρχουν διαμάχες, φιλονικίες, διαφωνίες... Και ίσως συνεχιστούν ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.. Να μου επιτρέψει η αγάπη σας, σαν ένας νέος που βλέπει με αγωνία το μέλλον, αλλά προσπαθεί μέσω της ορθοδοξίας να το δει με αισιοδοξία, να σας ρωτήσω ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ...
    ΓΙΑΤΊ ακόμα ακόμα δεν ξεκίνησε κάτι καινούργιο, κάτι που έχει σκοπό να συνενώσει όλα τα παρόμοια (σε ότι αφορά τις αρχές και τις αξίες), άρχισαν οι συγκρούσεις;;; Δεν καταλαβαίνετε, ότι ο λαός και πολύ περισσότερο, εμείς οι νέοι, περιμένουμε, ΔΙΨΆΜΕ, για κάτι καινούργιο;; Κάτι διαφορετικό;; Κάτι γνήσιο;; ΚΆΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ;; Κάτι που θα μας εμπνεύσει να το ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε.. Ένα κίνημα που θα εμπνεύσει επιτέλους πρότυπα που θα συνδυάζουν λεβεντιά και φιλότιμο μαζί με υπομονή, καρτερικότητα και αγάπη για τους συνανθρώπους μας.. Δεν καταλαβαίνετε, πώς αν συνεχίσετε όλες αυτές τις διαμάχες, δεν παρουσιάζεται κάτι καινούργιο αλλά κάτι που είδη το βλέπουμε καθημερινά, στην τηλεόραση στο ράδιο, στις εφημερίδες..
    Εμείς, ως Ορθόδοξοι Έλληνες, θα πρέπει να βάζουμε στην άκρη οτιδήποτε ατομικό, για το συμφέρον της γλυκιάς μας πατρίδας, της Ελλάδας μας, αν θέλουμε να δούμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο να προκόβει.. Έχετε σκεφτεί άραγε, ότι κάθε πράξη που κάνουμε, κάθε λόγο βαρύ και συκοφαντικό που λέμε για έναν αδελφό μας (εννοείται βέβαια, δεν εννοώ αδελφούς μας, οτιδήποτε αιρετικό και οικουμενιστικό, κάτι που επέλεξε με τις πράξεις του να φύγει ΑΠΌ ΜΌΝΟ ΤΟΥ από το πλήρωμα της Αγίας μας εκκλησίας), θα δώσουμε λόγο κάποια μέρα στον Θεό;; Σκεφτήκατε ποτέ, ότι για αυτά τζάκισε το χέρι του ο Μακρυγιάννης, σουβλίστηκε ο Διάκος, δικάστηκε ο Κολοκοτρώνης, θυσιάστηκαν στην Πίνδο και στον Γράμμο αργότερα Έλληνες Λεωνίδες;; Για να πατάξουν τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, να μας προστατεύσουν από όλα αυτά τα δεινά και να έρθουμε εμείς αργότερα και να τα ξεχάσουμε;; Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, εμείς που όντες εν Χριστώ αδελφοί θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα προς όλους;; Έτσι τιμάμε τις θυσίες και τους αγώνες τους;; Αν δεν τα κάνουμε εμείς αυτά, τότε ποιος;;; Έχετε σκεφτεί ποτέ, την ώρα που ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μια καινούργια φιλονικία με έναν εν Χριστώ αδελφό σας, τι θα λέγανε όλοι και όλες που έχουν μπει στο πάνθεον των ηρώων της πατρίδας μας με τις θυσίες και το αίμα τους, αν σας ακούγανε και σας βλέπανε;;; Αυτός είναι ο πολιτισμός που αναδυκνείεται από τα λεγόμενα σας; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΣΎΝΗ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΓΆΠΗ ΜΩΡΈ; ΑΥΤΆ ΜΑΣ ΔΊΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;;;
    Συγγνώμη αν κρίνω με τόση αυστηρότητα, απλά μπορεί να έχω βαρεθεί όλες αυτές τις κόντρες των άθεων πολιτικών, αλλά όταν ακούω και βλέπω κόντρες μεταξύ ΟΡΘΌΔΟΞΩΝ χριστιανών, δεν αντέχω, θλίβομαι και αγανακτώ.. Τώρα βέβαια, θα μου πείτε, είσαι νέος ακόμα και γεμάτος αυθορμητισμό.. Συμφωνώ.. Θα μου πείτε είσαι άπειρος στην πολιτική.. Συμφωνώ.. Θα μου πείτε λες υπερβολές, δεν εφαρμόζονται τέτοια πράγματα στην πολιτική... ΔΙΑΦΩΝΏ.. Ή θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια Ελλάδα ηθικής, μια Ελλάδα Χριστού και ψυχής ή πολύ απλά θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό και θα είμαστε ένα άλλο κομμάτι του συστήματος.. Να με συγχωρέσει η αγάπη σας, αλλά θέλω την εύνοια και την ευλογία του Θεού πάνω από την πατρίδα μου.. Κάθε καλός πατριώτης νομίζω, αυτό αποζητά.. Και για αυτό αναρωτιέμαι:
    ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ;
    ΆΝΤΡΕΣ ΘΑΡΡΑΛΈΟΙ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΆΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΆΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΑΓΆΠΗΣ;;
    ΆΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΦΌΒΟ ΚΥΡΊΟΥ;;
    ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΆΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ;;
    ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΕΊΤΕ ΝΑΙ ΕΓΏ ΦΤΑΊΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΆΞΩ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ Κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΤΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΝΕΥΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κάλβος είχε πει "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".
    Εγώ μόνο συμπληρώνω: Για να βρεις την αρετή χρειάζεσαι τόλμη και για να τολμήσεις χρειάζεσαι αρετή!
    Εύχομαι λοιπόν, η Αρετή και η Τόλμη, οι δύο πολύτιμες αυτές αδελφές, να σας συνοδεύουν σε κάθε μικρή μάχη ή μεγάλο αγώνα προς την Ελευθερία!
    Ο Παντοδύναμος Θεός προστάτης πάντα μαζί σας!
    Κρυσταλλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κάλβος είχε πει "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".
    Εγώ συμπληρώνω: Για να βρεις την αρετή χρειάζεσαι τόλμη και για να τολμήσεις χρειάζεσαι αρετή!
    Εύχομαι λοιπόν, η Αρετή και η Τόλμη, οι δύο πολύτιμες αυτές αδελφές, να σας συνοδεύουν σε κάθε μικρή μάχη ή μεγάλο αγώνα που θα δώσετε για την Ελευθερία!
    Ο Παντοδύναμος Θεός προστάτης πάντα μαζί σας!
    Κρυσταλλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.