25 Ιουλ 2013

Ὑπερψηφίστηκε καὶ τὸ νομοσχέδιο γιὰ τὸ ἄνοιγμα τῶν καταστημάτων τίς Κυριακὲς

Δυστυχῶς, μεγάλη θλίψη μᾶς προκαλεῖ τὸ γεγονὸς ὅτι βουλευτὲς τοῦ Ἑλληνικοῦ κοινοβουλίου τῆς συγκυβέρνησης, ὑπερψήφισαν στὸ Α' Θερινὸ Τμῆμα, ἐπὶ τῆς ἀρχῆς καὶ ἐπὶ τῶν ἄρθρων στὴ Βουλή, τὸ νομοσχέδιο τοῦ ὑπουργείου Ἀνάπτυξης γιὰ τὸ ἄνοιγμα τῶν καταστημάτων τὶς Κυριακές.
Ὁμολογουμένως, μιλοῦμε πλέον γιὰ μία κυβέρνηση ποὺ ἔχει χάσει τὸν σεβασμὸ σὲ κάθε ἱερὸ καὶ ὅσιο. Δὲν σεβάστηκαν τὴν Κυριακή. Μία ἡμέρα ποὺ ἡ Ὀρθοδοξία τὴν ἔχει ἀφιερωμένη στὸν Κύριο Ἰησοῦ Χριστό. Ἀναστάσιμη ἡμέρα  Κυριακὴ γιὰ τὸν Ὀρθόδοξο Χριστιανό, διότι εἶναι μέρα Κυρίου!
Πλέον, δὲν κρύβονται. Εἶναι εὐρέως γνωστό, ὅτι κατόπιν ἄνωθεν ἐντολῶν (ποὺ προέρχονται ἀπὸ ξένα κέντρα), μετὰ τὴν κατάργηση τῆς Κυριακάτικης ἀργίας, προωθοῦν τὴν καθιέρωση τῆς ἀργίας τοῦ Σαββάτου διότι εἶναι ἡ ἐπίσημη ἡμέρα ἀργίας τῶν Ἑβραίων.
Ὅταν πρὶν καιρὸ φωνάζαμε πώς οἱ διῶκτες καὶ οἱ ἐκκλησιομάχοι ἐπιθυμοῦσαν τὴν κατάργηση τῆς Κυριακάτικης ἀργίας σὲ ἀντίθεση μὲ τὸ Σάββατο, εἴμασταν οἱ γραφικοί.
Τώρα τί θὰ μᾶς ποῦν;
Ἐπίσης, νὰ ὑπενθυμίσουμε τοὺς λόγους τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ γιὰ τὴν Κυριακή.
«Ἐκεῖνο τὸ κέρδος ὅπου γίνεται τὴν Κυριακὴν εἶναι ἀφωρισμένο καὶ κατηραμένο καὶ βάνετε φωτιὰ καὶ κατάρα εἰς τὸ σπίτι σας καὶ ὄχι εὐλογίαν καὶ ἢ σὲ θανατώνει ὁ Θεός παράκαιρα, ἢ τὴ γυναίκα σου ἢ τὸ παιδί σου ἢ τὸ ζῶο σου ψωφὰ ἢ ἄλλο κακόν σο κάμει. Ἐδῶ πῶς πηγαίνετε, Χριστιανοί μου; Τὴν φυλάγετε τὴν Κυριακήν; 
Ἂν εἶσθε Χριστιανοὶ νὰ τὴν φυλάττετε». Διδαχαί.

15 σχόλια:

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, e-MAIL, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ KAI ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ). Ο ΕΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑ, ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟ, ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΟΥΣ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ!

      ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

      Διαγραφή
  2. Το όλο κακό είναι ότι ο Λαός ξεχνά. Στις επόμενες εκκλογές αυτοί που φωνάζουν και διαμαρτύρονται ενάντια στον Νόμο πλέον του Κράτους αυτοί οι ίδιοι θα υπερψηφίσουν τους Βουλευτές που ψήφισαν. Αυτά γνωρίζουν οι Βουλευτές και τα Κόμματα και μα γράφουν όλους στα παλαιά των υποδημάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
  3. θὰ εἴμαστε πελάτες μόνο τῶν καταστημάτων ποὺ παραμένουν κλειστὰ τὴν Κυριακή!
    Ἤδη δευμευτήκαμε ἐγγράφως ὅτι δὲν πρόκειται νὰ ψηφίσουμε τοὺς ἀντίχριστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θὰ ἀγοράζουμε μόνο ἀπὸ καταστήματα ποὺ παραμένουν κλειστὰ τὴν Κυριακή!
    Ἤδη δεσμευτήκαμε ὅτι θὰ ἐγγράφως ὅτι θὰ μαυρίσουμε τοὺς ἀντίχριστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υποκρισία να μιλάμε για την Κυριακάτικη Αργία όταν όλοι έχουμε αναζητήσει ανοιχτό φαρμακείο, έχουμε γεμίσει βενζίνη σε ανοιχτό βενζινάδικο, έχουμε ταξιδέψει με λεωφορείο, τραίνο ή αεροπλάνο Κυριακή, ή έχουμε αγοράσει την εφημερίδα μας από το ανοικτό περίπτερο της γειτονιάς, ή έχουμε φάει σε κάποια ταβέρνα την Κυριακή το μεσημέρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν καταστρατηγείται η Κυριακάτικη Αργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

      ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΙΣ 7/3/321 ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΘΕΣΠΙΣΕ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

      ΚΥΡΙΑΚΗ = ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

      ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.
      ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

      Διαγραφή
  6. Η Χρυσή είναι εναντίον της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας. Δείτε εδώ τις τοποθετήσεις τους: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sthn-katarghsh-ths-argias-ths-kuriakhs-binteo#.UfJCfNI72Zw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τι έγινε δηλαδή που ηΧ.Α είναι εναντίον της της κατάργησης της Κυργιακής αργίας;Σε ποιο Θεό πιστεύει ηΧ.Α;
    Ανώνυμε 26 Ιουλίου 8.56 τα επιχειρηματά σου δεν είναι σοβαρά.Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τις διαφορές των επαγγελμάτων,της κοινωνικής προσφοράς απο την καθαρή κερδοφορία τι άλλο πρέπει να πούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ 3ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ- ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ 17 ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΙΣΧΥ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πρέπει και ημείς να εργαζώμεθα τας εξ ημέρας δια ταύτα τα μάταια, γήινα και ψεύτικα πράγματα, και την Κυριακήν να πηγαίνωμεν εις την εκκλησίαν και. . . να στοχαζώμεθα τας αμαρτίας μας, τον θάνατον, την κόλασιν, τον παράδεισον, την ψυχήν μας οπού είναι τιμιωτέρα από όλον τον κόσμον, και όχι να πολυτρώγωμεν, να πολυπίνωμεν και να κάμνωμεν αμαρτίας, ούτε να εργαζώμεθα και να πραγματευώμεθα την Κυριακήν. Εκείνο το κέρδος οπού γίνεται την Κυριακήν είναι αφωρισμένο και κατηραμένο, και βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας και όχι ευλογίαν. Και ή σε θανατώνει ο Κύριος παράκαιρα, ή την γυναίκα σου, ή το παιδί σου, ή το ζώον σου ψοφά, ή άλλον κακόν σου κάμνει. Όθεν, αδελφοί μου, δια να μη πάθετε κανένα κακό, μήτε ψυχικόν μήτε σωματικόν, εγώ σας συμβουλεύω να φυλάγετε την Κυριακήν, ωσάν οπού είναι αφιερωμένη εις τον Θεόν. Εδώ πώς πηγαίνετε, χριστιανοί μου ; Την φυλάγετε την Κυριακήν ; Αν είσθε χριστιανοί, να την φυλάγετε. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ είμαι ιατρός του ΕΣΥ εδώ και 15 χρόνια, και έχω εργαστεί αμέτρητες Κυριακές και Αργίες ως εφημερεύων σε Νοσοκομεία.

    Εκτιμώ λοιπόν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την Αργία της Κυριακής, διότι την έχω στερηθεί και την περιμένω ανυπόμονα για να αναπαυθώ και να είμαι με την οικογένειά μου και με το παιδάκι μου.

    Ο άνθρωπος δεν είναι ζώον. Έχει ανάγκη σωματικής και ψυχικής αναπαύσεως, έχει ανάγκη να χαλαρώσει, να ασχοληθεί με την οικογένειά του και να σκεφτεί.

    Ο άνθρωπος εργάζεται για να ζει. Δεν ζει για να δουλεύει.

    Οι εβραιοπροτεστάντες αποθεώνουν την εργασία και την απόκτηση πλούτου με κάθε κόστος.

    Αγγλοσαξωνικής εβραιοπροτεσταντικής εμπνεύσεως είναι και η ιδέα καταργήσεως της Κυριακής Αργίας.

    Λες και οι Έλληνες είναι τόσο πλούσιοι, ώστε δεν προλαβαίνουν να ξοδέψουν τα χρήματά τους τις υπόλοιπες ημέρες, και χρειάζονται και τις Κυριακές για να...ψωνίσουν !!

    Τι να πει κανείς ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. Π. ,περιοχή Λαρίσης28 Ιουλίου 2013 στις 12:25 μ.μ.

    Πατέρες και αδελφοί,
    η παράδοση της Ρωμηοσύνης δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο. Όλα τα κόμματα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, ιδίως μετά την δολοφονία του πρώτου κυβερνήτου Ιωάννου Καποδίστρια, ήταν ξενοκίνητα. Είχαν στόχο να αποκόψουν τον Ρωμηό από την ραχοκοκαλιά της Ρωμηοσύνης, την Ορθοδοξία, να τον μετατρέψουν σε πολίτη μιας "μικράς, μα έντιμης Ελλάδος", αλλοτριωμένο ηθικά και πνευματικά και μιμητή-θαυμαστή της λεγομένης Δύσεως, που όμως κινείται ή στον χώρο της αθεΐας ή στον χώρο της αιρέσεως(παπισμός, προτεσταντισμός). Και σε μεγάλο βαθμό το κατόρθωσαν.
    Στην τροχιά της Ρωμηοσύνης σήμερα μόνο μια παράταξη κινείται: η "Κοινωνία, παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια". Το σημαντικότερο πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τωρινού πολιτικού συστήματος, που κατέστρεψε την πατρίδα μας, είναι ότι, λιγότερο ή περισσότερο, υπηρετούν ξένα κέντρα, λέσχες και στοές. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, σε επίσημη πρόσκληση που έγινε σε όλες τις νομιζόμενες "υγιείς πολιτικές δυνάμεις" από την πολιτική παράταξη "Κοινωνία" να αποκηρύξουν εγγράφως την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού, δεν ανταποκρίθηκε καμιά "υγιής" πολιτική δύναμη. Aυτό τα λέει όλα. Και δυστυχώς αυτήν την μεγάλη αλήθεια την παραβλέπουμε...Η "Κοινωνία" ήταν και είναι ανοιχτή σε διάλογο με όλες τις θεωρούμενες υγιείς πολιτικές δυνάμεις. Θέτει, όμως, ως βασική προϋπόθεση την συγκεκριμένη αποκήρυξη που περιέγραψα παραπάνω, η οποία είναι απαραίτητη και για να γίνει κάποιος μέλος της "Κοινωνία". Δεν ξαναφάνηκε στα νεώτερα πολιτικά χρονικά πολιτική παράταξη με τέτοια σταθερότητα στις αρχές της και μας φαίνεται παράξενο....
    Σεβαστοί μου πατέρες και αγαπητοί μου αδελφοί, η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια" κινείται ρωμαίικα, με αρχοντιά κι ευγένεια, παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη. Όσοι αμφιβάλλουν, ας κάνουν τον κόπο να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους αυτούς, μέσω της ιστοσελίδας της παρατάξεως ή με την φυσική παρουσία τους σε κάποια εκδήλωση της παρατάξεως. Τους διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσουν. Επιτέλους, όχι άλλη στήριξη σε κόμματα, μικρά και μεγάλα, εντός και εκτός βουλής, που έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" για την ρωμηοσύνη , την παράδοση και την πίστη του Γένους μας και έχουν την πίστη μόνο για βιτρίνα, για να ξεγελούν τους αφελείς. Τα τελευταία σαράντα χρόνια όλα τα μικρά και μεγάλα κόμματα του πολιτικού συστήματος που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας ψήφισαν ή ανέχτηκαν την ψήφιση όλων των νόμων που αντίκεινται στο Ευαγγέλιο: αποποινικοποίηση της μοιχείας, νομιμοποίηση των εκτρώσεων, αυτόματο διαζύγιο, καθιέρωση πολιτικού γάμου, εκδίωξη των ιερέων από τα σχολεία, ελεύθερη συμβίωση(σε λίγο και των ομοφυλόφιλων), εισαγωγή σχολικών βιβλίων που προσβάλλουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των μαθητών και τώρα κατάργηση της Κυριακής αργίας και ποιος ξέρει τι άλλο....Έως πότε θα τα αμνηστεύουμε όλα αυτά; Έως πότε θα σκεφτόμαστε ανθρώπινα, χωρίς εμπιστοσύνη στον Θεό; Πότε θα δώσουμε την ευκαιρία σε ειλικρινείς και πιστούς χριστιανούς, σε αληθινούς ρωμηούς να ασκήσουν το χάρισμα της πολιτικής με όρους ρωμαίικους; Στον παρακάτω σύνδεσμο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή τα έντυπα της "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια". Είναι άκρως κατατοπιστικά!(http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/entipa). Πατέρες και αδελφοί, μην πούμε "Δεν έχω χρόνο, δεν ασχολούμαι με την πολιτική". Να βρούμε χρόνο! Η πατρίδα μας χάνεται! Πρέπει να την ξαναπάρουμε πίσω! Χύθηκαν τόσα αίματα αγίων και ηρώων! Ας κόψουμε από την ξεκούρασή μας, από τον ύπνο μας! Ας είναι καλοκαίρι! Όλοι σε επαγρύπνηση! Όχι άλλα λάθη με την ψήφο μας! Όχι άλλους πειραματισμούς! Είναι πατρίδα μας και την θέλουμε πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.