29 Αυγ 2012

Κάρτα τοῦ Πολίτη: Ἀρχίζει ἡ διανομή της ἀπὸ τὸν Σεπτέμβριο!


Τὸ Ὑπουργεῖο Προστασίας τοῦ Πολίτη ἀνακοίνωσε στὶς 14 Ἰουνίου (δὲς ἐδῶ) τὴν ἔκδοση τῆς νέας ταυτότητας καὶ τήν παράδοσή της στοὺς πολίτες ἀπὸ τὸν Σεπτέμβριο. Γι' αὐτὸ κρίναμε ἀπαραίτητο νὰ ἐπαναδημοσιεύσουμε τὴν συνέντευξη ποῦ παραχώρησε πέρυσι στὸ ἰστολόγιό μας ὁ π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης ποῦ εἶναι ἐξειδικευμένος πάνω στὸ ζήτημα τῆς κάρτας τοῦ πολίτη καὶ τῆς ἠλεκτρονικῆς διακυβέρνησης. Ὀφείλουμε νὰ τὴν δοῦμε ΟΛΟΙ καὶ νὰ τὴν διαδώσουμε, ὥστε νὰ εἴμαστε ἐνήμεροι πάνω στὸ θέμα. Καλὴ ἀντίσταση ἀδέρφια!

13 σχόλια:

  1. Ο Οικονόμου ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας εξέδωσε την εγκύκλιο που αναφέρετε. Τώρα το σχέδιό του το υλοποιεί ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.
    Ξέρουμε λοιπόν ποιοι υπουργοί φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης. Και οι δύο είναι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ στο έπακρον.
    Ο πρώτος από την αφάνεια γίνεται ξανφικά αρχηγός αστυνομίας, έπειτα γενικός γραμματέας του υπουργρίου προστασίας του πολίτη, υφουπουργός και αμέσως υπουργός. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια πέρασε από τις πιο νευραλγικές θέσεις. Τυχαίο;;; Ασφαλώς και όχι.
    Ο δεύτερος από καθηγητής πανεπιστημίου νομικής του απθ έγινε τόσο υπουργός επί υπηρεσίακής κυβέρνησης πικραμμένου και μετά ξανά υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΟΜΑ>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος Αναστασιάδης29 Αυγούστου 2012 στις 4:35 μ.μ.

      Πολύ λανθασμένη η λογική σου. Λες δηλαδή να μην κάνουμε κανένα αγώνα επειδή είναι γραφτό;;;; Μα θα δώσουμε λόγο στο Θεό όχι για τα αποτελέσματα των πράξεων μας αλλά για την προσπάθεια που καταβάλαμε.
      Γραφτό ήταν ότι μια μέρα θα επαναστατήσουμε κατά της τουρκοκρατίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Έλληνες επρεπε να κάθονται με σταυρωμένα χέρια και θα ερχόταν αυτόματα η μέρα της ελευθερίας;;;
      Το ότι είναι γραφτό δεν μου λέει τίποτε απολύτως. Θα αγωνιστώ με τις μικρές μου δυνάμεις για να ενημερώσω τον κόσμο. Ελπίζω ότι ο Θεός θα μας δώσει δύναμη να αντισταθούμε γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο

      Διαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΛEΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΑΤΕΡ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ JERONYMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους και ενήργησε εσύ. Έχεις ενημερώσει συγγενείς, φίλους και γνωστούς για το θέμα;;; Τους έχεις εξηγήσει τους κινδύνους;;;

      Διαγραφή
    2. ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ;
      ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ,ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

      Διαγραφή
  5. Αφού δεν θέλουμε Χριστιανούς ορθόδοξους για κυβερνήτες γιατί η Εκκλησία δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική,τώρα τι φωνάζετε και διαμαρτύρεστε?Στις εκλογές που μας πέρασαν δεν μας έκανε η Κοινωνία και φήφισαν οι "ορθόδοξοι" Ελληνες τους ίδιους με πριν συν την προσθήκη της Χρυσής Αυγής!!!Κατά τους λαούς και οι άρχοντες!!!εδώ στην "Ορθόδοξη" Ελλάδα γίνονται χιλιάδες δολοφονίες ανυπεράσπιστων παιδιών από την ίδια τους την μητέρα με τη σύμφωνη γνώμη τις περισσότερες φορές των πατεράδων τους και των οικείων αυτών!!!Και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί και κανείς δεν μιλάει για αυτό ούτε γίνεται κάποα κινητοποίηση για το θέμα!!!Μόνο για την κάρτα!!!Ε τι τώρα ,να ασχολούμαστε και να αντιδρούμε για τους φόνους ανυπεράσπιστων παιδιών?προέχει η κάρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου. Δεν θα πρέπει δηλαδή να αντιδράσουμε στην Κάρτα;;; Και ποιος είπε ότι δεν ιδρώνουν τα αυτιά μας για τις εκτρώσεις και τόσα άλλα φλέγοντα θέματα;;

      Διαγραφή
  6. Η λογική είναι πολύ απλή!!!Οταν ψηφίζεις αθέους για να νομοθετούν για την ζωή σου μην παραπονιέσαι μετά για τα νομοθετήματά τους!!!¨Οσο για τις εκτρώσεις δεν είδα να γίνονται πορείες,συλλαλητήρια,προτάσεις νόμου να καταστούν παράνομες οι εκτρώσεις κ.α.Βλέπεις να γίνεται μέσω του διαδικτύου ενημέρωση και συζήτηση για τις εκτρώσεις?ενώ αντίθετα για την κάρτα του πολίτη γίνεται χαμός!!!ομιλίες μετα ομιλιών!!!Οσο για την αντίδραση για την κάρτα πρέπει πρώτα να ξέρεις πως θα είναι αυτή η κάρτα για να αντιταχθείς σε αυτήν και να πάρει επίσημα θέση η Εκκλησία!!!Εδώ βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει για το θέμα χωρίς ουσιαστικά να ξέρει πως θα είναι αυτή η κάρτα!!!Δεν είμαι αντίθετος στον αγώνα κατά της κάρτας αν χρειαστεί αλλά με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η μονομερής ενασχόληση με αυτό το θέμα ενώ εδώ και χρόνια γίνεται αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος και ελάχιστα αντιδρούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η κάρτα πολίτη δεν θα προλάβει να περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κάρτα πολίτη δεν θα περάσει λέει ο γεροντας παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενημερωθείτε αδέλφια κ ενημερώστε και άλλους για την κάρτα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς του αντίχριστου...οι πατέρες στο Αγιο Ορος λενε να μην την πάρουμε, κ δεν πρέπει να την πάρουμε..Και μην ακούτε τις σειρήνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.